• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα βιολογικά

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα βιολογικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Βουλγαρία

  Verified by Europages badge

  Από το 2009, η Alpi Investment δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα φυσικά προϊόντα αποτελούν την βάση της επιχειρησιακής μας φιλοσοφίας. Εργαζόμαστε αποκλειστικά με τα καλύτερα φυσικά συστατικά και βασιζόμαστε σε παραγωγούς πρώτων υλών των οποίων η ποιότητα έχει αποδειχτεί με την πάροδο του χρόνου. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη περιοχών όπου η γεωργία είναι καθοριστική και τους ενθαρρύνουμε να παράγουν περισσότερα και καλύτερα προϊόντα.Διαχειριζόμαστε τις ιδιόκτητες μας εγκαταστάσεις παραγωγής και κατέχουμε μερικά καταχωρημένα εμπορικά σήματα όπως, μεταξύ άλλων, Alpi Nature και Idda Herbal. Η παραγωγή και η αποθήκη μας διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας EΕ (BG-BIO-22). Σύμφωνα με τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας, όλη η παραγωγική διαδικασία ελέγχεται αυστηρά. Από την ίδρυση μας, συσσωρεύσαμε εμπεριστατωμένη εμπειρία στην επιλογή, παροχή, έλεγχο ποιότητας, συσκευασία, διανομή B2B και B2C της μεγάλης μας γκάμας προϊόντων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία ιδιωτικής ετικετοποίησης.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. HOYER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η HOYER Multilog παρέχει λύσεις διοικητικής μέριμνας και ενοικίασης για IBC για δοχεία υπό πίεση και διαθέτει μια συλλογή άνω των 45.000 δοχείων ανοξείδωτου χάλυβα. Η έδρα της επιχείρησης είναι το Αμβούργο και εκτός από μια ισχυρή εκπροσώπηση στην Ευρώπη , η HOYER Multilog κατέχει επίσης σημαντική θέση στις αγορές των ΗΠΑ και της Ασίας. Από το 2017 ανήκει στον όμιλο HOYER και η γαλλική εταιρεία CCR. Επιπλέον της ενοικίασης δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα, η HOYER Multilog διαθέτει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Αυτές περιλαμβάνουν τη διαχείριση στόλου, τη μεταφορά κενών ή πλήρων δοχείων, τον καθαρισμό, καθώς και τη συντήρηση και την επισκευή. Η HOYER Multilog είναι εδραιωμένη ως αξιόπιστος συνεργάτης με μακρόχρονη εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και χημικών προϊόντων. Για σχεδόν κάθε προϊόν, η HOYER Multilog διαθέτει το ιδανικό IBC ή δοχείο υπό πίεση. Στην πλειοψηφία τους, τα δοχεία είναι χωρητικότητας από 200 έως 1650 λίτρων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AGRANA STARCH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge

  Επίπεδο επιχειρηματικής σχέσης B2B Ειδικά άμυλα: χωρίς χρήσης γενετικής τεχνολογίας και έντονη επικέντρωση στη βιολογική παραγωγή. Η AGRANA Stärke GmbH επεξεργάζεται και εξευγενίζει ως πρώτες ύλες αραβόσιτο, πατάτα και σιτάρι για την παραγωγή εντελώς διαφορετικών προϊόντων αμύλου. Αυτά διατίθενται στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, στη βιομηχανία ζωοτροφών και στον τομέα Non Food, όπως, π.χ., στη βιομηχανία χάρτου, στην κλωστοϋφαντουργία, στη βιομηχανία καλλυντικών ή στη βιομηχανία δομικών υλικών. Στο επίκεντρο βρίσκεται η παραγωγή αμύλου σε ανώτατο επίπεδο με σύγχρονες, οικολογικές μεθόδους. Η AGRANA Stärke GmbH προμηθεύει πολλούς τομείς της βιομηχανίας με βιολογικά και χωρίς χρήση γενετικής τεχνολογίας προϊόντα αμύλου και ειδικά προϊόντα αμύλου και είναι παραγωγός βιοαιθανόλης για χρήση ως οικολογικό καύσιμο. Τα προϊόντα μας: βιολογικές ζωοτροφές, πυκνωτικά μέσα για τη βιομηχανία τροφίμων, άμυλο, ζωοτροφές, πυκνωτικά μέσα για τη βιομηχανία καλλυντικών, τροποποιημένο άμυλο, φαρμακευτικές βοηθητικές ύλες, βιολογικά προϊόντα

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. RAFI POLAND

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Η Rafi Poland κατάστημα τροφίμων, προσφέρει γνήσια πιστοποιημένα ποιοτικά προϊόντα. Τα φυσικά βιολογικά προϊόντα είναι πιο υγιεινά λαμβάνοντας υπόψη πως η βιομηχανία διαιτητικών συμπληρωμάτων αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο και ως συνέπεια της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται ώστε να αποκτήσουμε το βέλτιστο προϊόν χωρίς βιομηχανικές αρωματικές, χρωστικές ουσίες και χημικά φάρμακα. ΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΟΥ: Med Care Golden Βασιλικό μέλι Συστατικά VIP - φυσικό ενδυναμωτικό συμπλήρωμα για την ορμόνη της τεστοστερόνης. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Long Jack): Περιέχει διάφορα φυτοχημικά που έχουν διεγερτική δράση στην ανδρική υγεία και ζωτικότητα. Φυσικό ακατέργαστο μέλι που παράγεται από τις μεγαλύτερες μέλισσες του κόσμου στα δάση της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η ποιότητα αυτού του τοπικού μελιού είναι η καλύτερη του κόσμου καθώς η θρεπτική της δράση είναι μοναδική. ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ RADIX PANAX: Η λήψη του από το στόμα ενδέχεται να βελτιώσει την ανδρική γονιμότητα καθώς ενεργοποιεί το σύστημα του σώματος που αυξάνει την παραγωγή ορισμένων ορμονών. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ: Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θρεπτικό διαιτητικό συμπλήρωμα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και σε βιταμίνη Β κατά του άγχους. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ : Βασιλικός πολτός Golden, Μέλι Black Horse Vital, Οργανικό μέλι, Καφές Kopi Vitamin, Βασιλικός πολτός Black Bull Don’t Quit, Βασιλικός πολτός για εκείνη, Μέλι Dose vital, Βασιλικός πολτός Etumax Vip, Βασιλικός πολτός Marhaba, Μέλι Rhino, Βασιλικός πολτός Power 52, Tongat Ali Power Plus, Μέλι για τους άνδρες Xrated, Συμπληρώματα διατροφής, Μέλι Secret Miracle, Μέλι Bae, Καφές βοτάνων βιολογικής προέλευσης, Μέλι Mplus, Μέλι Hilti. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. DIET PROM LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία DIET PROM LLC με έδρα τη ρωσική πόλη Wladimir ιδρύθηκε το 2010. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή τροφίμων για την υγιεινή διατροφή, καθώς και διαιτητικών τροφίμων και τροφίμων για διαβητικούς. Αυτά τα προϊόντα πωλούνται με την επωνυμία MINI CALORIE και διατίθενται επί του παρόντος σε χώρες, όπως η Ρωσία, το Καζακστάν, η Λευκορωσία, η Γεωργία, του Τουρκμενιστάν και το Κιργιζιστάν. Προϊόντα με την επωνυμία MINI CALORIE είναι σύμφωνα με την ονομασία τους προϊόντα με χαμηλότερες θερμίδων σε σύγκριση με τα αντίστοιχα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη. Σημαντική επιδίωξή μας είναι η ανάπτυξη νέων, μοναδικών προϊόντων. Παραδείγματος χάρη, είμασταν η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε σκληρά μπισκότα με στέβια, κύβοι φρουκτόζης, κύβοι ζάχαρης με στέβια και γλυκά σφολιάτας με φρουκτόζη. Η επιχείρησή μας διακρίνεται για τη μεγάλη δραστηριότητά της στον τομέα του μάρκετινγκ. Χρησιμοποιούμε διάφορους διαύλους διάθεσης και διεξάγουμε τακτικά διαφημιστικές εκστρατείες με εκπτωτικές προσφορές, παιχνίδια με έπαθλα ή δώρα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. BIOFOODLAB LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η BioFoodLab είναι η 1η εταιρεία στην Ρωσία που παρασκευάζει υγιεινά σνακς για ενήλικες και παιδιά. Κύριος μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε ένα εγχώριο προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν προϋπήρχε στην αγορά και για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Επτά χρόνια αργότερα προσφέρουμε στους εταίρους μας ετοιμοπαράδοτες λύσεις για μια υγιεινή διατροφή. Διαθέτουμε ποικιλία 100 καινοτόμων και εκτιμώμενων προϊόντων. Σήμερα, τα προϊόντα μας βρίσκονται εύκολα στα σούπερ μάρκετ της Ρωσίας και σε 14 χώρες του κόσμου, όπως στην Ιαπωνία, στην Κίνα και στα Αραβικά Εμιράτα. Ο στόχος μας παραμένει ίδιος, να βοηθήσουμε ενήλικες και παιδιά ώστε να υιοθετήσουν κάθε μέρα απλές συνήθειες προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SIBERIA GOLD LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η Siberian Gold LLC είναι ένα εργοστάσιο στην Ρωσία για την αποφλοίωση και επεξεργασία φρέσκων κουκουναριών από την Σιβηρία. Η Siberian Gold βρίσκεται στην περιοχή της Μόσχας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή πυρήνων από κουκουνάρια, διάφοροι σπόροι (μουστάρδας, κάνναβης, λιναριού). Χάρη στον διαλογέα μας χρωμάτων, μπορούμε να αποκτήσουμε υψηλότερο βαθμό καθαρότητας σπόρων και πυρήνων. Η Siberian Gold προσφέρει 100% φυσικό λάδι πρώτης πίεσης εν ψυχρώ, έλαιο από κέδρο, κανναβέλαιο (ακατέργαστο) χωρίς υπόλοιπες ακαθαρσίες. 'Όλα τα προϊόντα μας προς εξαγωγή αποστέλλονται στο Αμβούργο στην αποθήκη μας.Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας απευθείας από την γερμανική αποθήκη.'Όλα τα προϊόντα μας καλλιεργούνται με φυσικό τρόπο στις οικολογικές αγνές περιοχές της Σιβηρίας.Η επεξεργαστική μας τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να διατηρήσουμε όλες τις βιταμίνες, φυσική γεύση και ωφέλιμες ιδιότητες σε όλα τα προϊόντα μας. Η Siberian Gold δεν προσθέτει ποτέ και δεν χρησιμοποιεί ποτέ τροποποιητές, χρωστικές ουσίες, χημικά πρόσθετα και ουσίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Αγρόκτημα Bio Bonizio - B&B Στο Borgo, στην καρδιά του εθνικού πάρκου Alta Murgia, βρίσκεται το Montegrosso. Ένα μικρό αυθεντικό χωριό, πλούσιο σε ιστορία, φύση και μαγεία. Εδώ, στα μισά του δρόμου ανάμεσα στη θάλασσα, τους λόφους Castel del Monte και Murgia, η βιολογική φάρμα Bonizio παράγει κρασί και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο εδώ και γενιές. Η εταιρεία Bonizio μπορεί να βασιστεί στην εξαιρετική παραγωγή κρασιού. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano και Montepulciano.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. LES PALMIERS D'ANIS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. PATAZA PTY LTD

  Αυστραλία

  Verified by Europages badge
 1. SMART CLAUPACK SRL

  Ρουμανία

  Verified by Europages badge
 2. ETIK ET BIO

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. LA TERRA DA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. RADZIOWI SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 5. ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας Askofruit - Ασκοξυλάκης Αντ. Εμμανουήλ ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται στην πιο εύφορη περιοχή της Κρήτης και σε ένα μέρος πιστό στην Κρητική διατροφή και τις παραδόσεις, τους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης.Το έτος 2009 ξεκινήσαμε τη φύτευση 2.500 δέντρων ροδιάς και κάθε χρόνο έκτοτε προχωράμε σε νέες φυτεύσεις εμπλουτίζοντας τις ποικιλίες μας με σκοπό την αύξηση της παραγωγής μας. Οι ροδιές μας καλλιεργούνται με απόλυτα βιολογικό τρόπο, με φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον και με στόχο να διατηρήσουμε τις εξαίρετες ιδιότητες του φρούτου της ροδιάς οι οποίες έχουν πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία.Τα δέντρα μας περιέχουν ντόπιες ποικιλίες όπως τις Λεφάνεια και Λιγόρτυνα (γλυκιά), Ελληνική ποικιλία Ερμιόνης (γλυκιά), την Αμερικάνικη Wonderful (γλυκόξινη) καθώς επίσης και την Ισραηλίτικη Ako (γλυκιά). Τα ρόδια μας συλλέγονται με πολλή αγάπη και μεράκι από τις βιολογικές μας καλλιέργειες, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των φρούτων μας και εξασφαλίζοντας την καλύτερη γεύση, το έντονο χρώμα και το υπέροχο άρωμα του ροδιού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αναλλοίωτες τις σημαντικές ιδιότητες του ροδιού στον καταναλωτή μέσα από τον 100% φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού παραγωγής μας και τους καρπούς του ροδιού που έχουν συλλεχθεί χειροποίητα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών μέσων, αρωμάτων, χρωστικής ή νερού.Απολαύστε τον απίθανο φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού μας και νιώστε την φρεσκάδα που σας προσφέρει σε συνδυασμό με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση

 6. GAIA GREEK

  Ελλάδα

  Στην GAIA GREEΚ, με έδρα το Κιάτο Κορινθίας, παράγουμε και εμπορευόμαστε παραδοσιακά ζυμαρικά, επώνυμα και με ιδιωτική ετικέττα. Ηδη απο το 2012, παράγουμε ζυμαρικά ειδικών παραγγελιών για " delikatessen ", " gourmet " εστιατόρια, κέτερινγκ, συνέδρια σε ξενοδοχεία και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Τα ζυμαρικά μας παρασκευάζονται από μικρά οικογενειακά εργαστήρια του Νομού Κορινθίας, από αγνά ντόπια υλικά, όπως κατσικίσιο γάλα απευθείας από κοπάδια ελευθέρας βοσκής, φρέσκα αυγά από μονάδες ελεγμένης διατροφής , φυσικά σιμιγδάλι και αλεύρι από σκληρά σιτάρια της Πελοποννήσου, αλεύρι απο όσπρια , πολτό φρέσκων λαχανικών και μείγματα υπερτροφών. Η ημερήσια παραγωγική μας δυναμικότητα ανέρχεται στα 1500 κιλά. Στόχος μας είναι η προώθηση προϊόντων ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας. Μέλημά μας είναι η μεγάλυτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας με σεβασμό στις γευστικές προτιμήσεις τους. Δέσμευσή μας είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία που να βασίζεται στον επαγγελματισμό και στην αξιοπιστία. Όραμά μας είναι η μέθεξη στο χρυσάφι της ελληνικής γης ( Gaia Greek ) που φέρνει στο πιάτο τη μεσογειακή διατροφική κουλτούρα.

 7. DOBRIYE TRADITSII, LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία Dobriye Traditsii παράγει διαιτητικά και οργανικά τρόφιμα καθώς και είδη σνακ από το 2013. Υπάρχουν πάνω από 500 είδη υγιεινών φυσικών τροφίμων: 13 είδη τσάι сhamaenerion (Ivan-Chay) και άλλα φυτικά τσάγια, μέλι και προϊόντα από μέλισσες, 23 είδη από φυστικοβούτυρο και βούτυρα αραχίδων (Urbech), μαρμελάδες φρούτων, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, συμπυκνωμένα γάλα ινδικής καρύδας και αραχίδων, οργανικά φρούτα σε φλούδες, υπερτροφές, εντελώς φυσικά μαντολάτα, μπάρες πρωτεΐνης και μπισκότα χωρίς γλουτένη. Χάρη στους ιδιόκτητους παραγωγικούς πόρους της εταιρείας, στην δυνατότητα παραγγελίας μιας μεγάλης γκάμας διαφόρων υγιεινών και φυσικών τροφών σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες ποσότητες, στην ελαφριά συσκευασία και στην βούληση της να παρέχει ατομική εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της χωριστά, η Dobriye Traditsii ξεχωρίζει από τους άλλους προμηθευτές οργανικών τροφίμων. Η Dobriye Traditsii είναι έτοιμη να προμηθεύσει υγιεινά τρόφιμα σε καταστήματα λιανικής, σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ, σε διανομείς και σε επιχειρήσεις παγκοσμίως.

 8. ROYAL SPARTAN - LUXURY ORGANIC PRODUCTS HELLAS

  Ελλάδα

  ΑΚΑΛΥΨΤΕ την ομορφιά, το μεγαλείο της φύσης… ...όταν γεννιέται σε μια μαγική στιγμή ισορροπίας ανάμεσα στο φως, το νερό, τη γη, τον αέρα. Βιώνετε τη στιγμή τώρα. Όταν οι αισθήσεις συναντούν την εικόνα, την αφή, το άρωμα, τον ήχο, τη γεύση μιας πεμπτουσίας της ανωτερότητάς της, το ROYAL SPARTAN έχει γίνει κομμάτι σου. Ένα στοιχείο της διατροφικής σας αξίας, μια αξία που αντιπροσωπεύει εσάς, την ποιότητά σας, την ευεξία σας, τη μεταμορφωμένη ενέργεια που αφήνει σφραγίδα σε σώμα, μυαλό, ψυχή. Πριν από αιώνες, όταν η θεά Αθηνά δώρισε στους Έλληνες την πρώτη ελιά στον κόσμο, την Αθηνοελία, η οποία υψώθηκε εκεί που χτύπησε το δόρυ της. Ο Όμηρος το ονόμασε «ΥΓΡΟ ΧΡΥΣΟ», ο Ιπποκράτης ως «ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ», ο Αριστοτέλης θεώρησε την καλλιέργεια της ελιάς ως επιστήμη, ο Πλούταρχος, ο Ασκληπιός, ο Θεόφραστος την επαίνεσαν για τις θεραπευτικές της ιδιότητες όσο τίποτα άλλο, σηματοδοτώντας ένα προϊόν που δεν πεθαίνει στο χρόνο. . Για πρώτη φορά, ίσως το καλύτερο προϊόν διατροφής στον κόσμο, τυλιγμένο με αριστοκρατικές και πολυτελείς συσκευασίες, εξ ολοκλήρου χειροποίητο, δίνοντας την αξία του πραγματικού χρυσού στο ελαιόλαδο Homer's LIQUID GOLD, ένα εξαιρετικό προϊόν, ένα πολύτιμο στοιχείο της μεσογειακής διατροφής, ίσως το πιο σημαντικό στον πλανήτη.

 9. LE SAUZET

  Γαλλία

  Η LE SAUZET ειδικεύεται στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Η επιχείρησή μας περιλαμβάνει δύο δραστηριότητες : Ο αμπελώνας με το Κτήμα LOU PAS D’ESTRECH όπου λειτουργούμε ως οινοπαραγωγοί με Βιολογική Καλλιέργεια από το 1984 και επίσης με τη δημιουργία του SAUZET στο ίδιο πνεύμα αυθεντικότητας με προϊόντα ποιότητας στην παρασκευή βιολογικού ξυδιού. Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μεγάλη γκάμα φυσικών και αρωματικών ξιδιών και να εγγυηθούμε την ιχνηλασιμότητα της προέλευσης. Η δημιουργία της Sauzet έχει οδηγήσει στην παρασκευή των βιολογικών ξυδιών το 1987 από την εκμετάλλευση του κρασιού. Ολα τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα βιολογικής καλλιέργειας και με πιστοποίηση κατά ECOCERT SAS.FR-BIO-01. Προσφέρουμε σε ιδιωτική ετικέτα για την ευρεία διανομή. Βρισκόμαστε κάθε χρόνο στις εκθέσεις SIAL και SIRAH στο περίπτερο "SUD DE FRANCE" όπου και θα σας παρουσιάσουμε με μεγάλη ευχαρίστηση τα προϊόντα μας, τα οποία θα μπορείτε να δοκιμάσετε.

 10. THEA TERRA

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2016, μετά από 2 χρόνια συνεχόμενης μελέτης και έρευνας. Δύο νέα παιδιά, ο Δημήτρης Κατσίμπας και η Ελίνα Δαϊόγλου έφτασαν στα όρια Γρεβενών και Καλαμπάκας, όπου έστησαν με μεράκι την εταιρια, μια μονάδα βιολογικής παραγωγής και διάθεσης σιδερίτη, θέλοντας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Καλλιεργούν, μαζεύουν και συσκευάζουν χωρίς καμία πρόσθετη επεξεργασία εξαιρετικής ποιότητας τσάι του βουνού, από δικές τους καλλιέργειες στη Β. Ελλάδα, με μοναδικό άρωμα που υπόσχεται την ύψιστη απόλαυση, σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες. Όλες οι διαδικασίες επιτυγχάνονται με τον απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, αλλά και το ίδιο το προϊόν. Όραμά τους, είναι να διευρύνουν τους ορίζοντες της εταιρίας αναπτύσσοντας συνεργασίες και με την διεθνή αγορά καθώς, όπως υποστηρίζουν, « Το τσάι του βουνού, είναι ένα μοναδικό βότανο που πρέπει να το γνωρίσει ο ξένος και να το αγαπήσει όπως ο Έλληνας, για τα πολύτιμα συστατικά που προσφέρει στο σώμα μας, αλλά και την ψυχική ηρεμία, χαλάρωση και ευεξία που νιώθει κανείς αν γευτεί αυτό το μοναδικό ελληνικό βότανο».

 1. AMAZONIA BIO

  Βέλγιο

  Η Amazonia Bio, μια πιστοποιημένη οργανική Βραζιλιάνικη- Βελγική επιχείριση, παρέχει προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από το Αμαζόνιο. Η Amazonia Bio επιτρέπει στις οικογένειες του βραζιλιάνικου τροπικού δάσους να εμπορεύονται οργανικά και υγιή, υψηλής θρεπτικής αξίας προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η Amazonia Bio παρέχει θρεπτικά προϊόντα και συστατικά υψηλής ποιότητας, βιολογικής πιστοποίησης, φρέσκα, ακατέργαστα. Μερικοί πελάτες της: βιομηχανία τροφίμων, ποτών, φαρμακοβιομηχανία και καλλυντικών, μαζί με διανομείς, εμπόρους, εταίρους συσκευαστές και κέτερινγκ, από τους τομείς όπως πρόσθετες ουσίες τροφίμων, παγωτού, αρτοποιίας και τροφίμων. Η Amazonia Bio παρέχει φρούτα, φρέσκα ή σε συμπυκνωμένη μορφή, πουρέ ή σκόνες, αποξηραμένες ή κατεψυγμένες. Καθώς και αρωματικά φυτά, σπόρους, έλαια και βούτυρο. Η εταιρεία επεξεργάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα τα ακατέργαστα της προϊόντα ελέγχοντας την ποιότητα και πιστοποιώντας την ιχνηλασιμότητα σε κάθε στάδιο. Τα προϊόντα μπορούν να παραδοθούν σε συσκευασίες από υλικά σύμφωνα με τις νομοθεσίες εν ισχύ.

 2. BIOAGROS SA

  Ελλάδα

  Η εταιρία Βιοαγρός Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 από τον γεωπόνο - βιοκαλλιεργητή Κώστα Παπαδόπουλο. Εδώ και 28 χρόνια είμαστε μια από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Εδώ και 30 χρόνια είμαστε από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων. Διαθέτουμε σημαντική τεχνογνωσία στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων διατροφής και εξελισσόμαστε συνεχώς μέσα από την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Μελετάμε τις σύγχρονες τάσεις ενώ είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί στην επιλογή πρώτων υλών και στον ποιοτικό έλεγχο. Στόχος μας είναι, τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών ευρύτερα. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, προσφέρουμε διατροφικές προτάσεις για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας, που συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά μιας ισορροπημένης διατροφής. Οι κατηγορίες των προϊόντων είναι ιδιαίτερα διευρυμένες με σκοπό να καλύψουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας εντάσσονται και προϊόντα για άτομα που ακολουθούν ειδική διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής ενώ ταυτόχρονα αναζητούν γευστικές εναλλακτικές προτάσεις, όπως τα προϊόντα χωρίς γλουτένη, χωρίς αλάτι, προϊόντα κατάλληλα για διαβητικούς, για αθλητές, προϊόντα με άπεπτο άμυλο, σούπερ τροφές, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής.

 3. NUTTYS LLC

  Ρωσία

  Η ανώτατη ποιότητα του προϊόντος, μοναδική συνταγή, αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα παραγωγικά στάδια, ηγετικοί εταίροι, όλα αυτά- εταιρεία παρασκευής και εμπορίου φυσικών βουτύρων από αραχίδες Nattys®. Τα βούτυρα Nattys® παράγονται από επιλεγμένες αραχίδες ανώτατης ποιότητας, χωρίς πρόσθεση ζάχαρης, λαδιού, συντηρητικών, και σταθεροποιητών ή γαλακτωματοποιητών. Η παραγωγή βρίσκεται στην Μόσχα, όλα τα προϊόντα της Nattys® τηρούν τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της Eurasian Conformity, η παραγωγή ελέγχεται από το σύστημα Hazard Analysis and Critical Control Points και τηρεί το σύστημα ποιότητα τροφίμων κατά το πρότυπο ISO 22000. Το επίπεδο της παραγωγής τηρεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Στην Ρωσική ομοσπονδία, τα βούτυρα από αράπικο φυστίκι και αραχίδες Nattys® εκπροσωπούνται στα ομοσπονδιακά εμπορικά δίκτυα: Х5 RetailGroup, METRO CC, Globus, Lenta, Magnit που είναι εταίροι κλειδιά της εταιρείας. Η εταιρεία επικεντρώνεται στις εξαγωγές προς τις χώρες της ΕΕ, ΚΑΚ και ΗΠΑ. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με εμπορικά δίκτυα και διανομείς.

 4. THINKGREEN

  Ελλάδα

  Η εταιρεία th! nkgreen Natural Goods ιδρύθηκε το Μάιο του 2003 από άτομα με γνώση στα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από το 1988. Αν και η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 η προσπάθεια ξεκίνησε έξη χρόνια νωρίτερα. Τα στελέχη της εταιρείας όργωσαν την ελληνική επαρχεία προκειμένου να βρεθούν οι βιολογικές καλλιέργειες με τις προαπαιτούμενες διαδικασίες και προδιαγραφές. Αφού εντοπίστηκαν οι κατάλληλες πρώτες ύλες ξεκίνησαν οι δοκιμές για την εξεύρεση των παραδοσιακών μονάδων που θα εξυπηρετούσαν την παραγωγή και συσκευασία των ζητούμενων προϊόντων. Αφότου ολοκληρώθηκε κι αυτό το βήμα η εταιρεία πέρασε στο στάδιο σύστασης και υλοποίησης των στόχων της. Σήμερα καλύπτουμε την ελληνική αγορά όπως και αγορές 13 χωρών στο εξωτερικό. Πέραν των παραγωγικών μονάδων διαθέτουμε για την εξυπηρέτηση των πελατών δύο αποθήκες ετοίμων προϊόντων. Μία στην βόρεια Ελλάδα και μία στην Γερμανία. Συμμετέχουμε τακτικά σε διεθνείς εκθέσεις βιολογικών, παραδοσιακών και premium προϊόντων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί από τη BIO-HELLAS και έχει πιστοποίηση ISO 22000: 2005. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του καλού ποιοτικού τροφίμου, στην κατηγορία των βιολογικών προϊόντων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με βάση, κυρίως την ελληνική και κατ’ επέκταση την μεσογειακή διατροφή με εκλεκτά υλικά από ελεγμένες βιολογικές καλλιέργειες.

 5. GAIAS LIFE

  Ελλάδα

  Ο στόχος της εταιρίας μας είναι να εξελιχθεί σε μια κορυφαία διεθνώς ελληνική επωνυμία, συνώνυμη με ποιοτικά και καινοτομικά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Για την επίτευξη αυτού του στόχου επενδύουμε συνεχώς σε συστήματα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας, σε τεχνολογικό εξοπλισμό και στην προμήθεια νέων καινοτόμων προϊόντων. Στη εταιρία μας έχουμε επίσης στόχο να προωθήσουμε εντός και εκτός την ελληνική πολιτισμική - γαστρονομική πρόταση ζωής. Για αυτό στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματός μας θα βρείτε -εκτός από εκλεκτά προϊόντα σε καλές τιμές-, πληροφορίες για την παράδοση του τόπου προέλευσής τους, την ιστορία των παραγωγών, πολύτιμες συμβουλές για την σωστή αποθήκευσή τους και συντήρηση, δοκιμασμένες συνταγές από αγαπημένους μας σεφ. Ελάτε λοιπόν μαζί μας σε ένα γευστικό ταξίδι σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο. που λέγεται Ελλάδα!

 6. OLIBIO PRODUCTS

  Ελλάδα

  Η "ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΡΟΝΤΑΚΤΣ" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από την Καλαμάτα, στόχος της οποίας είναι η παραγωγή και η προώθηση ενός μεγάλου φάσματος αγροτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, των επιτραπέζιων ελιών και άλλων προϊόντων της ελιάς.Με εμπειρία περισσότερη των 100 χρόνων στην καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή του ελαιολάδου, εργαζόμαστε σκληρά να αναπτύξουμε και να διευρύνουμε το φάσμα δραστηριοτήτων της οικογενειακής μας επιχείρησης. Αυτή η ιδέα προήλθε από το πάθος μας για την ελιά και το ελαιόλαδο, το οποίο πέρασε από τους παππούδες μας σε εμάς, μέσα από της μεσογειακές αξίες, τα αισθήματα και τις παραδόσεις τους. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΟΛΥΜΠΙΟ , οι ελιές Καλαμών ΟΛΥΜΠΙΟ και τα υπόλοιπα προϊόντα της ελιάς, παράγονται εξ ολοκλήρου από την Μεσσηνία, την Γη της Ελιάς και του Ελαιολάδου, η οποία παράγει τα ξακουστά σε όλο τον κόσμο Λάδι Καλαμών και ελιές Καλαμών.

 7. MIKRES FARMES

  Ελλάδα

  Οι «Μικρές Φάρμες» είναι μια νέα εταιρία που δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων γεμάτους μεράκι, ενθουσιασμό και αγάπη για την ελληνική γη και τα προϊόντα της. Όραμά μας είναι η προώθηση των «θησαυρών» της Ελληνικής γης μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.Μία σημαντική διαφοροποίηση της εταιρίας μας από τον ανταγωνισμό, είναι η εφαρμογή του συστήματος «Δίκαιου Εμπορίου», που στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς στη προσπάθειά τους να παρέχουν εξαιρετικά προϊόντα με σταθερή ποιότητα και γεύση. Έχουμε σαν βασική αρχή τον σεβασμό τόσο στον παραγωγό όσο και στον καταναλωτή. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε τη χώρα μας και κυρίως τους μικρούς παραγωγούς που το αξίζουν γιατί καλλιεργούν τη γη με μεράκι, υπερηφάνεια, αφοσίωση και μοχθούν για τον καλύτερο καρπό. Δεν ψάχνουμε την καλύτερη τιμή, αλλά τους παραγωγούς με την καλύτερη ποιότητα.Προσπάθειά μας, να κάνουμε την ονομασία «Μικρές Φάρμες», συνώνυμο της υψηλής ποιότητας.

 8. PIPERORIZA

  Ελλάδα

  Όταν ήμασταν παιδιά πολλές φορές γευόμασταν από τον μπακσέ της γιαγιάς μας φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προσωπικά είναι μια από τις πιο ωραίες μου παιδικές αναμνήσεις. Με το πέρασμα των χρόνων και το σύστημα παραγωγής και διανομής των τροφίμων νιώσαμε πως θα θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου ο κάθε άνθρωπος θα μπορεί να γευτεί ένα προϊόν όσο γευστικό και θρεπτικό όσο το θυμόμαστε. Στην Πιπερόριζα θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όσπρια της ελληνικής γης, τυροκομικά από μικρούς παραγωγούς και μια μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων αλλά και βιολογικών τροφίμων. Με αγάπη για την φύση και κυρίως για την γνώση του τι τελικά καταναλώνουμε. Οι βιολογικές τροφές ως γνωστόν είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά συστατικά και εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε προσιτές τιμές για όλους, φρέσκα και νόστιμα τρόφιμα συνεχώς.

 9. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

  Γαλλία

  Χειροποίητη παρασκευή και εμπορία χυμών φρέσκων φρούτων. Η σειρά των χυμών φρέσκων φρούτων του Jean-Louis Bissardon εμπλουτίστηκε με την πάροδο των ετών και διαθέτει «κλασικούς» χυμούς φρούτων: πορτοκάλι, μήλο, σταφύλι, τομάτα. Προσεκτικά επιλεγμένοι ανάμεικτοι χυμοί: μήλο-κυδώνι, μήλο-μαύρο φραγκοστάφυλο, αλλά και τα πλέον εκπληκτικά αρώματα.

 10. IPPOFAES AIANIS

  Ελλάδα

  Διαθέτουμε νωπό καρπό σε συσκευασίες των 150gr, 500gr και 1kg, όπως επίσης και αποξηραμένα φύλλα του φυτού για ρόφημα. Διαβάστε περισσότερα: http: //www.ippofaesaianis.com/%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%82-/

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα βιολογικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.499 επιχειρήσεις

Χ'ωρες