• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 2. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Ιταλία

  Η Dolzan Impianti είναι μια εταιρεία που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας. Η εταιρεία Galliera Veneta, στην επαρχία της Πάδοβας, ασχολείται με τους τομείς της μηχανικής, της ζαχαροπλαστικής, της χημικής, της φαρμακευτικής και των τροφίμων, προτείνοντας την προμήθεια μηχανών συσκευασίας σχεδιασμένων για την εγκατάσταση συστημάτων με επίπεδη βάση, μερικού κενού και κενού. Τα συστήματα που παρέχονται από την εταιρεία είναι κατάλληλα για υλικά συσκευασίας διαφορετικού βάρους και μεγέθους.

 3. PACKAGING M.P.Z. SRL

  Ιταλία

  Η Packaging MPZ ιδρύθηκε το 1998, διαθέτει μεγάλη πείρα και επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πουλάμε πληρωτές και μηχανήματα Tetra Pak™ από δεύτερο χέρι μετά από επισκευή. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση, από τον σχεδιασμό του έργου ως την υλοποίηση του για την βιομηχανία της επεξεργασίας, της πλήρωσης και της συσκευασίας των ποτών για τους τομείς όπως των γαλακτοκομικών προϊόντων, του κρασιού και των χυμών φρούτων. Πουλάμε κυρίως μεταχειρισμένα ελεγμένα μηχανήματα/ γραμμές πλήρωσης αλλά παρέχουμε επίσης καινούργια μηχανήματα επεξεργασίας και τέλους γραμμής.

 4. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Η STRUBL GmbH & Co. KG είναι μια βιομηχανική επιχείρηση επεξεργασίας πλαστικού με παράδοση 65 ετών που δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς τομείς (1) Συσκευασία καθαρού θαλάμου: μεμβράνες και σακούλες καθαρού θαλάμου = πρωτεύοντα και δευτερεύοντα είδη συσκευασίας GMP για χρήση στην παραγωγή καθαρού θαλάμου (2) Συστήματα συσκευασίας Plug&Pack®: ευέλικτα συστήματα αυτοματισμού για διαδικασίες συσκευασίας που προάγουν την αποδοτικότητα της διαδικασίας συσκευασίας (3) Συσκευασίες μεμβράνης: πλαστικές συσκευασίες για βιομηχανικά & καταναλωτικά είδη.

 5. NEW PROJECT S.R.L.

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SENZANI BREVETTI SPA

  Ιταλία

 2. HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH

  Αυστρία

 3. UNIFILL SRL

  Ιταλία

  Η Unifill σχεδιάζει και κατασκευάζει θερμοδιαμορφωτές και συσκευές πλήρωσης για καινοτόμα δοχεία μίας δόσης όγκου από 0, 1 ml έως 500 ml για προϊόντα σε υγρή μορφή, ημίπυκνα και πυκνόρευστα προϊόντα, καθώς και για υπόθετα και κολπικά υπόθετα. Η Unifill κατέχει ηγετική θέση διεθνώς στον τομέα των προϊόντων μίας δόσης για τους τομείς των τροφίμων (καρυκεύματα, σάλτσες, λάδι, ξύδι, γιαούρτια και τυριά χύμα), της χημείας (απορρυπαντικά, πρόσθετα, λιπάσματα, αρώματα για καύση, αντιπαρασιτικά), της φαρμακευτικής (πόσιμα συμπληρώματα, κρέμες, υπόθετα) και των προϊόντων περιποίησης του σώματος.

 4. BASIS, LLC

  Ουκρανία

  Η BASIS είναι κατασκευαστής απλού και αξιόπιστου εξοπλισμού συσκευασίας για διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και μη τροφίμων. Οι γραμμές βασίζονται σε συσκευαστικές μηχανές σε χαρτοκιβώτια, κάθετες μηχανές συσκευασίας και βοηθητικό εξοπλισμό. Η Basis LLC δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά της συσκευασίας και του συσκευαστικού εξοπλισμού από το 1996. 24 χρόνια ανάπτυξης και υλοποίησης εξοπλισμού συσκευασίας και διαχείρισης διακίνησης μας έδωσαν την δυνατότητα συσσώρευσης μιας τεράστιας εμπειρίας όσον αφορά τις κατασκευαστικές λύσεις για διάφορες βιομηχανίες, που ξεκινούν από προϊόντα όπως σνακς, τρόφιμα και ζαχαρωτά και τελειώνουν με κατεψυγμένα και μη εδώδιμα προϊόντα. Η εταιρεία κατέχει πάνω από χίλια έργα, που εκτελέστηκαν είτε με τυποποιημένο είτε με εξατομικευμένο τρόπο. Μια προσωπική προσέγγιση του πελάτη και σύγχρονες τεχνολογίες για την δημιουργία έργων εξασφαλίζουν τις λύσεις για την επίτευξη των ειδικών στόχων του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Οι ειδικοί μας παρέχουν πλήρης υποστήριξη έργου, ξεκινώντας με την εκπόνηση τεχνικής εργασίας και ολοκληρώνοντας με την παράδοση, την εγκατάσταση και την θέση σε λειτουργία.

 5. VKP SIGNAL-PACK

  Ρωσία

  Καινοτομία και υλοποίηση, η εταιρεία SIGNAL-PACK, έχει αφοσιωθεί στον σχεδιασμό και στην κατασκευή εξοπλισμού συσκευασίας γενικής χρήσης καθώς και δοσομέτρησης και επεξεργασίας για την βιομηχανία τροφίμων από το 1991. Κάθετα μηχανήματα για συσκευασία: Δοσομετρητές βάρους (γραμμικοί, ογκομετρικοί, πολλαπλών κεφαλών, πλήρωσης κυπέλλων), Συστήματα ψύξης και κατάψυξης, Μηχανές συσκευασίας σε κουτιά, Μορφοποίηση σε σάκους, Εξοπλισμός για την επεξεργασία γεμιστών ζυμαρικών με παραγωγική δυνατότητα από 50 μέχρι 1000 κιλά/ ώρα (κίνκαλι, σαμόσα, πίτες, ραβιόλια, ντάμπλινγκ, τσιζκέικ κ.λπ. ); Εξοπλισμός για πλύσιμο, βούρτσισμα και ξήρανση λαχανικών, αντλία τροφίμων, Εξολκείς. Συσκευές διακίνησης προϊόντων, Μεταφορείς, Ζυγαριές ελέγχου, Εκτυπωτές και ετικετέζες, Εξοπλισμός επεξεργασίας, Ολοκληρωμένες γραμμές σε ετοιμοπαράδοτη βάση. Οι πελάτες μας: Ρωσία, ΗΠΑ, Καναδάς, Γερμανία, Τσεχία, Καζακστάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ισραήλ, Εσθονία, Ισπανία, Τουρκία, Λετονία, Ουζμπεκιστάν, Μογγολία, Τατζικιστάν, Κιργισία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λιθουανία, Ιαπωνία και Αυστραλία.

 1. VELTRU AG

  Ελβετία

  Η VELTRU παρέχει στοιχεία και λογισμικό διαχείρισης διακίνησης για εφαρμογές pick and place σε κατασκευαστές μηχανημάτων και ενσωματοποιητές συστημάτων. Οι κύριοι τομείς εφαρμογής είναι τα τρόφιμα, καλλυντικά και φάρμακα. Αναλαμβάνουμε την κατάρτιση, μηχανική υποστήριξη και υποστήριξη έργου. Το πρότυπο μας εφαρμογής μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε τυποποιημένες εφαρμογές και να προγραμματίσουμε επιπλέον λειτουργικότητες για ειδικές απαιτήσεις ενός έργου.

 2. OLIMPIAS S.A.

  Ελλάδα

  Μηχανήματα και Γραμμές Ταξινόμησης Συσκευασίας Φρούτων και ΛαχανικώνΓραμμές διαλογής ταξινόμησης συσκευασίας και τυποποίησης φρούτων και λαχανικών Ταξινόμηση συσκευασία διαλογή

 1. GUIBOR INGENIERIA

  Αργεντινή

 2. UYGURLAR MAKINA

  Τουρκία

 3. TECHNOLOGY LEADER

  Ρωσία

 4. KALENDER MAKINA

  Τουρκία

 5. PROJE TASARIM EVI

  Τουρκία

 6. PACKINOV

  Γαλλία

 7. NHM LIMITED

  Ουκρανία

 8. ARAIT

  Ισπανία

 1. GIRISIM MACHINERY - BISCUIT WAFER CAKE CHOCOLATE LINES AND PACKAGING MACHINES

  Τουρκία

 2. DITO GROUP

  Ρωσία

 3. ENVIOR

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. FOOD PACKAGING

  Δανία

 5. SN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 6. FOURAGE-CTI

  Γαλλία

 7. ERECAM

  Γαλλία

 8. VOLVAC PACKAGING AND FOOD MACHINERY INDUSTRY LTD. TIC. ŞTI.

  Τουρκία

 9. MG-TECH ANGERS

  Γαλλία

 10. ETÜD TEKNIK PROJE VE MÜHENDISLIK

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

156 επιχειρήσεις