• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΤουρκίαIçel και μεσογειακήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PEHLIVAN OFSET

    Τουρκία

    Η εταιρεία PEHLIVAN OFSET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hatay, Τουρκία.

  2. AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY

    Τουρκία

    Η εταιρεία AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτινοι σωληνες, προστατευτικα γωνιας, μηχανες περιτυλιξης, και κοπτικη μηχανη κυλινδρων για ρολα χαρτου. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  3. AYBALA AJANS

    Τουρκία

    Η εταιρεία AYBALA AJANS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασια σε σακουλακια, διαφημιστικά δώρα για ξενοδοχεία, και Κατασκευαστές χαρτονιού. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  4. MLLA FOLDING BOXES

    Τουρκία

    Η εταιρεία MLLA FOLDING BOXES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  5. KAMAK MAKINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία KAMAK MAKINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.