• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα- προμαγειρευμένα και γκουρμέ

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα- προμαγειρευμένα και γκουρμέ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. FELIZATA HOLDING

  Ρωσία

  Η Felizata Holding LLC είναι ρωσική εταιρεία παρασκευής διαιτητικών και φυσικών προϊόντων και συμπληρωματικών ουσιών αδυνατίσματος. Η εταιρεία παράγει επιτραπέζια γλυκαντικά και προϊόντα διαιτητικής, προμηθεύει προϊόντα σε αλυσίδες λιανικής, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και τα πουλά μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων. Η Felizata Holding επεξεργάζεται πρώτες ύλες διατροφής από το 2000. Από το ξεκίνημα της στον τομέα των συστατικών υγιεινής διατροφής, η εταιρεία έχει αναπτύξει την ιδιόκτητη της παραγωγή προβιοτικών γλυκαντικών.Η παραγωγική ικανότητα φτάνει 40 χιλιάδες παραγωγικές συσκευασίες την ημέρα. Η παραγωγή έχει εντάξει τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου κατά HACCP και ISSO 22000. Η Felizata Holding προσφέρει γλυκαντικά μέσα που προορίζονται για χρήση στην προετοιμασία κρύων και ζεστών ποτών, στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής.Η πλειονότητα των προϊόντων που παράγονται εμπλουτίζονται με προβιοτικά (ινουλίνη, Λακτουλόζη). Τα προϊόντα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαβητικές τροφές καθώς παρουσιάζουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

 3. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Γαλλία

 4. MAISON VOISINE

  Γαλλία

 5. VD KONSTRUKTION UG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. RAMSA-WOLF GMBH

  Αυστρία

 3. DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH

  Αυστρία

 4. LAMEX HORNS GMBH

  Γερμανία

 5. SENSI FOOD GMBH

  Γερμανία

 1. CM GENUSS SELEKTION GMBH

  Γερμανία

 2. PARANUKA GMBH

  Γερμανία

 1. ANDERSSON IMPORT GMBH

  Γερμανία

 2. GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES

  Γερμανία

 3. ALMIRAN IMPORT-EXPORT GMBH

  Γερμανία

 4. GROCH & ERBEN EINE MARKE DER COTTBUSER BAUMKUCHEN MANUFAKTUR OHG

  Γερμανία

 5. SD SALATO DOLCE

  Ιταλία

 6. SALMEN GMBH

  Γερμανία

 7. MEDITERRANA FEINKOST MANUFAKTUR

  Γερμανία

 8. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Ρωσία

 1. MAISON DE LA BOTTARGA

  Γαλλία

 2. TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

 3. TFOODS

  Γαλλία

  Η TFOODS διανέμει και εμπορεύεται μαγειρεμένα πιάτα σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές του Μαγκρέμπ για μια υγιεινή αλλά και νόστιμη διατροφή: έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα 100% φυσικά από το Μαγκρέμπ και την Μεσόγειο. Τα ορεκτικά και τα πιάτα μας ετοιμάζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές του Μαγκρέμπ με την επώνυμη φίρμα Sannefa η οποία διαθέτει μια γραμμή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Ο στόχος μας : να σας προσφέρουμε την Μεσόγειο στο πιάτο σας ! Τα πιάτα μας ετοιμάζονται προσεκτικά με σεβασμό στα προϊόντα και στα μπαχαρικά και με την απαιτούμενη αυστηρότητα των μεγάλων μαγείρων που επιτρέπουν έναν εξαιρετικό γευστικό ταξίδι. Τα ορεκτικά και τα μαγειρεμένα πιάτα τα πιο εμβληματικά και λαϊκά ετοιμάζονται και εμπνέονται από την αυθεντική γαστρονομική ιστορία της Τυνησίας. Το μυστικό των συνταγών δεν προέρχεται μόνο από την μέθοδο προετοιμασίας ή μαγειρέματος αλλά και από τα μπαχαρικά και τα προϊόντα 100% τυνησιακής προέλευσης, χωρίς χρωστικά ούτε συντηρητικά. Η Μεσόγειος όπως δεν την έχετε δοκιμάσει ποτέ!

 4. CÔTÉ-GOÛT

  Γαλλία

  Μετά από 15 έτη πείρας στον τομέα της επαγγελματικής εστίασης, η ομάδα της Côté-Goût γνωρίζει πώς να ανταποκριθεί στις πιο περίπλοκες διαδικασίες σας με συνεχή έρευνα για δημιουργικότητα και με συνδυασμούς που μεταφέρουν στους καταναλωτές μια πρόσκληση για ένα ταξίδι στην ανακάλυψη γεύσεων. Χάρη στις βιομηχανικές μας δυνατότητες και το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγών μας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας για μικρές έως πολύ μεγάλες ποσότητες. Σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, όπου η τεχνογνωσία αποδεικνύεται σπάνια και όπου, ταυτόχρονα, το κόστος των πρώτων υλών και το κόστος της εργασίας αυξάνονται συνεχώς, κατέστη επείγουσα η επανεφεύρεση του επαγγέλματος του εστιάτορα. Ξεκινώντας από αυτές τις διαπιστώσεις, η Côté-Goût εξέτασε ενδελεχώς την επεξεργασία μιας λύσης που να επιτρέπει στις αλυσίδες εστίασης, στους διανομείς και στις κεντρικές αγορές να θέσουν σε πράξη κερδοφόρες λύσεις, με βάση την τεχνογνωσία και την απαίτηση για ποιότητα.

 5. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Γαλλία

  Η Alimentation Fine de France αποτελεί γαλλική επιχείρηση αναφοράς στην εκλεπτυσμένη διατροφή ντελικατέσεν χάρη σε μια αυστηρή πολιτική ποιότητας : επιλογή των προϊόντων με βάσει απαιτητικά γευστικά και ποιοτικά κριτήρια, αποφεύγοντας το μέγιστο δυνατόν τις διάφορες προσθετικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες, και διευκολύνοντας την ευκολία χρήσης και την καινοτομία, πάντα με σεβασμό την γαλλική γαστρονομική παράδοση. Εδραίωση μιας πλήρης ιχνηλάτησης των προϊόντων (πρότυπο HACCP) για μια καλύτερη ασφάλεια τροφίμων. Αυτή η πολιτική ποιότητας, σε συνδυασμό με μια μόνιμη εμπορική προσπάθεια και μια εμπέδωση των σειρών, επέτρεψαν την διεύρυνση της πελατείας προς πολυκαταστήματα και προς την εξαγωγή. Η Alimentation Fine de France προσφέρει σήμερα, υπό τα εμπορικά της σήματα M. de Turenne, Atelier Turenne και Lou Bersac, μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 1200 είδη με αναγνωρισμένη ποιότητα, η οποία ανανεώνεται κάθε εξάμηνο με την προσθήκη νέων αποκλειστικών και πρωτότυπων προϊόντων όπως το Selôvin.

 6. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Πορτογαλία

  Η KISALGADO παράγει κατεψυγμένα προμαγειρεμένα πιάτα υψηλής ποιότητας, σεβόμενη την καλλιτεχνική τεχνογνωσία και το καλό γούστο του σπιτικού φαγητού. Φροντίζουμε και ασχολούμαστε με την ανάπτυξη προϊόντων κάθε φορά όλο και πιο ισορροπημένοι από την άποψη της διατροφής. Πάντα θα ευνοούμε την παραδοσιακή καλή γεύση και εγγυόμαστε την υψηλότερη ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Παράγουμε κυρίως κροκ "francesinha", χοιρινό με σάλτσα, μίνι πίτες, κροκέτες.

 7. AGROBALKAN GROUP

  Βουλγαρία

  Βασική ενασχόληση του Αγρομπάλκαν Γκρουπ είναι η δημιουργία νέων αγροτικών και παραδοσιακών τροφίμων που απευθύνονται στην πολύ εξειδικευμένη αγορά των γκουρμέ κ ντελικατέσεν προιόντων. Πιο ειδικά ασχολείται με τον Πρωτογενή τομέα (Συμβολαιακή Γεωργία - Καλλιέργεια υπέρ τροφών), Δευτερογενή τομέα (Επεξεργασία -Τυποποίηση), Εξαγωγές (Δίκτυο Συνεργατών -Εισαγωγέων - Αντιπροσώπων) , ηλεκτρονικές πωλήσεις μεταξύ επιχειρήσεων κ Αγροτών (χωρίς μεσάζοντες)

 8. SOCIMBAL - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE ALIMENTOS, LDA

  Πορτογαλία

 9. MARMÓNDO MARMELADEN MANUFAKTUR

  Γερμανία

 10. OBST-HÄUSLER GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα- προμαγειρευμένα και γκουρμέ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8.050 επιχειρήσεις