• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MARX-ROLLENTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Halstenbek, Γερμανία.

 2. A.R.E.S.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A.R.E.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, βιομηχανικοι τροχοι, τροχοι διακινησης, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και επιψευδαργυρωμενα ποδια. Έχει έδρα σε Baranzate, Ιταλία.

 3. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

 4. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Κίνα

  Η Hongxing είναι ο πιο ανταγωνιστικός κατασκευαστής κυλίνδρων και τροχών από λάστιχο και ελαστικό σε όλο τον κόσμο. Επίσης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία διαφόρων κυλίνδρων και τροχών. Κατασκευάζουμε πολλά προϊόντα OEM αυτού του είδους για γνωστούς κατασκευαστές κυλίνδρων στον κόσμο. Όσον αφορά στην ποιότητα, το σλόγκαν μας είναι: “Η ποιότητα είναι η ζωή της εταιρείας μας". Με ανταγωνιστικής ποιότητα και τιμές, είναι βέβαιο ότι τα προϊόντα μας μπορούν να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε μεγαλύτερο μέρος της αγοράς. Είστε ευπρόσδεκτοι να επιλέξετε τα ποιοτικά προϊόντα της Hongxing.

 5. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Γαλλία

  Η εταιρεία Rhône Elastomères ιδρύθηκε το 1976 και εξειδικεύεται στους βιομηχανικούς τροχούς και τροχίσκους χειρισμού για οποιαδήποτε χρήση από 20 κιλά μέχρι 12 τόνους ωφέλιμου φορτίου. Η Rhône Elastomères έχει ευρύ φάσμα προϊόντων, με αναλογία τιμής / ποιότητας που επιτρέπει να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών, καθώς και όλες τις τεχνικές απαιτήσεις των διαφόρων τομέων εφαρμογής. Η Rhône Elastomères ειδικεύεται στην υλοποίηση σχεδίων τροχών από καουτσούκ ή από πολυουρεθάνη σε ζάντες από χάλυβα, μηχανο-συγκολλημένων και με μηχανο-συγκολλημένα στηρίγματα για βαριά και πολύ βαριά φορτία. Πρόκειται για μια κατασκευή τροχού και ρουλέτας στα μέτρα των πελατών, καθώς και μια τεράστια γκάμα προϊόντων και ποιότητα εμπορικών υπηρεσιών για τις οποίες έγινε γνωστή η Rhône Elastomères.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στον τομέα της εσωτερικής ροής υλικών. Από το μικροσκοπικό ράουλο επίπλου με διάμετρο μόλις 12 mm έως το ράουλο βαρέος τύπου με φέρουσα ικανότητα έως 15.000 kg σάς παρέχουμε ολόκληρο το φάσμα τροχών και ράουλων για τη βιομηχανία και τα αυτοκινούμενα βιομηχανικά μεταφορικά οχήματα. Εκτός αυτού παράγουμε με βάση τις δικές σας προδιαγραφές ράουλα στήριξης και συστήματα μεταφοράς για τη βέλτιστη ροή υλικού. Επίσης παράγουμε πολλούς άλλους τροχούς και ράουλα με βάση τις προδιαγραφές σας. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές προαιρετικές επιλογές, όπως χρώματα κλπ. Με το μοναδικό σύστημα Rollfigurator® βρίσκεται γρήγορα και εύκολα το κατάλληλο προϊόν που θέλετε. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.rollfigurator.de. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα της Rollentechnik von Stein GmbH. Υστερόγραφο Γνωρίζετε τη νέα μας σειρά υβριδικών ράουλων; Ράουλο οδήγησης και πέλμα μηχανήματος σε ένα προϊόν! Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.rollentechnik.de.

 2. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Ελλάδα

  H Γ.Π. Δημητριάδης Α.Ε ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1965 στον Πειραιά, από τον Γεώργιο Δημητριάδη. Έκτοτε η εξέλιξη είναι συνεχής και μέσα σε λίγα χρόνια καθιερώθηκε στον χώρο της Ελληνικής βιομηχανίας, με ειδίκευση στους τροχούς παγγελματικά καρότσια και ρόδες. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων, supermarket, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας, αποθηκευτικών χώρων, και κατασκευαστές επίπλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αντιπροσωπείες- Εισαγωγές Μέσων εσωτερικής & εξωτερικής διακίνησης προιόντων. - Ρόδες για καρότσια - Ρόδες για περονοφόρα κάθε τύπου, ανταλλακτικά - Ρόδες όλων των τύπων - Ρόδες για βιομηχανικές εφαρμογές - Ρόδες βαρέως τύπου έως και 4 τόνους - Καρότσια διαφόρων τύπων για μεταφορά εμπορευμάτων - Παλετοφόρα και παλετοκάροτσα όλων των τύπων - Περονοφόρα ανυψωτικά όλων των τύπων - Ελαστικά συμπαγή & ημισυμπαγή για περονοφόρα ανυψωτικά - Τροχοί επαγγελματικού εξοπλισμού Σε εμάς θα βρείτε παλετοφόρα και παλετοκάροτσα όλων των τύπων, περονοφόρα ανυψωτικά όλων των τύπων και ελαστικά συμπαγή & ημισυμπαγή για περονοφόρα ανυψωτικά. Οι Αντιπροσωπείες μας εγγύηση στην ποιότητα: AVO, Blickle, LAG, Rhombus, Steinco

 3. KONIJNENBURG

  Κάτω Χώρες

  Τροχοί και συστήματα τροχών υψηλής ποιότητας. Για κίνηση και μετάδοση κίνησης για βιομηχανικές εφαρμογές και εφαρμογές κρίσιμης σημασίας. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πλαστικά, καουτσούκ, πολυουρεθάνες, μέταλλα και χυτοσίδηρο. Από το 1946, βασίζουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας στην κατεργασία και την εφαρμογή αυτών των υλικών. Αυτό μας καθιστά ειδικούς στα προϊόντα και τις εφαρμογές κατά παραγγελία. Οι σύμβουλοί μας μελετούν, σε συνεργασία με εσάς, πώς τα προϊόντα και οι λύσεις μας μπορούν να συμβάλουν ώστε η επιχείρησή σας να επιτύχει τους στόχους της. Μερικά παραδείγματα: - Ανάπτυξη τροχών κατά παραγγελία για λευκούς θαλάμους της ASML. - Μηχανική κατασκευή και προμήθεια 1.300.000 διπλών τροχών για έπιπλα. - Κινητήριοι τροχοί από πολυαμίδιο και χυτοσίδηρο που μπορούν να στηρίξουν έως και 15 τόνους φορτίου για τον πύργο Brigthon (Ολλανδία). - Οι σύμβουλοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε από τους 22.000 τυποποιημένους τροχούς τον τύπο των τροχών που διαθέτουμε σε απόθεμα, έτοιμους για παράδοση.

 4. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας ασχολείται με Βιομηχανικοί τροχοί και καρούλια, Παλετοφόρα οχήματα, Αμαξίδια, χειράμαξες και καρότσια, Τροχούς για Καρότσια, Ελαστικά, Ανυψωτικά μηχανήματα, Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Ρόδες βιομηχανικές, Ρόδες για έπιπλα, Ρόδες διακίνησης αγαθών, Τροχοί και ανταλλακτικά, Χειράμαξες και Εξαρτήματα, Χειράμαξες και Εξαρτήματα Θεσσαλονίκη. Όλα κατασκευή και εμπόριο

 5. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Γαλλία

  Η εταιρεία AQUITAINE ROUES CHARIOTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, ρουλεμαν, στροφεις, τροχοί για καροτσάκια, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Bordeaux, Γαλλία.

 1. GAFUROV SERVIS EOOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία GAFUROV SERVIS EOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Σκουπιδοτενεκέδες, δοχεια αποκομιδης αποβλητων, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Svishtov, Βουλγαρία.

 2. STRONGO, S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία STRONGO, S.R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροχοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Nivnice , Τσεχία.

 1. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Taizhou, Κίνα.

 2. BECOME PARTNERS

  Ισπανία

  Η εταιρεία BECOME PARTNERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Τροχοί και καρούλια, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Figueres (girona), Ισπανία.

 3. YONCA KASTOR

  Τουρκία

  Η εταιρεία YONCA KASTOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεία απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Zhangjiagang City, Κίνα.

 5. MOLCON INTERWHEELS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MOLCON INTERWHEELS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοτοσυκλέτες - ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, βιομηχανικοι τροχοι, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Τροχοί. Έχει έδρα σε Dendermonde, Βέλγιο.

 6. DOBRUDZHA KIT

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία DOBRUDZHA KIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Λαχανικά φρέσκα, Οχήματα διακίνησης, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Λαχανικά φρέσκα, και Οχήματα διακίνησης. Έχει έδρα σε Isperich, Βουλγαρία.

 7. INTEGDIFF, LTD

  Ουκρανία

  Η εταιρεία INTEGDIFF, LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορευματοκιβώτια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, μεταχειρισμενα εμπορευματοκιβωτια για αποθηκευση, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 8. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Kleve, Γερμανία.

 1. KARL RIEDEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KARL RIEDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

 2. GUITEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GUITEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Minden, Γερμανία.

 3. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Georgsmarienhütte, Γερμανία.

 4. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Τουρκία

  Η εταιρεία POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Πολυουρεθάνη, επενδυσεις τροχων, σχεδιασμος κυλινδρων, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Πολυουρεθάνη. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. WICKE GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία WICKE GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Τροχοί και καρούλια από καουτσούκ, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Καρούλια για έπιπλα, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Auenwald, Γερμανία.

 6. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Γερμανία

  Η εταιρεία TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Mülheim, Γερμανία.

 7. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Καρούλια για έπιπλα, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Geldern, Γερμανία.

 8. HUFENSTUHL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HUFENSTUHL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Wermelskirchen, Γερμανία.

 9. DELEX-ROLLEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία DELEX-ROLLEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Zwenkau, Γερμανία.

 10. LIBRE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LIBRE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Τροχοί και καρούλια, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Καρούλια για έπιπλα, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

79 Επιχειρήσεις