• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προθηκεσ-ψυγεια για καταστηματα- μπαρ- εστιατορια

Αποτελέσματα για

Προθηκεσ-ψυγεια για καταστηματα- μπαρ- εστιατορια - Τουρκία

Τουρκία
  1. GNG REFRIGERATION SYSTEM LLC

    Τουρκία

    Η εταιρεία GNG REFRIGERATION SYSTEM LLC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοναδες συμπυκνωσης, επαγγελματικοι ψυκτικοι εξοπλισμοι και εγκαταστασεις, ψυκτικοι θαλαμοι για την αποθηκευση εμπορευματων, και προθηκεσ-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. TASARIM ENDUSTRIYEL MUTFAK

    Τουρκία

    Η εταιρεία TASARIM ENDUSTRIYEL MUTFAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιτρινεσ-ψυγεια για εστιατορια, και βιτρινεσ-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια. Έχει έδρα σε Zeytinburnu, Τουρκία.

  3. KARSEL SOGUTMA

    Τουρκία

    Η ÖZŞENOL Refrigeration έχει κατακτήσει την αγορά της ψύξης ξεκινώντας με την κατασκευή μικρών ψυγείων το 1998 στην πόλη Maltepe, İstanbul. Επίσης, η εταιρεία ονομάζεται ÖZŞENOL, KARSEL COOLING İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ από τον Φεβρουάριο 2011. Αναλαμβάνει την εκτέλεση ραφιών για αγορές, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, ντελικατέσεν καθώς και συσκευές ψύξης.