Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 2. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Dolzan Impianti είναι μια εταιρεία που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας. Η εταιρεία Galliera Veneta, στην επαρχία της Πάδοβας, ασχολείται με τους τομείς της μηχανικής, της ζαχαροπλαστικής, της χημικής, της φαρμακευτικής και των τροφίμων, προτείνοντας την προμήθεια μηχανών συσκευασίας σχεδιασμένων για την εγκατάσταση συστημάτων με επίπεδη βάση, μερικού κενού και κενού. Τα συστήματα που παρέχονται από την εταιρεία είναι κατάλληλα για υλικά συσκευασίας διαφορετικού βάρους και μεγέθους.

 3. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η STRUBL GmbH & Co. KG είναι μια βιομηχανική επιχείρηση επεξεργασίας πλαστικού με παράδοση 65 ετών που δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς τομείς (1) Συσκευασία καθαρού θαλάμου: μεμβράνες και σακούλες καθαρού θαλάμου = πρωτεύοντα και δευτερεύοντα είδη συσκευασίας GMP για χρήση στην παραγωγή καθαρού θαλάμου (2) Συστήματα συσκευασίας Plug&Pack®: ευέλικτα συστήματα αυτοματισμού για διαδικασίες συσκευασίας που προάγουν την αποδοτικότητα της διαδικασίας συσκευασίας (3) Συσκευασίες μεμβράνης: πλαστικές συσκευασίες για βιομηχανικά & καταναλωτικά είδη.

 4. NEW PROJECT S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEW PROJECT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανημα τοποθετησης πλαστικων πωματων, και συσκευασια οικολογικων τροφιμων. Έχει έδρα σε Poggio Torriana, Ιταλία.

 5. SENZANI BREVETTI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SENZANI BREVETTI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Αγροτικός τουρισμός, Πλαίσια και κουφώματα, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, βιομηχανικες συσκευασιες, συσκευασια για τροφιμα, Συσκευασίες για τρόφιμα, χαραγμενα κιβωτια, και Αγροτικός τουρισμός. Έχει έδρα σε Faenza, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Biedermannsdorf, Αυστρία.

 2. UNIFILL SRL

  Ιταλία

  Η Unifill σχεδιάζει και κατασκευάζει θερμοδιαμορφωτές και συσκευές πλήρωσης για καινοτόμα δοχεία μίας δόσης όγκου από 0, 1 ml έως 500 ml για προϊόντα σε υγρή μορφή, ημίπυκνα και πυκνόρευστα προϊόντα, καθώς και για υπόθετα και κολπικά υπόθετα. Η Unifill κατέχει ηγετική θέση διεθνώς στον τομέα των προϊόντων μίας δόσης για τους τομείς των τροφίμων (καρυκεύματα, σάλτσες, λάδι, ξύδι, γιαούρτια και τυριά χύμα), της χημείας (απορρυπαντικά, πρόσθετα, λιπάσματα, αρώματα για καύση, αντιπαρασιτικά), της φαρμακευτικής (πόσιμα συμπληρώματα, κρέμες, υπόθετα) και των προϊόντων περιποίησης του σώματος.

 3. PACKAGING M.P.Z. SRL

  Ιταλία

  Η Packaging MPZ ιδρύθηκε το 1998, διαθέτει μεγάλη πείρα και επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πουλάμε πληρωτές και μηχανήματα Tetra Pak™ από δεύτερο χέρι μετά από επισκευή. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση, από τον σχεδιασμό του έργου ως την υλοποίηση του για την βιομηχανία της επεξεργασίας, της πλήρωσης και της συσκευασίας των ποτών για τους τομείς όπως των γαλακτοκομικών προϊόντων, του κρασιού και των χυμών φρούτων. Πουλάμε κυρίως μεταχειρισμένα ελεγμένα μηχανήματα/ γραμμές πλήρωσης αλλά παρέχουμε επίσης καινούργια μηχανήματα επεξεργασίας και τέλους γραμμής.

 4. BASIS, LLC

  Ουκρανία

  Η BASIS είναι κατασκευαστής απλού και αξιόπιστου εξοπλισμού συσκευασίας για διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και μη τροφίμων. Οι γραμμές βασίζονται σε συσκευαστικές μηχανές σε χαρτοκιβώτια, κάθετες μηχανές συσκευασίας και βοηθητικό εξοπλισμό. Η Basis LLC δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά της συσκευασίας και του συσκευαστικού εξοπλισμού από το 1996. 24 χρόνια ανάπτυξης και υλοποίησης εξοπλισμού συσκευασίας και διαχείρισης διακίνησης μας έδωσαν την δυνατότητα συσσώρευσης μιας τεράστιας εμπειρίας όσον αφορά τις κατασκευαστικές λύσεις για διάφορες βιομηχανίες, που ξεκινούν από προϊόντα όπως σνακς, τρόφιμα και ζαχαρωτά και τελειώνουν με κατεψυγμένα και μη εδώδιμα προϊόντα. Η εταιρεία κατέχει πάνω από χίλια έργα, που εκτελέστηκαν είτε με τυποποιημένο είτε με εξατομικευμένο τρόπο. Μια προσωπική προσέγγιση του πελάτη και σύγχρονες τεχνολογίες για την δημιουργία έργων εξασφαλίζουν τις λύσεις για την επίτευξη των ειδικών στόχων του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Οι ειδικοί μας παρέχουν πλήρης υποστήριξη έργου, ξεκινώντας με την εκπόνηση τεχνικής εργασίας και ολοκληρώνοντας με την παράδοση, την εγκατάσταση και την θέση σε λειτουργία.

 5. METROTECH

  Ελλάδα

  Πρωτοπόρος κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της βιομηχανικής Ζύγισης, της Συσκευασίας και του Αυτοματισμού προσφέρει λύσεις με μία ευρεία γκάμα προϊόντων σχεδιασμού και κατασκευής της.Η εμπειρία μας στην βιομηχανική Ζύγιση ξεκινά το 1922.Η εξειδίκευση της στο χώρο της ηλεκτρονικής Ζύγισης και της Συσκευασίας αρχίζει στα μέσα της δεκαετίας του 1980.Με τις γνώσεις που αποκόμισε και με την άψογη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της έχει προσφέρει στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, λειτουργικά τυποποιημένα προϊόντα, αρκετά εκ των οποίων πολύ δημοφιλή και πολλές πετυχημένες ειδικές λύσεις.Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι αποτελεσματικές.

 1. VELTRU AG

  Ελβετία

  Η VELTRU παρέχει στοιχεία και λογισμικό διαχείρισης διακίνησης για εφαρμογές pick and place σε κατασκευαστές μηχανημάτων και ενσωματοποιητές συστημάτων. Οι κύριοι τομείς εφαρμογής είναι τα τρόφιμα, καλλυντικά και φάρμακα. Αναλαμβάνουμε την κατάρτιση, μηχανική υποστήριξη και υποστήριξη έργου. Το πρότυπο μας εφαρμογής μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε τυποποιημένες εφαρμογές και να προγραμματίσουμε επιπλέον λειτουργικότητες για ειδικές απαιτήσεις ενός έργου.

 2. OLIMPIAS S.A.

  Ελλάδα

  Μηχανήματα και Γραμμές Ταξινόμησης Συσκευασίας Φρούτων και ΛαχανικώνΓραμμές διαλογής ταξινόμησης συσκευασίας και τυποποίησης φρούτων και λαχανικών Ταξινόμηση συσκευασία διαλογή

 1. GIRISIM MACHINERY TURKIYE - WAFER & CAKE & BAR PRODUCTION LINES AND PACKAGING MACHINES

  Τουρκία

  Η εταιρεία GIRISIM MACHINERY TURKIYE - WAFER & CAKE & BAR PRODUCTION LINES AND PACKAGING MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για σοκολατα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. UYGURLAR MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία UYGURLAR MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, συσκευασια για τροφιμα, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και μηχανες συσκευασιας για τον τομεα της συσκευασιας.. Έχει έδρα σε Kirsehir, Τουρκία.

 3. GUIBOR INGENIERIA

  Αργεντινή

  Η εταιρεία GUIBOR INGENIERIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλύσιμο φρούτων, λαχανικών, ψαριών (μηχανές). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός διατροφής ζώων, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Εξοπλισμός διατροφής ζώων, συσκευη αλεσματος, και Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Buenos Aires, Αργεντινή.

 4. WELMASZ

  Πολωνία

  Η εταιρεία WELMASZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις αυτοματισμων οικιακων λειτουργιων. Έχει έδρα σε Piaseczno, Πολωνία.

 5. KALENDER MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία KALENDER MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα συσκευασιας για βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

 6. PROJE TASARIM EVI

  Τουρκία

  Η εταιρεία PROJE TASARIM EVI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κουφετων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κρεμας, βουτυρου και γιαουρτιου. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

 7. FOSHAN NEW KELI PACKING MACHINE FACTORY

  Κίνα

  Η εταιρεία FOSHAN NEW KELI PACKING MACHINE FACTORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Foshan, Κίνα.

 8. QINGDAO FUSHENG SIRUI AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία QINGDAO FUSHENG SIRUI AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για την παραγωγη συσκευασιων περιτυλιγματος. Έχει έδρα σε Qingdao, Κίνα.

 1. PACKINOV

  Γαλλία

  Η εταιρεία PACKINOV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, αυτοματες θερμοσφραγιστικες μηχανες, και Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Beynost, Γαλλία.

 2. NHM LIMITED

  Ουκρανία

  Η εταιρεία NHM LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 3. ARAIT

  Ισπανία

  Η εταιρεία ARAIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Cuarte De Huerva, Ισπανία.

 4. ENVIOR

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ENVIOR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Tamworth, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. FOURAGE-CTI

  Γαλλία

  Η εταιρεία FOURAGE-CTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε La Haye Fouassiere, Γαλλία.

 6. SN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SN MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σακουλάκια συσκευασίας, μηχανες συσκευασιας, και μοναδες δοσομετρησης. Έχει έδρα σε Wipperfürth, Γερμανία.

 7. ERECAM

  Γαλλία

  Η εταιρεία ERECAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Συσκευασίες για τρόφιμα, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, μηχανες συσκευασιας, και μηχανες συσκευασιας σε χαρτοκιβωτια για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Mortagne-Sur-Sevre, Γαλλία.

 8. FOOD PACKAGING

  Δανία

  Η εταιρεία FOOD PACKAGING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματισμός ρομπότ, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παρασκευης κακαο και παραγωγης σοκολατας, και μηχανηματα συσκευασιας τροφιμων. Έχει έδρα σε København Sv, Δανία.

 9. AB PROCESS INGÉNIERIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία AB PROCESS INGÉNIERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, μηχανηματα παλετοποιησης, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, και Συστήματα βιομηχανικής ανίχνευσης, διαχωρισμού και διαλογής. Έχει έδρα σε Landivisiau, Γαλλία.

 10. GOGLIO SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία GOGLIO SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, εύκαμπτες συσκευασίες για τη βιομηχανία τροφίμων, και βιομηχανικες σακουλες. Έχει έδρα σε Daverio, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

154 Επιχειρήσεις