• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύρματα και καλώδια από χαλκό

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια από χαλκό - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Patelec δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 50 χρόνια στην αγορά. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επεξεργασία του χαλκού και τα προϊόντα μας παραδίδονται σε εργοστάσια σχεδιασμού ηλεκτρικών εργαλείων, υποβρύχιων αντλιών, ιατρικών εργαλείων και πολλά άλλα είδη. Αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα ηλεκτρικά καλώδια, και ταινίες που κατασκευάζουμε υποβάλλονται σε δοκιμές αντοχής και παλαίωσης και η επεξεργασία των χάλκινων ράβδων εκτελείται σύμφωνα με τα πρότυπα κατά EN 13602 και EN 60228. Διεξάγεται αυστηρό έλεγχό σε όλη την παραγωγική διαδικασία και κατασκευάζουμε επίσης: – ηλεκτρικές πρίζες, – επίπεδα καλώδια και διαιρούμενα επίπεδα καλώδια, – καλώδια από PVC, – στρογγυλά και ελικοειδή καλώδια, – ηλεκτρικά καλώδια, – συρμάτινες ράβδοι.Τα κύρια μας προϊόντα είναι καλώδια χαμηλής τάσης με μόνωση από PVC ή καουτσούκ για 300/500 V– 450/750 V. Παρέχουμε καλώδια συμβατά με τα πρότυπα κατά SPT, SV, VCTF και SJ. Παράγουμε επίσης δέσμες καλωδίων, κατάλληλες για την τροφοδότηση μηχανημάτων σε υγρό περιβάλλον ή στην επιφάνεια του νερού ή πλήρως βυθισμένα. Οι ιδιόκτητες μας μηχανικές λύσεις συμπεριλαμβάνουν τα προϊόντα Ghelios που κατασκευάζονται για την λειτουργία σε περιοχές που απαιτούν χαμηλή εκπομπή καπνών και τοξικότητας σε περίπτωση πυρκαϊάς καθώς και τα προϊόντα Thorex που χρησιμοποιούνται σε επικίνδυνες περιοχές (ATEX). Επιπλέον, συμβουλεύουμε έναν σχεδιασμό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, Hercules, για εφαρμογές μεταφοράς μεγάλου φορτίου, που χαρακτηρίζεται από αντοχή στο νερό και στο λάδι.

 2. BEMKA CABLE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Emka Cable που ιδρύθηκε το 1986, ξεκίνησε τη διαδικασία παραγωγής στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Εξυπηρετούμε εγχώριους και διεθνείς πελάτες στον τομέα της παραγωγής καλωδίων σύνδεσης εφαρμόζονται πρότυπα ποιότητας και με μια προσέγγιση της παραγωγής σε προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα. Στην Bemka Cable συνδυάζουμε τις παραγωγικές μας ικανότητες με τις μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και παρέχουμε σύγχρονα προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους. Παράγουμε καλώδια παγκόσμιας κλάσης με την τεχνική υποδομή μας στη μονάδα παραγωγής Bemka Cable. Γραμμές και μηχανήματα στη μονάδα μας: •4 πλήρως αυτόματα μηχανήματα παραγωγής καλωδίων με βύσμα •15 μηχανικές τερματικές πρέσες Hanke •4 μηχανήματα χύτευσης υπό πίεση •8 γραμμές συσκευασίας •4 γραμμές καλωδίων •1 μηχάνημα παραγωγής κόκκων Pvc •1 γραμμή κάμψης χαλκού •1 απομονωμένη γραμμή κάμψης. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων: •καλώδια PVC όπως H05VV-F/H05VVH2-F και προϊόντα H03VVH2-F/H07VV-K - H05VV-K/H05V2V2-F από 2x0, 50 έως 3G1.5 ως καλώδια. •Καλώδια με βύσμα: 2, 5 A/16 A ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΑ/16 A ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ/16 A ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Αποστολή μας είναι να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας και τα συστήματα διαχείρισης κατά τρόπον που να παρέχουν εμπιστοσύνη και ικανοποίησης σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες με κατανόηση της παραγωγής και της εξυπηρέτησης μετά την παραγωγή για τους πελάτες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο καλωδίων "EXPERT-CABLE LTD." είναι μια σύγχρονη δομή παραγωγής καλωδίων υψηλής ποιότητας. Βρίσκεται στην πόλη Ορέλ στην Ρωσία. Στις αρχές του 2020, το εργοστάσιο κατείχε πάνω από 25 000 τ.μ εγκαταστάσεων παραγωγής και διανομής. Το εργοστάσιο καλωδίων 'EXPERT-CABLE' είναι μια νεανική παραγωγική δομή πολλαπλών λειτουργιών και υψηλής τεχνολογίας. Παραγωγή χαλκού: μαζική παραγωγή συρμάτων διαμέτρου 8 έως 25 χιλ. Εξέλαση μετάλλων: Κατασκευή τμημάτων χαλκού διαφόρων σχημάτων. Μαζική παραγωγή αγωγών διακλάδωσης σύμφωνα με το πρότυπο GOST 434-78. Η γκάμα των εγκάρσιων τμημάτων εκτείνεται από 200 ως 3800 χιλ. με πλάτος ως 240 χιλ. Προϊόντα καλωδίωσης: Διαθέτουμε πάνω από 50 υπερσύγχρονες παραγωγικές γραμμές από κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας καλωδίων χρησιμοποιούνται από στρατιωτικές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κοινωνικής ευθύνης, τους τομείς θερμικής ενέργειας, υπόγεια συστήματα, βαριά βιομηχανία, δημοτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες στέγασης.

 4. GINEXO

  Γαλλία

  Ειδικός στο χαλκό, η GINEXO προσφέρει εύκαμπτες ή άκαμπτες συνδέσεις, ημι-προϊόντων από κράματα χαλκού και μπορεί να σας συμβουλεύσει στην υλοποίηση των εν λόγω προϊόντων, καθώς και στη στρατηγική αγορών χαλκού. Εύκαμπτη σύνδεση: τρέσες μάζας, διακλαδώσεις ισχύος, διακλαδώσεις με ελάσματα συγκολλημένα με πρέσα ή καρφωμένες σανίδες, σύνθετα υποσύνολα εύκαμπτα-άκαμπτα, καλώδια που ψύχονται με νερό / αέρα, καλώδια υψηλής έντασης, πλεκτά χαλκού. Άκαμπτες συνδέσεις: υλοποιούνται από μπάρες, φύλλα, προφίλ, σωλήνες, πλάκες, λωρίδες ... με μηχανική κατεργασία, τόρνευση, κοπή με εκτόξευση νερού, λέιζερ, πρέσα, με διάτρηση, κάμψη, συγκόλληση χαλκού. Ημιτελή προϊόντα από χαλκό: προφίλ, κοιλοδοκοί, σωλήνες για βιομηχανική χρήση, τετράγωνοι σωλήνες, ορθογώνιοι, προφίλ σωλήνων, πλάκες, σύρματα γυμνά ή με επένδυση, μπαρ, επίπεδες πλεξούδες, στρογγυλές πλεξούδες, σιρίτια θωράκισης, στριμμένα καλώδια, σκέλη, σύρματα του Litz, αποχρώσεις: CuA1, CuOF, CuBe, CuCrZr, CuTe… Υπηρεσίες: αποθήκευση, διαχείριση διακίνησης, συμβουλές για την υλοποίηση εύκαμπτων συστατικών

 5. PENA METAUX SAS

  Γαλλία

  Η PENA METAUX είναι μια εταιρεία διεθνούς εμπορίου, ανακυκλωμένα μέταλλα, hedging Πρώτες ύλες. αγορά, συλλογή, προετοιμασία μη σιδηρούχων μετάλλων, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση βιομηχανίας. Οι 50ετή μας πείρα μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος που εμπεριέχει μη σιδηρούχα μέταλλα. Ανάκτηση, ανακύκλωση, αγορά, εμπόριο υπολειμμάτων, υπολείμματα, καινούργια βιομηχανικά απορρίματα, μεταλλικοί λεκέδες, στάχτη, κάθοδος, χαλκό, αλουμίνιο, ψευδάργυρο, μόλυβδο, κασσίτερο, ορείχαλκο, ειδικοί χάλυβες, νικέλιο, κράματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά καλώδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χαλκό, και Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 2. PHOENIX DYNAMICS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PHOENIX DYNAMICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπτικες ινες. Έχει έδρα σε Newcastle-Under-Lyme, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. KABLOMAK

  Τουρκία

  Η εταιρεία KABLOMAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα παραγωγης πολυπολικων καλωδιων, και μηχανες τοποθετησης χορδων. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 4. ENERCABLES

  Γαλλία

  Η εταιρεία ENERCABLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα και συνδεσμοι για ηλεκτρικους αγωγους, συρματα και καλωδια, και ειδικα ηλεκτρικα καλωδια. Έχει έδρα σε Montpellier, Γαλλία.

 5. FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σύρμα μπρούντζου, συρμα απο σιδηρο, σύρματα από κασσίτερο, και γαλβανισμενες σχαρες. Έχει έδρα σε Iserlohn, Γερμανία.

 1. TESORAX

  Γαλλία

  Η εταιρεία TESORAX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χαλκό, Χάλκινο πλέγμα, Σύρματα Litz, και Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Thionville, Γαλλία.

 2. BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρματα απο σμαλτωμενο χαλκο. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 1. BORSAN SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία BORSAN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδικά καλώδια, και ηλεκτρικα καλωδια. Έχει έδρα σε Paderno Dugnano, Ιταλία.

 2. HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, πετσετες, ηλεκτρικα καλωδια, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, και υφασμάτινα είδη σπιτιού. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 3. TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ομοαξονικα καλωδια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. CEKOTECH

  Κίνα

  Η εταιρεία CEKOTECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι, Καλώδια - εξαρτήματα, Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι, και Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Guangzhou, Κίνα.

 5. ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

 6. BALKAN CABLES LTD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία BALKAN CABLES LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Korinthos, Ελλάδα.

 7. SM CABLES LTD.

  Μάλτα

  Η εταιρεία SM CABLES LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια σήματος, καλωδια απο pvc, εξαιρετικά εύκαμπτα καλώδια, και καλώδια ενέργεια. Έχει έδρα σε Zejtun, Μάλτα.

 8. NASTA TRADINGS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NASTA TRADINGS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δυναμωτικα ροφηματα, βιολογικό κακάο σε σκόνη, αναπτηρας συσκευων υγραεριου, και αποβουτυρωμενο γαλα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 1. AR-EL KABLO PLS. SAN. TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία AR-EL KABLO PLS. SAN. TIC. LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλωδια με βυσμα. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

 2. ELKAKON D.O.O.

  Κροατία

  Η εταιρεία ELKAKON D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, χάλκινα καλώδια, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, και συρμα απο σιδηρο. Έχει έδρα σε Zagreb, Κροατία.

 3. DENKAB

  Τουρκία

  Η εταιρεία DENKAB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 4. KABLOMAX ENERJI SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία KABLOMAX ENERJI SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά καλώδια, μονωμενα καλωδια χαμηλης τασης, μονωμενα καλωδια μεσαιας τασης, Ηλεκτρικά καλώδια, και μετασχηματιστες. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 5. DE BO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DE BO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελάσματα για δέσιμο με στεφάνι (βαρέλια), ξετυλιγμα κλωστων, Ελάσματα για δέσιμο με στεφάνι (βαρέλια), σπαγκοι, και ροζετες. Έχει έδρα σε Waregem, Βέλγιο.

 6. ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρματα και καλωδια για την βιομηχανια ηλεκτρονικων και τηλεπικοινωνιων. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 7. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Γεωργία

  Η εταιρεία JSC SAKCABLE (SAKCABLE), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεστραμμένα καλώδια, Σύρματα και καλώδια από χαλκό, Συνεστραμμένα καλώδια, Σύρματα και καλώδια από χαλκό, καλώδια χωρίς αλογόνα για προστασία από τοξικά αέρια, και εσωτερικά καλώδια. Έχει έδρα σε Tbilisi, Γεωργία.

 8. ERCAS BAKIR

  Τουρκία

  Η εταιρεία ERCAS BAKIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Erenler, Τουρκία.

 9. BEKON KABEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEKON KABEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χαλκό, Σύρματα και καλώδια από χαλκό, και ηλεκτρικα καλωδια και συρματα. Έχει έδρα σε Nuthe-Urstromtal, Γερμανία.

 10. ELEKTROSHOP.NL

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία ELEKTROSHOP.NL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακόπτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χαλκό, φωτισμός LED, και Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Rosmalen, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια από χαλκό - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

979 Επιχειρήσεις