• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υγρά καύσιμα

Αποτελέσματα για

Υγρά καύσιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Smolnefteorgsintez LLC είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Smolensk oblast που δραστηριοποιείται στις εξαγωγές προϊόντων πετρελαίου και χημικών προϊόντων. Παίζει έναν σημαντικό ρόλο στις αγορές των γειτονικών περιοχών σε σχέση με τα προϊόντα πετρελαίου. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων επιτρέπει την εξαγωγή τους. Εργαζόμαστε τόσο στην Ρωσική αγορά όσο στις γειτονικές και ξένες χώρες. Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση. Τα προϊόντα αποστέλλονται με σιδηροδρομικό, θαλάσσιο και οδικό μέσο. Ως εγγύηση παραλαβής των προϊόντων μας προσφέρουμε στους εταίρους μας δόσεις σε μορφή πιστωτικών επιστολών. Είναι δυνατή η μεταφορά εξόφλησης για αποστολές εξαγωγής με την υποστήριξη της ρωσικής εταιρείας κατά μεριδίων "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. PETROLTERMICA-COMAC-OLCEA SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. KORINA

  Ελλάδα

  Η Korina Pumps είναι επαγγελματίας κατασκευαστής αντλιών χειρός. Βρισκόμαστε στην Αθήνα, Ελλάδα. Με μακροχρόνια φήμη, παρέχουμε μια σειρά από υψηλής ποιότητας βιομηχανικές αντλίες χειροκίνητης ανύψωσης, συμπεριλαμβανομένων αντλιών τυμπάνου και δοχείου, χημικών αντλιών, ειδικών αντλιών εφαρμογής, χειροκίνητων εργαλείων αφαίρεσης βυρσοδεψείων κ.λπ. Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούνται από πιστοποιητικά υλικών της Ε.U. ή FDA, εγγύηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η οικογενειακή μας επιχείρηση ιδρύθηκε το 1968 φέρνοντας μια νέα φιλοσοφία στην τεχνική και την ποιότητα άντλησης στην τοπική και διεθνή αγορά, αποκτώντας πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις και καινοτόμα προϊόντα. Μέσα από τα χρόνια με την αποκτηθείσα εμπειρία, έχουμε αναπτύξει τις τεχνικές άντλησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, που είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

 4. ADAMOL MINERALÖLHANDELSGMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία ADAMOL Mineralölhandelsges.m.b.H. ήταν ανέκαθεν γνωστή στον τομέα των λαδιών κινητήρα και λιπαντικών. Με τον καιρό η ADAMOL εξελίχθηκε, παρέχοντας πλέον μια πλήρη γκάμα προϊόντων, από λάδια κινητήρων, λάδια κιβωτίων ταχυτήτων, γράσα, προϊόντα φροντίδας και καθαρισμού αυτοκινήτων μέχρι και χημικά προϊόντα για όλους τους τύπους οχημάτων. Στόχος της φημισμένης εταιρείας με έδρα τη Βιέννη είναι «Η μέγιστη δυνατή γκάμα δικών μας προϊόντων». Στο πλαίσιο του αναπροσανατολισμού και της περαιτέρω εξέλιξης η ADAMOL ήταν λογικό να καλύπτει τις απαιτήσεις μεγάλων εταιρειών του κλάδου, όπως η BP, η Castrol, η Duracell, η Procter & Gamble, η Sonax και η WD-40 και να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με τα προϊόντα των εταιρειών αυτών. Μαζί με τα εμπορικά σήματα των σημαντικότερων εθνικών και διεθνών κατασκευαστών, το εμπορικό σήμα ADAMOL1896 κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Τα προϊόντα του σήματος ADAMOL1896 αποτελούν συνώνυμο της άριστης ποιότητας σε λογικές τιμές και αναπτύσσονται και παράγονται στην Αυστρία σε συνεργασία με επιλεγμένους συνεργάτες.

 5. PETROIL

  Μεξικό

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Πολωνία

 2. HENS VAN MEULDER

  Βέλγιο

 3. CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS

  Τουρκία

 4. HABCO D.O.O.

  Σλοβενία

 5. CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

 1. PARTS ATTACK GMBH

  Γερμανία

 2. POLLET

  Βέλγιο

 3. BOOST OIL E.K.

  Γερμανία

 4. EMCO WHEATON FRANCE

  Γαλλία

 5. OEL-TECH

  Γερμανία

 6. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Πορτογαλία

 7. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Γερμανία

 8. HENRI HOTZ AG

  Ελβετία

 9. JUING-OIL GMBH

  Γερμανία

 10. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Γερμανία

 1. HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH

  Γερμανία

 2. WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR

  Γερμανία

 3. FGS LUBRICANTS

  Γερμανία

 4. KORFEZ POLIMER

  Τουρκία

 5. GINOUVES GEORGES SAS

  Γαλλία

 6. SHANDONG DESHUNYUAN PETRO SCI&TECH CO.LTD

  Κίνα

 7. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Ρουμανία

 8. VLAAMSE OLIECENTRALE

  Βέλγιο

 9. POWER OIL

  Βέλγιο

 10. NESTE OIL

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υγρά καύσιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

826 επιχειρήσεις