• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τσερκομηχανές

Αποτελέσματα για

Τσερκομηχανές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PETROPLAST GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 40 χρόνια, η PETROPLAST είναι κορυφαία σε όλους τους τομείς όσον αφορά την κοπή και την τύλιξη μεμβρανών. Από την έδρα μας στο Neuss, προμηθεύουμε τους πελάτες μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με μεμβράνες της υψηλότερης ποιότητας. Αυτό αποτελεί εγγύηση και εξασφαλίζεται από τους περίπου 60 εργαζομένους μας. Ειδικευόμαστε όχι μόνο στην προμήθεια και την παράδοση μεμβρανών, αλλά και στην επεξεργασία μεμβρανών, τις κοπές, τις διατρήσεις ή την επιβελτίωση. Βασική μας αρμοδιότητα είναι η κοπή και τύλιξη μεμβρανών! Επιπλέον, κατασκευάζουμε έξυπνες και καθημερινές λύσεις συσκευασίας με τα πλέον σύγχρονα συστήματα λέιζερ. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, είμαστε ένας απαραίτητος εταίρος και προμηθευτής μετατροπέων. Με τη λεπτή δομή και την πιο σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, εφοδιάζουμε κυρίως μεσαίες επιχειρήσεις στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Ακόμη και τα μικρά μεγέθη παραγγελιών πραγματοποιούνται σε λογικές τιμές.

 2. GREINER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι συσκευές περίδεσης central® διακρίνονται για την ποιότητα, τον απλό χειρισμό και την αξιοπιστία. Έχουμε θέσει ως στόχο να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε αυτό το πρότυπο ποιότητας. Αυτός ο στόχος περιλαμβάνει όλους τους τομείς της παραγωγής μιας συσκευής περίδεσης, από την κατασκευή και την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων μας. Γνήσια ποιότητα "Made in Germany". Παράγουμε συσκευές περίδεσης, καθώς και συμπληρωματικά παρελκόμενα τανιοχάλυβα, πλαστικών, υφασμάτινων και σύνθετων ταινιών έτσι ώστε κάθε χρήστης να βρίσκει τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των δικών του εργασιών ασφάλισης συσκευασιών και μεταφοράς. Οι συσκευές και τα παρελκόμενα περίδεσης central® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο από εξειδικευμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι παρέχουν επίσης τα αναγκαία αναλώσιμα και συμπληρωματικά υλικά συσκευασίας. Εκτός αυτού, οι εκάστοτε συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης το σέρβις επιτόπου.

 3. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

 4. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η ATS-Tanner Banding Systems AG είναι προμηθευτής υψηλής ποιότητας λύσεων σωληνοειδούς συσκευασίας για συσκευασίες πώλησης και διοικητικής μέριμνας. Ο προμηθευτής συστημάτων έχει ειδικευτεί στη συσκευασία προϊόντων κάθε είδους με εξοικονόμηση υλικού για τη διοικητική μέριμνα, καθώς και την οικολογική, διαφημιστική και φιλική προς τον πελάτη συσκευασία πώλησης. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Μηχανήματα σωληνοειδούς συσκευασίας από το ημιαυτόματο αυτόνομο μοντέλο έως την πλήρως αυτόματη, ενσωματωμένη στη γραμμή παραγωγής εγκατάσταση, οικολογικό υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας από χαρτί και μεμβράνη, παγκόσμιο δίκτυο σέρβις και συντήρησης, εξειδικευμένη υποστήριξη. Τα δικά μας τμήματα ανάπτυξης και παραγωγής διασφαλίζουν τις συνεχείς βελτιώσεις, νέες γραμμές προϊόντων και λύσεις για εξατομικευμένες και σύνθετες απαιτήσεις. Τα μηχανήματα και το υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας της ATS χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάλογα μεγάλες είναι η εμπειρία και οι συστάσεις σε όλους τους πιθανούς τομείς και τα πεδία εφαρμογής.

 5. HE-JA VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HE-JA Verpackungsmaschinen GmbH ιδρύθηκε το 1993 για να αναπτύξει τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία των εταιρειών Höller ή Weldotron. Κατά τα επόμενα έτη καλλιεργήθηκαν σταθερές εταιρικές σχέσης και αποκτήθηκαν πολύ νέοι πελάτες. Ως αξιόπιστος ΚΑΕ, η HE-JA είναι συνεργάτης ενός παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου κατασκευαστή μηχανημάτων συσκευασίας και έχει σε επιτυχώς χρήση πολλές εκατοντάδες μηχανημάτων. Έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών σηράγγων συρρίκνωσης όλων των συρρικνούμενων μεμβρανών που κυκλοφορούν στην αγορά και συμπληρώνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας μα προηγούμενα σε σειρά ημιαυτόματα και υπεραυτόματα μηχανήματα επικόλλησης ταινιών ή χειροκίνητες συσκευές γωνιακής συγκόλλησης. Όλες οι συσκευές γωνιακής συγκόλλησης, τα μηχανήματα συσκευασίας δεμάτων και οι σήραγγες συρρίκνωσης μπορούν να συνδυαστούν με μηχανήματα τρίτων κατασκευαστών. Αναπτύσσουμε ευχαρίστως την κατάλληλη λύση για τις δικές σας απαιτήσεις συσκευασίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BANDALL

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Από το 1990, η Bandall αναπτύσσει, παράγει και διανέμει σε ολόκληρο τον κόσμο μηχανήματα συλλογής και περιτύλιξης με πλαστική μεμβράνη ή χαρτί. Οι μηχανές περιτύλιξης με ταινία χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη με ταινία ή την στοίβαξη των συσκευασιών στις βιομηχανίες τροφίμων, γραφιστικής, φαρμάκων και διαχείρισης διακίνησης. Τα μηχανήματα Bandall είναι τα μοναδικά στον κόσμο που δουλεύουν με υπέρλεπτο υλικό (από 35 mµ), που τους επιτρέπουν τεράστιες οικονομίες. Τα μηχανήματα Bandall πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

 2. CARISTRAP EUROPE D.O.O.

  Κροατία

  Verified by europages badge

  Η Caristrap Europe έχει δεσμευτεί στον εφοδιασμό πελατών με τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, και στην δημιουργία γερών θεμελιώσεων για μακροχρόνια συνεργασία. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε τα προϊόντα εγκαίρως, σε ανταγωνιστικές τιμές και με την ανώτατη ποιότητα.Παρέχουμε τεχνικές συμβουλές, κατάρτιση, ανάπτυξη και δοκιμές νέων λύσεων. Ανάλογα με την αντοχή της, η ταινία σχεδιάζεται για σχεδόν όλες τις βιομηχανίες : ξυλεία, χαρτί, ανακύκλωση, γεωργία, μέταλλα, αυτοκινητοβιομηχανία κ.α. Κατόπιν αίτησης, τα προϊόντα μας εξατομικεύονται με εκτύπωση, ετικέτες παλετών ή κουτιών. Η γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει υφαντή ή θερμοπλαστική δετική ταινία, σύνθετη δετική ταινία, και όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για το δέσιμο με ταινία: τανυστές (χειροκίνητοι, πεπιεσμένου αέρα, με μπαταρία), πόρπες (με φώσφορο, γαλβανισμένες), διανομείς, ράβδοι πλέξης. Στο ιδιόκτητο μας εργαστήριο εξοπλισμένο με τανυστικό μηχάνημα Instron, όλα τα μηχανήματα και τα εργαλεία πρώτες ύλες, ελέγχονται τακτικά κατά την παραγωγική διαδικασία. Αυτό συμπ. δοκιμές αντοχής στην θραύση, δοκιμές επιμήκυνσης και δοκιμή αντοχής στην ρήξη αρθρωτών συνδέσμων.

 3. MOSCA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Mosca GmbH παράγει αποδοτικές μηχανές περίδεσης, ταινίες περίδεσης υψηλής ποιότητας και σύνθετα συστήματα περίδεσης για την ασφάλιση μεταφερόμενων υλικών

 4. ENVIRO STRAP

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENVIRO STRAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, ταινιες συσκευασιας, τσερκομηχανες, στουπια, ιμαντες εμπλοκης φορτιων, αυτοματες τσερκομηχανες, πλαστικοι σφιγκτηρες για συσκευασιες, ταινιες απο πολυεστερα, και σειρα συνδετικων ραβδων. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

 5. QUICK-PACK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία QUICK-PACK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει έδρα σε Tannheim, Γερμανία.

 1. BECK PACKAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BECK PACKAUTOMATEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

 2. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, εντατηρες φυλλων, αυτόματο μηχάνημα μεμβράνης περιτύλιξης, και φυλλα. Έχει έδρα σε Goldkronach, Γερμανία.

 1. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσερκομηχανές, Ρίκνωση - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Τσερκομηχανές, Ρίκνωση - μηχανές, Μηχανήματα σφράγισης, πολλαπλών χρήσεων, για φιάλες, Μηχανήματα συσκευασίας σε μεμβράνη, μηχανες χυτευσης εν θερμω, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Witten, Γερμανία.

 2. ESPAC MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ESPAC MASCHINENBAU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει έδρα σε Neuffen, Γερμανία.

 3. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αναπτύσσουμε και διαθέτουμε μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε μηχάνημα συσκευασία μεμβράνης της Kallfass περιέχει σημαντική εξειδίκευση συστημικών λύσεων και κλαδικής εμπειρίας. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανημάτων της εταιρείας μας περιλαμβάνει γωνιακά μηχανήματα συγκόλλησης, μηχανήματα συγκόλληση 1 ή 2 πλευρών, μηχανήματα συγκόλλησης μεμβράνης, μηχανήματα τοποθέτησης σε τσάντες, μηχανήματα συσκευασίας σε δεσμίδες (συγκεντρωτικά μηχανήματα συσκευασίας), μονάδες περιτύλιξης Strech, σήραγγες συρρίκνωσης και μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όπως, π.χ. συστήματα τροφοδοσίας με αρπάγες, ταινιομεταφορείς, συστήματα τοποθέτησης, μονάδες στοίβαξης και συστήματα δίπλωσης μεμβρανών. Τα συστήματα συσκευασίας της Kallfass επεξεργάζονται μεμβράνες πολυαιθυλενίου (PE), πολυπροπυλενίου (PP), πολυολεφινών (PO) ή βιολογικές μεμβράνες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως, π.χ., μεμβράνες PLA. Τα συστήματα συσκευασίας Kallfass διατίθενται για χειροκίνητη, μερικώς και πλήρως αυτόματη συσκευασία μεμβράνης. Με τα συστήματά μας μπορούν να παράγονται μεμονωμένες ή πολλαπλές συσκευασίες ή Multipacks με πλήρη ή σωληνοειδή περιτύλιξη

 4. BRANDING BY BANDING

  Κάτω Χώρες

  Το Branding by Banding είναι ένα καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης ετικέτας και συσκευασίας της Bandall & Speciaaldrukkerij Max. Aarts. Στην καρδιά του συστήματος: η τύλιξη με ένα ρολό από τυπωμένο χαρτί ή από μεμβράνη (βιολογική). Το σύστημα προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για να δώσει στο προϊόν σας μια τέλεια όψη χρησιμοποιώντας όσο το δυνατό λιγότερα υλικά. Άλλωστε, ένα καλά μελετημένο ντιζάιν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την πιθανότητα αγοράς από το ράφι του σούπερ μάρκετ.

 5. NIVAPACK PARARAS

  Ελλάδα

  Ειδικοί στα Συστήματα δευτερογενούς Συσκευασίας Περίδεσης και Εργονομικής Διακίνησης, με διαρκή παρουσία στην Ελληνική Βιομηχανία από το 1977.

 6. IMEADE

  Γαλλία

  Η εταιρεία IMEADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, μηχανήματα συσκευασίας, μηχανηματα διαμορφωσης σχηματος για συσκευασιες απο χαρτονι, αυτοματες τσερκομηχανες, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Montrem, Γαλλία.

 7. URMAK PACKAGING

  Τουρκία

  Η εταιρεία URMAK PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγισμένα αντικείμενα - συσκευασία κατά παραγγελία, τσερκομηχανες, κατασκευή αγκραφών, και Σφραγισμένα αντικείμενα - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Kemalpasa / Izmir, Τουρκία.

 8. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Γαλλία

  Η εταιρεία TECHNIQUES ET INNOVATIONS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελάσματα για δέσιμο με στεφάνι (βαρέλια), Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, τσερκομηχανες, Ελάσματα για δέσιμο με στεφάνι (βαρέλια), Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Muttersholtz, Γαλλία.

 1. SPG PACKAGING SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SPG PACKAGING SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει έδρα σε Hilden, Γερμανία.

 2. QUANDEL VERPACKUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία QUANDEL VERPACKUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει έδρα σε Neunkirchen, Γερμανία.

 3. WILLEMS STRETCH HOODING

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία WILLEMS STRETCH HOODING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα επιπεδωσης, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bladel, Κάτω Χώρες.

 4. MAKREV PACKAGING

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAKREV PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσερκομηχανές, και Τσερκομηχανές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. ERPAK AMBALAJ

  Τουρκία

  Η εταιρεία ERPAK AMBALAJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τσερκομηχανες. Έχει έδρα σε Bagcilar, Τουρκία.

 6. PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιβωτιοποίηση - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετάρισμα - μηχανές, Τσερκομηχανές, Μηχανήματα συσκευασίας σε μεμβράνη, μηχανηματα συσκευασιας σε χαρτοκιβωτια για τον τομεα της συσκευασιας, Παλετάρισμα - μηχανές, και Τσερκομηχανές. Έχει έδρα σε Löhne, Γερμανία.

 7. CGM CELIK GRAPHISCHE MASCHINEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία CGM CELIK GRAPHISCHE MASCHINEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει έδρα σε Untermeitingen, Γερμανία.

 8. BAMATEC GMBH SÖMMERDA

  Γερμανία

  Η εταιρεία BAMATEC GMBH SÖMMERDA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσερκομηχανές, Τσερκομηχανές, μηχανες αποτυπωσης, και φυλλα. Έχει έδρα σε Sömmerda, Γερμανία.

 9. ELESA GANTER IBÉRICA S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ELESA GANTER IBÉRICA S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος βιομηχανικων εγκαταστασεων. Έχει έδρα σε Soraluce-Guipúzcoa, Ισπανία.

 10. PRINTEMAT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PRINTEMAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη γραφείου - χαρτικά, καταστροφεις εγγραφων, Είδη γραφείου - χαρτικά, διατρητικες μηχανες γραφειου, και τσερκομηχανες. Έχει έδρα σε Fernelmont, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τσερκομηχανές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

85 Επιχειρήσεις