• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Γερμανία

  Με εμπειρία 17 ετών, προμηθεύουμε κλωστοϋφαντουργίες και βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλων σε όλη την Ευρώπη. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη διαφόρων τομέων της υφαντουργίας, κατασκευαστών αυτοκινήτων και κατασκευαστών συρμάτινων αντικειμένων. Τα προϊόντα μας: μεταλλικά νήματα, νήματα αλουμινίου, σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα, σύρμα σιδήρου, σύρμα χαλκού

 2. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  Κίνα

  Η Ascend Technologies είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές μονωτικών αφρού και διηλεκτρικών καλωδίων αέρος στην Κίνα από το 1983 για τις κινητές επικοινωνίες, το ράδιο και τα συστήματα μετάδοσης τηλεόρασης. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν : καλώδιο ραδιοσυχνοτήτων 50Ohm (τροφοδότης αφρού αλουμίνιο και χαλκό)εναέριο καλώδιο, διαρρέουσο καλώδιο, πλεκτά καλώδια, καλώδια δοκιμών και καλώδια ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες, επαφές σύνδεσης (N, DIN, 4.3-10, φλάντζα EIA) και όλα τα εξαρτήματα. Η Ascend επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων σειρών από καλώδια αφρού και κυματοειδείςαπό υπερεύκαμπτα 1/4″ έως 3″. Η Ascend παράγει επίσης εναέρια διηλεκτρικά καλώδια από 1/2″ έως 5″. Η Ascend έχει εφοδιάσει εναέρια καλώδια και εξαρτήματα για το 90% των κινέζικων έργων ανασχηματισμού και εξάγει επίσης σε πολλές ξένες χώρες. Με προηγμένο Γερμανικό και Αμερικάνικο εξοπλισμόκαι με πάνω από 40 χρόνια πλούσιας εμπειρίας στην κατασκευή και την εξυπηρέτηση, μέσα από συνεχείς προσπάθειες και βελτιώσεις, η εταιρεία μας πέρασε την πιστοποίηση προϊόντων και προμηθευτού πολλών Ευρωπαίων και Αμερικάνων πελατών και δημιούργησε μια μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία μαζί τους.

 3. VUKMETALS

  Αυστρία

 4. ALGENMAX NORD GMBH

  Γερμανία

 5. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Γεωργία

 2. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο καλωδίων "EXPERT-CABLE LTD." είναι μια σύγχρονη δομή παραγωγής καλωδίων υψηλής ποιότητας. Βρίσκεται στην πόλη Ορέλ στην Ρωσία. Στις αρχές του 2020, το εργοστάσιο κατείχε πάνω από 25 000 τ.μ εγκαταστάσεων παραγωγής και διανομής. Το εργοστάσιο καλωδίων 'EXPERT-CABLE' είναι μια νεανική παραγωγική δομή πολλαπλών λειτουργιών και υψηλής τεχνολογίας. Παραγωγή χαλκού: μαζική παραγωγή συρμάτων διαμέτρου 8 έως 25 χιλ. Εξέλαση μετάλλων: Κατασκευή τμημάτων χαλκού διαφόρων σχημάτων. Μαζική παραγωγή αγωγών διακλάδωσης σύμφωνα με το πρότυπο GOST 434-78. Η γκάμα των εγκάρσιων τμημάτων εκτείνεται από 200 ως 3800 χιλ. με πλάτος ως 240 χιλ. Προϊόντα καλωδίωσης: Διαθέτουμε πάνω από 50 υπερσύγχρονες παραγωγικές γραμμές από κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας καλωδίων χρησιμοποιούνται από στρατιωτικές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κοινωνικής ευθύνης, τους τομείς θερμικής ενέργειας, υπόγεια συστήματα, βαριά βιομηχανία, δημοτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες στέγασης.

 4. MG HANDEL AG

  Γερμανία

  Η MG Handel AG – είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής στον τομέα του μετάλλου. Διαθέτουμε μέταλλα μορφής και κράματα από ημιτελή έως έτοιμα προς εγκατάσταση προϊόντα. Κάθε είδους επεξεργασία – ρωτήστε μας. Τα προϊόντα μας: αλουμίνιο, σύρματα αλουμινίου, σωλήνες αλουμινίου, σωλήνες αλουμινίου χωρίς ραφές, ανοξείδωτος χάλυβας, σωλήνες ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από αλουμίνιο, συρματόσχοινα γείωσης, συρματόσχοινα εναέριων γραμμών, χάλκινο σύρμα, χάλκινα συρματόσχοινα, χάλκινες ράβδοι, εμπορία μετάλλων, μη σιδηρούχα μέταλλα, εμπορία χάλυβα

 5. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Παραγωγή συρμάτων από χάλυβα ελατηρίων και χάλυβα σε όλες τις διαδεδομένες διαμέτρους, επιφάνειες και συσκευασίες. Παραγωγή σύμφωνα με τα ισχύοντα εθνικά και διεθνή πρότυπα και εξατομικευμένες προδιαγραφές.

 1. TELMAKSAN

  Τουρκία

 2. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Γερμανία

 2. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Γερμανία

 3. GMBH CABLETRADE

  Γερμανία

 4. TH ODESKABEL

  Ουκρανία

 5. ESTANHEX

  Πορτογαλία

 6. BARANKABLO

  Τουρκία

 7. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 8. SARCAM WINDING WIRES INC.

  Τουρκία

 1. ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI

  Τουρκία

 2. ELTEC

  Βέλγιο

 3. KELLER ALUMINIUMGIESSEREI AG

  Ελβετία

 4. ZET CONSULTING

  Τουρκία

 5. BERTOLI CAVI S.R.L.

  Ιταλία

 6. CAMTEL BOBINAJ VE ELEKTRIK

  Τουρκία

 7. E KABLO

  Τουρκία

 8. NASTA TRADINGS GMBH

  Γερμανία

 9. HONGLIANG CABLE CO., LTD

  Κίνα

 10. BMS TEC SARL

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

930 επιχειρήσεις