• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιτρινεσ-ψυγεια για καταστηματα- μπαρ- εστιατορια

Αποτελέσματα για

Βιτρινεσ-ψυγεια για καταστηματα- μπαρ- εστιατορια - Τουρκία

Τουρκία
  1. SENOL REFRIGERATION

    Τουρκία

    Η εταιρεία SENOL REFRIGERATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιτρινεσ-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια, ψυκτικοι θαλαμοι, ψυκτικες εγκαταστασεις, επιπλα-ψυγεια, και ψυκτικα ερμαρια για ζαχαροπλαστεια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. TASARIM ENDUSTRIYEL MUTFAK

    Τουρκία

    Η εταιρεία TASARIM ENDUSTRIYEL MUTFAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιτρινεσ-ψυγεια για εστιατορια, και βιτρινεσ-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια. Έχει έδρα σε Zeytinburnu, Τουρκία.

  3. NOKTA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA SAN. TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία NOKTA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA SAN. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες κουζινες, βιομηχανικη ψυξη, επαγγελματικα ψυγεια, και βιτρινεσ-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. KARSEL SOGUTMA

    Τουρκία

    Η ÖZŞENOL Refrigeration έχει κατακτήσει την αγορά της ψύξης ξεκινώντας με την κατασκευή μικρών ψυγείων το 1998 στην πόλη Maltepe, İstanbul. Επίσης, η εταιρεία ονομάζεται ÖZŞENOL, KARSEL COOLING İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ από τον Φεβρουάριο 2011. Αναλαμβάνει την εκτέλεση ραφιών για αγορές, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, ντελικατέσεν καθώς και συσκευές ψύξης.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιτρινεσ-ψυγεια για καταστηματα- μπαρ- εστιατορια - Τουρκία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις