• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η ÖZKA-ISTANBUL ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΛΙΞΗΣ ΜΕ ΤΑΝΥΣΗ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΜΕ ΤΑΝΥΣΗ, ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΕΛΙΞΗΣ ΜΕ ΤΑΝΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΛΙΞΗΣ ΠΡΟ-ΤΑΝΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ, Η ÖZKA-ISTANBUL ΑΝΕΛΑΒΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΓΧΩΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΠΕΡΙΕΛΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΠΟ PE/PVC ΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ÖZKA-İSTANBUL ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ÖZKA-ISTANBUL. ΠΡΟΣΦΑΤΑ, Η ÖZKA-ISTANBUL ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΡΙΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ.Η ÖZKA-İSTANBUL ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

 2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 3. TOSYALI MAKINA A.S.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Tosyalı Makina που ιδρύθηκε το 1987, είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον τομέα μετάδοσης ισχύος της Τουρκίας, με ασύγκριτη βιομηχανική τεχνογνωσία άνω των 37 ετών. Αυξάνουμε σταθερά τον όγκο εισαγωγών και το μερίδιο αγοράς της εταιρείας μας με σχολαστική ανάλυση των παγκόσμιων εξελίξεων και τον τομεακών τάσεων, αποδεικνύοντας τη σταθερή αφοσίωσή μας στην αριστεία. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας διαμορφώνεται σχολαστικά προκειμένου να καλύπτει τις διάφορες ανάγκες μετάδοσης ισχύος και μας αναδεικνύει σε αξιόπιστο συνεργάτη για επιχειρήσεις που αναζητούν λύσεις κορυφαίας ποιότητας. Ανακαλύψτε το πλεονέκτημα της Tosyalı Makina με τις προσαρμοσμένες λύσεις μας που παρέχουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η αφοσίωσή μας στην εξαιρετική ικανοποίηση του πελάτη είναι προφανής χάρη στη δέσμευσή μας για γρήγορες παραδόσεις και την παροχή δωρεάν δειγμάτων κατόπιν αιτήματος. Επιλέξτε μας για αποδοτικές, προσανατολισμένες στην αξία λύσεις που υπερκαλύπτουν τις προσδοκίες σας. Εξερευνήστε τις ποικίλες κατηγορίες προϊόντων μας: •Αλυσοτροχοί •Αλυσίδες •Έδρανα και περιβλήματα •Τροχαλίες ιμάντων χρονισμού •Τροχαλίες κωνικού δακτυλίου •Κουζινέτα και πλήμνες •Κρεμαγιέρες •Πινιόν •Ασφαλιστικές διατάξεις •Σύνδεσμοι •Γραμμικοί οδηγοί •Ιμάντες V Στην Tosyalı Makina υπερβαίνουμε τα όρια για την ποιότητα των προϊόντων, θέτοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίησή σας μέσω της διατήρησης αποθεμάτων και των προσωποποιημένων υπηρεσιών. Οι πεπειραμένοι αντιπρόσωποί μας εγγυώνται μια χωρίς προβλήματα εμπειρία από την επιλογή των προϊόντων έως την παρακολούθηση της παράδοσης που υπερκαλύπτει σταθερά τις προσδοκίες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Dolzan Impianti είναι μια εταιρεία που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας. Η εταιρεία Galliera Veneta, στην επαρχία της Πάδοβας, ασχολείται με τους τομείς της μηχανικής, της ζαχαροπλαστικής, της χημικής, της φαρμακευτικής και των τροφίμων, προτείνοντας την προμήθεια μηχανών συσκευασίας σχεδιασμένων για την εγκατάσταση συστημάτων με επίπεδη βάση, μερικού κενού και κενού. Τα συστήματα που παρέχονται από την εταιρεία είναι κατάλληλα για υλικά συσκευασίας διαφορετικού βάρους και μεγέθους.

 5. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η STRUBL GmbH & Co. KG είναι μια βιομηχανική επιχείρηση επεξεργασίας πλαστικού με παράδοση 65 ετών που δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς τομείς (1) Συσκευασία καθαρού θαλάμου: μεμβράνες και σακούλες καθαρού θαλάμου = πρωτεύοντα και δευτερεύοντα είδη συσκευασίας GMP για χρήση στην παραγωγή καθαρού θαλάμου (2) Συστήματα συσκευασίας Plug&Pack®: ευέλικτα συστήματα αυτοματισμού για διαδικασίες συσκευασίας που προάγουν την αποδοτικότητα της διαδικασίας συσκευασίας (3) Συσκευασίες μεμβράνης: πλαστικές συσκευασίες για βιομηχανικά & καταναλωτικά είδη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NEW PROJECT S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEW PROJECT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανημα τοποθετησης πλαστικων πωματων, και συσκευασια οικολογικων τροφιμων. Έχει έδρα σε Poggio Torriana, Ιταλία.

 2. SENZANI BREVETTI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SENZANI BREVETTI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, βιομηχανικες συσκευασιες, συσκευασια για τροφιμα, Συσκευασίες για τρόφιμα, χαραγμενα κιβωτια, εξοπλισμος βιομηχανιας πλαστικων υλων, συσκευασια οικολογικων τροφιμων, κουτια συσκευασιας ειδων ζαχαροπλαστικης, και μηχανημα τοποθετησης πλαστικων πωματων. Έχει έδρα σε Faenza, Ιταλία.

 3. HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Biedermannsdorf, Αυστρία.

 4. UNIFILL SRL

  Ιταλία

  Η Unifill σχεδιάζει και κατασκευάζει θερμοδιαμορφωτές και συσκευές πλήρωσης για καινοτόμα δοχεία μίας δόσης όγκου από 0, 1 ml έως 500 ml για προϊόντα σε υγρή μορφή, ημίπυκνα και πυκνόρευστα προϊόντα, καθώς και για υπόθετα και κολπικά υπόθετα. Η Unifill κατέχει ηγετική θέση διεθνώς στον τομέα των προϊόντων μίας δόσης για τους τομείς των τροφίμων (καρυκεύματα, σάλτσες, λάδι, ξύδι, γιαούρτια και τυριά χύμα), της χημείας (απορρυπαντικά, πρόσθετα, λιπάσματα, αρώματα για καύση, αντιπαρασιτικά), της φαρμακευτικής (πόσιμα συμπληρώματα, κρέμες, υπόθετα) και των προϊόντων περιποίησης του σώματος.

 5. BASIS, LLC

  Ουκρανία

  Η BASIS είναι κατασκευαστής απλού και αξιόπιστου εξοπλισμού συσκευασίας για διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και μη τροφίμων. Οι γραμμές βασίζονται σε συσκευαστικές μηχανές σε χαρτοκιβώτια, κάθετες μηχανές συσκευασίας και βοηθητικό εξοπλισμό. Η Basis LLC δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά της συσκευασίας και του συσκευαστικού εξοπλισμού από το 1996. 24 χρόνια ανάπτυξης και υλοποίησης εξοπλισμού συσκευασίας και διαχείρισης διακίνησης μας έδωσαν την δυνατότητα συσσώρευσης μιας τεράστιας εμπειρίας όσον αφορά τις κατασκευαστικές λύσεις για διάφορες βιομηχανίες, που ξεκινούν από προϊόντα όπως σνακς, τρόφιμα και ζαχαρωτά και τελειώνουν με κατεψυγμένα και μη εδώδιμα προϊόντα. Η εταιρεία κατέχει πάνω από χίλια έργα, που εκτελέστηκαν είτε με τυποποιημένο είτε με εξατομικευμένο τρόπο. Μια προσωπική προσέγγιση του πελάτη και σύγχρονες τεχνολογίες για την δημιουργία έργων εξασφαλίζουν τις λύσεις για την επίτευξη των ειδικών στόχων του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Οι ειδικοί μας παρέχουν πλήρης υποστήριξη έργου, ξεκινώντας με την εκπόνηση τεχνικής εργασίας και ολοκληρώνοντας με την παράδοση, την εγκατάσταση και την θέση σε λειτουργία.

 1. METROTECH

  Ελλάδα

  Πρωτοπόρος κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της βιομηχανικής Ζύγισης, της Συσκευασίας και του Αυτοματισμού προσφέρει λύσεις με μία ευρεία γκάμα προϊόντων σχεδιασμού και κατασκευής της.Η εμπειρία μας στην βιομηχανική Ζύγιση ξεκινά το 1922.Η εξειδίκευση της στο χώρο της ηλεκτρονικής Ζύγισης και της Συσκευασίας αρχίζει στα μέσα της δεκαετίας του 1980.Με τις γνώσεις που αποκόμισε και με την άψογη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της έχει προσφέρει στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, λειτουργικά τυποποιημένα προϊόντα, αρκετά εκ των οποίων πολύ δημοφιλή και πολλές πετυχημένες ειδικές λύσεις.Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι αποτελεσματικές.

 2. VELTRU AG

  Ελβετία

  Η VELTRU παρέχει στοιχεία και λογισμικό διαχείρισης διακίνησης για εφαρμογές pick and place σε κατασκευαστές μηχανημάτων και ενσωματοποιητές συστημάτων. Οι κύριοι τομείς εφαρμογής είναι τα τρόφιμα, καλλυντικά και φάρμακα. Αναλαμβάνουμε την κατάρτιση, μηχανική υποστήριξη και υποστήριξη έργου. Το πρότυπο μας εφαρμογής μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε τυποποιημένες εφαρμογές και να προγραμματίσουμε επιπλέον λειτουργικότητες για ειδικές απαιτήσεις ενός έργου.

 1. OLIMPIAS S.A.

  Ελλάδα

  Μηχανήματα και Γραμμές Ταξινόμησης Συσκευασίας Φρούτων και ΛαχανικώνΓραμμές διαλογής ταξινόμησης συσκευασίας και τυποποίησης φρούτων και λαχανικών Ταξινόμηση συσκευασία διαλογή

 2. WELMASZ

  Πολωνία

  Η εταιρεία WELMASZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις αυτοματισμων οικιακων λειτουργιων. Έχει έδρα σε Piaseczno, Πολωνία.

 3. KALENDER MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία KALENDER MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα συσκευασιας για βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

 4. PROJE TASARIM EVI

  Τουρκία

  Η εταιρεία PROJE TASARIM EVI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κουφετων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κρεμας, βουτυρου και γιαουρτιου. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

 5. UYGURLAR MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία UYGURLAR MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, συσκευασια για τροφιμα, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και μηχανες συσκευασιας για τον τομεα της συσκευασιας.. Έχει έδρα σε Kirsehir, Τουρκία.

 6. PACKINOV

  Γαλλία

  Η εταιρεία PACKINOV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, αυτοματες θερμοσφραγιστικες μηχανες, και Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Beynost, Γαλλία.

 7. NHM LIMITED

  Ουκρανία

  Η εταιρεία NHM LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 8. ARAIT

  Ισπανία

  Η εταιρεία ARAIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Cuarte De Huerva, Ισπανία.

 1. SATEEI INDUSTRIES

  Γαλλία

  Η εταιρεία SATEEI INDUSTRIES, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι εξοπλισμοι, γραφείο μελετών, τεχνική υποστήριξη, και Μηχανήματα συσκευασίας σε σάκους. Έχει έδρα σε Saint-Laurent-Blangy, Γαλλία.

 2. ENVIOR

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ENVIOR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Tamworth, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. ERECAM

  Γαλλία

  Η εταιρεία ERECAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Συσκευασίες για τρόφιμα, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, μηχανες συσκευασιας, και μηχανες συσκευασιας σε χαρτοκιβωτια για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Mortagne-Sur-Sevre, Γαλλία.

 4. FOOD PACKAGING

  Δανία

  Η εταιρεία FOOD PACKAGING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματισμός ρομπότ, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παρασκευης κακαο και παραγωγης σοκολατας, και μηχανηματα συσκευασιας τροφιμων. Έχει έδρα σε København Sv, Δανία.

 5. SN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SN MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σακουλάκια συσκευασίας, μηχανες συσκευασιας, και μοναδες δοσομετρησης. Έχει έδρα σε Wipperfürth, Γερμανία.

 6. ABRIGO SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία ABRIGO SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Συσκευές κοπής υπερήχων, αυτοματισμος ρομποτικη, συσκευασίες τροφίμων, και Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Diano D'alba, Ιταλία.

 7. SPARC SYSTEMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SPARC SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δυναμικές ζυγαριές ελέγχου, και ανιχνευτες μεταλλων. Έχει έδρα σε Malvern, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. GKS PACKAGING

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία GKS PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Συστήματα μεταφοράς, πληρωτικες, σφραγιστικες μηχανες, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, και Συστήματα μεταφοράς. Έχει έδρα σε Son, Κάτω Χώρες.

 9. TEMMA

  Γαλλία

  Η εταιρεία TEMMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, και Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Le Haillan, Γαλλία.

 10. KASI TEMPRA PACK LTD.

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία KASI TEMPRA PACK LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμικη χυτευση υπο κενο πλαστικων υλικων. Έχει έδρα σε Gorna Oryahovitsa, Βουλγαρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

135 Επιχειρήσεις