• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας A.Mauri συμπεριλαμβάνει ειδικά προφίλ, υλοποιημένα με την διαδικασία μορφοποίησης εν ψυχρώ λαμαρινών με καθαρισμό επιφάνειας, εξέλασης εν ψυχρώ της λαμαρίνας, επιψευδαργυρωμένες λαμαρίνες με ηλεκτρόλυση σύμφωνα με την διαδικασία Sendzimir, λαμαρίνες από ανοξείδωτο χάλυβα και λαμαρίνες από ορείχαλκο και αλουμίνιο. Τα προϊόντα υλοποιούνται βάσει σχεδίου του πελάτη, αναπτύσσονται σε συνεργασία με το τεχνικό μας γραφείο, ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους εξής τομείς: αυτοκινητοβιομηχανία, δόμηση, ναυπηγία, ηλεκτροτεχνική, θέρμανση και επίπλωση. Οι παραγωγικές μας γραμμές αναλαμβάνουν λαμαρίνες με μεγ. πλάτος 800 χιλ. με πάχος από 0, 3 χιλ. έως 4 χιλ και μεγ. μήκος 12.500 χιλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά μας επιτρέπουν να καλύψουμε εύκολα τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Τα προφίλ παράγονται σε μορφή εμπορικής ράβδου ή κόβονται στα μέτρα του πελάτη. Η δομή της παραγωγής μας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσουμε κυρτά προφίλ ακριβείας. Τέλος, διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού και της υλοποίησης ειδικών εγκαταστάσεων μορφοποίησης.

 2. SIPPA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIPPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφίλ για ημιρυμουλκούμενα, προφίλ για ανελκυστήρες, προφίλ για βιομηχανικά ράφια, και προφιλε εν ψυχρω. Έχει έδρα σε Bar Sur Aube, Γαλλία.

 3. ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Τερματικά εμπορευματοκιβωτίων, δομες για φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, ηλιακες εγκαταστασεις, Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, ακαλυπτοι ηλιακοι συλλεκτες, και ηλιακές βιομηχανικές εφαρμογές. Έχει έδρα σε Seeham, Αυστρία.

 4. HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Werl, Γερμανία.

 5. SIKLA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIKLA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BECKER PROFILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BECKER PROFILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Friedewald, Γερμανία.

 2. K. MODER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία K. MODER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Apen, Γερμανία.

 3. FALK ADLER GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FALK ADLER GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 4. JORIS IDE

  Βέλγιο

  Ο Όμιλος Joris Ide είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς υλικών πρόσοψης και σκεπών στην Ευρώπη, στραμμένος προς το μέλλον. Ο Όμιλος JI είναι πλήρης προμηθευτής, με παρουσία σε όλη την αλυσίδα κατασκευής με προσαρμοσμένα προϊόντα. Αυτή η ευελιξία φαίνεται από τη δραστηριότητά μας στην κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, για τον αγροτικό, εμπορικό και οικιστικήό τομέα. Η μακρά εμπειρία του και οι καλές σχέσεις με τους πελάτες κάνουν τον όμιλο JI τον κατάλληλο για να παρεμβαίνει στις εξελίξεις της αγοράς. Οι εγγυήσεις, οι απαιτήσεις πυρασφάλειας, τα αισθητικά και θερμικά κριτήρια είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Έχουμε τη σωστή λύση όχι μόνο για νέες κατασκευές, αλλά και για τον τομέα της ενημέρωσης. Συνδυάζοντας την ακρίβεια με ένα προϊόν έργου JI, φτάνουμε σε ένα βιώσιμο και αποδοτικό αποτέλεσμα. Για να εξασφαλιστεί η έγκαιρη παράδοση, έχουμε μεγάλη ποσότητα αποθεμάτων. Ένα μοναδικό προϊόν, διαρκές και πλήρες.

 5. AUBRY NTV

  Γαλλία

  Η AUBRY NTV κατασκευάζει από το 1899 όλους τους τύπους ειδικών προφίλ διαφόρων σχημάτων, ποικίλες, σε όλους τους τύπους σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων : χάλυβας, αλουμίνια, ειδικά κράματα, χαλκός, ανοξείδωτα μέταλλα όλων των τύπων, ορείχαλκος, τιτάνιο … Ειδικοί του "επί μέτρω" κατασκευάζουμε σύμφωνα με τα σχέδια των πελατών μας. Ερευνούμε κάθε αίτημα τιμής για ειδικά προφίλ, έλασης, ψυχρής έλασης, θερμής διέλασης χάλυβας, αλουμίνιο, χάλυβα, χαλκό, ορείχαλκο, κραμάτων τιτανίου ή άλλα ΚΡΑΜΑΤΑ.

 1. CONTIFONTE

  Γαλλία

  Το χυτήριο CONTIFONTE παράγει και εμπορεύεται χυτεμένα τεμάχια και δέσμες ρευστού ή προφίλ χυτά με συνεχή έγχυση, με χυτοσίδηρο με σφαιροειδή γραφίτη, φυλλώδη και σκωληκοειδή. Πιστοποίηση ISO9001 V2008. Η CONTIFONTE είναι ο πρώτος Γάλλος παραγωγός με συνεχή έγχυση. Θυγατρική του ομίλου KUHN SA, κατασκευαστή γεωργικών μηχανημάτων, έχει την έδρα της στο Saverne (Αλσατία). Η υψηλή τεχνολογία και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών της μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ένα ευέλικτο και αντιδραστικό εργαλείο για όλες τις βιομηχανίες, σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Η CONTIFONTE ειδικεύεται στα σύνθετα τεμάχια χυτηρίου, με υψηλά χαρακτηριστικά. Η πλειονότητα των τεμαχίων που παράγονται από την CONTIFONTE υφίστανται κατεργασία κατόπιν απαίτησης του πελάτη. Η CONTIFONTE συλλαμβάνει και σχεδιάζει τα τεμάχιά σας από χυτοσίδηρο. Η CONTIFONTE προσομοιώνει και επικυρώνει τα τεμάχιά σας πριν από την υλοποίησή τους. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή για να σας βοηθήσουν.

 2. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Ελλάδα

  Η ΧΑΛΥΒΕΣ Α.Ε. εμπορίας και βιομηχανίας σιδήρου και μετάλλων αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα ονόματα στην Ελλάδα με αντικείμενο το εμπόριο σιδήρου και μεταλλικών υλικών. Από το 1950 η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών μας, ανεξαρτήτως μεγέθους και γεωγραφικής περιοχής. Στο πελατολόγιο μας, κατατάσσονται εταιρείες με αντικείμενο δραστηριότητας το εμπόριο προϊόντων σιδήρου, λαμαρίνας, συρματουργικών κατασκευαστές μεταλλικών στοιχείων και μηχανουργεία, τεχνικές εταιρείες, εργοστάσια, εκτελεστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Τα προϊόντα μας είναι: Κοίλες διατομές, Χαλύβδινες λαμαρίνες εξελασμένες εν θερμώ, Κοίλοι δοκοί ορθογώνιοι, Κοίλοι Δοκοί Τετράγωνοι, Δοκοί Υψίκορμοι IPE, Στενοί Δοκοί IPN, Δoκοί Πλατύπελμοι ελαφρύς HEA και βαρύς τύπος HEB, Γωνίες Ισοσκελείς, Γωνίες Ανισοσκελείς, Λαμαρίνες και ταινίες θερμής έλασης, Λαµαρίνες κριθαρωτές και µπακλαβαδωτές, Λαμαρίνες Τραπεζοειδείς, Λαμαρίνες Αυλακωτές

 1. TEMPO MATERIAUX

  Γαλλία

  Η εταιρεία TEMPO MATERIAUX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφιλ. Έχει έδρα σε Vendenheim, Γαλλία.

 2. VEFA ALÜMINYUM

  Τουρκία

  Η εταιρεία VEFA ALÜMINYUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα, ραμπα αλουμινιου, και Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. PROFILMETALL-GRUPPE

  Γερμανία

  Η εταιρεία PROFILMETALL-GRUPPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ ψυχρής έλασης, προφίλ αλουμινίου, Προφίλ ψυχρής έλασης, ατσάλινα προφίλ, και Προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή οχημάτων. Έχει έδρα σε Hirrlingen, Γερμανία.

 4. HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Murr, Γερμανία.

 5. ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 6. SCHIAVANO

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCHIAVANO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, μηχανικη κατεργασια σιδηρου, συνδεσμοι για μεταλλικους σωληνες, Κιγκαλερία οικοδομών, και κατεργασια λαμαρινων και σωληνων. Έχει έδρα σε Casarano, Ιταλία.

 7. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία METALED STEEL MATERIALS SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες για δομικά έργα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες για δομικά έργα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 8. MEDIFONSA STEEL SUPPLIER

  Ισπανία

  Η εταιρεία MEDIFONSA STEEL SUPPLIER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, Λαμαρίνες και σωλήνες, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες για δομικά έργα, Λαμαρίνες και σωλήνες, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Las Palmas De Gran Canaria, Ισπανία.

 1. VALLET CINTRAGE

  Γαλλία

  Η εταιρεία VALLET CINTRAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και μηχανηματα κατεργασιας για ραβδους, προφιλε και σωληνες. Έχει έδρα σε St Andre De Corcy, Γαλλία.

 2. CIPRIANI PROFILATI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CIPRIANI PROFILATI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, Οροφές - πολυμορφικές επενδύσεις, Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Οροφές - πολυμορφικές επενδύσεις. Έχει έδρα σε Rovereto, Ιταλία.

 3. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Πολωνία

  Η εταιρεία BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Lódz, Πολωνία.

 4. AXIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία AXIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, πλαίσια για σκυρόδεμα, μεταλλικοι σκελετοι, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και μεταλλικα κιγκλιδωματα για οπλισμους κτιριου. Έχει έδρα σε Pornic, Γαλλία.

 5. MET-ACCIAI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία MET-ACCIAI SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελάσματα και λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, σωληνες μεταλλου, σιδηροδοκοι, και μεταλλικά έργα από σφυρηλατημένο σίδηρο. Έχει έδρα σε Baldissero Canavse, Ιταλία.

 6. SIKA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SIKA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, ειδικα προφιλ για εσωρραχια, κύρτωση μεταλλικών προφίλ, και ειδικα σωληνωτα. Έχει έδρα σε Casier, Ιταλία.

 7. SIDERVAL S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SIDERVAL S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πτερυγιοφόρα ψυγεία, Πτερυγιοφόρα ψυγεία, εξωθημενα ημιτελη προϊοντα, και μεταλλικες γωνιες. Έχει έδρα σε Talamona (so), Ιταλία.

 8. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Οικοδομές - κιγκαλερία, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και σιδηρος ολκησης. Έχει έδρα σε Montecchio Emilia, Ιταλία.

 9. APROMETAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία APROMETAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Δοκοί - σιδηρούχα μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Δοκοί - σιδηρούχα μέταλλα, και εκπονηση μεταλλικων κατασκευων για δημοσια εργα. Έχει έδρα σε Saint-Martin-Belle-Roche, Γαλλία.

 10. PRODUITS MAULER

  Γαλλία

  Η εταιρεία PRODUITS MAULER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά χωρίσματα, Σιδηροτεχνία, Μεταλλικά χωρίσματα, Ξύλινες επενδύσεις, παρκε, και Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Soultz, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.289 Επιχειρήσεις