• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΤουρκίαΣμύρνη και περιοχή ΑιγαίουΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DIZGI BASIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία DIZGI BASIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τιμοκαταλογοι, και υλοποιηση εγχειριδιων οδηγιων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. AKIN PROMOSYON

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKIN PROMOSYON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, Πρέσσες για την τυπογραφία, συσκευασιες, Διαφημιστικά δώρα, υφασμάτινα, και προσπεκτους - φυλλαδια - καταλογοι. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  3. BILMAK MAKINA

    Τουρκία

    Η εταιρεία BILMAK MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι κλιβανοι, και μεταξωτυπια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  4. ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ

    Τουρκία

    Η εταιρεία ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτυπωμενα μεσα διαφημισης και προωθησης. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  5. POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετικετες, και υπόστεγα αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μενου για εστιατορια, μηχανηματα και εξοπλισμοι για ξενοδοχεια, εστιατορια και δημοσιους χωρους, υπερπιεση εν θερμω σε χαρτι και χαρτονι, και κιβωτια συσκευασιας. Έχει έδρα σε Mugla, Τουρκία.

  2. EMRE PACKAGING AND LABEL

    Τουρκία

    Η εταιρεία EMRE PACKAGING AND LABEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Εκτύπωση, ετικετες, και κιβωτιδια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  3. ESIN OFSET

    Τουρκία

    Η εταιρεία ESIN OFSET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σακουλες για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Akhisar, Τουρκία.

  4. ÜNIVERSITELILER OFFSET & DIGITAL PRINTING

    Τουρκία

    Η εταιρεία ÜNIVERSITELILER OFFSET & DIGITAL PRINTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, Εκτύπωση, Χάρτινες κούτες, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  5. SUPERPAK AMBALAJ SANAYI VE TICARET A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUPERPAK AMBALAJ SANAYI VE TICARET A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.