• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύνδεσμοι στεγανοποίησης

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι στεγανοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KLINGER A. W. SCHULTZE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KLINGER A. W. Schultze ιδρύθηκε το 1878 ως κατασκευαστής παρεμβυσμάτων καουτσούκ και αμιάντου. Το κύριο πεδίο δραστηριότητας είναι σήμερα ο τομέας των επίπεδων στεγανοποιήσεων. Με βάση μια μεγάλη επιλογή διαφόρων ποιοτήτων επίπεδων στεγανοποιήσεων από ινώδη ύλη, γραφίτη και υλικό PTFE, καθώς και μεταλλικών στεγανοποιήσεων και ελαστομερών παρέχουμε συμβουλές για την ανεξαρτήτως κατασκευαστή σωστή στεγανοποίηση για τη δική σας εφαρμογή. Παρεμβύσματα, θερμομόνωση, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και πλαστικά συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων μας. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται φημισμένες εταιρείες από τους κλάδους της χημείας, της πετροχημείας, της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της ναυπηγικής και της κατασκευής οχημάτων, της παροχής ενέργειας κ.π.ά. Εκτός από διάφορες εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη αναπτύχθηκε το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα στεγανοποίησης Waveline-WLP® για ελάχιστες εκπομπές. Χαμηλές εκπομπές: με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για χαμηλές εκπομπές αναπτύσσουμε σταθερά την παραγωγή και την επιβελτίωση στεγανοποιήσεων υψηλής ποιότητας ως βασικό τομέα.

 2. BEKU DICHTUNGSELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEKU Dichtungselemente GmbH που ιδρύθηκε το 1989 στο Taunus της Έσσης, έχει ειδικευτεί στην ελεγχόμενη με συστήματα CNC παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης στεγανοποιήσεις για τον τομέα του πεπιεσμένου αέρα για γενικές τεχνικές εφαρμογές κατασκευής μηχανημάτων. Είμαστε σε θέση να παράγουμε και να παραδίδουμε άμεσα στεγανοποιήσεις ράβδων και εμβόλων, ξέστρα, δακτυλίους στήριξης και οδηγούς, επίπεδες στεγανοποιήσεις, στεγανοποιήσεις ρότορα, καθώς και στεγανωτικούς δακτυλίους από όλα τα συνήθη πλαστικά και ελαστικά υλικά. Παραγωγή μεμονωμένων στοιχείων – Κανένα πρόβλημα! Η εξατομικευμένη μέθοδος παραγωγής μας μάς παρέχει μεγάλη ευελιξία και τη δυνατότητα μικρών προθεσμιών παράδοσης. Όλες οι παραγόμενες από εμάς στεγανοποιήσεις και τα στοιχεία στεγανοποίησης παράγονται από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως, π.χ., πολυουρεθάνη, NBR, EPDM, Viton, σιλικόνη, POM, PA , UMMWPE, PTFE, EKONOL και πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας.

 3. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην εμπορία των παρακάτω στεγανοποιήσεων: μηχανικοί στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη, διάτρητες επίπεδες στεγανοποιήσεις, PTFE (Teflon®), στεγανοποιήσεις γραφίτη, στεγανοποιήσεις σπιράλ. Επιπλέον διαθέτουμε ταινίες επίπεδης στεγανοποίησης, μηχανικούς στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη και πολλά άλλα. Αποκομίζετε όφελος από τη μεγάλη αποθήκη μας. Σχεδόν όλες οι τυποποιημένες στεγανοποιήσεις σε όλους σχεδόν τους συνδυασμούς υλικών και σε όλες τις διαστάσεις είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας (περισσότερα από 80.000 είδη).

 4. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευή και εμπορία κυψελοειδών ελαστομερών με τη μορφή σταμπαριστών τεμαχίων, αποκομμάτων, αυτοκόλλητων ρολών, κ.λπ. Η οικογενειακή μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας κατασκευάζει όλα τα προϊόντα από κυψελοειδές καουτσούκ, αφρώδες καουτσούκ, αφρό και κυψελοειδές πολυαιθυλένιο. Οι πιο κοινές μορφές είναι οι ταινίες, τα ρολά, τα προφίλ, οι πλάκες και οι ράβδοι. Προτείνουμε επίσης τεμάχια σταμπαριστά και κομμένα με λέιζερ. Ειδικότητά μας είναι επίσης οι αυτοκόλλητες ταινίες που τοποθετούνται σε όλα τα προϊόντα. Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας γράψετε.

 5. OVE PLASMATEC GMBH

  Γερμανία

  Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROPACK DICHTUNGEN UND PACKUNGEN AG

  Γερμανία

  Η βασική μας ιδέα: - συνδυασμός από τεχνική άποψη υψηλής ποιότητας υλικών με υπερσύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας - προσανατολισμένη στον πελάτη παροχή συμβουλών - υλοποίηση ειδικών προδιαγραφών και απαιτήσεων των χρηστών - συνεχής διασφάλιση ποιότητας - γρήγορο και αξιόπιστο σέρβις Η φιλοσοφία μας: διαθέτουμε την πλέον οικονομική λύση στεγανοποίησης για μια απαίτηση στεγάνωσης. Η εμφάνιση νέων υλικών στην αγορά είχε ως αποτέλεσμα την αναγέννηση του στυπιοθλίπτη ως κλασική, δοκιμασμένη σε εκατομμύρια περιπτώσεων λύση στεγανοποίησης. Δεν είναι πάντοτε επιθυμητά από τους χρήστες ούτε χρειάζονται πάντοτε σύνθετα συστήματα στεγανοποίησης. Με μηχανήματα και εγκαταστάσεις νέας σχεδίασης – ως σημαντική βάση – εφαρμόζουμε νέες πειραματικές και πρακτικές γνώσεις. Διαχείριση ποιότητας: κάθε συσκευασία υπόκειται σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής σε τακτικό και σχολαστικό έλεγχο. Το χρησιμοποιούμενο σύστημα διαχείρισης ποιότητας πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου DIN EN ISO 9001: 2008 και επιτηρείται σε ετήσια βάση από την υπηρεσία TÜV Management Service

 2. KARL TRESKE GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Γερμανία

  Η Karl Treske GmbH είναι μια τεχνική εμπορική επιχείρηση χονδρικής με έδρα το Βερολίνο από το 1909 για προϊόντα από καουτσούκ και πλαστικό, εν μέρει δικής της κατασκευής. Οι πελάτες μας προέρχονται από τη βιομηχανία, τη βιοτεχνία και τη δημόσια διοίκηση στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Διατίθενται και παράγοντα μ.ά. στεγανοποιήσεις, προφίλ από καουτσούκ και πλαστικό, κύλινδροι καουτσούκ, φυσούνες, διαμορφωμένα εξαρτήματα καουτσούκ, εξαρτήματα PTFE, πλάκες καουτσούκ, σιλικόνης, Klingersil και πλαστικού, κυψελώδες και αφρώδες καουτσούκ, επιστρώσεις δαπέδου, αλλά και ειδικά στρώματα ιππασίας και χώρου εργασίας. Επιπλέον διαθέτουμε προφίλ από καουτσούκ και αφρώδες καουτσούκ, λωρίδες κυψελοειδούς καουτσούκ, προφυλακτήρες ακμών και προφίλ παραθύρων, διάφορους ελαστικούς μεταλλικούς συνδέσμους, σωλήνες PVC και σιλικόνης, σωλήνες πόσιμου νερού, ορυκτελαίων και πεπιεσμένου αέρα, κόλλες και υλικά στεγανοποίησης και πολλά άλλα. Η γνώση των συνεργατών με προσωπική, ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη παροχή συμβουλών και η μακρόχρονη εμπειρία της επιχείρησής μας συμβάλλουν στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών.

 3. SCHAUENBURG INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Schauenburg Industrietechnik GmbH με έδρα τη Νυρεμβέργη είναι μέλος του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου επιχειρήσεων SCHAUENBURG INTERNATIONAL. Το φάσμα υπηρεσιών περιλαμβάνει τον κλάδο των αυτοκινήτων, τον κλάδο των κατασκευών, την κατασκευή μηχανημάτων και τους κατασκευαστές της βιομηχανίας οικιακών συσκευών. Ως συνεργάτης ανάπτυξης και παραγωγής με παγκόσμια εκτίμηση, η εταιρεία διαθέτει διαμορφωμένα εξαρτήματα από πλαστικό και καουτσούκ βάσει σχεδίων. Η γκάμα των προϊόντων συμπληρώνεται με εύκαμπτους σωλήνες, πρεσαριστά εξαρτήματα και προφίλ. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα παρέχει η παραγωγή διαμορφωμένων πλαστικών εξαρτημάτων στις εγκαταστάσεις μας. Η πλήρως αυτόματης παραγωγή 24/7 διασφαλίζει μέγιστη οικονομική αποδοτικότητα για μικρές και μεγάλες σειρές. Μια ιδιαίτερη εξειδίκευση της εταιρείας είναι τα πολύ μικρά διαμορφωμένα εξαρτήματα κάτω των 10 mm. Στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων προστίθεται η υπηρεσία διοικητικής μέριμνας: Εξατομικευμένες λύσεις διαχείρισης εξαρτημάτων C και Kanban υπογραμμίζουν την ενδεδειγμένη για την αγορά υψηλή απόδοση και τον προσανατολισμό στον πελάτη. Η Schauenburg Industrietechnik GmbH διαθέτει πιστοποίηση κατά DIN EN ISO 9001

 4. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία DMH SYSTEM, από το στάδιο του προσδιορισμού της ανάγκης του πελάτη έως τον τελικό σύνδεσμο, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα για τη γρήγορη ανταπόκριση με απλό τρόπο στις επιθυμίες των πελατών. Αυτό που καθιστά δυνατή αυτήν την επιτυχία είναι η συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών εξαρτημάτων και των εσωτερικών μας πόρων. Η DMH SYSTEM βρίσκει εφαρμογές στους ακόλουθους τομείς: - μηχανήματα DMH - προγράμματα λογισμικού και εργαλεία DMH - ημιτελή προϊόντα DMH - σύνδεσμοι DMH. Για τους πελάτες που χρησιμοποιούν τα μηχανήματά μας, προσφέρουμε λύσεις λογισμικού που αναπτύσσουμε σταθερά, αλλά και ένα σύνολο εργαλείων για τη λειτουργία των μηχανημάτων μας DMH καθώς και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και ένα πρόγραμμα κατάρτισης υπό την επίβλεψη των εξαιρετικά καταρτισμένων τεχνικών μας. Τα ημιτελή προϊόντα μας, τα οποία σήμερα κατασκευάζονται σε περισσότερα από 50 υλικά, ολοκληρώνονται στη συνέχεια στα εργαστήριά μας και στους κόλπους της δικής μας υπηρεσίας ποιότητας. Η DMH επιδιώκει να ανυψώνει σταθερά τα πρότυπα ποιότητάς της και να προσφέρει στους πελάτες της νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

 5. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

 1. KLINGER AG EGLISWIL

  Ελβετία

  Ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για στρωματοποιημένα υλικά στεγανοποίησης υψηλής θερμοκρασίας και επιστρωμένα με καουτσούκ ελάσματα. Η Klinger AG Egliswil που ιδρύθηκε το 1980 είναι μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου KLINGER. Είναι το εξειδικευμένο κέντρο του ομίλου για πλάκες στεγανοποίησης υψηλής θερμοκρασίας από εύκαμπτο γραφίτη και μίκα, καθώς και για επιστρωμένα με καουτσούκ ελάσματα. Συσκευές ελέγχου για τη μέτρηση της συμπεριφοράς παραμόρφωσης των υλικών στεγανοποίησης, στεγανοποιήσεων, γραφίτη, μίκα, Milam, Polystrate.

 2. EPA GMBH

  Γερμανία

  Ως ειδικός στον τομέα των ηλεκτρονικών τεχνικών μετάδοσης κίνησης, δραστηριοποιούμαστε όχι μόνο ως προμηθευτής εξαρτημάτων αλλά και ως προμηθευτής συστημάτων. Από τη μηχανική, έως την παροχή συμβουλών και την υποστήριξη, χωρίς να παραλείπεται η θέση σε λειτουργία, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ετοιμοπαράδοτων εγκαταστάσεων.Η καρδιά του επαγγέλματός μας έγκειται: στον προγραμματισμό των εφαρμογών σας, στον σχεδιασμό των εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης (ηλεκτρ. ρυθμιστής ταχύτητας, μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης, μεταδότες, φίλτρα, κ.λπ.), στη θέση σε λειτουργία και την παραμετροποίηση των ηλεκτρικών ρυθμιστών ταχύτητας, τον αυτόματο βιομηχανικό προγραμματισμό (API) και τους αυτοματισμούς, τα ερμάρια χειρισμού (σε συνεργασία με τη θυγατρική μας EPS), την εγκατάσταση ηλεκτρικών εξαρτημάτων, την ανάπτυξη και κατασκευή φίλτρων ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (ΗΣΜ) και φίλτρων δικτύων προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη, τη μέτρηση της ΗΣΜ και συμβουλές σχετικά με την ΗΣΜ, τη βελτιστοποίηση των ρευμάτων διαρροής, την ανάλυση δικτύου (αρμονικές συχνότητες, διακυμάνσεις δικτύου κ.λπ.), τα ραδιοηλεκτρικά παράσιτα στις εγκαταστάσεις και τις συσκευές

 1. AGERGAARD GRAPHIC SUPPLIES GMBH

  Γερμανία

  Η Agergaard Graphic Supplies GmbH παράγει αναλώσιμα υψηλής απόδοσης για τη διεθνή βιομηχανία εκτύπωσης και συσκευασίας. Τα πεδία εφαρμογής εκτείνονται από την εκτύπωση ετικετών στενής ταινίας, την εκτύπωση μεγάλου πλάτους εύκαμπτων συσκευασιών έως την απευθείας εκτύπωση χαρτονιού γκοφρέ ή την εκτύπωση πτυσσόμενων κουτιών. Η αποστολή μας- Υποστήριξη τυπογραφείων για την αύξηση της παραγωγικότητας, τον περιορισμό διακοπών λειτουργίας των μηχανημάτων και τη μείωση του κόστους λειτουργίας. Η απόδοση που υποσχόμαστε: παραδίδουμε υψηλής ποιότητας λύσεις προϊόντων για την εκάστοτε χώρα που διασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία. Τα εξειδικευμένα προϊόντα μας: στεγανοποιήσεις ξέστρων για εκτυπωτικούς μηχανισμού φλεξοτυπίας και συστήματα βαφής Offset. μαχαίρια ξέστρων για τη φλεξοτυπία, τη βαθυτυπία και την εκτύπωση Offset. Ξέστρα πλύσης για εκτυπωτικούς μηχανισμούς Offset. Φίλτρα για νερό ύγρανσης και εκνέφωμα χρωμάτων. Αναλώσιμα για συστήματα τοποθέτησης Offset και αφαίρεσης όπως ταινιοπέδες, απορροφητήρες διαχωρισμού κλπ. Τυπογραφεία, κατασκευαστές εκτυπωτικών μηχανημάτων και αντιπρόσωποι σε ολόκληρο τον κόσμο εμπιστεύονται τις λύσεις προϊόντων και το σέρβις μας

 2. HAARMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Τεχνολογία εύκαμπτων σωλήνων και στεγανοποίησης. Η εταιρεία Haarmann ασχολείται ήδη από το 1994 με τη διάθεση προϊόντων για τους τομείς των συστημάτων εύκαμπτων σωλήνων και στεγανοποίησης. Οι πελάτες μας προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς τομείς της βιομηχανίας, π. χ., τη βιομηχανία λεβήτων θέρμανσης, της τεχνολογίας θερμαντικής ισχύος, της ιατρικής τεχνολογίας, της βιομηχανίας τροφίμων, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της αεροναυτικής και της διαστημικής, της ναυπηγικής, της βιομηχανίας οικιακών συσκευών, της χαλυβουργίας, της υαλουργίας κλπ. Οι τακτικοί πελάτες μας απευθύνονται στην εταιρεία μας ως κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού (για μαζική παραγωγή) και για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων παραγωγής. Συχνά αναπτύσσουμε σε συνεργασία με τον πελάτη λύσεις προβλημάτων και τον υποστηρίζουμε με την τεχνογνωσία μας ήδη στο στάδιο του πρωτοτύπου. Η εξαιρετικά δραστήρια ομάδα μας είναι σ τη διάθεσή σας για την ανάπτυξη της βέλτιστης δυνατής λύσης για εσάς. Εργαζόμαστε με προσανατολισμό στο έργο και σάς παρέχουμε ευχαρίστως βοήθεια κατά την επιλογή των υλικών για τα εκάστοτε πεδία εφαρμογής.

 3. EMFI

  Γαλλία

  Η εταιρεία EMFI, που ιδρύθηκε το 1965, βρίσκεται στην Haguenau στην Αλσατία. Η επιχείρηση εξειδικεύεται στην κατασκευή κόλλας και στόκου για την βιομηχανία, την δόμηση και την μεταφορά. Η EMFI παρέχει στόκος πολυουρεθάνιου, στόκος σιλικόνης, υβριδικές κόλλες, υδαρείς κόλλες ή κόλλες βινυλίου, εξοπλισμός εφαρμογής: πιστόλια, σπάτουλες ή χτένια και πολλά άλλα προϊόντα. Οι ομάδες μας έρευνας προφέρουν την τεχνογνωσία τους στους επαγγελματίες της βιομηχανίας και της δόμησης. Κάθε χρόνο, επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες που επιτρέπουν την βελτίωση των αποδόσεων των εργαστηρίων μας και των προϊόντων μας μειώνοντας την επίπτωση τους στο περιβάλλον. Οι κόλλες και οι στόκοι μας είναι πλέον σήμερα απαραίτητα στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της οδικής, σιδηροδρομικής, ακόμα και θαλάσσιας μεταφοράς. Είμαστε περήφανοι που αποκτήσαμε την πιστοποίηση EcoVadis Gold καθώς και πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001.

 4. HEINZE & STRENG GMBH

  Γερμανία

  H Heinze & Streng που ιδρύθηκε το είναι μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη και καινοτομική εμπορική επιχείρηση που διακρίνεται για τη μακρόχρονη εμπειρία και τη διατομεακή εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της βιομηχανίας συρμάτων και καλωδίων. Έτσι είμαστε σε θέση να προσαρμοζόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των αγορών και ιδίως των πελατών. Παρέχουμε παγκόσμιες υπηρεσίες, ευέλικτες, προσανατολισμένες στον πελάτη και αποδοτικές λύσεις. Και η περιβαλλοντική συνείδηση αποτελεί θέμα για την Heinze & Streng. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας προσπαθούμε με τη μετεξέλιξη των προϊόντων μας με επικέντρωση στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην ενοποίηση των παραγγελιών και το ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Σε κεντρική θέση μεταξύ Φρανκφούρτης και Κολωνίας, η έδρα μας στο Mengerskirchen-Waldernbach διαθέτει περίπου χώρους 800 m² για γραφεία και αποθήκες.

 5. STEINHAUSER FORMENBAU INH. SEBASTIAN STEINHAUSER

  Γερμανία

  Η Steinhauser Formenbau, στο παρελθόν μια κλασική επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων - σήμερα έχουμε ειδικευτεί στην κατασκευή καλουπιών ακριβείας με το δικό μας τεχνικό τμήμα. Το σύνθημα της εταιρείας: Από την ιδέα έως τη μαζική παραγωγή Είμαστε μια πιστοποιημένη κατά DIN ISO 9001: 2008 επιχείρηση από την Κάτω Βαυαρία και παρέχουμε κατασκευή ακριβείας και σύγχρονη παραγωγή με τη δική μας συλλογή μηχανημάτων. Ένα ειδικά εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα παρέχει δείγματα και προκαταρκτικές σειρές διαμορφωμένων εξαρτημάτων LSR. Το δικό σας πλεονέκτημα: Σάς παρέχουμε εξελιγμένα, έτοιμα προς παραγωγή εργαλεία χύτευσης υπό πίεση LSR! Επισκόπηση υπηρεσιών: φρεζάρισμα, τορνάρισμα, λείανση, κυλινδρικό ρεκτιφιέ, διάβρωση σύρματος, σκλήρυνση, μέτρηση και έλεγχος. Η συλλογή μηχανημάτων μας περιλαμβάνει σύγχρονα κέντρα επεξεργασίας CNC, συμβατικούς μηχανικούς τόρνους και φρέζες, ιδιόκτητο βαφείο και διαχείριση ποιότητας.

 6. MND-EUROPE

  Γερμανία

  Η MND Izolasyon είναι μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις μεταποίησης στην αγορά που παρέχει της σωστές λύσεις μόνωσης βιομηχανικών εφαρμογών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων με τους τρέχοντες και νέους πελάτες, περισσότερο από έναν προμηθευτή ... ως εταίρος. Για κάθε είδους λύσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, στεγανοποίησης, μασκαρίσματος, συναρμολόγησης/στερέωσης, εφαρμογών συσκευασίας είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στο σωστό στόχο. Για να σώσουμε από κοινού τον κόσμο, η MND παράγει από το 2021 το σύνολο της ενέργειάς της σε ποσοστό 100 % από ηλιακούς συλλέκτες ισχύος 1, 5 mW. Πιστοποιητικό ασφαλούς παραγωγής TSE COVID-19. Πιστοποιητικά ISO 9001. Πιστοποιητικά IATF 16949

 7. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Ιταλία

  Η Gasket Italy είναι η εξέλιξη μιας παράδοσης 40 ετών στον τομέα των βιομηχανικών παρεμβυσμάτων, η οποία δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις μιας διεθνούς επιχειρηματικής πραγματικότητας που μεταβάλλεται συνεχώς. Αυτό που προτείνουμε είναι απλά η καλύτερη ποιότητα στα μέτρα του πελάτη. Η τεχνογνωσία μας που αποκτήσαμε με πολλά χρόνια δραστηριότητας μάς επιτρέπει να δημιουργούμε αντικείμενα υψηλής ακρίβειας, καρπό συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης για να βελτιώνουμε την ποιότητά τους όλο και περισσότερο. Ο εκτενής κατάλογός μας περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας, με την εγγύηση της πλήρως ιταλικής κατασκευής και με ευρωπαϊκή προέλευση όλων των πρώτων υλών και ημικατεργασμένων προϊόντων. Μεγάλη παραγωγή σπειροειδών βιομηχανικών παρεμβυσμάτων, μεταλλοπλαστικών, δακτυλιοειδών παρεμβυσμάτων, μετάλλων, διάτρητων (χωρίς αμίαντο, γραφίτη, φελλό, καουτσούκ, PTFE) σε κορδόνια στεγανοποίησης.

 8. AGK HOCHLEISTUNGSWERKSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Η AGK® κατασκευάζει μεμονωμένα εξαρτήματα για θερμική και ηλεκτρική μόνωση. Ανάλογα με το σχέδιο, τα μεμονωμένα κομμάτια κατασκευάζονται μέχρι σε μικρές σειρές CNC. Μονωτικά εξαρτήματα μέχρι 1.300x3.400 mm. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ >100 πολυλειτουργικών μονωτικών υλικών. Τα υλικά DuroBest® είναι κατάλληλα για ηλεκτρομονωτικά εξαρτήματα μηχανημάτων υψηλής αντοχής. Θερμοσκληρυνόμενα υλικά που χρησιμοποιούνται έως και στους 280 °C ως ανθεκτική στην πίεση μόνωση. Το K-Therm® είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως και τους 1500°C. Η σειρά υλικών ως τους 800 °C είναι κατάλληλη για ανθεκτική στην πίεση ηλεκτρική μόνωση. Τα κεραμικά ημιτελή προϊόντα είναι κατάλληλα για μηχανικά σταθερά εξαρτήματα έως και στους 1200 °C. Το GleitTherm® είναι σχεδιασμένο για ειδικές εφαρμογές που απαιτούν ολίσθηση, π.χ. κυλιόμενοι τάπητες. Ειδικοί γραφίτες έως 600 °C ή σύνθετα υλικά έως 350 °C, πρόσθετα έδρανα ολίσθησης χωρίς λάδι για υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και 800 °C. Το ThermTextil® αποτελεί εύκαμπτη θερμική προστασία, ακόμα και έτοιμο, από υφάσματα μέχρι ελαστικούς σωλήνες. Αραμίδια έως 300 °C, υφάσματα ινών υάλου έως 800 °C, ίνες πυριτίου έως 1200 °C. Ίνες οξειδίων έως 1400 °C.

 1. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

 2. SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE

  Γαλλία

  Η SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE, ξεκινώντας από την κατασκευή δομών εκμετάλλευσης σημαντικών γαλλικών κοιτασμάτων, αξιοποίησε την πείρα της στους τομείς της πετρελαιοβιομηχανίας και της πυρηνικής ενέργειας. Πετρελαϊκός εξοπλισμός API7, API6A, API5CT, δακτύλιοι στεγανοποίησης, δακτυλιοειδείς σύνδεσμοι, σύνδεσμοι RTJ, σύνδεσμοι μετάλλου / μετάλλου, σύνδεσμοι υψηλής θερμοκρασίας, σύνδεσμοι υψηλής πίεσης, σωλήνες Venturi.

 3. KELVION GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Kelvion – Η εξειδικευμένη επιχείρηση στην ανταλλαγή θερμότητας από το 1920 - Συμπαγείς εναλλάκτες θερμότητας πτερυγιοφόρων αυλών, εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες, εναλλάκτες θερμότητας μεμονωμένου σωλήνα, εναλλάκτες θερμότητας με δέσμη αυλών, συστήματα ψύξης μετασχηματιστών και ψυκτικοί πύργοι

 4. BORFLEX SERVICES

  Γαλλία

 5. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

 6. PREDEL

  Γαλλία

 7. C. OTTO GEHRCKENS GMBH & CO KG

  Γερμανία

 8. LARKIS SP. Z O.O.

  Πολωνία

 9. DEME

  Γαλλία

 10. MICHAEL HENKES GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι στεγανοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

455 επιχειρήσεις