• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Οι δραστηριότητές μας διέπονται από μια σαφή αποστολή: την παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση πολυλειτουργικών συστημικών οχημάτων για απαιτητικές αποστολές. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε με συνέπεια σε ότι έχει κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, εργατικότητα και τεχνική τελειότητα με αισθητό προβάδισμα καινοτομίας όσον αφορά στις μεθόδους, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Για να διασφαλίσουμε αυτό το προβάδισμα επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας. Από το 2008, η Holder είναι και πάλι σε γερμανικά χέρια. Τρεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη έχουν οδηγήσει και πάλι την εταιρεία στην προηγούμενη επιτυχή της πορεία. Η Max Holder GmbH έχει επικεντρωθεί σε ό, τι κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, σουηβική εργατικότητα και καινοτομικές ιδέες. Τα οχήματα παράγονται όπως και προηγουμένως στο Metzingen της Σουηβίας. Η προσήλωση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Γερμανίας αποτελεί στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας και υπόσχεση προς τους πελάτες μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. A. LEISER AG MASCHINEN UND FAHRZEUGE

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 4. R.I.M.A.G. S.A.S. DI BERTI ALBERTO E C.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. HITTNER D.O.O.

  Κροατία

  Η εταιρεία Hittner φημίζεται για την κατασκευή αρθρωτών ελκυστήρων, συνδέσεις για τρακτέρ και υπηρεσίες μηχανικής επεξεργασίας μετάλλων. Παραγωγικό πρόγραμμα: Τρακτέρ Forest skidder Eco 120V και 55V. Γεωργικά τρακτέρ - Αρθρωτά αστικά τρακτέρ. Συνδέσεις : Αμαξίδια-ρυμουλκά, εκριζωτής, περιστροφικοί χορτοκόπτες, εκχιονιστικά κ.λπ. Φασονάρισμα: Κατασκευάζονται γρανάζια και ανταλλακτικά μηχανημάτων κάθε είδους (γρανάζια, κιβώτια ταχυτήτων, κ.λπ.) Διαθέτουμε περισσότερα από 100 περιττά μηχανήματα, τα περισσότερα είναι ψηφιακού ελέγχου και κέντρα μηχανικής επεξ. τόρνευση, διάτρηση, ρεκτιφιέ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. MONFORT

  Βέλγιο

  Η Monfort είναι μια βέλγικη εταιρεία με έδρα στην Sorée. Ιδρύθηκε το 1981, ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές γεωργικών και πολεοδομικών εξοπλισμών καθώς και φορτηγών. Πουλά γεωργικό εξοπλισμό : - Τρακτέρ - Ενσιρωτικές μηχανές- Θεριστικές μηχανές - Ρυμουλκούμενα - Τηλεσκοπικά μηχανήματα - Πρέσα. Για την πολεοδομία : - Εκσκαφείς - Ωστήρες- Φορτωτές - Κόσκινα- Θραυστήρες- Dumper - Κύλινδροι - Κοντέινερ- Ρυμουλκά. Καθώς και οχήματα και αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης : - Αυτοκίνητα- 4x4 - Φορτηγά.

 2. SDMA SAS

  Γαλλία

  Η SDMA είναι μια εταιρεία διανομής αγροτικού εξοπλισμού: πώληση καινούργιου και μεταχειρισμένου ελεγμένου αγροτικού εξοπλισμού. Είμαστε αντιπρόσωποι γεωργικών υλικών και νέων χώρων πρασίνου VALTRA. Προτείνουμε επίσης μια ολόκληρη σειρά αγροτικού εξοπλισμού και εξοπλισμού κοπής χόρτου. Η SDMA προμηθεύει επίσης εξοπλισμό για κοπή χόρτου και κατεργασίας του εδάφους (χορτοσυλλεκτικές, χορτοξηραντικές, χορτοκοπτικές, θεριστικές μηχανές και μηχανές διαμόρφωσης κυλινδρικών δεματίων). Λοιπός αγροτικός εξοπλισμός: Αγροτικό ή δασικό τρακτέρ. Μονοσπορικός σπορέας, σπαρτική μηχανή σπόρων. Θραυστήρες και τεμαχιστές. Τεμαχιστές κλαδιών και θαμνοκοπτικά. Εξοπλισμός εκτροφής: Ρυμούλκα μεταφοράς ζώων, εκφορτωτές σιρού, εκφορτωτής διανομέας άχυρου. Μηχάνημα διαμόρφωσης δεματιών άχυρου. Στατικά εργαλεία εδάφους. Άροτρο, άροτρο με δίσκους, δονητικοί καλλιεργητές. Μηχάνημα διασποράς και .διασκορπιστές κοπριάς. Τροφοδοτούμενα μηχανήματα εδάφους. Σβάρνες. Ψεκαστικά πίεσης. Φορητά ψεκαστικά πίεσης. Χλοοκοπτικές μηχανές και ηλεκτροκίνητες μηχανές καλλιέργειας: Θραυστήρας φυτικής ύλης, αποκλειστικός αντιπρόσωπος round ballers. Εξοπλισμός εκτροφής.

 3. A.K.K. AS

  Εσθονία

  Οι ειδικοί μας έχουν περισσότερα από 20 έτη πείρας στον χώρο. Η διεθνής συνεργασία με γνωστούς κατασκευαστές μάς παρέχει ειδικές γνώσεις στο πεδίο. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι και καταρτισμένοι επαγγελματίες με πολυετή πείρα στον χώρο και παρέχουν άριστης ποιότητας εργασίες επισκευών για τον εξοπλισμό σας. Πραγματοποιούμε σέρβις στα προϊόντα που πωλούμε και παρέχουμε εγγύηση για την εργασία μας. Τα παλαιότερα ή νέα μηχανήματά σας θα έχουν επαγγελματική συντήρηση και εργασίες επισκευής.

 4. FOTOPOULOS S.A

  Ελλάδα

  Γεωργικά & Αγροτικά Μηχανήματαγια τον σύγχρονο Αγρότη, Γεωργό. Καινούργια και Μεταχειρισμένα παρελκόμενα Μηχανήματα του Τρακτέρ, όπως και τα Ανταλλακτικά - Εξαρτήματα των Αγροτικών, Γεωργικών Μηχανημάτων σας. Σωστές λύσεις για τις Αγροτικές - Γεωργικές εργασίες σας στις καλύτερες δυνατές τιμές της ελληνικής αγοράς.

 5. ISMET KAZCIOGLU OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 1. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Λευκορωσία

 2. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Τουρκία

 3. UNIVERSALEND OTOMOTIV TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

 4. ZYCHAR

  Πολωνία

 5. STROBL AUSTRIA GMBH

  Αυστρία

 6. THOME BORMANN GMBH

  Γερμανία

 7. MASCHINEN GAILER

  Αυστρία

 8. LAHORE AGRO FARM INDUSTRIES.

  Πακιστάν

 9. MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY

  Τουρκία

 10. AGROMEHANIKA D.D.

  Σλοβενία

 1. DORMASHEXPO

  Λευκορωσία

 2. BARK METAL

  Τουρκία

 3. VERMANDE

  Γαλλία

 4. DUCOURET SARL

  Γαλλία

 5. HERBST MACHINERY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. BURLET FRERES

  Βέλγιο

 7. KIROGN

  Γαλλία

 8. AGRO-EXPERT.PL - CZĘŚCI DO CIĄGNIKÓW

  Πολωνία

 9. GREEN PLANET AGRISTORE SL

  Ισπανία

 10. ETS ROCHE PERE ET FILS

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.238 επιχειρήσεις