• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

ΤουρκίαMalatya και περιοχή της Ανατολικής ΑνατολίαςΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ILSAN TEKSTIL A.Ş

    Τουρκία

    Η εταιρεία ILSAN TEKSTIL A.Ş, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Malatya, Τουρκία.

  2. OTEL TEKSTILI MANNO KITCHEN

    Τουρκία

    Η εταιρεία OTEL TEKSTILI MANNO KITCHEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  3. ILSAN TEKSTIL TICARET A.Ş

    Τουρκία

    Η εταιρεία ILSAN TEKSTIL TICARET A.Ş, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Malatya, Τουρκία.

  4. ILSAN TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.Ş

    Τουρκία

    Η εταιρεία ILSAN TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.Ş, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Yeşilyurt, Τουρκία.

  5. JATEKS COMPANY TEKSTIL URUNLERI

    Τουρκία

    Η εταιρεία JATEKS COMPANY TEKSTIL URUNLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Malatya, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DAISY HOME TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία DAISY HOME TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  2. GÖKÇEZADE TEKSTIL

    Τουρκία

    Η εταιρεία GÖKÇEZADE TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Elaziz, Τουρκία.

  3. AKOVA TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKOVA TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσετες μπανιου, και πετσέτες για χαμάμ. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  4. MOSTRA TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία MOSTRA TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Malatya, Τουρκία.

  5. MIXBABI TEKSTIL

    Τουρκία

    Η εταιρεία MIXBABI TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  1. MOSTRA

    Τουρκία

    Η εταιρεία MOSTRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Malatya, Τουρκία.

  2. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Van, Τουρκία.

  1. EURASMETALL

    Τουρκία

    Η εταιρεία EURASMETALL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπρούντζος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, εξαγωγη, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, βιομηχανικά προφίλ, και εναλλάκτες βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.