• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΤουρκίαΆγκυρα και κεντρική ΑνατολίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. POSTERITY PRINTING

    Τουρκία

    Η εταιρεία POSTERITY PRINTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  2. ERCIYES DAVETIYE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ERCIYES DAVETIYE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

  3. SARAY MATBAA

    Τουρκία

    Η εταιρεία SARAY MATBAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτι για εκτυπωτες, σημειωματάρια με σκληρό εξώφυλλο, και εκτύπωση όφσετ για συσκευασίες. Έχει έδρα σε Akyurt, Τουρκία.

  4. KAYM PAPER CUTTING MACHINE/ GUILLOTINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία KAYM PAPER CUTTING MACHINE/ GUILLOTINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  5. LAMASAN MATBAA BICAK LAM. MAKINA IMAL. ITAL.SAN VE TIC LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία LAMASAN MATBAA BICAK LAM. MAKINA IMAL. ITAL.SAN VE TIC LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις