• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τροφές για γάτες

Αποτελέσματα για

Τροφές για γάτες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TROPICAL

  Πολωνία

  Επί 45 χρόνια, η TROPICAL foods κατέχει εξαίσια φήμη και αναγνώριση στην βιομηχανία των ενυδρείων. Έχουν εξάγει σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Η προσφορά μας: •ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΔΑΤΩΝ Τα προϊόντα επεξεργασίας των υδάτων της Tropical περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να επεξεργαστούν το νερό στο ενυδρείο και να το προσαρμόσουν στις ανάγκες των κατοίκων του. Η προσφορά συμπληρώνεται με ειδικά άλατα που είναι χρήσιμα κατά την μεταφορά και εκκόλαψη. •PRO DEFENCE – Τα ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ PRO DEFENCE περιέχουν τρόφιμα με προβιοτικά για την καθημερινή διατροφή των ψαριών. Τα τρόφιμα προσφέρονται σε 4 μεγέθη: Micro Size, XXS, S και M. •SOFT LINE – ΚΑΙΝΟΤΟΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ μαλακοί κόκκοι, υψηλή σταθερότητα νερού, εξαιρετική αφομοιωσιμότητα και πληθώρα θρεπτικών ουσιών – αυτά είναι τα πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά αυτής της γραμμής προϊόντων ενυδρείου. Ο Πολωνός κατασκευαστής ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο κατασκευής τροφίμων με μαλακή εξώθηση, τα οποία είναι πιο ελκυστικά και χωνεύονται καλύτερα από τα ψάρια. •TROPICAL PREMIUM LINE Η Premium Line περιέχει τόσο γενικά όσο ειδικά τρόφιμα που προορίζονται για την διατροφή των ψαριών με ειδικές διατροφικές ανάγκες. •TROPICAL MARINE POWER Πρόκειται για μια γραμμή τροφίμων, προϊόντων επεξεργασίας του νερού, θαλάσσιο αλάτι σχεδιασμένα για θαλάσσια ενυδρεία. Η προσφορά της Tropical δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει εξειδικευμένη τροφή για διακοσμητικά ενυδρεία ειδικά προορισμένα για koi, οξύρρυγχοι και άλλα είδη.

 2. NUOVA FATTORIA SRL

  Ιταλία

  Η Nuova Fattoria SRL παράγει πλήρη τροφή για σκύλους και γάτες "Made in Italy 100% πιστοποιημένη", με βάση καλαμπόκι, χοιρινό γεύμα, χοιρινό λαρδί, βιταμίνες και μέταλλα που επιτρέπουν στο ζώο να αποκτήσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για σωστό μεταβολισμό. Η παραγωγή εκμεταλλεύεται την τεχνολογία επιλεκτικής διέλασης και είναι κυρίως υπό την επωνυμία NUOVA FATTORIA. Η εταιρεία διαθέτει την τεχνογνωσία και τις τεχνολογίες παραγωγής της για τη δημιουργία ιδιωτικών εμπορικών σημάτων.

 3. CBR RESEARCH

  Γαλλία

  Η εταιρεία CBR RESEARCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για γάτες, Κατοικίδια ζώα - είδη για, κροκετες για ζωα, ζωα συνοδειας, σκυλοι, προϊοντα για την υγεια και την ομορφια του ζωου, φυσικα προϊοντα, κανναβη, και κροκετες για σκυλους. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 4. K'WOUAFF

  Βέλγιο

  Η εταιρεία K'WOUAFF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα - είδη για. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατοικίδια ζώα, ζωα συνοδειας, Κατοικίδια ζώα, Αξεσουάρ για ζώα, τροφες για σκυλους, τροφες για γατες, πώληση σκυλοτροφών, πώληση γατοτροφών, και αξεσουάρ σκύλου. Έχει έδρα σε Juprelle, Βέλγιο.

 5. PRIMOFOOD GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PRIMOFOOD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για σκύλους, Τροφές για γάτες, τροφες ζωοτεχνιας, ζωικες τροφες, τροφες αφομοιωσης για σκυλους, Τροφές για σκύλους, και Τροφές για γάτες. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SDGA CROQUETTES

  Γαλλία

  Η εταιρεία SDGA CROQUETTES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για σκύλους, Τροφές για γάτες, Τροφές για σκύλους, Τροφές για γάτες, αξεσουάρ σκύλου, και φυσικά τρόφιμα για σκύλο. Έχει έδρα σε Saint-Genest-Lerpt, Γαλλία.

 2. COLONEL GUSTAVE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COLONEL GUSTAVE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για σκύλους, Τροφές για γάτες, κροκετες για ζωα, κροκετες για σκυλους, κροκετες για γατες, φυσικά τρόφιμα για ζώα, Τροφές για σκύλους, νωπες τροφες για γατες, και νωπες τροφες για σκυλους. Έχει έδρα σε Landenne, Βέλγιο.

 3. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

 4. MONGE SPA

  Ιταλία

 5. CROQUETTES SERVICE

  Γαλλία

 1. GAHERPROGA SL

  Ισπανία

 2. FITMIN

  Τσεχία

 1. EFFEFFE PET FOOD TURKIYE

  Τουρκία

 2. HOURAL'S FOOD

  Γαλλία

 3. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Τουρκία

 4. AVALON PETFOOD

  Κάτω Χώρες

 5. FEDOR® PREMIUM TIERNAHRUNG

  Αυστρία

 6. VITALY NATURAL PET FOOD

  Ισπανία

 7. LE MONDE DES CHATS

  Γαλλία

 8. BOSNET GROUP DOO

  Βοσνία και Ερζεγόβινη

 1. TELEPIENSO

  Ισπανία

 2. BUCHA PET SHOP

  Ουκρανία

 3. COMPRAR DIETA BARF

  Ισπανία

 4. JOSERA GMBH & CO KG

  Γερμανία

 5. TIERBEDARF-HEMA

  Γερμανία

 6. DAFIKO PET FOOD

  Τσεχία

 7. HILL'S PET NUTRITION

  Βέλγιο

 8. ROYAL CANIN DISTRIBUTION

  Γαλλία

 9. JUEN PET MARKET

  Τουρκία

 10. DR PET

  Ισπανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροφές για γάτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

204 Επιχειρήσεις