• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τροπικά φρούτα

Αποτελέσματα για

Τροπικά φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HUBCYCLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. NEAR TRADE

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. ROTPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Rotport είναι μια Γαλλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην εξαγωγή φρούτων και λαχανικών βιολογικής καλλιέργειας, εισάγουμε μια γκάμα εξωτικών προϊόντων, φρούτα και λαχανικά και κόνδυλοι προς την Ευρώπη, διαθέτουμε μια σωστά δομημένη εφοδιαστική αλυσίδα. Τα φρούτα και λαχανικά μας εξάγονται από την Λατινική Αμερική και την Δυτική Αφρική. Διατηρούμε γερές και βιώσιμες συνεργασίες με τους παραγωγούς που φέρουν το σήμα και την πιστοποίηση κατά Global Gap, Fairtrade. Εμπορευόμαστε και εξάγουμε κυρίως το αμύγδαλο κάσιους, την μπανάνα, το μάνγκο, την ινδική καρύδα, τον ανανά, το αβοκάντο, το φρούτο του πάθους, την παπάγια, την κόκκινη καυτερή πιπεριά, το γκάμπο. Ελέγχουμε όλες τις αλυσίδες της δραστηριότητας μας: αγορά στους χώρους μας, διαμετακόμιση και εκτελωνισμοί, εξαγωγή και πώληση στις διεθνείς αγορές. Δραστηριοποιούμαστε στους τομείς των εισαγωγών- εξαγωγών, στην διαμετακόμιση, αποθήκευση και στην διαχείριση διακίνησης των εμπορευμάτων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Η εμπορική μας ομάδα θα είναι σε θέση να σας απαντήσει το συντομότερο προκειμένου να σας ικανοποιήσει.

 5. FDB GREEN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FDB GREEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Τροπικά φρούτα, Χυμοί φρούτων, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, Χυμοί φρούτων, και εξωτικα φρουτα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TERRANGO-COMPANY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TERRANGO-COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα μανγκο, μανγκο, καρυδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εξάγονται κόκκινες καυτερές πιπεριές, καυτερες πιπεριες, και ανανας. Έχει έδρα σε Conflans Ste Honorine, Γαλλία.

 2. EA PLUS ECOMMODITY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EA PLUS ECOMMODITY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - υπηρεσίες, Δημητριακά και σπόροι, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Τροπικά φρούτα, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, αγροδιατροφικά, φυτικα ελαια, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Virsac, Γαλλία.

 3. GFS LLC / YOGODA

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GFS LLC / YOGODA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Τσάι, Μέλι, Μπαχαρικά, Τροπικά φρούτα, τσαϊ, Χυμοί και νέκταρ φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και ποτό και χυμό εξωτικών φρούτων. Έχει έδρα σε Zaporizhzhia, Ουκρανία.

 4. EQUATEUR FRUITS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EQUATEUR FRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Τροπικά φρούτα, Χυμοί φρούτων, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, εξωτικα φρουτα, και Χυμοί φρούτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

 5. NS TRADE SP Z O O

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NS TRADE SP Z O O, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, Βρεφικές τροφές, Ποτά, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αεριούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Μη αλκοολούχα ποτά, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Szczecin, Πολωνία.

 1. ARVANITAKIS FRUITS

  Ελλάδα

  Η Arvanitakis Fruits είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη περιοχή της Νέας Μανωλάδας στη βορειοδυτική Πελοπόννησο με εμπειρία στην καλλιέργεια φραουλών από το 1975. Η εταιρία συνεργάζεται με εξειδικευμένους γεωπόνους για την διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα με επιλεγμένες μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες γίνεται η διανομή των προϊόντων μας και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου καταναλωτή.

 2. DECALF TRADING

  Μπενίν

  Με έδρα στο Μπενίν, η Decalf Trading παράγει ανακάρδια που προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια. Προσφέρουμε στους εταίρους μας καρύδια κάσιους ποιότητας, 100% φυσικά και εξασφαλίζουμε μια αξιόπιστη εμπορική συνεργασία που θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα μέσα από το έντυπο μας ή μέσω What’s app (+229 91 39 30 07) προκειμένου να συζητήσουμε περαιτέρω το έργο σας και τις ανάγκες σας.

 1. COOPERATIVAGROUP LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία COOPERATIVAGROUP LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αβοκαντο, ασβεστης, αμυγδαλα, και Σπόροι κακάο. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING

  Τουρκία

  Η εταιρεία MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα μηλα, αλευρι μπανανας, μπανανες, και τροφιμα χωρις γλουτενιο. Έχει έδρα σε Eyup/istanbul, Τουρκία.

 3. GEN GROUP CORP.

  Ισπανία

  Η εταιρεία GEN GROUP CORP., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, εξαγωγη φρουτων, Τροπικά φρούτα, καφες χονδρικης, και τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 4. DKC TROPICAL FRUITS

  Τουρκία

  Η εταιρεία DKC TROPICAL FRUITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, Τροπικά φρούτα, και εξωτικα φρουτα. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 5. FRUIT CLOUD S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία FRUIT CLOUD S.L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, φρεσκα εξωτικα φρουτα, αβοκαντο, Τροπικά φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Vilanovai La Geltru, Ισπανία.

 6. SODEPEX-INTER

  Γαλλία

  Η εταιρεία SODEPEX-INTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανανας, δικηγορος, Ινδική καρύδα, και εξωτικα φρουτα. Έχει έδρα σε Fresnes, Γαλλία.

 7. PETOURIS FIGS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία PETOURIS FIGS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενα ακτινιδια, και Φρέσκα σύκα. Έχει έδρα σε Markopoulo, Ελλάδα.

 8. FARQLEET INTERNATIONAL

  Πακιστάν

  Η εταιρεία FARQLEET INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσπεριδοειδή, Τροπικά φρούτα, οικολογικα γεωργικα προϊοντα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Εσπεριδοειδή, και Τροπικά φρούτα. Έχει έδρα σε Faisalabad, Πακιστάν.

 1. COBURCH SA DE CV

  Μεξικό

  Η εταιρεία COBURCH SA DE CV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες διαπραγματευσης εμπορευματων, αβοκαντο, και ανανας. Έχει έδρα σε Puebla, Μεξικό.

 2. FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει έδρα σε Toulouse, Γαλλία.

 3. 100% AMAZONIA

  Βραζιλία

  Η εταιρεία 100% AMAZONIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, κατεψυγμενα τροφιμα, μη επεξεργασμενο, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και συστατικά για τον τομέα των τροφίμων. Έχει έδρα σε Belém, Βραζιλία.

 4. FRUTIFERA SAS

  Κολομβία

  Η εταιρεία FRUTIFERA SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πολτοι φρουτων, και μανγκο. Έχει έδρα σε Medellin, Κολομβία.

 5. BIDSOLUCAO

  Βραζιλία

  Η εταιρεία BIDSOLUCAO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες πλειστηριασμών - διεθνείς, Λιανική πώληση, κατεψυγμενα φρουτα, Αίθουσες πλειστηριασμών - διεθνείς, Λιανική πώληση, και διανομείς φρούτων. Έχει έδρα σε Macapá, Βραζιλία.

 6. LA CITRONNELLE

  Ινδονησία

  Η εταιρεία LA CITRONNELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Μπαχαρικά, και αγνο εκχυλισμα βανιλιας. Έχει έδρα σε Jakarta, Ινδονησία.

 7. MR. CRAFT AÇAÍ

  Βραζιλία

  Η εταιρεία MR. CRAFT AÇAÍ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, υγιεινές και φυσικές τροφές, εξαγωγη κατεψυγμενων τροφιμων, και Τροπικά φρούτα. Έχει έδρα σε Campinas, Βραζιλία.

 8. FRUTA STAR

  Ισημερινός

  Η εταιρεία FRUTA STAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει έδρα σε Guayaquil, Ισημερινός.

 9. AAFFARI GROUP TRADER

  Ακτή του Ελεφαντοστού

  Η εταιρεία AAFFARI GROUP TRADER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - υπηρεσίες, Γεωργία - υπηρεσίες, και εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

 10. SEI G IMPORTEX SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SEI G IMPORTEX SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ενωσεις επιχειρησεων διανομης και εμποριου χονδρικης, διαμεσολαβηση για εισαγωγεσ-εξαγωγες, Εμπόριο θαλασσινών, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροπικά φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

266 Επιχειρήσεις