• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JASC CONTRACTING

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η JASC Contracting GmbH ειδικεύεται στην παροχή λύσεων μετατροπής ενέργειας για διάφορους κλάδους, ειδικότερα για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τηλεπικοινωνίες, κεντρικά δίκτυα ηλεκτρισμού, εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου. Προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις διαρκείας για τις βιομηχανικές ενεργειακές ανάγκες σας σε συνεχές (DC) και εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Η ειδική ομάδα μας καλύπτει όλα τα στάδια της διαχείρισης, από την ιδέα μέχρι την εγκατάσταση, προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προσαρμογή των λύσεών μας στις ανάγκες σας. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ειδικά στην ηλιακή ενέργεια, οι λύσεις που παρέχουμε υποστηρίζουν τη μετάβαση σε πρακτικές πιο φιλικές προς το περιβάλλον, τόσο για οικιστικές όσο και για εμπορικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία διαπρέπει ως παγκόσμιος προμηθευτής υπηρεσιών σχεδιασμού και κατασκευής κέντρων δεδομένων. Τα κέντρα δεδομένων μας σχεδιάζονται κατά παραγγελία, ώστε να ανταποκρίνονται στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες υπολογισμού και αποθήκευσης δεδομένων της επιχείρησής σας. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων, στην οποία συμπεριλαμβάνονται προϊόντα υψηλού επιπέδου και ποιότητας από τους συνεργάτες μας παγκοσμίως. Αυτές οι λύσεις μπορούν να παρεσχεθούν ως ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, εργοστασιακά δοκιμασμένα και ελεγμένα. Είμαστε επίσης σε θέση να εξατομικεύσουμε τα προϊόντα και τα συστατικά μέρη τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι τη θέση σε λειτουργία, και προτείνουμε μια γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, ειδικά σχεδιασμένες για τους πελάτες μας.

 2. ARCUS NETWORKS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ARCUS NETWORKS τοποθετείται ως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της παροχής συμβουλών για τηλεπικοινωνίες και συστήματα πληροφόρησης.Με ισχυρή εμπεριστατωμένη εμπειρογνωμοσύνη, είμαστε αποφασισμένοι να γίνουμε ο έμπιστος σας εταίρος, προσφέροντας σας μια εξατομικευμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια των έργων σας. Είτε στα πλαίσια στρατηγικών συμβουλών, την υλοποίηση υποδομών, την μηχανοποίηση λύσεων ή της αποτελεσματικής ανάπτυξης σύνθετων συστημάτων, η αφοσιωμένη μας ομάδα θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να ικανοποιήσει τις ειδικές σας ανάγκες. Στην ARCUS NETWORKS, αντιλαμβανόμαστε πως κάθε έργο είναι μοναδικό και γιαυτό τον λόγο δεσμευόμαστε να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία σας. Κύριος μας στόχος είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε και να ενισχύσετε την αξιόλογη σας πρόταση στην αγορά. Χάρη σε μια στενή συνεργασία μαζί σας, θα εντοπίσουμε τα ισχυρά σας σημεία, θα φροντίσουμε να βελτιστοποιήσουμε τους πόρους σας και να επεξεργαστούμε καινοτόμες στρατηγικές.

 3. DIMOTEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIMOTEC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνδεδεμένα αντικείμενα, Συνδεδεμένα αντικείμενα, και υδρογονο. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 4. UNIWAN

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UNIWAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος, πληροφορική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαχείριση και υποστήριξη δικτύου πληροφορικής, Υπηρεσίες πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίες μέσω διαδίκτυου, Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες, Διαχείριση και υποστήριξη δικτύου πληροφορικής, Υπηρεσίες πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίες μέσω διαδίκτυου, και Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Pont-À-Celles, Βέλγιο.

 5. SOLUTIONS IP

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOLUTIONS IP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - καλωδιώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες, Τηλεπικοινωνίες μέσω διαδίκτυου, Διακομιστές, Λήψη αντιγράφων ασφαλείας συστημάτων πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες, και Τηλεπικοινωνίες μέσω διαδίκτυου. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PAYPHONE NET LTD

  Ελλάδα

  H PayphoneNet ιδρύθηκε το 1991 και ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών με ένα και μοναδικό σκοπό. Την εξειδίκευση στον τομέα της κοινόχρηστης τηλεφωνίας και την δημιουργία μιας εταιρείας που θα αποτελεί τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο προμηθευτή των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα. Από τότε, η PayphoneNet παραμένει σταθερά στην κοινόχρηστη τηλεφωνία προσθέτοντας και στη γκάμα της τηλέφωνα ασφαλείας! . Η εταιρεία έχοντας αποκτήσει μέσα σε αυτό το διάστημα την απαραίτητη εμπειρία και γνώση πάνω στο σχετικό πεδίο, έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη και σχεδιασμό ανταγωνιστικών προϊόντων και λύσεων κοινόχρηστης τηλεφωνίας, παρέχοντας στους παραπάνω από 10000 ευχαριστημένους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις εκμετάλλευσης των τηλεφωνικών τους γραμμών.Εδώ και 4 χρόνια περίπου η εταιρεία επεκτάθηκε και σε συστήματα ενεργείας φιλικά προς το περιβάλλον, με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, προσδοκώντας να πρωταγωνιστήσει στα Ελληνικά δρώμενα στους χαλεπούς καιρούς!

 2. ACTIVEMMS

  Ελλάδα

  Υπηρεσίες Activemms: Activemms Bulk Sms System, Η υπηρεσία μας είναι ένας πολύ οικονομικός και άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και φίλους σας καθώς και ένας πολύ ωραίος τρόπος προσέγγισης νέων πιθανών πελατών με εντυπωσιακά αποτελέσματα, απαιτώντας χαμηλή επένδυση σε χρόνο και ακόμα χαμηλότερη σε χρήματα, στέλνοντας μεμονωμένα ή ομαδικά SMS! VoIP υπηρεσίες, Το Voice over IP ή VoIP ή τηλεφωνία μέσω διαδικτύου, χαρακτηρίζει μια ομάδα πρωτοκόλλων-τεχνολογιών, η οποία προσφέρει φωνητική συνομιλία σε πραγματικό χρόνο με καλή ποιότητα και στην ουσία χωρίς ή με πολύ μικρό κόστος. Υπηρεσία HLR της Activemms, είναι μια τεράστια βάση δεδομένων που προσφέρει διάφορους τύπους πληροφοριών για κάθε ενεργό αριθμό τηλεφώνου σε όλα τα δίκτυα GSM παγκοσμίως.

 3. EPEXERGASSIA

  Ελλάδα

  Μεταδώστε τα προωθητικά σας μηνύματα μαζικά χρησιμοποιώντας ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο προσωποποιημένης επικοινωνίας: τα SMS και MMS μηνύματα.Οι SMS&MMS υπηρεσίες της epexergasia σας δίνουν τη δυνατότητα να στείλετε τα μηνύματά σας από τον υπολογιστή σας, μέσα σε λίγα λεπτά κάνοντας απλή χρήση των εξελιγμένων εργαλείων τηλεπικοινωνίας που σας παρέχουμε και τα οποία είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη σας. Click2CallΗ Click2Call υπηρεσία παρέχει στους επισκέπτες του website σας ένα άμεσο, δωρεάν και εύκολο τρόπο για να επικοινωνήσουν μαζί σας.Οι επισκέπτες και εν δυνάμει πελάτες σας, μπορούν να σας καλέσουν απευθείας από το website σας όταν η επιθυμία τους για να αγοράσουν είναι μεγαλύτερη και εσείς άμεσα τους εξυπηρετείτε! Ξεπεράστε το εμπόδιο της διστακτικότητας των καταναλωτών στις εμπορικές συναλλαγές και προσφέρετέ τους απευθείας σύνδεση με τον κατάλληλο άνθρωπο της επιχείρησής σας. Επειδή οι πελάτες μπορούν να αναζητήσο

 4. NTCALL

  Ιταλία

  Η NTCALL προωθεί κλήσεις μέσω διαδικτύου σε αντίθεση με τους τυπικούς παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, μειώνοντας έτσι σημαντικά τα κόστη και δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους φίλους, την οικογένεια ή ακόμα και τους πελάτες, όπου και να βρίσκονται στον κόσμο.

 5. BULK SMS

  Ελλάδα

  Εταιρεία μαζικής αποστολής sms με ενιαία χρέωση προς όλους, εγγύηση καλύτερης τιμής και εγγύηση παράδοσης των sms. 100% ικανοποίηση πελατών! !

 1. AGIL SERVICES

  Γαλλία

  Η εταιρεία AGIL SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - καλωδιώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες, Ασφάλεια - υπηρεσίες, Μηχανική δικτύων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, Συστήματα εικονοδιασκέψεων, Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες, και Ασφάλεια - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Vincennes Cedex, Γαλλία.

 2. MOYOA SOLUTIONS

  Γαλλία

  Η εταιρεία MOYOA SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαδικτυακο μαρκετινγκ, και υπηρεσιες πωλησης. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 1. BOLTIC

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BOLTIC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες, Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες, κεντρο δεδομενων, και εργαστηριο ερευνας και αναλυσης. Έχει έδρα σε Samart, Βέλγιο.

 2. INTERCOM TECHNOLOGIES

  Γαλλία

  Η εταιρεία INTERCOM TECHNOLOGIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπτικες ινες, εγκατασταση δικτυων, και δικτυα μεταφορας δεδομενων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 3. ANSWERCONNECT

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ANSWERCONNECT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Edinburgh, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. TÉLÉPHONIE SUR IP

  Γαλλία

  Η εταιρεία TÉLÉPHONIE SUR IP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Vincennes Cedex, Γαλλία.

 5. LINEA EROTICA BARATA

  Ισπανία

  Η εταιρεία LINEA EROTICA BARATA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Hospitalet De Llobregat, Ισπανία.

 6. KAREL SANTRAL TEKNIK SERVISI

  Τουρκία

  Η εταιρεία KAREL SANTRAL TEKNIK SERVISI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. VIRGINIA VILLARROYA LOCUTORA ONLINE ESPAÑOL CATALÁN

  Ισπανία

  Η εταιρεία VIRGINIA VILLARROYA LOCUTORA ONLINE ESPAÑOL CATALÁN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Mataró, Ισπανία.

 8. ECKHARDT SOFTWARE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ECKHARDT SOFTWARE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνια voip, Εγκαταστάσεις και συσκευές για συστήματα CTI (Computer Telephony Integration - Ολοκλήρωση τηλεφωνίας υπολογιστών), εγκαταστασεις και συσκευες για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια, και Συστήματα σύνδεσης - Ιστοσελίδες. Έχει έδρα σε Wallenhorst, Γερμανία.

 1. INFORTEL COMUNICACIONES S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία INFORTEL COMUNICACIONES S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνολογία πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 2. IB-LENHARDT AG

  Γερμανία

  Η εταιρεία IB-LENHARDT AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαστηρια μη καταστροφικων ελεγχων, εγκεκριμενα εργαστηρια, τηλεχειρισμος, και Αυτοματισμοί. Έχει έδρα σε St. Ingbert, Γερμανία.

 3. TELEFONANLAGEN UND TELEFONANSCHLUSS SHOP & BERATUNG

  Αυστρία

  Η εταιρεία TELEFONANLAGEN UND TELEFONANSCHLUSS SHOP & BERATUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες τηλεπικοινωνιων και τηλεφωνιας, ειδη τηλεπικοινωνιων, συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων τηλεπικοινωνιων, και εγκαταστασεις και συσκευες για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια. Έχει έδρα σε Salzburg, Αυστρία.

 4. EHLERS GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία EHLERS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Mauthausen, Αυστρία.

 5. ESPACE TELECOM

  Γαλλία

  Η εταιρεία ESPACE TELECOM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες, διαδικτυο, επικοινωνια εταιριων, Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες, και Τεχνολογία πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

 6. GEOBORDERS ITALY S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GEOBORDERS ITALY S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Genova, Ιταλία.

 7. T-MOBILE PARTNER STOCKERAU

  Αυστρία

  Η εταιρεία T-MOBILE PARTNER STOCKERAU, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Stockerau, Αυστρία.

 8. PLANET NUMBERS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PLANET NUMBERS LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας, συμβουλοι, πωλησεις και συντηρηση στον τομεα της τηλεφωνιας voip, Παροχείς υπηρεσιών VoIP, εικονικό γραφείο για χειριστές τηλεπικοινωνιακών φορέων, και Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας. Έχει έδρα σε Bournemouth, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. GSM INDOOR

  Γαλλία

  Η εταιρεία GSM INDOOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Vincennes, Γαλλία.

 10. CFONE COMMUNICATIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία CFONE COMMUNICATIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Hillingdon, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.543 Επιχειρήσεις