• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοσμηματοποιΐα- ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Κοσμηματοποιΐα- ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Κατασκευαστής Παραγωγός - Τουρκία

ΤουρκίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI

    Τουρκία

    Η εταιρεία EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα υπερήχων - Μεταποίηση πλαστικού, μηχανηματα συρματοποιησης και νηματοποιησης για χρυσοχοϊα και κοσμηματοποιια, εγκαταστασεις και μηχανηματα λειανσης μεταλλων, Συστήματα υπερήχων - Μεταποίηση πλαστικού, και προμηθειες για εγκαταστασεις και μηχανηματα χυτηριων. Έχει έδρα σε Bahçelievler / Istanbul, Τουρκία.

  2. HELIOS JEWELRIES

    Τουρκία

    Η εταιρεία HELIOS JEWELRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρυσες αλυσιδες, και κοσμηματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. UNITECH MAKINA LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία UNITECH MAKINA LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bahcelievler, Istanbul, Τουρκία.

  4. ISTANBUL

    Τουρκία

    Η εταιρεία ISTANBUL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. PIRAMIT ALYANS

    Τουρκία

    Η εταιρεία PIRAMIT ALYANS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερες, και κολιε με μπριγιαν. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARTEK KUYUMCULUK MALZEMELERI

    Τουρκία

    Η εταιρεία ARTEK KUYUMCULUK MALZEMELERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. KARYA ALYANS KUYUMCULUK LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία KARYA ALYANS KUYUMCULUK LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  3. ALNUR KUYUMCULUK SARRAFLIK MUCEVHERATCILIK LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία ALNUR KUYUMCULUK SARRAFLIK MUCEVHERATCILIK LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  4. DORA KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία DORA KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. SA-MA KUYUMCULUK ITHALAT IHRACAT TICARET VE SANAYI ANONIM SIRKETI

    Τουρκία

  1. MAB KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET A.S.

    Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοσμηματοποιΐα- ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Κατασκευαστής Παραγωγός - Τουρκία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις