• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

  Γερμανία

  Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

 2. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Ελβετία

  Η Aeschlimann παράγει από το 1937 τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας στο Lüsslingen του Solothurn. Περισσότεροι από 160 συνεργάτες δραστηριοποιούνται 100% για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσης συγκαταλέγονται το τορνάρισμα, συμβατικό και με έλεγχο CNC για μικρές, μεσαίες και σε ειδικές περιπτώσεις και μεγάλες σειρές. Για το φινίρισμα παρέχουμε όλες τις διαδεδομένες μεθόδους της επεξεργασίας ακριβείας. Με την υποστήριξη επιλεγμένων παρόχων για μεθόδους επιφανειακής επεξεργασίας και θερμικής επεξεργασίας σάς παραδίδουμε έτοιμα προς εγκατάσταση τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας. Βρίσκουμε τη λύση για το δικό σας τορναριστό εξάρτημα!

 3. SC PROFINOX SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία μας, υπό την ονομασία Profinox, ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να γίνει κύριος προμηθευτής σύνθετων προϊόντων και υπηρεσιών επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα για τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων στην Ρουμανία. Σύμφωνα με το όραμα της Profinox, η βιομηχανία επεξεργασίας του ανοξείδωτου χάλυβα στην Ρουμανία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί ώστε να εξασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Χάρη σε μια αφιερωμένη ομάδα μηχανικών και ειδικών στον τομέα, στην χρήση εξοπλισμού και τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζουμε ώστε όλα τα έργα των εταίρων μας και πελατών μας εκτελούνται με μέγιστη αποτελεσματικότητα. H Profinox διεξάγει με επιτυχία μια μεγάλη γκάμα σύνθετων υπηρεσιών: συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή λέιζερ, κύρτωση CNC, κυλινδρισμός, κοπή λαμαρίνας και προφίλ, αμμοβολή σε ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανική κατεργασία σε ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμός CAD, επικάλυψη με σκόνη, κ.λπ. Παρέχουμε επίσης επαγγελματικές παραγωγικές υπηρεσίες ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικά προϊόντα (δοχεία, δεξαμενές, περιβλήματα μηχανημάτων, μεταφορείς, μεταλλικές δομές ή προϊόντα για τον τομέα HoReCa). Η Profinox είναι ο αξιόπιστος σας εταίρος- ανεξάρτητα από την βιομηχανία ή τομέας σας απασχόλησης. Επειδή ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό που ξέρουμε και ΞΕΡΟΥΜΕ τι κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες της Profinox στις βιομηχανίες των τροφίμων και των φαρμάκων προϊόντα ανώτατης ποιότητας και σύνθετες υπηρεσίες επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα που ικανοποιούν τα πρότυπα που επιβάλλει το όνομα της εταιρείας μας, Profinox. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

 5. VOSS NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SCHLEIFTECHNIK HOLLWEG INH. THOMAS HOLLWEG

  Γερμανία

 2. ABU AG

  Ελβετία

 3. POLYMECA AG

  Ελβετία

 4. ASP WILK

  Γερμανία

 5. DÖRFLER & SCHMIDT PRÄZISIONSFINISH GMBH

  Γερμανία

 1. DURATEC HARTSTOFFE GMBH

  Γερμανία

 2. BRUNNER PRÄZISIONSSCHLEIFEREI INH. MARKUS BRUNNER

  Ελβετία

 1. JORES GMBH

  Γερμανία

 2. ADAM SCHLEIFTECHNIK AG

  Ελβετία

 3. FLURY TOOLS AG

  Ελβετία

 4. ALLIED FOR TECH

  Πολωνία

 5. TYP AG TECHN. GUMMIWALZEN

  Ελβετία

 6. HILDEN KOMPONENTEN GMBH

  Γερμανία

 7. PSFU WERNIGERODE GMBH

  Γερμανία

 8. FLEXING LTD

  Σερβία

  Η Flexing, μια εταιρεία μεταποίησης λειαντικών υλικών, δραστηριοποιείται στην αγορά της Σερβίας για 20 χρόνια. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα των μετάλλων. Προμηθευόμαστε το λειαντικό ύφασμα από την εταιρεία Klingspor και το μη υφαντό λειαντικό υλικό είναι των εταιρειών 3M και Itexa της Ιταλίας. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στη Βοσνία, στην Κροατία, στο Μαυροβούνιο, στην ΠΓΔΜ και στην Ουγγαρία. Εκτός των άλλων διαστάσεων και τύπων προϊόντων, η παραγωγή μας επικεντρώνεται σε προϊόντα για τον τροχό διαμέτρου 20-40 mm με άξονα ή Roloc+.

 1. REMA REICHMANN & SOHN

  Γαλλία

 2. EKSTEK XP

  Τουρκία

 3. M. BÖSEL WERKZEUGBAU GMBH & CO KG

  Γερμανία

 4. LASZLO CSAKO GMBH

  Ελβετία

 5. PRÄZISIONSSCHLIFF MAREK

  Γερμανία

 6. STRAUSAK AG

  Ελβετία

 7. LMB EUROPA DOO

  Σερβία

 8. EFI REMPUSCHEFSKY MASCHINEN- UND FORMENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 9. MENART D.O.O.

  Σλοβενία

 10. KANNE WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.402 επιχειρήσεις