• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Τυνησία

ΤυνησίαΈμπορος χονδρικής
  1. CORDONS S.A.R.L

    Τυνησία

    Η εταιρεία CORDONS S.A.R.L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  2. INTERNATIONAL SMART BUSINESS SUARL

    Τυνησία

    Η εταιρεία INTERNATIONAL SMART BUSINESS SUARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρύζι, χουρμαδες, ψαρια σε κονσερβα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρύζι. Έχει έδρα σε Ariana, Τυνησία.

  3. SUNNY MEDITERRANEAN FLAVOURS

    Τυνησία

    Η εταιρεία SUNNY MEDITERRANEAN FLAVOURS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα λαχανικα, και ελεγχος ποιοτητας γεωργικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Ariana, Τυνησία.

  4. LA PERLA DE TUNISIA

    Τυνησία

    Η εταιρεία LA PERLA DE TUNISIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Soliman, Τυνησία.

  5. ROSE SAHARA GHRIB

    Τυνησία

    Η εταιρεία ROSE SAHARA GHRIB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kebili, Τυνησία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRUITSUP

    Τυνησία

    Η εταιρεία FRUITSUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρπουζια, και φραγκοσυκα. Έχει έδρα σε Monastir, Τυνησία.

  2. AGRIDOR

    Τυνησία

    Η εταιρεία AGRIDOR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε ariana, Τυνησία.

  3. AL ROUAA EXPORT

    Τυνησία

    Η εταιρεία AL ROUAA EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  4. FAAMA

    Τυνησία

    Η εταιρεία FAAMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε bizerte, Τυνησία.

  5. SLAMA DES FRUITS ET LÉGUMES

    Τυνησία

    Η εταιρεία SLAMA DES FRUITS ET LÉGUMES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nabeul, Τυνησία.

  1. SERSEM-IJW

    Τυνησία

    Η εταιρεία SERSEM-IJW, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χουρμαδες. Έχει έδρα σε kebili, Τυνησία.

  2. AGROMED

    Τυνησία

    Η εταιρεία AGROMED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Regueb, Τυνησία.

  1. SOCIÉTÉ FELHI

    Τυνησία

    Η εταιρεία SOCIÉTÉ FELHI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά σε κονσέρβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, αποξηραμενες ντοματες με καρυκευματα, και αποξηραμενες ντοματες. Έχει έδρα σε Regueb, Τυνησία.

  2. NEW SPACE INTERNATIONAL TRADING

    Τυνησία

    Η εταιρεία NEW SPACE INTERNATIONAL TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χουρμαδες, και Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  3. AFRIQUE NÉGOCE

    Τυνησία

    Η εταιρεία AFRIQUE NÉGOCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα αφυδατωμενα φυτα, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Mégrine Côteaux-Tunis, Τυνησία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Τυνησία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ