• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

ΤουρκίαGaziantep και περιοχή της Νοτιοανατολικής ΑνατολίαςΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SINCIKLILER YEMEKCILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία SINCIKLILER YEMEKCILIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Adiyaman, Τουρκία.

  2. SANLIDEMIRIS

    Τουρκία

    Η εταιρεία SANLIDEMIRIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Eyyübiye, Τουρκία.

  3. FIONAFOOD

    Τουρκία

    Η εταιρεία FIONAFOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυστικια, και Ψημένα φυστίκια και αράπικα φυστίκια. Έχει έδρα σε Sanliurfa, Τουρκία.

  4. YUSUF FISTIKCILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία YUSUF FISTIKCILIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

  5. JAWAHER

    Τουρκία

    Η εταιρεία JAWAHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SANKO HOLDING A S

    Τουρκία