• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με εμπειρία 17 ετών, προμηθεύουμε κλωστοϋφαντουργίες και βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλων σε όλη την Ευρώπη. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη διαφόρων τομέων της υφαντουργίας, κατασκευαστών αυτοκινήτων και κατασκευαστών συρμάτινων αντικειμένων. Τα προϊόντα μας: μεταλλικά νήματα, νήματα αλουμινίου, σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα, σύρμα σιδήρου, σύρμα χαλκού

 2. ENGSTKABEL GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η engstKabel GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 2016 από το διευθύνοντα σύμβουλο Δρ. μηχαν. Wilhelm Engst. Ήδη πριν από περίπου 20 χρόνια δημιουργήθηκε το σύστημα των αγωγών από καουτσούκ με έναν άκρως εύκαμπτο αγωγό αλουμινίου με αποτέλεσμα το καινοτομικό σύστημα ALUKAFLEX® να αποτελεί το επίκεντρο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας. Οι αγωγοί αλουμινίου ALUKAFLEX® αποτελούνται από άκρως εύκαμπτους αγωγούς λεπτού σύρματος αλουμινίου (κατηγορία 5 κατά DIN VDE 0295 ή IEC 60228) και περιβάλλονται από υψηλής ποιότητας υλικά καουτσούκ ή PUR και συγκροτούν σε συνδυασμό με αξιόπιστη τεχνολογία σύνδεσης για το αλουμίνιο ένα καινοτομικό σύστημα καλωδίων, το οποίο διευκολύνει σημαντικά το έργο του επαγγελματία και του βιομηχανικού χρήστη και περιορίζει το κόστος. Οι αγωγοί είναι έως 60% ελαφρύτεροι από τους συμβατικούς αγωγούς λαστιχένιου σωλήνα με αγωγούς χαλκού, διαθέτουν με την ίδια διατομή τουλάχιστον ίση αντοχή στο ρεύμα χάρη στα χρησιμοποιούμενα υλικά χιτωνίου και μόνωσης που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη θερμοκρασία και στις καιρικές συνθήκες. Έτσι, το πρόγραμμα προϊόντων ALUKAFLEX® ενδείκνυται απόλυτα για την προσωρινή και την κινητή τροφοδοσία ρεύματος, π. χ., σε εργοτάξια και σε εκδηλώσεις, καθώς και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, όπου απαιτείται ιδιαίτερα εύκαμπτοι ηλεκτρικοί αγωγοί. Το σε σύγκριση με το χαλκό σαφώς φθηνότερο αλουμίνιο περιορίζει το κόστος προμήθειας. Επιπλέον περιορίζεται σημαντικά ο κίνδυνος κλοπής. Δείτε και μόνοι σας. Πληροφορίες: www.engst-kabel.de

 3. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

 4. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Ascend Technologies είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές μονωτικών αφρού και διηλεκτρικών καλωδίων αέρος στην Κίνα από το 1983 για τις κινητές επικοινωνίες, το ράδιο και τα συστήματα μετάδοσης τηλεόρασης. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν : καλώδιο ραδιοσυχνοτήτων 50Ohm (τροφοδότης αφρού αλουμίνιο και χαλκό)εναέριο καλώδιο, διαρρέουσο καλώδιο, πλεκτά καλώδια, καλώδια δοκιμών και καλώδια ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες, επαφές σύνδεσης (N, DIN, 4.3-10, φλάντζα EIA) και όλα τα εξαρτήματα. Η Ascend επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων σειρών από καλώδια αφρού και κυματοειδείςαπό υπερεύκαμπτα 1/4″ έως 3″. Η Ascend παράγει επίσης εναέρια διηλεκτρικά καλώδια από 1/2″ έως 5″. Η Ascend έχει εφοδιάσει εναέρια καλώδια και εξαρτήματα για το 90% των κινέζικων έργων ανασχηματισμού και εξάγει επίσης σε πολλές ξένες χώρες. Με προηγμένο Γερμανικό και Αμερικάνικο εξοπλισμόκαι με πάνω από 40 χρόνια πλούσιας εμπειρίας στην κατασκευή και την εξυπηρέτηση, μέσα από συνεχείς προσπάθειες και βελτιώσεις, η εταιρεία μας πέρασε την πιστοποίηση προϊόντων και προμηθευτού πολλών Ευρωπαίων και Αμερικάνων πελατών και δημιούργησε μια μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία μαζί τους.

 5. VUKMETALS

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VUKMETALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, υγεία και ασφάλεια στον χώρο εργασίας, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, και Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Werdohl, Γερμανία.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Χάλυβες για δομικά έργα, Χάλυβες για εργαλεία, Στιλπνός χάλυβας, σύρμα για ελατήρια, σύρμα για σχοινιά, ειδικοι χαλυβες για αυτοματισμους, συρματα απο χαλυβα, και συρμα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Hamm, Γερμανία.

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο καλωδίων "EXPERT-CABLE LTD." είναι μια σύγχρονη δομή παραγωγής καλωδίων υψηλής ποιότητας. Βρίσκεται στην πόλη Ορέλ στην Ρωσία. Στις αρχές του 2020, το εργοστάσιο κατείχε πάνω από 25 000 τ.μ εγκαταστάσεων παραγωγής και διανομής. Το εργοστάσιο καλωδίων 'EXPERT-CABLE' είναι μια νεανική παραγωγική δομή πολλαπλών λειτουργιών και υψηλής τεχνολογίας. Παραγωγή χαλκού: μαζική παραγωγή συρμάτων διαμέτρου 8 έως 25 χιλ. Εξέλαση μετάλλων: Κατασκευή τμημάτων χαλκού διαφόρων σχημάτων. Μαζική παραγωγή αγωγών διακλάδωσης σύμφωνα με το πρότυπο GOST 434-78. Η γκάμα των εγκάρσιων τμημάτων εκτείνεται από 200 ως 3800 χιλ. με πλάτος ως 240 χιλ. Προϊόντα καλωδίωσης: Διαθέτουμε πάνω από 50 υπερσύγχρονες παραγωγικές γραμμές από κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας καλωδίων χρησιμοποιούνται από στρατιωτικές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κοινωνικής ευθύνης, τους τομείς θερμικής ενέργειας, υπόγεια συστήματα, βαριά βιομηχανία, δημοτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες στέγασης.

 4. MG HANDEL AG

  Γερμανία

  Η MG Handel AG – είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής στον τομέα του μετάλλου. Διαθέτουμε μέταλλα μορφής και κράματα από ημιτελή έως έτοιμα προς εγκατάσταση προϊόντα. Κάθε είδους επεξεργασία – ρωτήστε μας. Τα προϊόντα μας: αλουμίνιο, σύρματα αλουμινίου, σωλήνες αλουμινίου, σωλήνες αλουμινίου χωρίς ραφές, ανοξείδωτος χάλυβας, σωλήνες ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από αλουμίνιο, συρματόσχοινα γείωσης, συρματόσχοινα εναέριων γραμμών, χάλκινο σύρμα, χάλκινα συρματόσχοινα, χάλκινες ράβδοι, εμπορία μετάλλων, μη σιδηρούχα μέταλλα, εμπορία χάλυβα

 5. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Παραγωγή συρμάτων από χάλυβα ελατηρίων και χάλυβα σε όλες τις διαδεδομένες διαμέτρους, επιφάνειες και συσκευασίες. Παραγωγή σύμφωνα με τα ισχύοντα εθνικά και διεθνή πρότυπα και εξατομικευμένες προδιαγραφές.

 1. FOKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Foka είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συρμάτων για το δέσιμο φυτών λυκίσκου – αγώγιμα σύρματα, σύρματα για συνδέσεις και καρφιά

 2. N&H TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία N&H TECHNOLOGY GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ευκαμπτα πληκτρολογια, Πλαστικά περιβλήματα, και ανθεκτικά πληκτρολόγια. Έχει έδρα σε Willich, Γερμανία.

 1. TELMAKSAN

  Τουρκία

  Η εταιρεία TELMAKSAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μιγματα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Itzehoe, Γερμανία.

 3. ALGENMAX NORD GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALGENMAX NORD GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 4. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Γερμανία

  Η εταιρεία RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Wallscheid, Γερμανία.

 5. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALTRATEC AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

 6. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές περιελίξεις, Ηλεκτρικές περιελίξεις, μετασχηματιστες λαδιου, και Μετασχηματιστές ισχύος. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. GMBH CABLETRADE

  Γερμανία

  Η εταιρεία GMBH CABLETRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλωδια βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Duesseldorf, Γερμανία.

 8. ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ομοαξονικα καλωδια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. TH ODESKABEL

  Ουκρανία

  Η εταιρεία TH ODESKABEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Καλώδια υψηλής τάσης, ηλεκτρικα καλωδια και συρματα, εναέρια καλώδια, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, και Καλώδια υψηλής τάσης. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 2. ELTEC

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ELTEC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά καλώδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χαλκό, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Σύρματα και καλώδια από χαλκό, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, ειδικά καλώδια, και καλωδια βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Goé, Βέλγιο.

 3. ESTANHEX

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ESTANHEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, κασσιτερος, και Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Argoncilhe, Πορτογαλία.

 4. ZET CONSULTING

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZET CONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 5. BMS TEC SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία BMS TEC SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Βιομηχανική μεταλλουργία, και Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει έδρα σε Wittelsheim, Γαλλία.

 6. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, προφίλ αλουμινίου, αλουμινενιες ραβδοι, Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, και Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 7. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Γεωργία

  Η εταιρεία JSC SAKCABLE (SAKCABLE), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεστραμμένα καλώδια, Σύρματα και καλώδια από χαλκό, Συνεστραμμένα καλώδια, Σύρματα και καλώδια από χαλκό, καλώδια χωρίς αλογόνα για προστασία από τοξικά αέρια, και εσωτερικά καλώδια. Έχει έδρα σε Tbilisi, Γεωργία.

 8. BARANKABLO

  Τουρκία

  Η εταιρεία BARANKABLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 9. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

 10. BOBIMAT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BOBIMAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χαλκό, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Ηλεκτρική μόνωση, Σύρματα και καλώδια από χαλκό, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, καλωδια με μονωτικο υλικο, και Ηλεκτρική μόνωση. Έχει έδρα σε Kalmthout, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

920 Επιχειρήσεις