• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ταινίες μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Ταινίες μεταφοράς - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο εξειδικευμένος και αξιόπιστος τεχνολογικός συνεργάτης σας για τον αυτοματισμό στην κατασκευή μηχανημάτων. Η Bräuer Systemtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση από τη νοτιοανατολική Γερμανία. Ως πεπειραμένος και αξιόπιστος προμηθευτής συστημάτων είμαστε γνωστοί εκτός από την αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία τροφίμων και στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας. Η εταιρεία μηχανικών παρέχει τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και την παραγωγή υψηλής ποιότητας λύσεων προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας συγκόλλησης αντίστασης και μεταφοράς. Προσαρμοσμένες λύσεις για την επεξεργασία ηλεκτροδίων, καθώς και τον αυτοματισμό των διαδικασιών συγκόλλησης συμπεριλαμβάνονται στη γκάμα των προϊόντων μας όπως και μικρά συστήματα μεταφοράς με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η διαχείριση ποιότητας της εταιρείας μας πιστοποιείται εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Το 2016, η επιχείρηση καθιέρωση με επιτυχία τη διαχείριση περιβάλλοντος και πιστοποιήθηκε κατά DIN EN ISO 14001: 2015.

 2. GSW SCHWABE AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  GSW – Sheet metal fans since 1963. „Η αξία του ελάσματος για τους πελάτες μας δεν μπορεί να πληρωθεί ούτε με χρυσό. Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε προσαρμοσμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την επεξεργασία ελασμάτων. Προκειμένου η παραγωγή να διεξάγεται με το βέλτιστο τρόπο και μάλιστα σε μόνιμη βάση.“ Benjamin Schwabe, διευθύνων σύμβουλος της GSW. Όποιος έχει πιεί ένα παγωμένο κουτάκι Cola στους 38 βαθμούς υπό σκιά γνωρίζει ότι το έλασμα είναι πιο πολύτιμο και από το χρυσό. Αυτό πιστεύουμε εμείς εδώ και περίπου 60 χρόνια. Το έλασμα έχει πολλές εφαρμογές, είναι ανθεκτικό αλλά και εύκαμπτο, το έλασμα είναι τέχνη – και μάλιστα, μια τέχνη που κατέχουμε. Από ανέμες έως μηχανές ισοπέδωσης, από συστήματα τροφοδοσίας με ταινίες έως ολοκληρωμένα συστήματα διαμήκους και εγκάρσιου διαχωρισμού και συστήματα περιτύλιξης: Τα συστήματα και τα μεμονωμένα μηχανήματά μας είναι γνήσια μηχανήματα για την επεξεργασία ελασμάτων που είναι εξειδικευμένα για τη μακροπρόθεσμη βελτιστοποίηση της παραγωγής σας. Δείτε και μόνοι σας.

 3. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Fördertechnik Kentzler GmbH είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για αλυσίδες μετάδοσης κίνησης, μεταφοράς και φορτίου, καθώς και γραναζιών και ειδικών κατασκευών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι η βάση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Αξιοποιήστε από την αρχή τις υπηρεσίες μας: από την παροχή συμβουλών και την επιλογή των προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας στοιχείων έως την ολοκλήρωση του προϊόντος. Από ειδικές αλυσίδες έως οδοντοτροχούς και ειδικές κατασκευές αλυσίδων κάθε είδους, σάς παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων, καθώς και εξατομικευμένες ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Με τη μακρόχρονη εμπειρία και την τήρηση των τρεχόντων προτύπων DIN εγγυόμαστε την ανάπτυξη προϊόντων πρώτης τάξεως από την εταιρεία μας. Ανεξάρτητα από το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας για τα προϊόντα μας, αυξάνουμε σταθερά την υψηλή αξία, την αποδοτικότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας.

 4. MESUTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καινοτομική τεχνολογία, πρωτοποριακή τεχνογνωσία. Η MESUTRONIC Gerätebau GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια καινοτομικά συστήματα ανίχνευσης μετάλλων για βιομηχανικές εφαρμογές. Από την έδρα της εταιρείας στο Kirchberg im Wald προμηθεύουμε τους παγκοσμίως δραστηριοποιούμενους πελάτες μας με υψηλής ποιότητας ανιχνευτές μετάλλων, διαχωριστές μετάλλων και συστήματα ελέγχου ακτίνων Χ. Με το καινοτομικό πνεύμα μας επιτυγχάνουμε διαρκώς μέγιστες επιδόσεις με αποτέλεσμα να συγκαταλεγόμαστε δικαίως μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα της ανίχνευσης μετάλλων και ξένων σωμάτων. Στους τομείς των τροφίμων, των φαρμάκων, της υγιεινής, των πλαστικών, της κλωστοϋφαντουργίας, της ξυλείας και την εξόρυξης διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με τη βοήθεια των οποίων προστατεύετε τα δικά σας μηχανήματα παραγωγής και συνεπώς και τους πελάτες σας από ανεπιθύμητα ξένα σώματα. Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση εμπιστευόμαστε εδώ και δεκαετίες στην παρουσία μας στη Γερμανία και τους εργαζόμενους από αυτήν. Μόνο με την ενέργεια και την τεχνογνωσία τους καθίσταται δυνατή η παραγωγή των υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεών μας.

 5. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HENNIG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα προϊόντα Hennig με βάση της προδιαγραφές του πελάτη προστατεύουν τα μηχανήματά σας από τη διάβρωση, τις εναποθέσεις και τη ρύπανση. Μονάδες παραγωγής Hennig υπάρχουν στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στην Τσεχία, στη Γαλλία, στη Βραζιλία, στη Μεγάλη Βρετανία, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στην Ιαπωνία και στη Νότια Κορέα. Τα κέντρα σέρβις της εταιρείας μας βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Hennig παράγει: Τηλεσκοπικά χαλύβδινα καλύμματα: κάθε είδους κάλυμμα, οριζόντιο και κατακόρυφο, σχεδόν κάθε μεγέθους. Πτυχωτά ελαστικά καλύμματα: ραμμένα, σφραγισμένα κλπ., προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Μεταφορείς ρινισμάτων και συστήματα φίλτρων: μεταφορείς ρινισμάτων προσαρμοσμένοι στις επιθυμίες του πελάτη, σύστημα CDF με συνεχή καθαρισμό συστήματος. Επενδύσεις μηχανημάτων: για την προστασία ανθρώπου και μηχανήματος. Καλύμματα τύπου ρολού και εύκαμπτες ποδιές κάλυψης: προστατεύουν οδηγούς και εκτεθειμένα εξαρτήματα μηχανημάτων. Άλλα προϊόντα: συστήματα Flex-Protect, τηλεσκοπικά ελατήρια, συστήματα ξέστρων, καλύμματα ορυγμάτων, πτυχωτά καλύμματα στέγης, συστήματα ρολών θυρών.

 2. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στα 80 χρόνια της λειτουργίας της, η Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG έχει αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη τεχνική εμπορική επιχείρηση για συστήματα κίνησης και βιομηχανικά συστήματα με εξειδίκευση προϊόντων και χωρίς συμβιβασμούς προσανατολισμό στον πελάτη. Σήμερα, η Schübel αντιπροσωπεύει τη λύση όλων των προβλημάτων βιομηχανικής τεχνολογίας, με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι φημισμένοι πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του δημόσιου τομέα όσον αφορά ζητήματα οικονομίας υλικών. Η Schübel ειδικεύεται σε βιομηχανικές τεχνικές λύσεις με ιδιαίτερη εστίαση σε τεχνικά ζητήματα κίνησης και μεταφοράς, όπου η Schübel διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ και πέραν του μέσου όρου φάσμα απόθεμα αποθήκης. Η Schübel παρέχει υπηρεσίες προεργασίας και επεξεργασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη (π.χ.: μηχανική επεξεργασία, κοπή σε συγκεκριμένες διαστάσεις). Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης.

 3. TANALS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η TANALS, ειδικευμένη στον ιμάντα και στη μεταφορική ταινία από το 1936, είναι μια Αλσατική εταιρεία κατασκευής, που συνιστά και αναπτύσσει μια τεχνική λύση πάντα με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης, στηριζόμενη από τους εταίρους της με μεγάλη φήμη GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Επίσης, η Tanals έχει καταθέσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη διαδικασία υλοποίησης μιας αποσυναρμολογούμενης μηχανικής σύνδεσης για τους οδοντωτούς ιμάντες από πολυουρεθάνη και τις μεταφορικές ταινίες, την ERO JOINT®. Η υπηρεσία Έρευνας και Ανάπτυξης που προσφέρουμε διαθέτει όλα τα μέσα υπολογισμού και δοκιμής για να υπολογίσει τη μετάδοσή σας ή για να αναπτύξει προϊόντα κατάλληλα για την εφαρμογή σας. Η δομή μας, τα μέσα μας και η οργάνωσή μας, μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. (Τιμή και προθεσμία μέσω τηλεφώνου). Η ομάδα μας για την εγκατάσταση είναι διαθέσιμη για την τοποθέτηση ιμάντων και ζωνών στο χώρο σας. Υλοποίηση προϊόντων εσωτερικού σύγχρονου σχεδιασμού για ειδικές εφαρμογές.

 4. ERO JOINT .TANALS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. EDER PTFE SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Κατασκευάζουμε ιμάντες από ύφασμα αραμίδων και υαλοϊνων με επικάλυψη PTFE. Με πάνω από 35 χρόνια πείρας και εμπειρίας της εξειδικευμένης μας ομάδας τεχνικών συμβουλών και υπαλλήλων στον παραγωγικό τομέα καθώς και την επιλογή μας των πιο εκλεκτών υλικών που προσφέρονται στην αγορά, την επαγγελματική επιλογή συνδέσμων, συστημάτων ενίσχυσης και καθοδήγησης, παρέχουμε τις λύσεις μας PTFE σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς σε όλο τον κόσμο. Η τωρινή μας τεχνολογία κατασκευής και συντήρησης συνδυάζει όλες τις λύσεις αιχμής που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Δεν είμαστε μόνο ο μεγαλύτερος παραγωγός ιμάντων PTFE στην Πολωνία, αλλά και η τρίτη εταιρεία στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι να είμαστε η ηγετική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το 2030. Χάρη στις τακτικές μας επενδύσεις, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και πεποίθηση. Ξέρουμε πως η άριστη εργασία των ιμάντων μας PTFE αποτελούν σημείο αναφοράς ποιότητας για άλλους κατασκευαστές ιμάντων.

 1. MELUCCI - CUSCINETTI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Melucci srl, που ιδρύθηκε από τον Giovanni Melucci, είναι παρούσα στην αγορά από τη δεκαετία του 1950, έχει αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου στον τομέα της διανομής ρουλεμάν, ειδικεύεται στον τομέα της μετάδοσης, προσθέτοντας στα προϊόντα της ιμάντες, τροχαλίες, αλυσίδες, κορώνες, οδοντωτούς τροχούς κ.λπ. φτάνοντας στην αξιοποίηση της συνεργασίας παγκόσμιων ηγετών στον τομέα των βιομηχανικών προμηθειών. Οι SKF, Timken, Ina και Nadella αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως ηγέτες στα αντίστοιχα τμήματα της αγοράς τους.

 2. WIRE BELT COMPANY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η Wire Belt Co. Ltd κατασκευάζει μεταλλικούς μεταφορικούς ιμάντες προσαρμοσμένους σε διάφορες εφαρμογές που βελτιώνουν την αποδοτικότητα επεξεργασίας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει διάφορους μεταφορικούς ιμάντες από συρμάτινο πλέγμα που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες της επεξεργασίας τροφίμων, της κλωστοϋφαντουργίας, του ηλεκτρονικού τομέα, της γεωργίας, των αυτοκινήτων κλπ. Με παγκόσμια παρουσία και άριστη εξυπηρέτηση πελατών διασφαλίζουμε τη γρήγορη παγκόσμια παράδοση. Βιομηχανία εμπιστοσύνης: Φημιζόμαστε για την κατανόηση των αναγκών σας και τη διάθεση βέλτιστων λύσεων.

 1. WIRE BELT COMPANY OSTERLOH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Wire Belt είναι ο παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής ταινιομεταφορέων ανοικτού πλέγματος και συστημάτων μεταφοράς από ανοξείδωτο χάλυβα.

 2. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η YONGMING MACHINERY παράγει/διαθέτει τυποποιημένο και προσαρμοσμένο εξοπλισμό για το χειρισμό καλλιεργειών από τον καθαρισμό έως την επεξεργασία εις βάθος. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν λύσεις πρωτοβάθμιου καθαρισμού έως εργασίες γραμμής παραγωγής για αποφλοίωση, εκχύλιση ελαίων και επιλογή τσίλι. Τα προϊόντα: •Μηχανή αποφλοίωσης ηλιόσπορου•Καθαριστής κόσκινου αέρα•Μηχανή στίλβωσης σιτηρών•Βαρυτομετρικός διαχωριστής•Μηχανή αφαίρεσης πέτρας σιτηρών•Μηχανή ταξινόμησης χρωμάτων•Συλλέκτης φίλτρου σκόνης Pulse-jet κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

 3. SAUTEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAUTEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Tourcoing, Γαλλία.

 4. SIBAN PEOSA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIBAN PEOSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορικοι ιμαντες, Μεταφορικές ταινίες, και ταινία τροφίμων. Έχει έδρα σε Abanto y Ciervana-Abanto Zierbena-Vizcaya, Ισπανία.

 5. BENNE SA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BENNE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους, Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους, γραμμή συσκευασίας, και Αγροδιατροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Castres, Γαλλία.

 6. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες μεταφοράς, Αλυσίδες, μεταφορικές, Αλυσίδες, Αντισταθμιστές, Ταινίες μεταφοράς, Αλυσίδες, μεταφορικές, μεταφορείς με κοχλία, Αλυσίδες, και Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Traiskirchen, Αυστρία.

 7. BUETTNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BUETTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορείς με αλυσίδα, μηχανηματα διπλωματος εγγραφων, και Μεταφορείς κατακόρυφης διάταξης. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

 8. S&F GMBH - SIEBMASCHINEN UND FÖRDERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία S&F GMBH - SIEBMASCHINEN UND FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Grünkraut, Γερμανία.

 1. EUROPA SYSTEMS FÖRDERTECHNIK ESF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROPA SYSTEMS FÖRDERTECHNIK ESF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Minden, Γερμανία.

 2. GLOBAL NASTRI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GLOBAL NASTRI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταπητες ανυψωσης, ταινίες από καουτσούκ, ταπητες για ασανσερ, και μηχανηματα αποξεσης. Έχει έδρα σε Roncade, Ιταλία.

 3. GLOBAL NASTRI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GLOBAL NASTRI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταπητες ανυψωσης, ταινίες από καουτσούκ, ταπητες για ασανσερ, και μηχανηματα αποξεσης. Έχει έδρα σε Roncade, Ιταλία.

 4. FTW WERNER WÜRTH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FTW WERNER WÜRTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Meinerzhagen, Γερμανία.

 5. MODUTECH BELTING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MODUTECH BELTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Neuenkirchen, Γερμανία.

 6. TRIBELT B.V

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRIBELT B.V, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες μεταφοράς, Ταινίες μεταφοράς, Ιμάντες μεταφοράς, ατέρμονοι υφαντοί, και Ιμάντες μεταφοράς για τη βιομηχανία τροφίμων. Έχει έδρα σε Beuren, Γερμανία.

 7. PIETRO BONAITI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PIETRO BONAITI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταπητες απο τεφλον, ειδικες μεταφορικες ταινιες, Μεταλλική ταινία μεταφοράς, και μεταφορικες ταινιες για αυτοματα συστηματα (ρομποτ). Έχει έδρα σε Lecco, Ιταλία.

 8. HABASIT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HABASIT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Eppertshausen, Γερμανία.

 9. BONINO SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BONINO SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δονητές βιομηχανικής χρήσης - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες μεταφοράς, δονουμενοι τροφοδοτες, Ταινίες μεταφοράς, Ιμάντες μεταφοράς για τη βιομηχανία τροφίμων, χοανες, δονητες, τροφοδοτες για ιμαντες, ταινιες για μηχανικους μεταφορεις εμπορευματων, και Ιμάντες μεταφοράς υποπίεσης. Έχει έδρα σε Alessandria, Ιταλία.

 10. NOPPEL MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NOPPEL MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ταινίες μεταφοράς - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

518 Επιχειρήσεις

Kατηγορια