• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα βιολογικά

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα βιολογικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Από το 2009, η Alpi Investment δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα φυσικά προϊόντα αποτελούν την βάση της επιχειρησιακής μας φιλοσοφίας. Εργαζόμαστε αποκλειστικά με τα καλύτερα φυσικά συστατικά και βασιζόμαστε σε παραγωγούς πρώτων υλών των οποίων η ποιότητα έχει αποδειχτεί με την πάροδο του χρόνου. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη περιοχών όπου η γεωργία είναι καθοριστική και τους ενθαρρύνουμε να παράγουν περισσότερα και καλύτερα προϊόντα.Διαχειριζόμαστε τις ιδιόκτητες μας εγκαταστάσεις παραγωγής και κατέχουμε μερικά καταχωρημένα εμπορικά σήματα όπως, μεταξύ άλλων, Alpi Nature και Idda Herbal. Η παραγωγή και η αποθήκη μας διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας EΕ (BG-BIO-22). Σύμφωνα με τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας, όλη η παραγωγική διαδικασία ελέγχεται αυστηρά. Από την ίδρυση μας, συσσωρεύσαμε εμπεριστατωμένη εμπειρία στην επιλογή, παροχή, έλεγχο ποιότητας, συσκευασία, διανομή B2B και B2C της μεγάλης μας γκάμας προϊόντων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία ιδιωτικής ετικετοποίησης.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. NATURELL AB

  Σουηδία

  Verified by europages badge

  Στην Naturell AB έχουμε αναδείξει τα βιολογικά τρόφιμα σε πρότυπο. Πιστεύουμε σταθερά σε έναν κόσμο στον οποίο τα σε ποσοστό 100% βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως εξειδικευμένη στα βιολογικά τρόφιμα εταιρεία διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναδειχθεί αργά αλλά σταθερά στην κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά δεν αρκούμαστε να πωλούμε απλώς βιολογικά υγιεινά τρόφιμα χύδην. Διαθέτουμε αποκλειστικά πλήρως βιολογικά προϊόντα. Συνολικά διαθέτουμε περισσότερα από 1000 διαφορετικά βιολογικά προϊόντα ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης βιολογικών τροφίμων. Αυτά τα προϊόντα παράγονται από τους δικούς μας γεωργούς και παραγωγούς βιολογικής καλλιέργειας. Το δικό μας δίκτυο βιολογικών προϊόντων εκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα προϊόντα μας όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εσάς για να ελαχιστοποιήσουμε τη μεταφορά. Τα προϊόντα μας: Αμύγδαλα, καρύδια Βραζιλίας, καρύδια ανακαρδιοειδών, ινδικές καρύδες, φουντούκια, φουντουκόπαστα, καβουρδισμένα φουντούκια, φιστίκια, φυστικόψιχα, καρύδια Pecan, κουκουνάρια, φιστίκια Αιγίνης, καρύδια. Αλεύρι, αλεύρι αμυγδάλου, μαράντα, αλεύρι κριθαριού, φαγόπυρου, μανιόκας, ρεβυθιών, καρύδας, αραβοσίτου, φουντουκιού και βρώμης, άμυλο πατάτας, αλεύρι κινόα, ριζάλευρο, αλεύρι σίκαλης, σπέλτας, ταπιόκας και αλεύρι Teff, σιτάλευρο. Ζάχαρη και γλυκαντικά, σιρόπι αγάβης, σκόνη εκχυλίσματος βύνης κριθής, σιρόπι βύνης κριθής και σακχαρότευτλον, ζάχαρη σακχαροκάλαμου και καρύδας, σκόνη γλυκόζης αραβοσίτου, σιρόπι βύνης αραβοσίτου και αραβοσίτου, μέλι EKO Melange, σιρόπι σφενδάμνου, ζάχαρη κοκοφοίνικα, σκόνη ζάχαρης σακχαροκάλαμου, σιρόπι ρυζιού, σιρόπι βύνης ρυζιού, σίτου και ταπιόκας, μαλτοδεξτρίνη ταπιόκας. Ρύζι, ρύζι μπασμάτι, ρύζι αρμπόριο...

 3. SAS MERCURYA TRADING

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

 4. AGRANA STARCH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Επίπεδο επιχειρηματικής σχέσης B2B Ειδικά άμυλα: χωρίς χρήσης γενετικής τεχνολογίας και έντονη επικέντρωση στη βιολογική παραγωγή. Η AGRANA Stärke GmbH επεξεργάζεται και εξευγενίζει ως πρώτες ύλες αραβόσιτο, πατάτα και σιτάρι για την παραγωγή εντελώς διαφορετικών προϊόντων αμύλου. Αυτά διατίθενται στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, στη βιομηχανία ζωοτροφών και στον τομέα Non Food, όπως, π.χ., στη βιομηχανία χάρτου, στην κλωστοϋφαντουργία, στη βιομηχανία καλλυντικών ή στη βιομηχανία δομικών υλικών. Στο επίκεντρο βρίσκεται η παραγωγή αμύλου σε ανώτατο επίπεδο με σύγχρονες, οικολογικές μεθόδους. Η AGRANA Stärke GmbH προμηθεύει πολλούς τομείς της βιομηχανίας με βιολογικά και χωρίς χρήση γενετικής τεχνολογίας προϊόντα αμύλου και ειδικά προϊόντα αμύλου και είναι παραγωγός βιοαιθανόλης για χρήση ως οικολογικό καύσιμο. Τα προϊόντα μας: βιολογικές ζωοτροφές, πυκνωτικά μέσα για τη βιομηχανία τροφίμων, άμυλο, ζωοτροφές, πυκνωτικά μέσα για τη βιομηχανία καλλυντικών, τροποποιημένο άμυλο, φαρμακευτικές βοηθητικές ύλες, βιολογικά προϊόντα

 5. MN Própolis

  Βραζιλία

  Verified by europages badge

  Η MN Propolis είναι ο κορυφαίος παραγωγός και εξαγωγέας αποκλειστικής πράσινης πρόπολης που παράγεται στην πολιτεία Minas Gerais της Βραζιλίας. Ειδικευόμαστε στην πράσινη πρόπολη εφαρμόζοντας βιώσιμες διαδικασίες για περισσότερα από 30 χρόνια. Η ζήτηση της πρόπολης έχει αυξηθεί λόγω των μελετών για το κύριο συστατικό της, της αρτεπιλλίνης C. Παράγουμε διάφορους τύπους πρόπολης και το προϊόν που διατίθεται σε μεγαλύτερες ποσότητες είναι το λυοφιλιωμένο εκχύλισμα, μια υδατοδιαλυτή σκόνη που απλουστεύει το χειρισμό της πρόπολης κατά τη διαδικασία παραγωγής. Η ακατέργαστη πρόπολη που χρησιμοποιούμε διαθέτει τα μέγιστα επίπεδα των βιολογικά δραστικών ενώσεων και η τελική σκόνη όχι μόνο διατηρεί αυτά τα επίπεδα, αλλά και τις οργανοληπτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά την πράσινη πρόπολη, ενώ τα προϊόντα μας τυποποιούνται και ελέγχονται με βάση την περιεκτικότητα στην αρτεπιλλίνη C, στα φλαβονοειδή και στις φαινολικές ενώσεις. Οι πελάτες μας αγοράζουν αυτό το προϊόν για να παράγουν κάψουλες, υπερτροφές, υπερποτά, καραμέλες και προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Η MN Propolis διακρίνεται μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών πρόπολης εξάγοντας μοναδικά και τυποποιημένα προϊόντα σε ολόκληρο τον κόσμο. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SPIRUPEP'S SPIRULINE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Spirupep’s Spiruline, είναι ένα οικογενειακό αγρόκτημα εδώ και 65 χρόνια, υπό την διοίκηση σήμερα δύο νέων γεωργών, γεμάτοι ενέργεια! Η Rachel και ο Samuel αποτελούν ζεύγος "Super-Farmers" και είναι περήφανοι που εκπροσωπούν την 3η γενιά αυτής της γεωργικής περιπέτειας. Το αγρόκτημα τους σπιρουλίνας βασίζεται σε ένα γερό οικολογικό πρότυπα και λειτουργεί 100 % χάρη στα βιοκαύσιμα, εξασφαλίζοντας έτσι το ελάχιστο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα. Οι γεμάτοι έμπνευση του αγροκτήματος εφεύρουν συνεχώς, για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν προϊόντα που προωθούν αυτό το πολύτιμο φύκι που είναι η σπιρουλίνα. Υλοποιημένη με φροντίδα και παραδοσιακή τεχνογνωσία, η σπιρουλίνα διαθέτει πολλά ενεργήματα: αναγνωρίζεται για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, την υποστήριξη της στην σωστή λειτουργία του αμυντικού συστήματος και την βοήθεια της για την διαχείριση του βάρους.Λόγω της υψηλής της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, το φύκι αυτό είναι μια πραγματική " υπερτροφή".

 2. GREEN BEAN

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

 3. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελιές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, μελι, Πολτός φρούτων, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, Βιολογικές μαρμελάδες, ελαιολαδο, Ελιές, και Organic olives. Έχει έδρα σε Aydin, Τουρκία.

 4. PANFRUIT

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PANFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Φρούτα αφυδατωμένα, Λαχανικά αφυδατωμένα, Τρόφιμα βιολογικά, Σούπες, Μανιτάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μούρα, και Κατεψυγμένοι καρποί. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 5. ETIK ET BIO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ETIK ET BIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Τρόφιμα βιολογικά, Βιοκαλλυντικά - προϊόντα, Βιολογική σοκολάτα, και βιολογικοι ξηροι καρποι. Έχει έδρα σε Olivet, Γαλλία.

 1. SMART CLAUPACK SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SMART CLAUPACK SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Συσκευασία, Συσκευασίες επί παραγγελία, Μπαχαρικά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Παξιμάδια, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Targoviste, Ρουμανία.

 2. LES NOMINETTES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES NOMINETTES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυμαρικά, παρασκευη ζυμαρικων, βιολογικες αλοιφες, παραγωγη αποξηραμενων ζυμαρικων, αποξηραμενα ζυμαρικα απο σιταρι, παραγωγη ζυμαρικων, Ζυμαρικά, χειροποίητα ζυμαρικά, και ταλιατελες. Έχει έδρα σε Condé-Sur-Marne, Γαλλία.

 1. PATAZA PTY LTD

  Αυστραλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PATAZA PTY LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαρωτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μέλι, καρυδια μακανταμια, μελι ευκαλυπτου, Τρόφιμα βιολογικά, και Κρασιά- Αυστραλία. Έχει έδρα σε Sydney, Αυστραλία.

 2. BIOALTECH

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIOALTECH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, βιολογικα λαδια, φυκη διατροφης, συμπληρωματα διατροφης, ολοκληρωτες μεταβολισμου πρωτεϊνων, και Έλαια φυτικά. Έχει έδρα σε Formigine, Ιταλία.

 3. FERME DE LA ROUSSE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FERME DE LA ROUSSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλλαντικα, βιολογικά σαλάμια, αλλαντικα απο χοιρινο κρεας, και εμφυαλωμενες μπυρες. Έχει έδρα σε La Fouillade, Γαλλία.

 4. NERANO GROUP

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NERANO GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, Δημητριακά και σπόροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα βιολογικά, χονδρικη πωληση διαιτητικων τροφιμων, διαιτητικα προϊοντα, Διαιτητικές τροφές, Δημητριακά πρωϊνού, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Marki, Πολωνία.

 5. AYIURE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AYIURE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατατάκια. Έχει έδρα σε Tonneins, Γαλλία.

 6. AGRONIK LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGRONIK LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικη ολυρα, βιολογικο αλευρι, και οικολογικα γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Yambol, Βουλγαρία.

 7. LA MYA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA MYA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οσπρια ξηρά, αραπικα φυστικια, παραγωγή και χονδρική πώληση, χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων, και Οσπρια ξηρά. Έχει έδρα σε Arras, Γαλλία.

 8. MAYA GOLD TRADING

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAYA GOLD TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Ζάχαρη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, ελαιο κοκοφοινικα, χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων, Βιολογικές αρτυματικές ουσίες, βιολογικά προϊόντα, Τρόφιμα βιολογικά, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

 1. K2 GARDEN SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία K2 GARDEN SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Τρόφιμα βιολογικά, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), αγροδιατροφικά, Αγροδιατροφική βιομηχανία, βιολογικά προϊόντα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, οικολογικα τροφιμα, και χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων. Έχει έδρα σε Rouen, Γαλλία.

 2. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

 3. ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας Askofruit - Ασκοξυλάκης Αντ. Εμμανουήλ ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται στην πιο εύφορη περιοχή της Κρήτης και σε ένα μέρος πιστό στην Κρητική διατροφή και τις παραδόσεις, τους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης.Το έτος 2009 ξεκινήσαμε τη φύτευση 2.500 δέντρων ροδιάς και κάθε χρόνο έκτοτε προχωράμε σε νέες φυτεύσεις εμπλουτίζοντας τις ποικιλίες μας με σκοπό την αύξηση της παραγωγής μας. Οι ροδιές μας καλλιεργούνται με απόλυτα βιολογικό τρόπο, με φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον και με στόχο να διατηρήσουμε τις εξαίρετες ιδιότητες του φρούτου της ροδιάς οι οποίες έχουν πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία.Τα δέντρα μας περιέχουν ντόπιες ποικιλίες όπως τις Λεφάνεια και Λιγόρτυνα (γλυκιά), Ελληνική ποικιλία Ερμιόνης (γλυκιά), την Αμερικάνικη Wonderful (γλυκόξινη) καθώς επίσης και την Ισραηλίτικη Ako (γλυκιά). Τα ρόδια μας συλλέγονται με πολλή αγάπη και μεράκι από τις βιολογικές μας καλλιέργειες, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των φρούτων μας και εξασφαλίζοντας την καλύτερη γεύση, το έντονο χρώμα και το υπέροχο άρωμα του ροδιού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αναλλοίωτες τις σημαντικές ιδιότητες του ροδιού στον καταναλωτή μέσα από τον 100% φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού παραγωγής μας και τους καρπούς του ροδιού που έχουν συλλεχθεί χειροποίητα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών μέσων, αρωμάτων, χρωστικής ή νερού.Απολαύστε τον απίθανο φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού μας και νιώστε την φρεσκάδα που σας προσφέρει σε συνδυασμό με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση

 4. GAIA GREEK

  Ελλάδα

  Στην GAIA GREEΚ, με έδρα το Κιάτο Κορινθίας, παράγουμε και εμπορευόμαστε παραδοσιακά ζυμαρικά, επώνυμα και με ιδιωτική ετικέττα. Ηδη απο το 2012, παράγουμε ζυμαρικά ειδικών παραγγελιών για " delikatessen ", " gourmet " εστιατόρια, κέτερινγκ, συνέδρια σε ξενοδοχεία και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Τα ζυμαρικά μας παρασκευάζονται από μικρά οικογενειακά εργαστήρια του Νομού Κορινθίας, από αγνά ντόπια υλικά, όπως κατσικίσιο γάλα απευθείας από κοπάδια ελευθέρας βοσκής, φρέσκα αυγά από μονάδες ελεγμένης διατροφής , φυσικά σιμιγδάλι και αλεύρι από σκληρά σιτάρια της Πελοποννήσου, αλεύρι απο όσπρια , πολτό φρέσκων λαχανικών και μείγματα υπερτροφών. Η ημερήσια παραγωγική μας δυναμικότητα ανέρχεται στα 1500 κιλά. Στόχος μας είναι η προώθηση προϊόντων ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας. Μέλημά μας είναι η μεγάλυτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας με σεβασμό στις γευστικές προτιμήσεις τους. Δέσμευσή μας είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία που να βασίζεται στον επαγγελματισμό και στην αξιοπιστία. Όραμά μας είναι η μέθεξη στο χρυσάφι της ελληνικής γης ( Gaia Greek ) που φέρνει στο πιάτο τη μεσογειακή διατροφική κουλτούρα.

 5. DIET PROM LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία DIET PROM LLC με έδρα τη ρωσική πόλη Wladimir ιδρύθηκε το 2010. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή τροφίμων για την υγιεινή διατροφή, καθώς και διαιτητικών τροφίμων και τροφίμων για διαβητικούς. Αυτά τα προϊόντα πωλούνται με την επωνυμία MINI CALORIE και διατίθενται επί του παρόντος σε χώρες, όπως η Ρωσία, το Καζακστάν, η Λευκορωσία, η Γεωργία, του Τουρκμενιστάν και το Κιργιζιστάν. Προϊόντα με την επωνυμία MINI CALORIE είναι σύμφωνα με την ονομασία τους προϊόντα με χαμηλότερες θερμίδων σε σύγκριση με τα αντίστοιχα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη. Σημαντική επιδίωξή μας είναι η ανάπτυξη νέων, μοναδικών προϊόντων. Παραδείγματος χάρη, είμασταν η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε σκληρά μπισκότα με στέβια, κύβοι φρουκτόζης, κύβοι ζάχαρης με στέβια και γλυκά σφολιάτας με φρουκτόζη. Η επιχείρησή μας διακρίνεται για τη μεγάλη δραστηριότητά της στον τομέα του μάρκετινγκ. Χρησιμοποιούμε διάφορους διαύλους διάθεσης και διεξάγουμε τακτικά διαφημιστικές εκστρατείες με εκπτωτικές προσφορές, παιχνίδια με έπαθλα ή δώρα.

 6. ROYAL SPARTAN - LUXURY ORGANIC PRODUCTS HELLAS

  Ελλάδα

  ΑΚΑΛΥΨΤΕ την ομορφιά, το μεγαλείο της φύσης… ...όταν γεννιέται σε μια μαγική στιγμή ισορροπίας ανάμεσα στο φως, το νερό, τη γη, τον αέρα. Βιώνετε τη στιγμή τώρα. Όταν οι αισθήσεις συναντούν την εικόνα, την αφή, το άρωμα, τον ήχο, τη γεύση μιας πεμπτουσίας της ανωτερότητάς της, το ROYAL SPARTAN έχει γίνει κομμάτι σου. Ένα στοιχείο της διατροφικής σας αξίας, μια αξία που αντιπροσωπεύει εσάς, την ποιότητά σας, την ευεξία σας, τη μεταμορφωμένη ενέργεια που αφήνει σφραγίδα σε σώμα, μυαλό, ψυχή. Πριν από αιώνες, όταν η θεά Αθηνά δώρισε στους Έλληνες την πρώτη ελιά στον κόσμο, την Αθηνοελία, η οποία υψώθηκε εκεί που χτύπησε το δόρυ της. Ο Όμηρος το ονόμασε «ΥΓΡΟ ΧΡΥΣΟ», ο Ιπποκράτης ως «ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ», ο Αριστοτέλης θεώρησε την καλλιέργεια της ελιάς ως επιστήμη, ο Πλούταρχος, ο Ασκληπιός, ο Θεόφραστος την επαίνεσαν για τις θεραπευτικές της ιδιότητες όσο τίποτα άλλο, σηματοδοτώντας ένα προϊόν που δεν πεθαίνει στο χρόνο. . Για πρώτη φορά, ίσως το καλύτερο προϊόν διατροφής στον κόσμο, τυλιγμένο με αριστοκρατικές και πολυτελείς συσκευασίες, εξ ολοκλήρου χειροποίητο, δίνοντας την αξία του πραγματικού χρυσού στο ελαιόλαδο Homer's LIQUID GOLD, ένα εξαιρετικό προϊόν, ένα πολύτιμο στοιχείο της μεσογειακής διατροφής, ίσως το πιο σημαντικό στον πλανήτη.

 7. SIBERIA GOLD LLC

  Ρωσία

  Η Siberian Gold LLC είναι ένα εργοστάσιο στην Ρωσία για την αποφλοίωση και επεξεργασία φρέσκων κουκουναριών από την Σιβηρία. Η Siberian Gold βρίσκεται στην περιοχή της Μόσχας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή πυρήνων από κουκουνάρια, διάφοροι σπόροι (μουστάρδας, κάνναβης, λιναριού). Χάρη στον διαλογέα μας χρωμάτων, μπορούμε να αποκτήσουμε υψηλότερο βαθμό καθαρότητας σπόρων και πυρήνων. Η Siberian Gold προσφέρει 100% φυσικό λάδι πρώτης πίεσης εν ψυχρώ, έλαιο από κέδρο, κανναβέλαιο (ακατέργαστο) χωρίς υπόλοιπες ακαθαρσίες. 'Όλα τα προϊόντα μας προς εξαγωγή αποστέλλονται στο Αμβούργο στην αποθήκη μας.Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας απευθείας από την γερμανική αποθήκη.'Όλα τα προϊόντα μας καλλιεργούνται με φυσικό τρόπο στις οικολογικές αγνές περιοχές της Σιβηρίας.Η επεξεργαστική μας τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να διατηρήσουμε όλες τις βιταμίνες, φυσική γεύση και ωφέλιμες ιδιότητες σε όλα τα προϊόντα μας. Η Siberian Gold δεν προσθέτει ποτέ και δεν χρησιμοποιεί ποτέ τροποποιητές, χρωστικές ουσίες, χημικά πρόσθετα και ουσίες.

 8. LE SAUZET

  Γαλλία

  Η LE SAUZET ειδικεύεται στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Η επιχείρησή μας περιλαμβάνει δύο δραστηριότητες : Ο αμπελώνας με το Κτήμα LOU PAS D’ESTRECH όπου λειτουργούμε ως οινοπαραγωγοί με Βιολογική Καλλιέργεια από το 1984 και επίσης με τη δημιουργία του SAUZET στο ίδιο πνεύμα αυθεντικότητας με προϊόντα ποιότητας στην παρασκευή βιολογικού ξυδιού. Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μεγάλη γκάμα φυσικών και αρωματικών ξιδιών και να εγγυηθούμε την ιχνηλασιμότητα της προέλευσης. Η δημιουργία της Sauzet έχει οδηγήσει στην παρασκευή των βιολογικών ξυδιών το 1987 από την εκμετάλλευση του κρασιού. Ολα τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα βιολογικής καλλιέργειας και με πιστοποίηση κατά ECOCERT SAS.FR-BIO-01. Προσφέρουμε σε ιδιωτική ετικέτα για την ευρεία διανομή. Βρισκόμαστε κάθε χρόνο στις εκθέσεις SIAL και SIRAH στο περίπτερο "SUD DE FRANCE" όπου και θα σας παρουσιάσουμε με μεγάλη ευχαρίστηση τα προϊόντα μας, τα οποία θα μπορείτε να δοκιμάσετε.

 9. THEA TERRA

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2016, μετά από 2 χρόνια συνεχόμενης μελέτης και έρευνας. Δύο νέα παιδιά, ο Δημήτρης Κατσίμπας και η Ελίνα Δαϊόγλου έφτασαν στα όρια Γρεβενών και Καλαμπάκας, όπου έστησαν με μεράκι την εταιρια, μια μονάδα βιολογικής παραγωγής και διάθεσης σιδερίτη, θέλοντας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Καλλιεργούν, μαζεύουν και συσκευάζουν χωρίς καμία πρόσθετη επεξεργασία εξαιρετικής ποιότητας τσάι του βουνού, από δικές τους καλλιέργειες στη Β. Ελλάδα, με μοναδικό άρωμα που υπόσχεται την ύψιστη απόλαυση, σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες. Όλες οι διαδικασίες επιτυγχάνονται με τον απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, αλλά και το ίδιο το προϊόν. Όραμά τους, είναι να διευρύνουν τους ορίζοντες της εταιρίας αναπτύσσοντας συνεργασίες και με την διεθνή αγορά καθώς, όπως υποστηρίζουν, « Το τσάι του βουνού, είναι ένα μοναδικό βότανο που πρέπει να το γνωρίσει ο ξένος και να το αγαπήσει όπως ο Έλληνας, για τα πολύτιμα συστατικά που προσφέρει στο σώμα μας, αλλά και την ψυχική ηρεμία, χαλάρωση και ευεξία που νιώθει κανείς αν γευτεί αυτό το μοναδικό ελληνικό βότανο».

 10. BIOFOODLAB LLC

  Ρωσία

  Η BioFoodLab είναι η 1η εταιρεία στην Ρωσία που παρασκευάζει υγιεινά σνακς για ενήλικες και παιδιά. Κύριος μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε ένα εγχώριο προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν προϋπήρχε στην αγορά και για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Επτά χρόνια αργότερα προσφέρουμε στους εταίρους μας ετοιμοπαράδοτες λύσεις για μια υγιεινή διατροφή. Διαθέτουμε ποικιλία 100 καινοτόμων και εκτιμώμενων προϊόντων. Σήμερα, τα προϊόντα μας βρίσκονται εύκολα στα σούπερ μάρκετ της Ρωσίας και σε 14 χώρες του κόσμου, όπως στην Ιαπωνία, στην Κίνα και στα Αραβικά Εμιράτα. Ο στόχος μας παραμένει ίδιος, να βοηθήσουμε ενήλικες και παιδιά ώστε να υιοθετήσουν κάθε μέρα απλές συνήθειες προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα βιολογικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.996 Επιχειρήσεις