• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. TELSONIC AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge

  Περισσότεροι από 200 άκρως εξειδικευμένοι συνεργάτες, ιδιόκτητες θυγατρικές εταιρείες στη Γερμανία, στη Σερβία, στην Αγγλία, στην Αμερική, στην Κίνα και εξειδικευμένες αντιπροσωπείες υποστηρίζουν την ανάπτυξη εφαρμογών και διαδικασιών των πελατών μας στη χρήση της δικής μας τεχνολογίας υπερήχων. Η TELSONIC υποστηρίζει την έρευνα και την ανάπτυξη βασικών αρχών για τη χρήση της τεχνολογίας υπερήχων με τις δραστηριότητές της σε πανεπιστήμια της Ελβετίας και της Γερμανίας. Οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται σε προκαταρκτικές βαθμίδες παραγωγής προϊόντων από πλαστικό και μέταλλο ή κατά την τελική τους συναρμολόγηση σχεδόν παντού αναδεικνύοντας την TELSONIC ως την απόλυτη εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της βιομηχανικής τεχνολογίας υπερήχων. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (SQS) και εφαρμόζουμε της αρχές της λιτής παραγωγής. Οι τεχνικές τεκμηριώσεις μας ή οι μεταφράσεις τους συντάσσονται κατά ISO/DIS 17100 και υποστηρίζουν τους παγκοσμίως δραστηριοποιούμενους πελάτες μας στον εξειδικευμένο χειρισμό των δικών σας συστημάτων υπερήχων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Dolzan Impianti είναι μια εταιρεία που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας. Η εταιρεία Galliera Veneta, στην επαρχία της Πάδοβας, ασχολείται με τους τομείς της μηχανικής, της ζαχαροπλαστικής, της χημικής, της φαρμακευτικής και των τροφίμων, προτείνοντας την προμήθεια μηχανών συσκευασίας σχεδιασμένων για την εγκατάσταση συστημάτων με επίπεδη βάση, μερικού κενού και κενού. Τα συστήματα που παρέχονται από την εταιρεία είναι κατάλληλα για υλικά συσκευασίας διαφορετικού βάρους και μεγέθους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. PACKAGING M.P.Z. SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Packaging MPZ ιδρύθηκε το 1998, διαθέτει μεγάλη πείρα και επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πουλάμε πληρωτές και μηχανήματα Tetra Pak™ από δεύτερο χέρι μετά από επισκευή. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση, από τον σχεδιασμό του έργου ως την υλοποίηση του για την βιομηχανία της επεξεργασίας, της πλήρωσης και της συσκευασίας των ποτών για τους τομείς όπως των γαλακτοκομικών προϊόντων, του κρασιού και των χυμών φρούτων. Πουλάμε κυρίως μεταχειρισμένα ελεγμένα μηχανήματα/ γραμμές πλήρωσης αλλά παρέχουμε επίσης καινούργια μηχανήματα επεξεργασίας και τέλους γραμμής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η STRUBL GmbH & Co. KG είναι μια βιομηχανική επιχείρηση επεξεργασίας πλαστικού με παράδοση 65 ετών που δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς τομείς (1) Συσκευασία καθαρού θαλάμου: μεμβράνες και σακούλες καθαρού θαλάμου = πρωτεύοντα και δευτερεύοντα είδη συσκευασίας GMP για χρήση στην παραγωγή καθαρού θαλάμου (2) Συστήματα συσκευασίας Plug&Pack®: ευέλικτα συστήματα αυτοματισμού για διαδικασίες συσκευασίας που προάγουν την αποδοτικότητα της διαδικασίας συσκευασίας (3) Συσκευασίες μεμβράνης: πλαστικές συσκευασίες για βιομηχανικά & καταναλωτικά είδη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. NEW PROJECT S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. SENZANI BREVETTI SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 4. UNIFILL SRL

  Ιταλία

  Η Unifill σχεδιάζει και κατασκευάζει θερμοδιαμορφωτές και συσκευές πλήρωσης για καινοτόμα δοχεία μίας δόσης όγκου από 0, 1 ml έως 500 ml για προϊόντα σε υγρή μορφή, ημίπυκνα και πυκνόρευστα προϊόντα, καθώς και για υπόθετα και κολπικά υπόθετα. Η Unifill κατέχει ηγετική θέση διεθνώς στον τομέα των προϊόντων μίας δόσης για τους τομείς των τροφίμων (καρυκεύματα, σάλτσες, λάδι, ξύδι, γιαούρτια και τυριά χύμα), της χημείας (απορρυπαντικά, πρόσθετα, λιπάσματα, αρώματα για καύση, αντιπαρασιτικά), της φαρμακευτικής (πόσιμα συμπληρώματα, κρέμες, υπόθετα) και των προϊόντων περιποίησης του σώματος.

 5. NIKAKIS KONSTANTINOS IKE

  Ελλάδα

  NikakisTech Company has dynamic presence in the Greek market with the manufacturing of new packaging machines. Our company deals with packaging machines and their manufacturing. In detail: - We activate in the commercial and manufacturing fields. - We provide study and design of whole production lines and packaging machines. - We provide services and technical support. The machines we provide to cover every need of a Greek businessperson, are as below: Full lines for liquid bottling (low or high output) for products such as  olive oil, seed oils, vinegar, mineral oil, hypochlorite and chemical products.   • Filling volumetric, level and weighing machines, and also machines with flow meters. • Capsules welding machine. • Labellers with full system, printing and adhesion. • Study, design and reconstruction of old machines using state-of-the- art materials. With our specialized equipment we can cover the needs of Oil Industries, Food Industries, Chemical Industries and others. NikakisTech Co. with its machines series and in collaboration with foreign companies, can and will make true every project no matter how complicated might be, because due to our knowhow we can provide you with economical solutions, to cover every need regarding product packaging and liquid bottling, with the lowest cost possible. Our target as a company is meeting our customers’ expectations regarding packaging.

 1. BASIS, LLC

  Ουκρανία

  Η BASIS είναι κατασκευαστής απλού και αξιόπιστου εξοπλισμού συσκευασίας για διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και μη τροφίμων. Οι γραμμές βασίζονται σε συσκευαστικές μηχανές σε χαρτοκιβώτια, κάθετες μηχανές συσκευασίας και βοηθητικό εξοπλισμό. Η Basis LLC δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά της συσκευασίας και του συσκευαστικού εξοπλισμού από το 1996. 24 χρόνια ανάπτυξης και υλοποίησης εξοπλισμού συσκευασίας και διαχείρισης διακίνησης μας έδωσαν την δυνατότητα συσσώρευσης μιας τεράστιας εμπειρίας όσον αφορά τις κατασκευαστικές λύσεις για διάφορες βιομηχανίες, που ξεκινούν από προϊόντα όπως σνακς, τρόφιμα και ζαχαρωτά και τελειώνουν με κατεψυγμένα και μη εδώδιμα προϊόντα. Η εταιρεία κατέχει πάνω από χίλια έργα, που εκτελέστηκαν είτε με τυποποιημένο είτε με εξατομικευμένο τρόπο. Μια προσωπική προσέγγιση του πελάτη και σύγχρονες τεχνολογίες για την δημιουργία έργων εξασφαλίζουν τις λύσεις για την επίτευξη των ειδικών στόχων του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Οι ειδικοί μας παρέχουν πλήρης υποστήριξη έργου, ξεκινώντας με την εκπόνηση τεχνικής εργασίας και ολοκληρώνοντας με την παράδοση, την εγκατάσταση και την θέση σε λειτουργία.

 2. VKP SIGNAL-PACK

  Ρωσία

  Καινοτομία και υλοποίηση, η εταιρεία SIGNAL-PACK, έχει αφοσιωθεί στον σχεδιασμό και στην κατασκευή εξοπλισμού συσκευασίας γενικής χρήσης καθώς και δοσομέτρησης και επεξεργασίας για την βιομηχανία τροφίμων από το 1991. Κάθετα μηχανήματα για συσκευασία: Δοσομετρητές βάρους (γραμμικοί, ογκομετρικοί, πολλαπλών κεφαλών, πλήρωσης κυπέλλων), Συστήματα ψύξης και κατάψυξης, Μηχανές συσκευασίας σε κουτιά, Μορφοποίηση σε σάκους, Εξοπλισμός για την επεξεργασία γεμιστών ζυμαρικών με παραγωγική δυνατότητα από 50 μέχρι 1000 κιλά/ ώρα (κίνκαλι, σαμόσα, πίτες, ραβιόλια, ντάμπλινγκ, τσιζκέικ κ.λπ. ); Εξοπλισμός για πλύσιμο, βούρτσισμα και ξήρανση λαχανικών, αντλία τροφίμων, Εξολκείς. Συσκευές διακίνησης προϊόντων, Μεταφορείς, Ζυγαριές ελέγχου, Εκτυπωτές και ετικετέζες, Εξοπλισμός επεξεργασίας, Ολοκληρωμένες γραμμές σε ετοιμοπαράδοτη βάση. Οι πελάτες μας: Ρωσία, ΗΠΑ, Καναδάς, Γερμανία, Τσεχία, Καζακστάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ισραήλ, Εσθονία, Ισπανία, Τουρκία, Λετονία, Ουζμπεκιστάν, Μογγολία, Τατζικιστάν, Κιργισία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λιθουανία, Ιαπωνία και Αυστραλία.

 3. METROTECH

  Ελλάδα

  Πρωτοπόρος κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της βιομηχανικής Ζύγισης, της Συσκευασίας και του Αυτοματισμού προσφέρει λύσεις με μία ευρεία γκάμα προϊόντων σχεδιασμού και κατασκευής της.Η εμπειρία μας στην βιομηχανική Ζύγιση ξεκινά το 1922.Η εξειδίκευση της στο χώρο της ηλεκτρονικής Ζύγισης και της Συσκευασίας αρχίζει στα μέσα της δεκαετίας του 1980.Με τις γνώσεις που αποκόμισε και με την άψογη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της έχει προσφέρει στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, λειτουργικά τυποποιημένα προϊόντα, αρκετά εκ των οποίων πολύ δημοφιλή και πολλές πετυχημένες ειδικές λύσεις.Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι αποτελεσματικές.

 4. VELTRU AG

  Ελβετία

  Η VELTRU παρέχει στοιχεία και λογισμικό διαχείρισης διακίνησης για εφαρμογές pick and place σε κατασκευαστές μηχανημάτων και ενσωματοποιητές συστημάτων. Οι κύριοι τομείς εφαρμογής είναι τα τρόφιμα, καλλυντικά και φάρμακα. Αναλαμβάνουμε την κατάρτιση, μηχανική υποστήριξη και υποστήριξη έργου. Το πρότυπο μας εφαρμογής μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε τυποποιημένες εφαρμογές και να προγραμματίσουμε επιπλέον λειτουργικότητες για ειδικές απαιτήσεις ενός έργου.

 5. OLIMPIAS S.A.

  Ελλάδα

  Μηχανήματα και Γραμμές Ταξινόμησης Συσκευασίας Φρούτων και ΛαχανικώνΓραμμές διαλογής ταξινόμησης συσκευασίας και τυποποίησης φρούτων και λαχανικών Ταξινόμηση συσκευασία διαλογή

 6. GUIBOR INGENIERIA

  Αργεντινή

 7. UYGURLAR MAKINA

  Τουρκία

 8. PROJE TASARIM EVI

  Τουρκία

 9. TECHNOLOGY LEADER

  Ρωσία

 10. QINGDAO FUSHENG SIRUI AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD

  Κίνα

 1. PACKINOV

  Γαλλία

 2. FOSHAN NEW KELI PACKING MACHINE FACTORY

  Κίνα

 3. NHM LIMITED

  Ουκρανία

 4. ARAIT

  Ισπανία

 5. GIRISIM MACHINERY - BISCUIT WAFER CAKE CHOCOLATE LINES AND PACKAGING MACHINES

  Τουρκία

 6. DITO GROUP

  Ρωσία

 7. ENVIOR

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. FOOD PACKAGING

  Δανία

 9. ERECAM

  Γαλλία

 10. SN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

155 επιχειρήσεις