• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τροπικά φρούτα

Αποτελέσματα για

Τροπικά φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROTPORT

  Γαλλία

  Η Rotport είναι μια Γαλλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην εξαγωγή φρούτων και λαχανικών βιολογικής καλλιέργειας, εισάγουμε μια γκάμα εξωτικών προϊόντων, φρούτα και λαχανικά και κόνδυλοι προς την Ευρώπη, διαθέτουμε μια σωστά δομημένη εφοδιαστική αλυσίδα. Τα φρούτα και λαχανικά μας εξάγονται από την Λατινική Αμερική και την Δυτική Αφρική. Διατηρούμε γερές και βιώσιμες συνεργασίες με τους παραγωγούς που φέρουν το σήμα και την πιστοποίηση κατά Global Gap, Fairtrade. Εμπορευόμαστε και εξάγουμε κυρίως το αμύγδαλο κάσιους, την μπανάνα, το μάνγκο, την ινδική καρύδα, τον ανανά, το αβοκάντο, το φρούτο του πάθους, την παπάγια, την κόκκινη καυτερή πιπεριά, το γκάμπο. Ελέγχουμε όλες τις αλυσίδες της δραστηριότητας μας: αγορά στους χώρους μας, διαμετακόμιση και εκτελωνισμοί, εξαγωγή και πώληση στις διεθνείς αγορές. Δραστηριοποιούμαστε στους τομείς των εισαγωγών- εξαγωγών, στην διαμετακόμιση, αποθήκευση και στην διαχείριση διακίνησης των εμπορευμάτων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Η εμπορική μας ομάδα θα είναι σε θέση να σας απαντήσει το συντομότερο προκειμένου να σας ικανοποιήσει.

 2. NEAR TRADE

  Πορτογαλία

  H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Τουρκία

  Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. FDB GREEN

  Γαλλία

 5. SODEPEX-INTER

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TERRANGO-COMPANY

  Γαλλία

 2. CASTROFRUTTA SAS

  Ιταλία

 3. EQUATEUR FRUITS

  Γαλλία

 4. NS TRADE SP Z O O

  Πολωνία

 5. ARVANITAKIS FRUITS

  Ελλάδα

  Η Arvanitakis Fruits είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη περιοχή της Νέας Μανωλάδας στη βορειοδυτική Πελοπόννησο με εμπειρία στην καλλιέργεια φραουλών από το 1975. Η εταιρία συνεργάζεται με εξειδικευμένους γεωπόνους για την διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα με επιλεγμένες μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες γίνεται η διανομή των προϊόντων μας και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου καταναλωτή.

  Όλα τα προϊόντα για "τροπικά φρούτα"

 1. DECALF TRADING

  Μπενίν

  Με έδρα στο Μπενίν, η Decalf Trading παράγει ανακάρδια που προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια. Προσφέρουμε στους εταίρους μας καρύδια κάσιους ποιότητας, 100% φυσικά και εξασφαλίζουμε μια αξιόπιστη εμπορική συνεργασία που θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα μέσα από το έντυπο μας ή μέσω What’s app (+229 91 39 30 07) προκειμένου να συζητήσουμε περαιτέρω το έργο σας και τις ανάγκες σας.

 2. MR. CRAFT AÇAÍ

  Βραζιλία

 1. GEN GROUP CORP.

  Ισπανία

 2. COOPERATIVAGROUP LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. DKC TROPICAL FRUITS

  Τουρκία

 4. MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING

  Τουρκία

 5. TROPEXTRAKT GMBH

  Γερμανία

 6. FRUIT CLOUD S.L

  Ισπανία

 7. PETOURIS FIGS

  Ελλάδα

 8. COBURCH SA DE CV

  Μεξικό

 1. 100% AMAZONIA

  Βραζιλία

 2. BIDSOLUCAO

  Βραζιλία

 3. FRUTIFERA SAS

  Κολομβία

 4. LA CITRONNELLE

  Ινδονησία

 5. FRUTA STAR

  Ισημερινός

 6. UBOMI SUPPLY SERVICES

  Νότια Αφρική

 7. PARQUE TECNOALIMENTARIO

  Ισπανία

 8. ALCOAXARQUIA S.L

  Ισπανία

 9. GRUPO DEYAN

  Ισπανία

 10. BIOKIWI KAKOSIMOS

  Ελλάδα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροπικά φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

257 επιχειρήσεις