• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή τεχνικών συγκροτημάτων από μέταλλο, ιδίως από σύρμα και λαμαρίνα. Επεξεργασία σύρματος Ø 0, 5 έως 14 mm και για μικρές σειρές από χάλυβα, χάλυβα ελατηρίων και ανοξείδωτο χάλυβα. Ήδη από το 1830 παράγονται συρμάτινα προϊόντα στην περιοχή Vulkaneifel. Στο πλαίσιο αυτής της παράδοσης σχεδόν 200 ετών, οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας παράγουν από το 1997 με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων στη μονάδα Hillesheim κλωβούς και πλέγματα από σύρμα και λαμαρίνα. Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συρμάτινων και μεταλλικών προϊόντων για βιομηχανικά είδη, είδη επαγγελματικών κουζινών και εργαστηρίων, καθώς και για την ιατρική τεχνολογία και τη φαρμακευτική βιομηχανία, ιδίως συρμάτινοι κλωβοί, σχάρες και πλαίσια.

 2. LAMBERT MANUFIL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LAMBERT MANUFIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξείδωτο χαλύβδινο σύρμα, ανοπτημενο συρμα, και ελικοειδεις σφηνες. Έχει έδρα σε Couëron, Γαλλία.

 3. LINDEMANN & KRÖGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LINDEMANN & KRÖGER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 4. MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Gemünden, Γερμανία.

 5. AMIC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMIC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξείδωτο χαλύβδινο σύρμα, ανοξείδωτο σύρμα, συρματα απο χαλυβα για ελατηρια, συρματα απο χαλυβα, συρματα για ραβδους, Γαλβανισμένο χαλύβδινο σύρμα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, σύρματα από κασσίτερο, σύρμα μπρούντζου, και στρογγυλο συρμα. Έχει έδρα σε Bobigny, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BALTHUN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BALTHUN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bünde, Γερμανία.

 2. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Oberndorf-Bochingen, Γερμανία.

 3. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

 4. KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Dresden, Γερμανία.

 5. AS-FEINSTSEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AS-FEINSTSEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Delmenhorst, Γερμανία.

 1. EXPERT-CABLE, LLC

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο καλωδίων "EXPERT-CABLE LTD." είναι μια σύγχρονη δομή παραγωγής καλωδίων υψηλής ποιότητας. Βρίσκεται στην πόλη Ορέλ στην Ρωσία. Στις αρχές του 2020, το εργοστάσιο κατείχε πάνω από 25 000 τ.μ εγκαταστάσεων παραγωγής και διανομής. Το εργοστάσιο καλωδίων 'EXPERT-CABLE' είναι μια νεανική παραγωγική δομή πολλαπλών λειτουργιών και υψηλής τεχνολογίας. Παραγωγή χαλκού: μαζική παραγωγή συρμάτων διαμέτρου 8 έως 25 χιλ. Εξέλαση μετάλλων: Κατασκευή τμημάτων χαλκού διαφόρων σχημάτων. Μαζική παραγωγή αγωγών διακλάδωσης σύμφωνα με το πρότυπο GOST 434-78. Η γκάμα των εγκάρσιων τμημάτων εκτείνεται από 200 ως 3800 χιλ. με πλάτος ως 240 χιλ. Προϊόντα καλωδίωσης: Διαθέτουμε πάνω από 50 υπερσύγχρονες παραγωγικές γραμμές από κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας καλωδίων χρησιμοποιούνται από στρατιωτικές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κοινωνικής ευθύνης, τους τομείς θερμικής ενέργειας, υπόγεια συστήματα, βαριά βιομηχανία, δημοτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες στέγασης.

 2. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε προστασία μέσω των προϊόντων μας και να κάνουμε ασφαλή την εργασία με μηχανήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να εξυπηρετήσουμε όλους όσους μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση των συστημάτων και των υπηρεσιών μας, ικανοποιώντας είτε τους ίδιους είτε τους πελάτες τους. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για αυτόν το λόγο, προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας και να πραγματοποιούμε τις εργασίες μας σε συνεργασία μαζί τους. Έχουμε ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας και ως εκ τούτου, έχουμε δεσμευτεί να τηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, χρησιμοποιώντας στα συστήματα προστασίας TIEMANN μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και ελεγμένα εξαρτήματα. Αυτή, άλλωστε, είναι μακροπρόθεσμα πάντα η πιο επικερδής επιλογή. Γνωρίζουμε ότι η ικανότητα να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξαρτάται από τη δημιουργικότητα, τις δεξιότητες, την διαφορετικότητα και την ομαδικότητα των υπαλλήλων μας.

 1. J. S. FEINDRAHTZUG GMBH

  Γερμανία

  Η J.S. Feindrahtzug GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια πολύ λεπτά σύρματα από σίδηρο και χάλυβα για τη διεθνή αγορά. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της υγρής ολκής – μια χρονοβόρα μέθοδος που διασφαλίζει την άριστη ποιότητα και χρησιμοποιείται από λίγους μόνο κατασκευαστές. Με αντοχή στον εφελκυσμό από 350 έως 4.500 N/mm2 και διάμετρο από 0, 08 χιλιοστά, η Feindrahtzug GmbH έχει κατακτήσει μοναδική θέση στην αγορά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επιχειρήσεις από τη Γερμανία και από όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης εκτιμούν τις εξαιρετικές ιδιότητες προϊόντων των λεπτών συρμάτων της Altena. Η οικογενειακή επιχείρηση παράγει όλα τα προϊόντα σύρματος σε εξατομικευμένη βάση κατά παραγγελία. Οι αποδοτικές διαδικασίες παραγωγής καθιστούν δυνατές τις σύντομες και ευέλικτες προθεσμίες παράδοσης και τις προσιτές τιμές. Η μέση ετήσια παραγωγή προσεγγίζει τα 14 δισεκατομμύρια μέτρων λεπτού σύρματος.

 2. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Γερμανία

  Τα σύρματα και τα συρματόσχοινα της εταιρείας μας για την ιατρική τεχνολογία υποβάλλονται σε αυστηρές μεθόδους παραγωγής και καθαρισμού βάσει ιατρικών προτύπων. Γενικά παραδίδουμε στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας αποκλειστικά κλώνους περιορισμένης συστροφής και μηχανικής τάσης και συρματόσχοινα σε ποιότητα καθαρισμένης, υψηλής στίλβωσης και ομοιογενούς επιφάνειας. Παραδίδουμε την πλειοψηφία των προϊόντων μας για αυτόν τον τομέα με εξωθημένες μονώσεις από βιοσυμβατά υλικά και όπου είναι αναγκαίο (π.χ., για καρδιακά ηλεκτρόδια) και λαμβανομένων υπόψη επαρκών διηλεκτρικών τιμών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε άκρως καθαρούς τομείς παραγωγής και ειδικές εγκαταστάσεις. Τα ενσωματωμένα συστήματα μέτρησης και ελέγχου πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και ελέγχουν τη διαδικασία. Γενικά σας παρέχουμε προϊόντα με σύρματα από τα υλικά 1.4401, 1.4404 και 1.4441. Εκτός αυτού είναι διαθέσιμα και άλλα κατάλληλα για συρματόσχοινα και εγκεκριμένα για την εκάστοτε εφαρμογή υλικά σε εκδόσεις με και χωρίς χιτώνιο.

 3. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Γερμανία

  Η Allplastik ανέπτυξε το 2012 το ανιχνεύσιμο προϊόν Blitzbinder®. Αυτή η συμβατοί με τους κανονισμούς FDA και EUR 10/2011 σειρά προϊόντων παράγεται με ένα καινοτομικό μείγμα υλικών, τα οποία καθιστούν δυνατή την ανίχνευση αυτών των προϊόντων, π. χ., στη βιομηχανία τροφίμων. Ως επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2008, η Allplastik είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, υψηλή ποιότητα προϊόντων, γρήγορη διαθεσιμότητα προϊόντων και αξιόπιστη παράδοση.

 4. SIGMA LTD

  Ελλάδα

  παραγωγη συρματοπλεγματων κατασκευες περιφραξεων , μεταλικες κατασκευες

 5. METIZ BROVARY

  Ουκρανία

  Η εταιρεία METIZ BROVARY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρμα συγκολλησης, και προϊοντα συρματοποιησης απο χαλκο. Έχει έδρα σε Brovary, Ουκρανία.

 6. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοποιΐα - μη σιδηρούχα μέταλλα, ραβδοι συρματοποιημενοι κραμα, και Συρματοποιΐα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Brierley Hill, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bad Griesbach, Γερμανία.

 8. HSM GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HSM GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Frickingen, Γερμανία.

 1. BIRIKIM KABLO

  Τουρκία

  Η εταιρεία BIRIKIM KABLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. ARVEL S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ARVEL S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα καλωδια, παλετοφορα, βαρουλκα για ανυψωση εμπορευματων, και κινητοι γερανοι ανυψωσης εμπορευματων. Έχει έδρα σε Flero, Ιταλία.

 3. OSNOVANIE SPOOO

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία OSNOVANIE SPOOO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα, Ελαφριές μεταλλικές δομές, εκπονηση μεταλλικων κατασκευων για δημοσια εργα, Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα, κατασκευη πλεγματων, και Ελαφριές μεταλλικές δομές. Έχει έδρα σε Zhlobin, Λευκορωσία.

 4. KABKOM CABLE COMPOUNDS INC.

  Τουρκία

  Η εταιρεία KABKOM CABLE COMPOUNDS INC., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, και Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bazeilles, Γαλλία.

 6. SOCIETE DES FILIERES BALLOFFET

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOCIETE DES FILIERES BALLOFFET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία ακριβείας. Έχει έδρα σε Lagnieu Cedex, Γαλλία.

 7. AUVERGNE ARMATURES

  Γαλλία

  Η εταιρεία AUVERGNE ARMATURES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, Αλυσίδες, και πλαίσια για σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Saint-Saturnin, Γαλλία.

 8. LEWIS WIRE LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LEWIS WIRE LIMITED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξείδωτο σύρμα. Έχει έδρα σε Sheffield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. BRITEXCO SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία BRITEXCO SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, και Γαλβανισμένα σύρματα. Έχει έδρα σε Vélizy Villacoublay, Γαλλία.

 10. RESSORTS MASSELIN

  Γαλλία

  Η εταιρεία RESSORTS MASSELIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, και Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Petit Quevilly Cédex, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.097 Επιχειρήσεις