• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα- εκλεκτά

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα- εκλεκτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. QAMIAB

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εκλεγμένο το καλύτερο σαφράν του κόσμου: το Αφγανικό σαφράν εκλέχθηκε ως το καλύτερο του κόσμου από το International Taste Institute, μπροστά από το μαροκινό σαφράν, το ιρανικό, ακόμα και το ισπανικό. Η QAMIAB επιλέγει για εσάς αποκλειστικά τα κόκκινα στίγματα, το πιο αρωματικό μέρος του υπέρου. Δεν χρησιμοποιούμε τις κίτρινες ίνες που μειώνουν την γεύση και τροποποιούν το τελικό βάρος.Συσκευασμένο στην Γαλλία, το Or Rouge σας θα διατηρήσει όλα τα αρώματα του.Χειροποίητη παραδοσιακή συγκομιδή το εκλεκτό σαφράν της QAMIAB καλλιεργείται υπό τον ήλιο του Αφγανιστάν και συλλέγεται χειροποίητα με σεβασμό στις μεγάλες παραδόσεις των καλλιεργειών του σαφράν. Το κορυφολόγημα πραγματοποιείται επίσης χειροποίητα.Λαμβάνετε συστηματικά την πιο πρόσφατη συγκομιδή, της φετινής ετήσιας εσοδιάς.Το σαφράν QAMIAB ήταν αποκλειστικά προορισμένο για πολύ καιρό στους επαγγελματίες βραβευμένους σεφ. Σήμερα, το σαφράν προσφέρεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.Έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα: Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε έναν εξαιρετικό Αφγανικό σαφράν υψηλής ποιότητας, διεξάγουμε έναν διπλό έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια. Το πρώτο στο Αφγανιστάν μόλις πριν την εξαγωγή και το δεύτερο στην Γαλλία πριν την συσκευασία του.

 2. MAISON BOTEH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η MAISON BOTEH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε από μητέρα και γιο, ειδικεύεται σε εκλεπτυσμένα προϊόντα διατροφής με γεύσεις από την Περσία/ το Ιράν. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πάθος για την Ιρανική κουζίνα. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε δύο επιπλέον υπηρεσίες: Δημιουργία προϊόντων με λευκή ετικέτα καιπορισμό προϊόντων made in France. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω: Διατηρούμε πολλαπλές δραστηριότητες: 1/ Πώληση των προϊόντων MAISON BOTEH : •Ένα μοναδικό προϊόν : L’Or Noir, πολτός από μαύρο λεμόνι από το Ιράν, •Μαρμελάδες με γεύσεις Περσίας (δείτε τα προϊόντα). - Διαθέσιμα σε διάφορές μορφές : Λιανική ή CHR : από 100 γρ. έως 500 γρ/ ξενοδοχεία: 28 γρ. 42 γρ. - Δυνατότητα βιολογική προέλευσης, - Πιστοποίηση IFS • Μπαχαρικά (Σαφράν, Σουμάκ κ.λπ.), ξηροί καρποί (φυστίκι, άγριο αμύγδαλο κ.λπ) ή αφυδατωμένα φρούτα (αφυδατωμένη φράουλα, μάνγκο από το Ιράν, - Βιολογικής προέλευσης επίσης δυνατή. 2/ Προμηθευτής προϊόντων με λευκή ετικέτα: - Δημιουργούμε συνταγές για εσάς, - Υλοποιούμε μαζί την ετικέτα αν δεν έχετε γραφίστα/σχεδιαστή, - Σας συνοδεύουμε για την δημιουργία της συγγραφής υποχρεώσεων.3/ Εξωπορισμό γαστρονομικών προϊόντων « Made in France » : - 'Εναν δίκτυο εταίρων μας επιτρέπει να σας υποστηρίξουμε στην αναζήτηση σας προϊόντων made in France. Έλαιο, αρτύματα, μαρμελάδες κ.λπ.Με την MAISON BOTEH, τα πάντα γίνονται. Προσφέρουμε υπηρεσίες στα μέτρα του πελάτη ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις προσδοκίες και ανάγκες σας.

 3. MUDRAC SRLS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Καλώς ήρθατε στην Ipos, το σημείο αναφοράς για προϊόντα πραγματικά Made in Italy. Με βαθιές ρίζες στην ιταλική παράδοση της χειροτεχνίας, η Ipos είναι αφοσιωμένη στη διατήρηση και την προώθηση της γνησιότητας και της ποιότητας που έχει να προσφέρει η χώρα μας. Εκπροσωπούμε χιλιάδες μικρές εταιρείες, οι οποίες εργάζονται με άσβεστο πάθος για να κρατήσουν ζωντανές τις παραδοσιακές τεχνικές, αντιστεκόμενες στην παγκόσμια τυποποίηση. Προσφέρουμε γαστρονομικές λιχουδιές και χειροποίητα προϊόντα προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να διασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία, αντιπροσωπευτική του ιταλικού τρόπου ζωής, ο οποίος είναι συνώνυμος με την ευεξία και το υψηλό γούστο. Από τη βόρεια, μέχρι τη νότια Ιταλία, το κάθε προϊόν που περιλαμβάνει ο κατάλογός μας έχει επιλεχθεί για την ιστορία που κουβαλάει, την ποιότητά του και τη σύνδεσή του με τον τόπο παραγωγής του. Με περισσότερους από 4.800 κωδικούς, ο κατάλογός μας εμπλουτίζεται συνεχώς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλύπτετε νέα εξαιρετικά προϊόντα και καινοτόμες δημιουργίες κάθε μέρα. Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας, αλλά και για τη δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα στους ντόπιους παραγωγούς και στο παγκόσμιο κοινό, δίνοντας αξία στη δουλειά των χειροτεχνών και στα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τον παλμό του Made in Italy. Μπείτε κι εσείς στη διεθνή οικογένεια των πελατών μας και απολαύστε την πολυτέλεια των ιταλικών χειροποίητων προϊόντων και σπεσιαλιτέ. Κάθε αγορά μέσα από την Ipos δεν είναι μια απλή καταναλωτική πράξη, παρά περισσότερο ένα βήμα προς τη βιωσιμότητα των πρακτικών που αποτελούν έμβλημα της ιταλικής κουλτούρας. Ανακαλύψτε μαζί μας το πραγματικό ιταλικό γούστο.

 4. AMÉLIE, LES HUÎTRES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Το πιο κομψό όνομα που αποδόθηκε ποτέ σε στρείδι είναι το AMÉLIE, καρπός μια τετραετής εντατικής εργασίας στην θάλασσα. Αυτό το θαλάσσιο ον, μισό ψάρι μισό όστρακο, αντιστέκεται στους άπειρους και δεν αφήνει οποιονδήποτε να το ανοίξει. Οι ομάδες μας, με κίνητρο τις αξίες του πάθους, της αριστείας και της αφοσίωσης, εκπροσωπούν κάθε μέρα μια συνεχής βούληση να ξεπερνούν τα όρια τους. Η AMÉLIE στέκεται ως εστία γαλλικών στρειδιών, βασισμένο στην τεχνογνωσία των πιο έμπειρων καλλιεργητών, που εκτρέφουν και επιλέγουν στρείδια εξαιρετικής ποιότητας. Οι θάλασσες του Ατλαντικού, σε συνεργασία με τα τοπικά προϊόντα που τις περιβάλλουν, προσφέρουν στα στρείδια AMÉLIE διακριτική ωρίμανση και μια αξιόλογη λεπτή γεύση, ότι αναζητούν οι πιο αξιόλογοι σεφ και οι απαιτητικοί γευσιγνώστες. Η ρίζα της ποιότητας AMÉLIE, βρίσκεται στο πλούσιο και πρόσφορο έδαφος. Η ιστορία της Marennnes-Oléron μας εξιστορεί την ύπαρξη εκτροφείων που φημίζονται για τις εξαιρετικές ευεργετικές τους ιδιότητες, εξασφαλίζοντας ένα ομοιογενές και γενναιόδωρο στρείδι, κάθε χρόνο. Από αυτά τα πολύτιμα μυστικά εμπλουτίζονται οι καλλιεργητές μας στρειδιών, επιφυλάσσοντας στην AMÉLIE εξαιρετικές τοποθεσίες στο εκτροφείο της Marennnes-Oléron. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 5. GUSTO MEDITERRÁNEO

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GUSTO MEDITERRÁNEO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια με τρουφες, χαβιαρι, σαλτσα με τρουφες, τρουφες bianco d'alba, μαργαριταρια με τρουφες, τρουφες, καρυκευματα με τρουφες, τυρι με τρουφες, και Άγριο χαβιάρι. Έχει έδρα σε Olba (teruel), Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MAISON ANETH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAISON ANETH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, Τρόφιμα, εκλεκτά, Σάλτσες, Κονσέρβες, Τρόφιμα, εκλεκτά, και Σάλτσες. Έχει έδρα σε Vincennes, Γαλλία.

 2. PUMPIDUP

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PUMPIDUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Τρόφιμα, εκλεκτά, Καραμέλες βουτύρου, ορεκτικα, ποπ κορν, ζαχαρωτα, διαιτητικά γεύματα, κρακερ, και σποροι. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 3. CERUSSA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CERUSSA SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα βιολογικά, Βιομηχανικά έλαια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, λάδι τροφίμων, ελαια, και διανομέας ελαιολάδου. Έχει έδρα σε Bukowno, Πολωνία.

 4. GRECOS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRECOS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, Μέλι, μέλι από πεύκα, Πράσινες ελιές, αποξηραμενες ντοματες, και Βιολογικό ελαιόλαδο. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. VINZÜ

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VINZÜ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικά προϊόντα, και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Lalinde, Γαλλία.

 1. LA MIELLERIE CHAILAN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA MIELLERIE CHAILAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Συμπληρώματα διατροφής, μελι ευκαλυπτου, μελι ακακιας, θυμαρισιο μελι, μελι καστανιας, μελι απο μεγαλο υψομετρο, μελι πορτοκαλιας, και βασιλικος πολτος. Έχει έδρα σε Thorame-Basse, Γαλλία.

 2. K2 EXPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία K2 EXPORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα - γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Τρόφιμα, εκλεκτά, ξηρές τροφές, και σποροι σογιας. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 1. NEA MAYONNAISE-DELI CARGO DRESSINGS

  Ελλάδα

  Deli Cargo Dressings is a flavors lab where we produce mayonnaise, various sauces based on mayonnaise and other dips that elevate your food! Every product is made with love! The choice of the materials that we use was done with utmost care! We tried eggs and sunflower oil of different kinds to get the desired results! Our collaboration with a food technologist has contributed to a more professional and thoughtful result! All of our suppliers have the necessary quality assurance certificates and are subject to systematic checks! Finally, the Deli Cargo Dressings Laboratory is certified according to the CODEX-ALIMENTARIUS-HACCP standard. We would like collaborations mostly with wholesalers, distributors and importers of greek products, but also with delicatessen retailers and others. We seek for partners mosltly in Europe, Greece and worldwide if that is possible. Our products come in PET packages of 5, 3 and 2 kg whereas in jars 370 and 212 ml. Our products can been categorised as delicatessen/gourmet.

 2. GRECOROOTS E.E.

  Ελλάδα

  Η Grecoroots δημιουργήθηκε με στόχο τη διανομή ελληνικών γεύσεων κι αρωμάτων, επιλέγοντας ποιοτικά προϊόντα μικρότερων Ελλήνων παραγωγών. Η Grecoroots διανέμει την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά σε Ελλάδα κι εξωτερικό και συμβάλλει στην ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και ντόπιων παραγωγών. Στην Grecoroots, οι κοινές μας αξίες υποστηρίζουν την ηθική κουλτούρα κι αποτελούν θεμέλιο της δέσμευσής μας, ώστε να επιχειρούμε το σωστό. Ακολουθώντας τον κώδικα δεοντολογίας, δεσμευόμαστε στις ηθικές αρχές μας και τις ακολουθούμε καθημερινά. Χρέος της Grecoroots είναι να σέβεται εσάς, να φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και να ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Στην Grecoroots θεωρούμε πως οι άνθρωποι είναι τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία μας. Όλοι οι συνεργάτες μας και οι πελάτες μας αντιμετωπίζονται με σεβασμό κι εκτίμηση. Το μυστικό μας είναι πως λαμβάνουμε τα αποτελέσματα της φιλοσοφίας μας και της συμπεριφοράς μας και χρησιμοποιούμε αντικειμενικές μεθόδους για να τα αξιολογήσουμε με επιτυχία. Σκοπός της Grecoroots είναι να καλύπτει καθημερινά την επιθυμία σας για ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα, προερχόμενα από την Ελλάδα. Καλύπτοντας τις γευστικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις, η Grecoroots γεμίζει το τραπέζι σας με προϊόντα κι αρώματα, με γεύσεις και συναισθήματα, με σκοπό να σας αφήσει την καλύτερη εμπειρία.

 3. VALSANA SRL

  Ιταλία

  Η Valsana αναζητά, επιλέγει και διανέμει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, τυριά, αλλαντικά και προϊόντα ντελικατέσεν ιταλικής προέλευσης. Η ποικιλία περιλαμβάνει περίπου 500 τυριά και 400 είδη αλλαντικών, μερικά θαλασσινά προϊόντα και νόστιμους συνδυασμούς προϊόντων. Πλούσιος κατάλογος, με ένα ευρύ φάσμα των ιταλικών σπεσιαλιτέ αφιερωμένο σε όλους εκείνους που, στην ποιότητα, δεν δέχονται συμβιβασμούς. Από το 2013, η Valsana διαθέτει επίσης πιστοποίηση IFS-BRC, τα δύο κύρια πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων.

 4. AQUADEM

  Γαλλία

  Η AQUADEM εμπορεύεται υπό το ιδιόκτητο σήμα του παραγωγού « Caviar Perle Noire » πάνω από 1000 κιλά χαβιάρι (για μια παραγωγή περίπου 2000 κιλών) και 2000 κιλά αυγά πέστροφας (για μια παραγωγή πάνω από 8 000 κιλών αυγών και 120 τόνους πέστροφας) Η παραγωγή αυτή εξασφαλίζεται από 6 παραγωγικούς χώρους στο Περιγκόρ και από 10 τεχνικούς. Το εμπόριο υπό το σήμα Caviar Perle Noire εξασφαλίζεται σε πάνω από 500 επαγγελματίες πελάτες και μεταπωλητές στην Γαλλία αλλά και στο Ντουμπάι, στο Μαρόκο, στην Ελβετία, σε εξαγωγείς αντιπρόσωποι. Οι πελάτες μας εκφράζουν υψηλό δείκτη ικανοποίησης και αναζητάμε περισσότερους διανομείς και σημεία πώλησης στην Ευρώπη και εκτός Ευρώπης. Από το 1997, επεξεργαζόμαστε και κατασκευάζουμε όλα τα προϊόντα μας στο εργαστήριο που βρίσκεται κοντά στα εκτροφεία μας. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς με πάθος για την ιχθυοκαλλιέργεια. Η τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να παράγουμε έναν χαβιάρι εξαιρετικής ποιότητας. Η έλλειψη ασθενειών στα εκτροφεία μας μας απαλλάσσει από οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία. Έχουμε απορρίψει από τους χώρους μας την χρήση φυτοϋγειονομικών προϊόντων. Η εξαιρετική ποιότητα του περιβάλλοντος και των υδάτων μας, η χαμηλή πυκνότητα εκτροφής καθώς και η επιλογή των τροφίμων που χρησιμοποιούμε δίνουν στα προϊόντα μας μια ασύγκριτη γεύση. Τα τρόφιμα μας δεν περιέχουν ούτε ΓΤΟ, ούτε αντιβιοτικά, ούτε ορμόνες, αλλά δημητριακά ευρωπαϊκής προέλευσης και άλευρα από ψάρια βιώσιμης αλιείας (FSC).

 5. ILANGA NATURE

  Βέλγιο

  Η ILANGA NATURE είναι παραγωγός μπαχαρικών, μελιού από άγριες κυψέλες, ελαιόλαδου και φρούτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν εγγύηση ποιότητας και ιχνηλάτησης. Η ILANGA NATURE βρίσκει τις μοναδικές της γεύσεις στη Μαδαγασκάρη, στο Μαυρίκιο, στην Σαρδηνία και γευστικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία φυσικών προϊόντων στις καλύτερες συνθήκες. Μπορούμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας για φυσικά και αυθεντικά προϊόντα με τοπική αυθεντική γεύση ! Εργάζεστε στον τομέα της εστίασης; Είστε ιδιοκτήτης ενός μπακάλικου; Συμμερίζεστε τις αξίες και το όραμα μας; Προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Οι επαγγελματίες που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής θα μείνουν ικανοποιημένοι. Η ILANGA NATURE προσφέρει μέλι, μπαχαρικά, αλάτια, ζάχαρες, μαρμελάδες και ελαιόλαδα σε διάφορες μορφές. Σας ακούμε και σας προσφέρουμε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Ο κατάλογος των προϊόντων μας βρίσκεται στο Whatsapp, αρ. 0456/56 19 97, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

 6. MELIMNOS

  Ελλάδα

 7. VILIA PRODUCTS

  Ελλάδα

  Καλωσορίσατε στην E*Page μας. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε. Ελέγξτε το και θα το διαπιστώσετε. Εργαζόμαστε με σκοπό την ανταπόκριση στις ανάγκες σας και η ικανοποίησή σας είναι ουσιαστικής σημασίας για εμάς .Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας Η VILIA PRODUCTS είναι κατά 85% εξαγωγική εταιρεία με υποκατάστημα και στην Κύπρο Είμαστε στην διάθεσή σας για όποια πληροφορία χρειαστείτε.

 8. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Γαλλία

  Η Alimentation Fine de France αποτελεί γαλλική επιχείρηση αναφοράς στην εκλεπτυσμένη διατροφή ντελικατέσεν χάρη σε μια αυστηρή πολιτική ποιότητας : επιλογή των προϊόντων με βάσει απαιτητικά γευστικά και ποιοτικά κριτήρια, αποφεύγοντας το μέγιστο δυνατόν τις διάφορες προσθετικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες, και διευκολύνοντας την ευκολία χρήσης και την καινοτομία, πάντα με σεβασμό την γαλλική γαστρονομική παράδοση. Εδραίωση μιας πλήρης ιχνηλάτησης των προϊόντων (πρότυπο HACCP) για μια καλύτερη ασφάλεια τροφίμων. Αυτή η πολιτική ποιότητας, σε συνδυασμό με μια μόνιμη εμπορική προσπάθεια και μια εμπέδωση των σειρών, επέτρεψαν την διεύρυνση της πελατείας προς πολυκαταστήματα και προς την εξαγωγή. Η Alimentation Fine de France προσφέρει σήμερα, υπό τα εμπορικά της σήματα M. de Turenne, Atelier Turenne και Lou Bersac, μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 1200 είδη με αναγνωρισμένη ποιότητα, η οποία ανανεώνεται κάθε εξάμηνο με την προσθήκη νέων αποκλειστικών και πρωτότυπων προϊόντων όπως το Selôvin.

 1. MEDITERRANEAN ESCARGOTS

  Ελλάδα

  Mediterranean Escargot Ltd is a Greek company specialized in delicatessen food industry with snails. Mediterranean Escargots has developed a trustworthy productive model on the basis of the production of snails of high gastronomic value with special quality characteristics. The Mediterranean Snail boosts a tender meat with delicate color, fine and rich taste. High nutritional product, rich in protein, collagen, iron and Omega 3 fatty acids. Mediterranean Escargots applying traditional and modern recipes creates new generation snail products ready to serve the taste and the needs of the most demanding customers. We aim to serve the needs of the final customer by providing the highest quality and taste snail characteristics.

 2. GREEK-GOURMET

  Ελλάδα

  Με πολύτιμους συμμάχους της τον ανεξάντλητο πλούτο της ελληνικής γης και την αξιόλογη εμπειρία των τοπικών παραγωγών, η ιστοσελίδα μας σας μεταφέρει σε ένα ταξίδι γεμάτο οινογαστρονομικές προκλήσεις. Με το βλέμμα στραμμένο στην ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και με επίκεντρο τους ανθρώπους, την παράδοση και τις τοπικές κουζίνες, φανερώνονται καρέ καρέ στα μάτια του επισκέπτη οι γευστικοί «θησαυροί» που φυλάσσονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σε αυτό το πολύτιμο ταξίδι γεύσης και παράδοσης, περίοπτη θέση έχει η εξωστρέφεια, μια προσπάθεια προώθησης των ελληνικών προϊόντων που με σθένος πρεσβεύει με την παρουσία της τόσο η ιστοσελίδα μας όσο και η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που ενέπνευσε τη δημιουργία της. Πλοηγηθείτε στο πρωτοποριακό οδηγό της ελληνικής μεσογειακής διατροφής και ανακαλύψτε τόσο τα εκλεκτά προϊόντα του τόπου μας όσο και τους ίδιους τους παραγωγούς τους. Η περιήγησή σας μέσω των έξυπνων φίλτρων αναζήτησης, όπως με βάση την περιοχή προέλευσης, το είδος και τους παραγωγούς υπόσχεται να κάνει εύκολη και απολαυστική την περιπλάνησή σας σε αυτή τη φιλόδοξη οινογαστρονομική ιστοσελίδα. Φυσικά, ένα ακόμη σημαντικό «εργαλείο» για την περιήγηση είναι ότι όλα τα προϊόντα συνδέονται όχι μόνο με τον παραγωγό τους αλλά και με τα καταστήματα πώλησής τους, εξαιρετικά αποτυπωμένα σε ένα διαδραστικό χάρτη.

 3. WWW.GOURMETLIFE.GR

  Ελλάδα

  Στο Διαδικτυακό παντοπωλείο μας θα βρείτε πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς από Ελληνικά εξαιρετικά προϊόντα χειροποίητα και φτιαγμένα με αγνά υλικά! Επιθυμία μας είναι να κάνουμε γνωστά σε όλο τον κόσμο τα μοναδικά, αυθεντικά Ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την γεύση και την ποιότητά τους φτιαγμένα από ανθρώπους με μεράκι και όραμα.. Αφεθείτε στα αρώματα και στις γεύσεις μας και χαρίστε υγεία και ευεξία στον οργανισμό σας! ! Παραγγείλτε από το διαδίκτυο κερδίζοντας Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 39 ευρώ για όλη την Ελλάδα ! * Υγιεινά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Χωρίς συντηρητικά κατάλληλα για χορτοφάγους , Στην πόρτα σας την επόμενη μέρα! ! ! Κάντε τις αγορές σας από το διαδίκτυο άφοβα και προετοιμάστε το μενού τις επόμενης μέρας..

 4. NOURICH. BY THE EXPERTS

  Ελλάδα

  Επιλέγουμε από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές για να σας προσφέρουμε αποκλειστικά φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα κυρίως σε επαγγελματίες (εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα deli). ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΚάθε φιλέτου σολομού συσκευάζεται και σας προσφέρεται φρέσκο, σε κενό αέρος για να είστε σίγουροι πότε ανοίχθηκε.Το χάρτινο κουτί NOURICH είναι ιδανικό για τη συντήρηση του φιλέτου στο ψυγείο καθώς έχει ειδική εσωτερική επένδυση, κατάλληλη για τρόφιμα. Μετά το άνοιγμα απλά τυλίξτε το υπόλοιπο φιλέτο με μεμβράνη και διατηρήστε το στο κουτί του για λίγες ημέρες.Επίσης μπορείτε να το μεταφέρετε με το κουτί του, σε μικρές αποστάσεις για να το προσφέρετε ως δώρο σε κάποιον που εκτιμάτε. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι το φιλέτο να βγαίνει εκτός ψυγείου δέκα λεπτά πριν το καταναλώσετε ώστε να αναδειχθεί καλύτερα το άρωμα και η εκλεπτυσμένη γεύση του.Επειδή δίνουμε σημασία στην κάθε λεπτομέρεια έχουμε φροντίσει το σχέδιο του σολομού στη συσκευασία NOURICH να είναι του διεθνώς καταξιωμένου ζωγράφου και χαράκτη Δημήτρη Συρεγκέλα. ΠΑΡΑΔΟΣΗΤα προϊόντα μας μεταφέρονται εντός ψυγείου και έχουμε κανονίσει ειδικά δρομολόγια ώστε, για τη διευκόλυνσή σας, να παραδίδονται απογευματινές ώρες στο χώρο σας. Παραδόσεις πραγματοποιούνται μόνο εντός λεκανοπεδίου Αττικής και στους δήμους Διονύσου και Βούλας-Βουλιαγμένης.Το κόστος αποστολής είναι 3€ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως αριθμού προϊόντων.Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κ

 5. ANCIENT GREEK PRODUCTS

  Ελλάδα

  ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΉ ΠΏΛΗΣΗ - Αλάτι Μεσολογγίου , Βιολογικά βότανα, Ελαιόλαδο , Μέλι , Μείγματα αρχαίας Ελλάδας, Γκουρμέ τρόφιμα, Τουριστικά προϊόντα. Εξερευνούμε ανακαλύπτουμε και τώρα δημιουργούμε αυθεντικά προϊόντα με προέλευση την Αρχαία Ελλάδα. Σκοπός μας είναι η συγκέντρωση παραδοσιακών και χρηστικών προϊόντων που έχουν διασωθεί και αναπαράγονται μέχρι της μέρες μας προερχόμενα από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά με αυστηρές προδιαγραφές ως προς την αυθεντικότητα της ποιότητας και την παραγωγής τους. Πιστεύουμε ότι έτσι αναδεικνύουμε στην παγκόσμια κοινότητα την υπεραξία των Ελληνικών προϊόντων που έφτασαν μέχρι της μέρες μας. Ύστερα από έρευνα, μελέτη και προσπάθειες δημιουργούμε και σας προσφέρουμε νέα ξεχωριστά προϊόντα που θα σας εντυπωσιάσουν . Γνωρίστε μας .

 6. JUST GREAT

  Ελλάδα

  Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η παραδοσιακή Ελληνική διατροφή -βασισμένη σε ελαιόλαδο και ελιές, φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, όσπρια και βότανα- κατατάσσεται ανάμεσα στις πλέον υγιεινές στον κόσμο. Είμαστε περήφανοι που αυτή ακριβώς είναι η ενασχόλησή μας, και κάτι που αγαπάμε πραγματικά. Ποιοι είμαστε; Είμαστε μία οικογένεια αφοσιωμένων καλλιεργητών, ήδη στη τρίτη γενιά - και συνεχίσουμε δυναμικά και με πάθος. Τα κτήματά μας βρίσκονται στη φημισμένη περιοχή της Αρκαδίας στη Πελοπόννησο, μία περιοχή εξαιρετικά πλούσια σε ιστορία. Από τη βάση μας στην Αρκαδία, κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να επιλέξουμε ό, τι πιο εκλεκτό μπορούν να προσφέρουν αυτά τα χώματα. Και οι λέξεις μάλλον αδικούν το αποτέλεσμα - ειλικρινά, είναι κάτι που μόνο μέσα από την εμπειρία μπορεί να εκτιμήσει κανείς. Πλημμυρίζοντας από έντονα αρώματα, σπάνιες γεύσεις και πλούσια θρεπτικά στοιχεία, οι ελιές και το ελαιόλαδό μας αποτελούν ένα πραγματικό δώρο στις αισθήσεις αλλά και την υγεία. Από μόνα τους ή ως συστατικό της αγαπημένης σας συνταγής, είναι σε θέση να μεταμορφώσουν κάθε στιγμή σε κάτι που θα συζητηθεί. Αξίζει να τα δοκιμάσετε - άλλωστε το ίδιο μας το όνομα το εμπνευστήκαμε από την χαρακτηριστική αντίδραση όσων δοκιμάζουν τις ελιές και το ελαιόλαδό μας. Επιφωνήματα, και λέξεις όπως ‘απλά εξαιρετικό’.

 7. EARTH'S BRANDS S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρία δραστηριοποιείται στην εύρεση και διάθεση τροφίμων και ποτών μοναδικών σε ποιότητα και γεύση. Από τον παραγωγό, τον επαγγελματία, μέχρι και τον τελικό καταναλωτή, έχουμε κοινό στόχο τη δυνατότητα να απολαύσουμε ποιοτικά προϊόντα και μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Το 2010 ιδρύθηκε η πρώτη μας ομώνυμη εταιρία. με έδρα το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και το 2014 ιδρύθηκε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το υποκατάστημα με έδρα την Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε πλέον τη δυνατότητα εύρεσης και διάθεσης των καλύτερων προϊόντων της Ελλάδας και φυσικά τη γεφύρωση πλέον με το δίκτυο πωλήσεων μας μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης. Η εταιρία δραστηριοποιείται στους εξής κλάδους της αγοράς τροφίμων και ποτών: Στην διανομή και εμπορία τροφίμων και ποτών εντός της Ελλάδας εξυπηρετώντας εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα λιανικής.Στην εξαγωγή τροφίμων και ποτών.

 8. DRYAS- GREEK TRUFFLE

  Ελλάδα

  Η επιχείρησή μας "dryas greek truffle" ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2008 όταν σαν "g-troufa" ασχοληθήκαμε με τη διάδοση της καλλιέργειας της τρούφας στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, βοηθήσαμε με τις συμβουλές μας και την τεχνική μας υποστήριξη αρκετούς ανθρώπους να ξεκινήσουν τη δική τους τρουφοκαλλιέργεια. Το 2010 ξεκινήσαμε το εμπόριο Γαλλικών προϊόντων με τρούφα. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν να καταφέρουμε να παράγουμε Ελληνικά προϊόντα με τρούφα. Και το όραμα έγινε πραγματικότητα. Σήμερα είμαστε περήφανοι που μπορούμε να διαθέσουμε στην Ελληνική και Παγκόσμια αγορά μια μεγάλη ποικιλία προίόντων που για την ποιότητά τους μπορούν να εγγυηθούν διακεκριμένοι Σεφ, μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σε Ελληνικές επιχειρήσεις πιστοποιημένες με ISO και HACCP.

 9. MPAKALO

  Ελλάδα

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ μπακαλόΣκοπός μας είναι να θυμηθούμε, αρώματα και γεύσεις που ερεθίζουν τον ουρανίσκο μας και μας ταξιδεύουν στη παράδοση.Ταξιδέψαμε σε πολλά μέρη, χωριά και νησιά της πατρίδας μας, γνωρίσαμε παραγωγούς, επισκεφτήκαμε εργαστήρια αγροτικών συνεταιρισμών , που παρασκευάζουν αγνά παραδοσιακά προϊόντα. Όλα εξαιρετικής ποιότητας , χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά.Απάκια, γραβιέρα, μέλι, τυροζούλι, χυλοπίτες, κουλουράκια, παξιμάδια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, τόνος Αλόννησου είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα μας , τα οποία "παντρεμένα" με ρακί, μας παρασύρουν σε γευστικές απολαύσεις και μας ταξιδεύουν από το βορειότερο μέρος της Ελλάδας έως τη Κρήτη.

 10. GREEK BEES

  Ελλάδα

  Η Greek Bees είναι μία εταιρεία από νέους ανθρώπους με αγάπη για την ελληνική γη & τα προϊόντα της που άκουσε την ανάγκη για πραγματικά αυθεντικά και υγιεινά μεσογειακά προϊόντα, σε τιμές που ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες, με άριστη & πιστοποιημένη ποιότητα: Αγνό Μέλι από Κρήτη και Πελοπόννησο, Χειροποίητα ζυμαρικά από Λακωνία και Κάρυστο, Κρασί Πελοποννήσου, Κρήτης και Ικαρίας, Βιολογικό Ξίδι Νεμέας, Ελιές & Λάδι από Μάνη και Κρήτη, Βιολογικά όσπρια Θεσσαλίας και Μακεδονίας, Φασόλια Πρεσπών, Βιολογικός Τραχανάς και Πλιγούρι Τρικάλων, Σάλτσες από Μυτιλήνη και Πέλλα, Ελληνικά Λικέρ Κεφαλλονίτικων συνταγών, Βιολογικό Αλεύρι και Ρύζι Μακεδονίας, φυσικά καλλυντικά από τη Κύμη Ευβοίας για άνδρες & γυναίκες! Παράλληλα ανακαλύπτουν νέες καινοτόμες προτάσες & γεύσεις, βασισμένες σε παραδοσιακά προϊόντα ή ξεχασμένες συνταγές όπως, Σάλτσα Ντομάτα με Πορτοκάλι ή Φράουλα, Μέλι με φουντουκόπαστα, Μέλι με Μαστίχα Χίου, Ζυμαρικά με κρόκο Κοζάνης κ.λπ.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα- εκλεκτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

245 Επιχειρήσεις