• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύρματα και καλώδια από χαλκό

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια από χαλκό - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Ο όμιλος Patelec δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 50 χρόνια στην αγορά. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επεξεργασία του χαλκού και τα προϊόντα μας παραδίδονται σε εργοστάσια σχεδιασμού ηλεκτρικών εργαλείων, υποβρύχιων αντλιών, ιατρικών εργαλείων και πολλά άλλα είδη. Αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα ηλεκτρικά καλώδια, και ταινίες που κατασκευάζουμε υποβάλλονται σε δοκιμές αντοχής και παλαίωσης και η επεξεργασία των χάλκινων ράβδων εκτελείται σύμφωνα με τα πρότυπα κατά EN 13602 και EN 60228. Διεξάγεται αυστηρό έλεγχό σε όλη την παραγωγική διαδικασία και κατασκευάζουμε επίσης: – ηλεκτρικές πρίζες, – επίπεδα καλώδια και διαιρούμενα επίπεδα καλώδια, – καλώδια από PVC, – στρογγυλά και ελικοειδή καλώδια, – ηλεκτρικά καλώδια, – συρμάτινες ράβδοι.Τα κύρια μας προϊόντα είναι καλώδια χαμηλής τάσης με μόνωση από PVC ή καουτσούκ για 300/500 V– 450/750 V. Παρέχουμε καλώδια συμβατά με τα πρότυπα κατά SPT, SV, VCTF και SJ. Παράγουμε επίσης δέσμες καλωδίων, κατάλληλες για την τροφοδότηση μηχανημάτων σε υγρό περιβάλλον ή στην επιφάνεια του νερού ή πλήρως βυθισμένα. Οι ιδιόκτητες μας μηχανικές λύσεις συμπεριλαμβάνουν τα προϊόντα Ghelios που κατασκευάζονται για την λειτουργία σε περιοχές που απαιτούν χαμηλή εκπομπή καπνών και τοξικότητας σε περίπτωση πυρκαϊάς καθώς και τα προϊόντα Thorex που χρησιμοποιούνται σε επικίνδυνες περιοχές (ATEX). Επιπλέον, συμβουλεύουμε έναν σχεδιασμό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, Hercules, για εφαρμογές μεταφοράς μεγάλου φορτίου, που χαρακτηρίζεται από αντοχή στο νερό και στο λάδι.

 2. BEMKA CABLE

  Τουρκία

  Η Emka Cable που ιδρύθηκε το 1986, ξεκίνησε τη διαδικασία παραγωγής στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Εξυπηρετούμε εγχώριους και διεθνείς πελάτες στον τομέα της παραγωγής καλωδίων σύνδεσης εφαρμόζονται πρότυπα ποιότητας και με μια προσέγγιση της παραγωγής σε προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα. Στην Bemka Cable συνδυάζουμε τις παραγωγικές μας ικανότητες με τις μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και παρέχουμε σύγχρονα προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους. Παράγουμε καλώδια παγκόσμιας κλάσης με την τεχνική υποδομή μας στη μονάδα παραγωγής Bemka Cable. Γραμμές και μηχανήματα στη μονάδα μας: •4 πλήρως αυτόματα μηχανήματα παραγωγής καλωδίων με βύσμα •15 μηχανικές τερματικές πρέσες Hanke •4 μηχανήματα χύτευσης υπό πίεση •8 γραμμές συσκευασίας •4 γραμμές καλωδίων •1 μηχάνημα παραγωγής κόκκων Pvc •1 γραμμή κάμψης χαλκού •1 απομονωμένη γραμμή κάμψης. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων: •καλώδια PVC όπως H05VV-F/H05VVH2-F και προϊόντα H03VVH2-F/H07VV-K - H05VV-K/H05V2V2-F από 2x0, 50 έως 3G1.5 ως καλώδια. •Καλώδια με βύσμα: 2, 5 A/16 A ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΑ/16 A ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ/16 A ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Αποστολή μας είναι να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας και τα συστήματα διαχείρισης κατά τρόπον που να παρέχουν εμπιστοσύνη και ικανοποίησης σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες με κατανόηση της παραγωγής και της εξυπηρέτησης μετά την παραγωγή για τους πελάτες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Όλα τα προϊόντα για "σύρματα και καλώδια από χαλκό"

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο καλωδίων "EXPERT-CABLE LTD." είναι μια σύγχρονη δομή παραγωγής καλωδίων υψηλής ποιότητας. Βρίσκεται στην πόλη Ορέλ στην Ρωσία. Στις αρχές του 2020, το εργοστάσιο κατείχε πάνω από 25 000 τ.μ εγκαταστάσεων παραγωγής και διανομής. Το εργοστάσιο καλωδίων 'EXPERT-CABLE' είναι μια νεανική παραγωγική δομή πολλαπλών λειτουργιών και υψηλής τεχνολογίας. Παραγωγή χαλκού: μαζική παραγωγή συρμάτων διαμέτρου 8 έως 25 χιλ. Εξέλαση μετάλλων: Κατασκευή τμημάτων χαλκού διαφόρων σχημάτων. Μαζική παραγωγή αγωγών διακλάδωσης σύμφωνα με το πρότυπο GOST 434-78. Η γκάμα των εγκάρσιων τμημάτων εκτείνεται από 200 ως 3800 χιλ. με πλάτος ως 240 χιλ. Προϊόντα καλωδίωσης: Διαθέτουμε πάνω από 50 υπερσύγχρονες παραγωγικές γραμμές από κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας καλωδίων χρησιμοποιούνται από στρατιωτικές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κοινωνικής ευθύνης, τους τομείς θερμικής ενέργειας, υπόγεια συστήματα, βαριά βιομηχανία, δημοτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες στέγασης.

 4. GINEXO

  Γαλλία

  Ειδικός στο χαλκό, η GINEXO προσφέρει εύκαμπτες ή άκαμπτες συνδέσεις, ημι-προϊόντων από κράματα χαλκού και μπορεί να σας συμβουλεύσει στην υλοποίηση των εν λόγω προϊόντων, καθώς και στη στρατηγική αγορών χαλκού. Εύκαμπτη σύνδεση: τρέσες μάζας, διακλαδώσεις ισχύος, διακλαδώσεις με ελάσματα συγκολλημένα με πρέσα ή καρφωμένες σανίδες, σύνθετα υποσύνολα εύκαμπτα-άκαμπτα, καλώδια που ψύχονται με νερό / αέρα, καλώδια υψηλής έντασης, πλεκτά χαλκού. Άκαμπτες συνδέσεις: υλοποιούνται από μπάρες, φύλλα, προφίλ, σωλήνες, πλάκες, λωρίδες ... με μηχανική κατεργασία, τόρνευση, κοπή με εκτόξευση νερού, λέιζερ, πρέσα, με διάτρηση, κάμψη, συγκόλληση χαλκού. Ημιτελή προϊόντα από χαλκό: προφίλ, κοιλοδοκοί, σωλήνες για βιομηχανική χρήση, τετράγωνοι σωλήνες, ορθογώνιοι, προφίλ σωλήνων, πλάκες, σύρματα γυμνά ή με επένδυση, μπαρ, επίπεδες πλεξούδες, στρογγυλές πλεξούδες, σιρίτια θωράκισης, στριμμένα καλώδια, σκέλη, σύρματα του Litz, αποχρώσεις: CuA1, CuOF, CuBe, CuCrZr, CuTe… Υπηρεσίες: αποθήκευση, διαχείριση διακίνησης, συμβουλές για την υλοποίηση εύκαμπτων συστατικών

 5. PENA METAUX SAS

  Γαλλία

  Η PENA METAUX είναι μια εταιρεία διεθνούς εμπορίου, ανακυκλωμένα μέταλλα, hedging Πρώτες ύλες. αγορά, συλλογή, προετοιμασία μη σιδηρούχων μετάλλων, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση βιομηχανίας. Οι 50ετή μας πείρα μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος που εμπεριέχει μη σιδηρούχα μέταλλα. Ανάκτηση, ανακύκλωση, αγορά, εμπόριο υπολειμμάτων, υπολείμματα, καινούργια βιομηχανικά απορρίματα, μεταλλικοί λεκέδες, στάχτη, κάθοδος, χαλκό, αλουμίνιο, ψευδάργυρο, μόλυβδο, κασσίτερο, ορείχαλκο, ειδικοί χάλυβες, νικέλιο, κράματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 2. PHOENIX DYNAMICS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. KABLOMAK

  Τουρκία

 4. ENERCABLES

  Γαλλία

 5. FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. TESORAX

  Γαλλία

 2. BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH

  Γερμανία

 1. BORSAN SRL

  Ιταλία

 2. HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 3. TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 4. ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş.

  Τουρκία

 5. CEKOTECH

  Κίνα

 6. ELEKTROSHOP.NL

  Κάτω Χώρες

 7. AR-EL KABLO PLS. SAN. TIC. LTD. STI

  Τουρκία

 8. BEKON KABEL GMBH

  Γερμανία

 1. TUSTA TRADING S.L.

  Ισπανία

 2. BALKAN CABLES LTD

  Ελλάδα

 3. ELKAKON D.O.O.

  Κροατία

 4. ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO

  Τουρκία

 5. ERCAS BAKIR

  Τουρκία

 6. ADAYLAR BAKIR SANAYI VE TICARET A.S.

  Τουρκία

 7. TISAMETAL

  Ισπανία

 8. ERCOPPER

  Τουρκία

 9. DE BO

  Βέλγιο

 10. ELTEC

  Βέλγιο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια από χαλκό - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

979 Επιχειρήσεις