• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τροφές για σκύλους

Αποτελέσματα για

Τροφές για σκύλους - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TROPICAL

  Πολωνία

  Επί 45 χρόνια, η TROPICAL foods κατέχει εξαίσια φήμη και αναγνώριση στην βιομηχανία των ενυδρείων. Έχουν εξάγει σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Η προσφορά μας: •ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΔΑΤΩΝ Τα προϊόντα επεξεργασίας των υδάτων της Tropical περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να επεξεργαστούν το νερό στο ενυδρείο και να το προσαρμόσουν στις ανάγκες των κατοίκων του. Η προσφορά συμπληρώνεται με ειδικά άλατα που είναι χρήσιμα κατά την μεταφορά και εκκόλαψη. •PRO DEFENCE – Τα ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ PRO DEFENCE περιέχουν τρόφιμα με προβιοτικά για την καθημερινή διατροφή των ψαριών. Τα τρόφιμα προσφέρονται σε 4 μεγέθη: Micro Size, XXS, S και M. •SOFT LINE – ΚΑΙΝΟΤΟΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ μαλακοί κόκκοι, υψηλή σταθερότητα νερού, εξαιρετική αφομοιωσιμότητα και πληθώρα θρεπτικών ουσιών – αυτά είναι τα πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά αυτής της γραμμής προϊόντων ενυδρείου. Ο Πολωνός κατασκευαστής ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο κατασκευής τροφίμων με μαλακή εξώθηση, τα οποία είναι πιο ελκυστικά και χωνεύονται καλύτερα από τα ψάρια. •TROPICAL PREMIUM LINE Η Premium Line περιέχει τόσο γενικά όσο ειδικά τρόφιμα που προορίζονται για την διατροφή των ψαριών με ειδικές διατροφικές ανάγκες. •TROPICAL MARINE POWER Πρόκειται για μια γραμμή τροφίμων, προϊόντων επεξεργασίας του νερού, θαλάσσιο αλάτι σχεδιασμένα για θαλάσσια ενυδρεία. Η προσφορά της Tropical δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει εξειδικευμένη τροφή για διακοσμητικά ενυδρεία ειδικά προορισμένα για koi, οξύρρυγχοι και άλλα είδη.

 2. NATURAL GREATNESS

  Ισπανία

 3. ARGOS

  Ελλάδα

 4. HAUSMANNS TIERISCHE FEINKOST MANUFAKTUR INH. U. RIEDEL

  Γερμανία

 5. HOURAL'S FOOD

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. NOACK DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 3. VITALIZE SAINTHUBERT SAS BOYER

  Γαλλία

 4. BIONIC NATURE GMBH

  Γερμανία

 5. HANFRED HTG GMBH

  Αυστρία

 1. BIB PETFOOD

  Ισπανία

 2. CHILLAX - EINE MARKE DER CHAIROS AG

  Ελβετία

 1. COLONEL GUSTAVE

  Βέλγιο

 2. PRIMOFOOD GMBH

  Γερμανία

 3. SDGA CROQUETTES

  Γαλλία

 4. B2B KAUARTIKEL.COM - INH. MARC BICHEL

  Γερμανία

 5. LEO LÖWENHERZ GMBH

  Γερμανία

 6. NACANI GMBH

  Γερμανία

 7. SD-BEKS, LLC

  Ρωσία

  Η SD-Becks παράγει ζωοτροφές για κτηνοτροφία και πουλερικά, βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής, ολοκληρωμένη εξαγωγή χορτονομής και σύνθετες πρόσθετες ουσίες διατροφής για πουλερικά και άλλα είδη αγροτικών ζώων. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει τρόφιμα για φυλές πουλερικών διπλής χρήσης, πουλερικά κρεατοπαραγωγής και ορτύκια, διατροφή για πάπιες και άλλα υδρόβια πτηνά, προσθετικές ουσίες διατροφής για άλογα, .Η εξώθηση επιτρέπει την καταστροφή των κυτταρικών τοιχωμάτων, ρήξη των χημικών ενώσεων και την τροποποίηση της φυσικής και μοριακής δομής των πρώτων υλών για την δημιουργία ζωοτροφών που είναι πιο χρήσιμες, θρεπτικές και εύκολόπεπτες. 'Ολα τα προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται χωρίς αντιβιοτικά ή διεγερτικά ανάπτυξης. Οι ζωοτροφές για την κτηνοτροφία της SD-Becks βασίζονται στην επιστήμη καθώς η εταιρεία συνεργάζεται στενά με την κρατική γεωργική ακαδημία Kuzbass όσον αφορά τις επιστημονικές εξελίξεις και την υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών στην βιομηχανία διατροφής. Η SD-Becks χρησιμοποιεί εξατομικευμένο λογισμικό για την δημιουργία ζωοτροφών με ακριβής σύνθεση.

 8. XAVER SCHEULE GMBH

  Γερμανία

  Εμείς – η Xaver Scheule GmbH – εδρεύουμε στο Kirchheim, στην καρδιά του όμορφου Unterallgäu. Εδώ και περισσότερα από 90 χρόνια ασχολούμαστε με την ανάπτυξη και την παραγωγή ζωοτροφών σε ανώτατο επίπεδο, τόσο στον τομέα των ζώων κρεοπαραγωγής όσο και στον τομέα του αλόγου. Με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 10 εκατ. και περισσότερους από 50 συνεργάτες συγκαταλεγόμαστε σήμερα μεταξύ των φημισμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής.

 1. GAHERPROGA SL

  Ισπανία

 2. ARMITAGE PET CARE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. MONGE SPA

  Ιταλία

 4. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

 5. CROQUETTES SERVICE

  Γαλλία

 6. FITMIN

  Τσεχία

 7. GOUT DE CANARD LTD

  Βουλγαρία

 8. CHEMI - VIT S.R.L.

  Ιταλία

 9. TUTIENDADEANIMALES.COM

  Ισπανία

 10. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροφές για σκύλους - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

239 επιχειρήσεις