• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τροχοί και καρούλια

Αποτελέσματα για

Τροχοί και καρούλια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GURTEC GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε εξειδικευμένος κατασκευαστής εξαρτημάτων ταινιομεταφορέων που παρέχει καθοριστική προστιθέμενη αξία στους πελάτες του. Με τη μονάδα παραγωγής μας στη Γερμανία προμηθεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η GURTEC ιδρύθηκε πριν από περίπου 50 χρόνια ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση και μετά την εξαγορά από την NEPEAN η μάρκα είναι πλέον και πάλι στην αγορά. Η δοκιμασμένη και γνωστή ποιότητα GURTEC, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία της διευθυνόμενης από την οικογένεια επιχείρησης αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία των πελατών μας.

 2. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

  Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

 3. BÖHMER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Böhmer υποστηρίζει τους πελάτες της στους τομείς της κατασκευής γερανών, λιμενικών επιχειρήσεων, της βιομηχανίας χυτηρίων, της βιομηχανίας οπτόπλινθων, της ναυπηγικής και της κατασκευής εγκαταστάσεων από το 1920. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από μικρούς τροχοφορείς με διάμετρο τροχών Ø 250 mm για οχήματα μεταφοράς ή τροχήλατες εξέδρες έως τροχούς κύλισης γερανών Ø από 1.600 mm. Επιπλέον τροχαλίες συρματόσχοινων συγκολλητής ελαφράς κατασκευής έως χυτές βαριές εκδόσεις διαφόρων διαμέτρων. Βάση των προϊόντων μας είναι τεμάχια χυτοχάλυβα ή ακατέργαστα σφυρήλατα τεμάχια των εταίρων μας αποκλειστικά από τη Γερμανία. Το δικό μας κατασκευαστικό τμήμα που περιλαμβάνει μηχανικούς, τεχνικούς και τεχνικούς σχεδιαστές προϊόντων, ελέγχει κάθε προϊόν σε κλίνη δοκιμών ώστε να το βελτιστοποιήσει και να το προσαρμόσει με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις συνθήκες χρήσης επιτόπου. Αξιοποιήστε High Quality made in Germany, μέγιστη διάρκεια ζωής προϊόντων και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

 4. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Γερμανία

  Η Rolko Kohlgrüber GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών παρελκομένων αποκατάστασης, παρελκομένων αναπηρικών αμαξιδίων, παρελκομένων κλινών θεραπείας, καθώς και τροχών, ράουλων και ελαστικών για διάφορους κλάδους της βιομηχανίας. Με έδρα στη Γερμανία και στρατηγικές μονάδες στη Δανία, στην Ολλανδία, στις ΗΠΑ και ιδιόκτητη παραγωγή στην Κίνα, η επιχείρηση διασφαλίζει την αξιόπιστη παροχή συμβουλών, την υποστήριξη, και τη γρήγορη παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατασκευαστές και εξειδικευμένοι έμποροι από περισσότερες από 80 χώρες εμπιστεύονται την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της Rolko που δεν περιλαμβάνει μόνο τροχούς, ελαστικά, λύσεις ελαστικών ασφαλείας και άλλα εξαρτήματα για αναπηρικά αμαξίδια και συσκευές αποκατάστασης, αλλά και βοηθητικά μέσα αποκατάστασης, όπως ράμπες αναπηρικών αμαξιδίων, επενδύσεις προστασίας από τις καιρικές συνθήκες και βοηθήματα μεταφορά, καθώς και παρελκόμενα, όπως λαβές όρθωσης, ράουλα απόστασης από τοίχους και συστήματα συγκράτησης για κλίνες νοσοκομείων. Εκτός αυτού, η Rolko είναι στη διάθεση κατασκευαστών και εξειδικευμένων εμπόρων διαφόρων κλάδων της βιομηχανίας, όπως, π.χ., γεωργικών μηχανημάτων, παιδικών οχημάτων, μεταφορικών μηχανημάτων, συστημάτων μεταφοράς, αθλητικών οργάνων, συσκευών καθαρισμού, κατασκευής μηχανημάτων, κατασκευής καταστημάτων ή τρέιλερ σκαφών με παροχή συμβουλών για αξιόπιστους τροχούς και ράουλα, ελαστικά, ασφάλειες έλξης, άξονες και άλλα στοιχεία.

 5. NAUMANN GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. VOLVOX-ROLLEN GMBH

  Γερμανία

 3. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Ιταλία

 4. ASCO ADOLF SUERMANN KG

  Γερμανία

 5. STARK GUMMIWALZEN GMBH

  Γερμανία

 1. BS ROLLEN GMBH

  Γερμανία

 2. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

  Γερμανία

 1. HARHUES & TEUFERT GMBH

  Γερμανία

 2. A.R.E.S.

  Ιταλία

 3. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Γερμανία

 4. MW SCHAUMSTOFF AG

  Ελβετία

 5. ROLLENBAU GMBH

  Αυστρία

 6. TENTE-ROLLEN GMBH

  Γερμανία

 7. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Γαλλία

  Η εταιρεία Rhône Elastomères ιδρύθηκε το 1976 και εξειδικεύεται στους βιομηχανικούς τροχούς και τροχίσκους χειρισμού για οποιαδήποτε χρήση από 20 κιλά μέχρι 12 τόνους ωφέλιμου φορτίου. Η Rhône Elastomères έχει ευρύ φάσμα προϊόντων, με αναλογία τιμής / ποιότητας που επιτρέπει να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών, καθώς και όλες τις τεχνικές απαιτήσεις των διαφόρων τομέων εφαρμογής. Η Rhône Elastomères ειδικεύεται στην υλοποίηση σχεδίων τροχών από καουτσούκ ή από πολυουρεθάνη σε ζάντες από χάλυβα, μηχανο-συγκολλημένων και με μηχανο-συγκολλημένα στηρίγματα για βαριά και πολύ βαριά φορτία. Πρόκειται για μια κατασκευή τροχού και ρουλέτας στα μέτρα των πελατών, καθώς και μια τεράστια γκάμα προϊόντων και ποιότητα εμπορικών υπηρεσιών για τις οποίες έγινε γνωστή η Rhône Elastomères.

 8. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Κίνα

  Η Hongxing είναι ο πιο ανταγωνιστικός κατασκευαστής κυλίνδρων και τροχών από λάστιχο και ελαστικό σε όλο τον κόσμο. Επίσης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία διαφόρων κυλίνδρων και τροχών. Κατασκευάζουμε πολλά προϊόντα OEM αυτού του είδους για γνωστούς κατασκευαστές κυλίνδρων στον κόσμο. Όσον αφορά στην ποιότητα, το σλόγκαν μας είναι: “Η ποιότητα είναι η ζωή της εταιρείας μας". Με ανταγωνιστικής ποιότητα και τιμές, είναι βέβαιο ότι τα προϊόντα μας μπορούν να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε μεγαλύτερο μέρος της αγοράς. Είστε ευπρόσδεκτοι να επιλέξετε τα ποιοτικά προϊόντα της Hongxing.

 1. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Ελλάδα

  H Γ.Π. Δημητριάδης Α.Ε ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1965 στον Πειραιά, από τον Γεώργιο Δημητριάδη. Έκτοτε η εξέλιξη είναι συνεχής και μέσα σε λίγα χρόνια καθιερώθηκε στον χώρο της Ελληνικής βιομηχανίας, με ειδίκευση στους τροχούς παγγελματικά καρότσια και ρόδες. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων, supermarket, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας, αποθηκευτικών χώρων, και κατασκευαστές επίπλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αντιπροσωπείες- Εισαγωγές Μέσων εσωτερικής & εξωτερικής διακίνησης προιόντων. - Ρόδες για καρότσια - Ρόδες για περονοφόρα κάθε τύπου, ανταλλακτικά - Ρόδες όλων των τύπων - Ρόδες για βιομηχανικές εφαρμογές - Ρόδες βαρέως τύπου έως και 4 τόνους - Καρότσια διαφόρων τύπων για μεταφορά εμπορευμάτων - Παλετοφόρα και παλετοκάροτσα όλων των τύπων - Περονοφόρα ανυψωτικά όλων των τύπων - Ελαστικά συμπαγή & ημισυμπαγή για περονοφόρα ανυψωτικά - Τροχοί επαγγελματικού εξοπλισμού Σε εμάς θα βρείτε παλετοφόρα και παλετοκάροτσα όλων των τύπων, περονοφόρα ανυψωτικά όλων των τύπων και ελαστικά συμπαγή & ημισυμπαγή για περονοφόρα ανυψωτικά. Οι Αντιπροσωπείες μας εγγύηση στην ποιότητα: AVO, Blickle, LAG, Rhombus, Steinco

 2. KONIJNENBURG

  Κάτω Χώρες

  Τροχοί και συστήματα τροχών υψηλής ποιότητας. Για κίνηση και μετάδοση κίνησης για βιομηχανικές εφαρμογές και εφαρμογές κρίσιμης σημασίας. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πλαστικά, καουτσούκ, πολυουρεθάνες, μέταλλα και χυτοσίδηρο. Από το 1946, βασίζουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας στην κατεργασία και την εφαρμογή αυτών των υλικών. Αυτό μας καθιστά ειδικούς στα προϊόντα και τις εφαρμογές κατά παραγγελία. Οι σύμβουλοί μας μελετούν, σε συνεργασία με εσάς, πώς τα προϊόντα και οι λύσεις μας μπορούν να συμβάλουν ώστε η επιχείρησή σας να επιτύχει τους στόχους της. Μερικά παραδείγματα: - Ανάπτυξη τροχών κατά παραγγελία για λευκούς θαλάμους της ASML. - Μηχανική κατασκευή και προμήθεια 1.300.000 διπλών τροχών για έπιπλα. - Κινητήριοι τροχοί από πολυαμίδιο και χυτοσίδηρο που μπορούν να στηρίξουν έως και 15 τόνους φορτίου για τον πύργο Brigthon (Ολλανδία). - Οι σύμβουλοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε από τους 22.000 τυποποιημένους τροχούς τον τύπο των τροχών που διαθέτουμε σε απόθεμα, έτοιμους για παράδοση.

 3. TORWEGGE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η TORWEGGE GmbH & Co. KG είναι μια εδώ και 60 χρόνια υφιστάμενη οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Bielefeld για περαιτέρω μονάδες στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Οι πρώτοι τροχοί και τα πρώτα ράουλα κατασκευάστηκαν στο γκαράζ του ιδρυτή της εταιρείας Heinrich Torwegge. Η επιχείρηση αναπτύχθηκε συνεχώς τόσο σε έκταση όσο και στον αριθμό των διατιθέμενων προϊόντων, αλλά και στον αριθμό των συνεργατών. Με την πάροδο των ετών προστέθηκαν και άλλα επιχειρηματικά πεδία. Με τους δύο τομείς Moving Components και Intralogistic Solutions, η TORWEGGE είναι σήμερα όχι μόνο εξειδικευμένος προμηθευτής εξαρτημάτων για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, αλλά σχεδιάζει επίσης εξατομικευμένες και καινοτομικές λύσεις ροής υλικού για επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

 4. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Πολωνία

  Η εταιρεία MARBA είναι παραγωγός τροχών υψηλής ποιότητας από βιομηχανικό αλουμίνιο και πολυουρεθάνη, χυτοσίδηρο και πολυουρεθάνη, αλουμίνιο και λάστιχο, χυτοσίδηρο και λάστιχο, από ρόδες έως παλετοφόρα και ρόδες przenośnikowych. Για την παραγωγή των τροχών, χρησιμοποιούμε ειδική πολυουρεθάνη που δημιουργείται σε γερμανικό εργαστήριο, ειδικά διαμορφωμένη για τροχούς βιομηχανικής χρήσης. Αποκτούμε με επιτυχία πελάτες που συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγιστάνων της βιομηχανίας.

 5. RÄDER WENDT GMBH & CO.

  Γερμανία

 6. OMNITRACK LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Γαλλία

 8. HTS CASTER SYSTEMS

  Τουρκία

 9. TENTE SAS

  Γαλλία

 10. KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροχοί και καρούλια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.004 επιχειρήσεις