• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ειδικοί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή χυτών εξαρτημάτων αλουμινίου. Οι σύνδεσμοι σωληνώσεων Arens της εταιρείας μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές και θέτουν νέα πρότυπα ποιότητας και σχεδίασης. Παράγουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με την οδηγία RoHS λαμβανομένου υπόψη του κανονισμού Reach, με πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής στο Iserlohn. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις και ειδικές κατασκευές για εσάς. Απλή και γρήγορη συναρμολόγηση. Οι σύνδεσμοι σωληνώσεων Arens συναρμολογούνται πολύ απλά χωρίς ειδικά εργαλεία και χωρίς συγκόλληση, π.χ., ως κιγκλιδώματα μηχανημάτων, σε εξέδρες εργασίας ή σε λεωφορεία και σιδηροδρόμους ως συστήματα χειρολαβών. Τα προϊόντα μας εξασφαλίζουν τη συγκράτηση. Παράγουμε όλα τα προϊόντα από υψηλής ποιότητας κράματα αλουμινίου κατά DIN που παρέχουν το μέγιστο βαθμό σταθερότητας και τη διαρκή αντοχή στη διάβρωση με μικρό ίδιο βάρος.

 2. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

 3. BOAGAZ MANAGEMENT GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Αποτελεσματικότερες εγκαταστάσεις αερίου - αυτό πρεσβεύει η BOAGAZ Εξασφαλίστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας το ευέλικτο σύστημα εγκατάστασης αερίου της BOAGAZ. Τα υψηλής ποιότητας υλικά σε συνδυασμό με την τεχνική υπεροχή προσφέρουν αποτελεσματικότερη και πιο άνετη εργασία χωρίς ειδικά εργαλεία. Οι ευέλικτοι χαλύβδινοι κυματοειδείς σωλήνες και τα συμπαγή εξαρτήματα διπλής στεγανοποίησης σας χαρίζουν υψηλότατη ποιότητα και μέγιστη ασφάλεια. Η BOAGAZ σας παρέχει τη δυνατότητα υλοποίησης εγκαταστάσεων αερίου γενικής χρήσης χωρίς σημεία σύνδεσης. Οι σωλήνες φέρουν αντιδιαβρωτική προστασία από κατασκευής τους και αναγνωρίζονται αμέσως ως αγωγοί αερίου. Ιδιαίτερα χαμηλό κόστος επένδυσης Το μόνο που θα χρειαστείτε για τη συναρμολόγηση του συστήματος είναι κόπτης χαλύβδινων κυματοειδών σωλήνων, κόπτης απογύμνωσης και διπλό κλειδί για το σφίξιμο των τεμαχίων σύνδεσης και των συνδετήρων.

 4. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ADIS France, όμιλος ATEO, κατασκευάζει και διανέμει υλικό διοχέτευσης νερού και κρουνοποιίας. Θα βρείτε στον ιστότοπο μας πολλές λύσεις για τις ανάγκες σας με υλικό διοχέτευσης νερού που προορίζεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Ο διαδραστικός κατάλογος θα σας δώσει την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην γκάμα των προϊόντων μας από χυτοσίδηρο και ορείχαλκο και να τηλεφορτώσετε τεχνικές καρτέλες προδιαγραφών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Αυτό αποτελεί για εσάς μια εγγύηση μιας ελεγχόμενης διαδικασίας και αυστηρών ελέγχων σε όλα τα παραγωγικά στάδια. Τα προϊόντα μας, που τηρούν τα πρότυπα CE, εξασφαλίζουν ποιότητα, καινοτομία και ασφάλεια. Από ανέκαθεν, η εταιρεία ATEO δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για να τους προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι διαδικασίες που έχουν υλοποιηθεί στο επίκεντρο της δομής μας αποτελούν πραγματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την ποιότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ομάδα μας απέναντι στους πελάτες της.

 5. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Posa Tubi κατασκευάζει και πωλεί μικροεξοπλισμούς και ελαστικούς σωλήνες για χαμηλή - μέση, υψηλή και πολύ υψηλή πίεση. Προμηθεύουμε με υδραυλικούς σωλήνες για υψηλή πίεση προσφέροντας υπηρεσίες στις επαρχίες της Brescia και στα προάστια του Μπέργκαμο, του Μιλάνου, του Τρέντο, της Βερόνα και της Βιτσέντσα. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ιταλία, χάρη σε ένα αποτελεσματικό δίκτυο που διαχειρίζεται την οργάνωση, την επικοινωνία και τις παραδόσεις. Ειδικευόμαστε στην προμήθεια μεγάλης γκάμας εξαρτημάτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η Dixon Group Europe Ltd είναι μέλος της εταιρείας Dixon Valve & Coupling, που κατασκευάζει σωλήνες και βαλβίδες και προϊόντα σύζευξης παρέχοντας την "σωστή σύνδεση" σε πολλές εταιρείες σε έναν ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Η Dixon κατασκευάζει σωλήνες και συναρμολογήσεις σωληνώσεων από μέταλλο, σύνθετα υλικά, Καουτσούκ, PTFE, σιλικόνη κ.α. Παρέχουμε συνδέσμους αέρα, υδραυλικές συζεύξεις, σφιγκτήρες σωληνώσεων, υδραυλικούς σωλήνες, συνδέσμους και εξαρτήματα συνδέσμων, ενεργοποιημένες υγειονομικές βαλβίδες, συζεύξεις γρήγορης απελευθέρωσης, σφιγκτήρες, υδραυλικούς σωλήνες και ρακόρ δεξαμενών.

 2. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Λαμαρίνες και σωλήνες, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, συνδεσμοι απο ανοξειδωτο χαλυβα, Ηλεκτροβάννες, εξαρτήματα για σωληνώσεις, ανοξειδωτες φλαντζες, κολαρα συσφιξης, και στραγγαλιστικες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Saint Priest, Γαλλία.

 3. SIEGFRIED HEIM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIEGFRIED HEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

 4. WELTE-ROHRBIEGETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WELTE-ROHRBIEGETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Neu-Ulm, Γερμανία.

 5. LUTEC-SYSTEM-CLAMPS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LUTEC-SYSTEM-CLAMPS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Dorsten, Γερμανία.

 1. SAFI DEUTSCHLAND KUNSTSTOFFARMATUREN-VERTRIEBS-GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAFI DEUTSCHLAND KUNSTSTOFFARMATUREN-VERTRIEBS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Pfungstadt, Γερμανία.

 2. STABILO SANITÄRGROSSHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STABILO SANITÄRGROSSHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bad Windsheim, Γερμανία.

 1. HOKA LÜFTUNGSFORMTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOKA LÜFTUNGSFORMTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Hennef, Γερμανία.

 2. GRÖDITZER FITTINGS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRÖDITZER FITTINGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Gröditz, Γερμανία.

 3. ROHRBEFESTIGUNGEN HAMMERSCHMID GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROHRBEFESTIGUNGEN HAMMERSCHMID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Marchtrenk, Αυστρία.

 4. OTTO ROTH GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OTTO ROTH GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 5. GERICH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GERICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Gaildorf, Γερμανία.

 6. CAMOZZI AUTOMATION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAMOZZI AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

 7. HPG PLASTICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HPG PLASTICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ratingen, Γερμανία.

 8. BART

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BART, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Μανόμετρα, Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, Θερμόμετρα, ρυθμιστες πιεσης για οργανα μετρησης και ακριβειας, οργανα ρυθμισης και ελεγχου της θερμοκρασιας, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, θερμομετρα, και Μανόμετρα. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 1. AFD ARMATUREN & DIENSTLEISTUNGEN FERTIGUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AFD ARMATUREN & DIENSTLEISTUNGEN FERTIGUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Leuna, Γερμανία.

 2. SCHULTE GEWINDEFITTINGS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHULTE GEWINDEFITTINGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Kirchhundem, Γερμανία.

 3. SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

 4. BERLINER SCHRAUBEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERLINER SCHRAUBEN GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 5. MHK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MHK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

 6. WEH GMBH VERBINDUNGSTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WEH GMBH VERBINDUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Illertissen, Γερμανία.

 7. M.E.G.A. SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία M.E.G.A. SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο ανοξειδωτο χαλυβα, σφυρηλατοι συνδεσμοι, και χυτευση μεταλλων. Έχει έδρα σε Scanzorosciate, Ιταλία.

 8. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, Γάντζοι ασφαλείας τύπου καραμπίνερ, Αλυσίδες, Γάντζοι σε σχήμα S, εξαρτήματα για καλώδιο, ειδη στερεωσης, Βίδες με κρίκο, πορπες, και πλαισια για κουρτινες. Έχει έδρα σε Mettmann, Γερμανία.

 9. TE FITTINGS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TE FITTINGS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Hattingen, Γερμανία.

 10. NOLTE GMBH EDELSTAHLHANDEL UND METALLVERARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NOLTE GMBH EDELSTAHLHANDEL UND METALLVERARBEITUNG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Hattingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

654 Επιχειρήσεις