• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Ιταλία

  Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας A.Mauri συμπεριλαμβάνει ειδικά προφίλ, υλοποιημένα με την διαδικασία μορφοποίησης εν ψυχρώ λαμαρινών με καθαρισμό επιφάνειας, εξέλασης εν ψυχρώ της λαμαρίνας, επιψευδαργυρωμένες λαμαρίνες με ηλεκτρόλυση σύμφωνα με την διαδικασία Sendzimir, λαμαρίνες από ανοξείδωτο χάλυβα και λαμαρίνες από ορείχαλκο και αλουμίνιο. Τα προϊόντα υλοποιούνται βάσει σχεδίου του πελάτη, αναπτύσσονται σε συνεργασία με το τεχνικό μας γραφείο, ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους εξής τομείς: αυτοκινητοβιομηχανία, δόμηση, ναυπηγία, ηλεκτροτεχνική, θέρμανση και επίπλωση. Οι παραγωγικές μας γραμμές αναλαμβάνουν λαμαρίνες με μεγ. πλάτος 800 χιλ. με πάχος από 0, 3 χιλ. έως 4 χιλ και μεγ. μήκος 12.500 χιλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά μας επιτρέπουν να καλύψουμε εύκολα τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Τα προφίλ παράγονται σε μορφή εμπορικής ράβδου ή κόβονται στα μέτρα του πελάτη. Η δομή της παραγωγής μας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσουμε κυρτά προφίλ ακριβείας. Τέλος, διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού και της υλοποίησης ειδικών εγκαταστάσεων μορφοποίησης.

 2. SIPPA

  Γαλλία

 3. HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 4. BECKER PROFILE GMBH

  Γερμανία

 5. SIKLA GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROFILMETALL-GRUPPE

  Γερμανία

 2. K. MODER GMBH

  Γερμανία

 3. FALK ADLER GMBH & CO.KG

  Γερμανία

 4. JORIS IDE

  Βέλγιο

  Ο Όμιλος Joris Ide είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς υλικών πρόσοψης και σκεπών στην Ευρώπη, στραμμένος προς το μέλλον. Ο Όμιλος JI είναι πλήρης προμηθευτής, με παρουσία σε όλη την αλυσίδα κατασκευής με προσαρμοσμένα προϊόντα. Αυτή η ευελιξία φαίνεται από τη δραστηριότητά μας στην κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, για τον αγροτικό, εμπορικό και οικιστικήό τομέα. Η μακρά εμπειρία του και οι καλές σχέσεις με τους πελάτες κάνουν τον όμιλο JI τον κατάλληλο για να παρεμβαίνει στις εξελίξεις της αγοράς. Οι εγγυήσεις, οι απαιτήσεις πυρασφάλειας, τα αισθητικά και θερμικά κριτήρια είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Έχουμε τη σωστή λύση όχι μόνο για νέες κατασκευές, αλλά και για τον τομέα της ενημέρωσης. Συνδυάζοντας την ακρίβεια με ένα προϊόν έργου JI, φτάνουμε σε ένα βιώσιμο και αποδοτικό αποτέλεσμα. Για να εξασφαλιστεί η έγκαιρη παράδοση, έχουμε μεγάλη ποσότητα αποθεμάτων. Ένα μοναδικό προϊόν, διαρκές και πλήρες.

 5. AUBRY NTV

  Γαλλία

  Η AUBRY NTV κατασκευάζει από το 1899 όλους τους τύπους ειδικών προφίλ διαφόρων σχημάτων, ποικίλες, σε όλους τους τύπους σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων : χάλυβας, αλουμίνια, ειδικά κράματα, χαλκός, ανοξείδωτα μέταλλα όλων των τύπων, ορείχαλκος, τιτάνιο … Ειδικοί του "επί μέτρω" κατασκευάζουμε σύμφωνα με τα σχέδια των πελατών μας. Ερευνούμε κάθε αίτημα τιμής για ειδικά προφίλ, έλασης, ψυχρής έλασης, θερμής διέλασης χάλυβας, αλουμίνιο, χάλυβα, χαλκό, ορείχαλκο, κραμάτων τιτανίου ή άλλα ΚΡΑΜΑΤΑ.

 1. CONTIFONTE

  Γαλλία

  Το χυτήριο CONTIFONTE παράγει και εμπορεύεται χυτεμένα τεμάχια και δέσμες ρευστού ή προφίλ χυτά με συνεχή έγχυση, με χυτοσίδηρο με σφαιροειδή γραφίτη, φυλλώδη και σκωληκοειδή. Πιστοποίηση ISO9001 V2008. Η CONTIFONTE είναι ο πρώτος Γάλλος παραγωγός με συνεχή έγχυση. Θυγατρική του ομίλου KUHN SA, κατασκευαστή γεωργικών μηχανημάτων, έχει την έδρα της στο Saverne (Αλσατία). Η υψηλή τεχνολογία και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών της μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ένα ευέλικτο και αντιδραστικό εργαλείο για όλες τις βιομηχανίες, σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Η CONTIFONTE ειδικεύεται στα σύνθετα τεμάχια χυτηρίου, με υψηλά χαρακτηριστικά. Η πλειονότητα των τεμαχίων που παράγονται από την CONTIFONTE υφίστανται κατεργασία κατόπιν απαίτησης του πελάτη. Η CONTIFONTE συλλαμβάνει και σχεδιάζει τα τεμάχιά σας από χυτοσίδηρο. Η CONTIFONTE προσομοιώνει και επικυρώνει τα τεμάχιά σας πριν από την υλοποίησή τους. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή για να σας βοηθήσουν.

 2. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Ελλάδα

  Η ΧΑΛΥΒΕΣ Α.Ε. εμπορίας και βιομηχανίας σιδήρου και μετάλλων αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα ονόματα στην Ελλάδα με αντικείμενο το εμπόριο σιδήρου και μεταλλικών υλικών. Από το 1950 η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών μας, ανεξαρτήτως μεγέθους και γεωγραφικής περιοχής. Στο πελατολόγιο μας, κατατάσσονται εταιρείες με αντικείμενο δραστηριότητας το εμπόριο προϊόντων σιδήρου, λαμαρίνας, συρματουργικών κατασκευαστές μεταλλικών στοιχείων και μηχανουργεία, τεχνικές εταιρείες, εργοστάσια, εκτελεστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Τα προϊόντα μας είναι: Κοίλες διατομές, Χαλύβδινες λαμαρίνες εξελασμένες εν θερμώ, Κοίλοι δοκοί ορθογώνιοι, Κοίλοι Δοκοί Τετράγωνοι, Δοκοί Υψίκορμοι IPE, Στενοί Δοκοί IPN, Δoκοί Πλατύπελμοι ελαφρύς HEA και βαρύς τύπος HEB, Γωνίες Ισοσκελείς, Γωνίες Ανισοσκελείς, Λαμαρίνες και ταινίες θερμής έλασης, Λαµαρίνες κριθαρωτές και µπακλαβαδωτές, Λαμαρίνες Τραπεζοειδείς, Λαμαρίνες Αυλακωτές

 1. VEFA ALÜMINYUM

  Τουρκία

 2. HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH

  Γερμανία

 3. ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG

  Γερμανία

 4. SCHIAVANO

  Ιταλία

 5. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Ιταλία

 6. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Τουρκία

 7. HIERROS CUBELLS, S.L.

  Ισπανία

 8. SIKA S.R.L.

  Ιταλία

 1. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Γερμανία

 2. TREFILERIES PERILLAT

  Γαλλία

 3. FRANCE CALFEUTRAGE

  Γαλλία

 4. PROFIL C

  Γαλλία

 5. NORCAN SAS - PROFILÉS EN ALUMINIUM

  Γαλλία

 6. PRO LIGNUM

  Γαλλία

 7. ABL INTERNATIONAL

  Γαλλία

 8. STE DE PROFILAGE DU POITOU

  Γαλλία

 9. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Πολωνία

 10. BOMBARDIER TRANSPORT FRANCE SAS

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.289 επιχειρήσεις