• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύνδεσμοι στεγανοποίησης

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι στεγανοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EPA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως ειδικός στον τομέα των ηλεκτρονικών τεχνικών μετάδοσης κίνησης, δραστηριοποιούμαστε όχι μόνο ως προμηθευτής εξαρτημάτων αλλά και ως προμηθευτής συστημάτων. Από τη μηχανική, έως την παροχή συμβουλών και την υποστήριξη, χωρίς να παραλείπεται η θέση σε λειτουργία, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ετοιμοπαράδοτων εγκαταστάσεων.Η καρδιά του επαγγέλματός μας έγκειται: στον προγραμματισμό των εφαρμογών σας, στον σχεδιασμό των εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης (ηλεκτρ. ρυθμιστής ταχύτητας, μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης, μεταδότες, φίλτρα, κ.λπ.), στη θέση σε λειτουργία και την παραμετροποίηση των ηλεκτρικών ρυθμιστών ταχύτητας, τον αυτόματο βιομηχανικό προγραμματισμό (API) και τους αυτοματισμούς, τα ερμάρια χειρισμού (σε συνεργασία με τη θυγατρική μας EPS), την εγκατάσταση ηλεκτρικών εξαρτημάτων, την ανάπτυξη και κατασκευή φίλτρων ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (ΗΣΜ) και φίλτρων δικτύων προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη, τη μέτρηση της ΗΣΜ και συμβουλές σχετικά με την ΗΣΜ, τη βελτιστοποίηση των ρευμάτων διαρροής, την ανάλυση δικτύου (αρμονικές συχνότητες, διακυμάνσεις δικτύου κ.λπ.), τα ραδιοηλεκτρικά παράσιτα στις εγκαταστάσεις και τις συσκευές

 2. KLINGER AG EGLISWIL

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για στρωματοποιημένα υλικά στεγανοποίησης υψηλής θερμοκρασίας και επιστρωμένα με καουτσούκ ελάσματα. Η Klinger AG Egliswil που ιδρύθηκε το 1980 είναι μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου KLINGER. Είναι το εξειδικευμένο κέντρο του ομίλου για πλάκες στεγανοποίησης υψηλής θερμοκρασίας από εύκαμπτο γραφίτη και μίκα, καθώς και για επιστρωμένα με καουτσούκ ελάσματα. Συσκευές ελέγχου για τη μέτρηση της συμπεριφοράς παραμόρφωσης των υλικών στεγανοποίησης, στεγανοποιήσεων, γραφίτη, μίκα, Milam, Polystrate.

 3. BEKU DICHTUNGSELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BEKU Dichtungselemente GmbH που ιδρύθηκε το 1989 στο Taunus της Έσσης, έχει ειδικευτεί στην ελεγχόμενη με συστήματα CNC παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης στεγανοποιήσεις για τον τομέα του πεπιεσμένου αέρα για γενικές τεχνικές εφαρμογές κατασκευής μηχανημάτων. Είμαστε σε θέση να παράγουμε και να παραδίδουμε άμεσα στεγανοποιήσεις ράβδων και εμβόλων, ξέστρα, δακτυλίους στήριξης και οδηγούς, επίπεδες στεγανοποιήσεις, στεγανοποιήσεις ρότορα, καθώς και στεγανωτικούς δακτυλίους από όλα τα συνήθη πλαστικά και ελαστικά υλικά. Παραγωγή μεμονωμένων στοιχείων – Κανένα πρόβλημα! Η εξατομικευμένη μέθοδος παραγωγής μας μάς παρέχει μεγάλη ευελιξία και τη δυνατότητα μικρών προθεσμιών παράδοσης. Όλες οι παραγόμενες από εμάς στεγανοποιήσεις και τα στοιχεία στεγανοποίησης παράγονται από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως, π.χ., πολυουρεθάνη, NBR, EPDM, Viton, σιλικόνη, POM, PA , UMMWPE, PTFE, EKONOL και πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας.

 4. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην εμπορία των παρακάτω στεγανοποιήσεων: μηχανικοί στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη, διάτρητες επίπεδες στεγανοποιήσεις, PTFE (Teflon®), στεγανοποιήσεις γραφίτη, στεγανοποιήσεις σπιράλ. Επιπλέον διαθέτουμε ταινίες επίπεδης στεγανοποίησης, μηχανικούς στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη και πολλά άλλα. Αποκομίζετε όφελος από τη μεγάλη αποθήκη μας. Σχεδόν όλες οι τυποποιημένες στεγανοποιήσεις σε όλους σχεδόν τους συνδυασμούς υλικών και σε όλες τις διαστάσεις είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας (περισσότερα από 80.000 είδη).

 5. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGK HOCHLEISTUNGSWERKSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η AGK® κατασκευάζει μεμονωμένα εξαρτήματα για θερμική και ηλεκτρική μόνωση. Ανάλογα με το σχέδιο, τα μεμονωμένα κομμάτια κατασκευάζονται μέχρι σε μικρές σειρές CNC. Μονωτικά εξαρτήματα μέχρι 1.300x3.400 mm. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ >100 πολυλειτουργικών μονωτικών υλικών. Τα υλικά DuroBest® είναι κατάλληλα για ηλεκτρομονωτικά εξαρτήματα μηχανημάτων υψηλής αντοχής. Θερμοσκληρυνόμενα υλικά που χρησιμοποιούνται έως και στους 280 °C ως ανθεκτική στην πίεση μόνωση. Το K-Therm® είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως και τους 1500°C. Η σειρά υλικών ως τους 800 °C είναι κατάλληλη για ανθεκτική στην πίεση ηλεκτρική μόνωση. Τα κεραμικά ημιτελή προϊόντα είναι κατάλληλα για μηχανικά σταθερά εξαρτήματα έως και στους 1200 °C. Το GleitTherm® είναι σχεδιασμένο για ειδικές εφαρμογές που απαιτούν ολίσθηση, π.χ. κυλιόμενοι τάπητες. Ειδικοί γραφίτες έως 600 °C ή σύνθετα υλικά έως 350 °C, πρόσθετα έδρανα ολίσθησης χωρίς λάδι για υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και 800 °C. Το ThermTextil® αποτελεί εύκαμπτη θερμική προστασία, ακόμα και έτοιμο, από υφάσματα μέχρι ελαστικούς σωλήνες. Αραμίδια έως 300 °C, υφάσματα ινών υάλου έως 800 °C, ίνες πυριτίου έως 1200 °C. Ίνες οξειδίων έως 1400 °C.

 2. EMFI

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EMFI, που ιδρύθηκε το 1965, βρίσκεται στην Haguenau στην Αλσατία. Η επιχείρηση εξειδικεύεται στην κατασκευή κόλλας και στόκου για την βιομηχανία, την δόμηση και την μεταφορά. Η EMFI παρέχει στόκος πολυουρεθάνιου, στόκος σιλικόνης, υβριδικές κόλλες, υδαρείς κόλλες ή κόλλες βινυλίου, εξοπλισμός εφαρμογής: πιστόλια, σπάτουλες ή χτένια και πολλά άλλα προϊόντα. Οι ομάδες μας έρευνας προφέρουν την τεχνογνωσία τους στους επαγγελματίες της βιομηχανίας και της δόμησης. Κάθε χρόνο, επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες που επιτρέπουν την βελτίωση των αποδόσεων των εργαστηρίων μας και των προϊόντων μας μειώνοντας την επίπτωση τους στο περιβάλλον. Οι κόλλες και οι στόκοι μας είναι πλέον σήμερα απαραίτητα στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της οδικής, σιδηροδρομικής, ακόμα και θαλάσσιας μεταφοράς. Είμαστε περήφανοι που αποκτήσαμε την πιστοποίηση EcoVadis Gold καθώς και πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001.

 3. PLASTFIT PVC PROFILE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Plastfit PVC Profil είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει λύσεις εξωθημένων στεγανοποιητικών προϊόντων από PVC, TPE, και TPV για περισσότερα από 30 χρόνια στην Τουρκία. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει φλάντζες, που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς, κυρίως σε εσωτερικές πόρτες, εξωτερικές πόρτες, πόρτες πυροπροστασίας και παράθυρα στο εργοστάσιο της στην Κωνσταντινούπολη, στην Hadımköy. Η εταιρεία ανέπτυξε ένα επιχειρησιακό πρότυπο στραμμένο προς την λύση, που επιτρέπει στην εταιρεία να μελετά πολυδιάστατα και να ανταποκρίνεται γρήγορα με ειδικά αποτελέσματα για πολλές λύσεις στεγανοποίησης. Η προτεραιότητα της Plastfit είναι να υλοποιεί τις πιο ακριβείς λύσεις στεγανοποίησης για τις πιο κρίσιμες εφαρμογές των πελατών της. Ωστόσο, η Plastfit είναι αφοσιωμένη στην αποστολή καθώς κατανοεί την σημασία που έχουν τα προϊόντα της στα τελικά προϊόντα και φροντίζει ώστε να αποτελεί το κάθε προϊόν της μέρος του συνόλου.Η Plastfit ενημερώνει τακτικά τα μηχανήματα της και τις παραγωγικές της γραμμές για να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη ποιότητα προϊόντος και βελτιώνει συνεχώς της τελευταίες καινοτομίες.. Βασισμένη στην αρχή να παρέχει ακριβείς στεγανοποιητικές λύσεις ως κεντρική αξία, η εταιρεία στοχεύει να γίνει ο έμπιστος εταίρος για μακροχρόνιες συνεργασίες. Το όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει βιώσιμες λύσεις στεγανοποίησης σε όλα τα απαιτούμενα σημεία ενημερώνοντας την εμπειρία μας έτσι ώστε να εκσυγχρονιζόμαστε.Όσο η Plastfit λειτουργεί για την βιομηχανία στεγανοποιητικών λύσεων, εγγυόμαστε την καταλληλότητα μας για την επιχείρηση σας. #wefitanywhere

 4. KLINGER A. W. SCHULTZE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLINGER A. W. Schultze ιδρύθηκε το 1878 ως κατασκευαστής παρεμβυσμάτων καουτσούκ και αμιάντου. Το κύριο πεδίο δραστηριότητας είναι σήμερα ο τομέας των επίπεδων στεγανοποιήσεων. Με βάση μια μεγάλη επιλογή διαφόρων ποιοτήτων επίπεδων στεγανοποιήσεων από ινώδη ύλη, γραφίτη και υλικό PTFE, καθώς και μεταλλικών στεγανοποιήσεων και ελαστομερών παρέχουμε συμβουλές για την ανεξαρτήτως κατασκευαστή σωστή στεγανοποίηση για τη δική σας εφαρμογή. Παρεμβύσματα, θερμομόνωση, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και πλαστικά συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων μας. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται φημισμένες εταιρείες από τους κλάδους της χημείας, της πετροχημείας, της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της ναυπηγικής και της κατασκευής οχημάτων, της παροχής ενέργειας κ.π.ά. Εκτός από διάφορες εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη αναπτύχθηκε το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα στεγανοποίησης Waveline-WLP® για ελάχιστες εκπομπές. Χαμηλές εκπομπές: με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για χαμηλές εκπομπές αναπτύσσουμε σταθερά την παραγωγή και την επιβελτίωση στεγανοποιήσεων υψηλής ποιότητας ως βασικό τομέα.

 5. OVE PLASMATEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

 1. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

 2. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή και εμπορία κυψελοειδών ελαστομερών με τη μορφή σταμπαριστών τεμαχίων, αποκομμάτων, αυτοκόλλητων ρολών, κ.λπ. Η οικογενειακή μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας κατασκευάζει όλα τα προϊόντα από κυψελοειδές καουτσούκ, αφρώδες καουτσούκ, αφρό και κυψελοειδές πολυαιθυλένιο. Οι πιο κοινές μορφές είναι οι ταινίες, τα ρολά, τα προφίλ, οι πλάκες και οι ράβδοι. Προτείνουμε επίσης τεμάχια σταμπαριστά και κομμένα με λέιζερ. Ειδικότητά μας είναι επίσης οι αυτοκόλλητες ταινίες που τοποθετούνται σε όλα τα προϊόντα. Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας γράψετε.

 1. SCHAUENBURG INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Schauenburg Industrietechnik GmbH με έδρα τη Νυρεμβέργη είναι μέλος του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου επιχειρήσεων SCHAUENBURG INTERNATIONAL. Το φάσμα υπηρεσιών περιλαμβάνει τον κλάδο των αυτοκινήτων, τον κλάδο των κατασκευών, την κατασκευή μηχανημάτων και τους κατασκευαστές της βιομηχανίας οικιακών συσκευών. Ως συνεργάτης ανάπτυξης και παραγωγής με παγκόσμια εκτίμηση, η εταιρεία διαθέτει διαμορφωμένα εξαρτήματα από πλαστικό και καουτσούκ βάσει σχεδίων. Η γκάμα των προϊόντων συμπληρώνεται με εύκαμπτους σωλήνες, πρεσαριστά εξαρτήματα και προφίλ. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα παρέχει η παραγωγή διαμορφωμένων πλαστικών εξαρτημάτων στις εγκαταστάσεις μας. Η πλήρως αυτόματης παραγωγή 24/7 διασφαλίζει μέγιστη οικονομική αποδοτικότητα για μικρές και μεγάλες σειρές. Μια ιδιαίτερη εξειδίκευση της εταιρείας είναι τα πολύ μικρά διαμορφωμένα εξαρτήματα κάτω των 10 mm. Στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων προστίθεται η υπηρεσία διοικητικής μέριμνας: Εξατομικευμένες λύσεις διαχείρισης εξαρτημάτων C και Kanban υπογραμμίζουν την ενδεδειγμένη για την αγορά υψηλή απόδοση και τον προσανατολισμό στον πελάτη. Η Schauenburg Industrietechnik GmbH διαθέτει πιστοποίηση κατά DIN EN ISO 9001

 2. AGERGAARD GRAPHIC SUPPLIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Agergaard Graphic Supplies GmbH παράγει αναλώσιμα υψηλής απόδοσης για τη διεθνή βιομηχανία εκτύπωσης και συσκευασίας. Τα πεδία εφαρμογής εκτείνονται από την εκτύπωση ετικετών στενής ταινίας, την εκτύπωση μεγάλου πλάτους εύκαμπτων συσκευασιών έως την απευθείας εκτύπωση χαρτονιού γκοφρέ ή την εκτύπωση πτυσσόμενων κουτιών. Η αποστολή μας- Υποστήριξη τυπογραφείων για την αύξηση της παραγωγικότητας, τον περιορισμό διακοπών λειτουργίας των μηχανημάτων και τη μείωση του κόστους λειτουργίας. Η απόδοση που υποσχόμαστε: παραδίδουμε υψηλής ποιότητας λύσεις προϊόντων για την εκάστοτε χώρα που διασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία. Τα εξειδικευμένα προϊόντα μας: στεγανοποιήσεις ξέστρων για εκτυπωτικούς μηχανισμού φλεξοτυπίας και συστήματα βαφής Offset. μαχαίρια ξέστρων για τη φλεξοτυπία, τη βαθυτυπία και την εκτύπωση Offset. Ξέστρα πλύσης για εκτυπωτικούς μηχανισμούς Offset. Φίλτρα για νερό ύγρανσης και εκνέφωμα χρωμάτων. Αναλώσιμα για συστήματα τοποθέτησης Offset και αφαίρεσης όπως ταινιοπέδες, απορροφητήρες διαχωρισμού κλπ. Τυπογραφεία, κατασκευαστές εκτυπωτικών μηχανημάτων και αντιπρόσωποι σε ολόκληρο τον κόσμο εμπιστεύονται τις λύσεις προϊόντων και το σέρβις μας

 3. KARL TRESKE GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Karl Treske GmbH είναι μια τεχνική εμπορική επιχείρηση χονδρικής με έδρα το Βερολίνο από το 1909 για προϊόντα από καουτσούκ και πλαστικό, εν μέρει δικής της κατασκευής. Οι πελάτες μας προέρχονται από τη βιομηχανία, τη βιοτεχνία και τη δημόσια διοίκηση στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Διατίθενται και παράγοντα μ.ά. στεγανοποιήσεις, προφίλ από καουτσούκ και πλαστικό, κύλινδροι καουτσούκ, φυσούνες, διαμορφωμένα εξαρτήματα καουτσούκ, εξαρτήματα PTFE, πλάκες καουτσούκ, σιλικόνης, Klingersil και πλαστικού, κυψελώδες και αφρώδες καουτσούκ, επιστρώσεις δαπέδου, αλλά και ειδικά στρώματα ιππασίας και χώρου εργασίας. Επιπλέον διαθέτουμε προφίλ από καουτσούκ και αφρώδες καουτσούκ, λωρίδες κυψελοειδούς καουτσούκ, προφυλακτήρες ακμών και προφίλ παραθύρων, διάφορους ελαστικούς μεταλλικούς συνδέσμους, σωλήνες PVC και σιλικόνης, σωλήνες πόσιμου νερού, ορυκτελαίων και πεπιεσμένου αέρα, κόλλες και υλικά στεγανοποίησης και πολλά άλλα. Η γνώση των συνεργατών με προσωπική, ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη παροχή συμβουλών και η μακρόχρονη εμπειρία της επιχείρησής μας συμβάλλουν στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών.

 4. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

 5. MOONWARDS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Moonwards GmbH – Η εξειδικευμένη επιχείρηση για στεγανοποιήσεις πόρτας, αφυγραντήρες αέρα, παρελκόμενα πίτσας και προσαρμοσμένη ανάπτυξη προϊόντων. Ως πεπειραμένη εμπορική επιχείρηση Amazon με στενές σχέσεις με την Κίνα παράγουμε και διαθέτουμε στην αγορά τα προϊόντα σας με επαγγελματικό τρόπο. Η τεχνογνωσία μας τους τομείς των στεγανοποιήσεων πόρτας και των αφυγραντήρων αέρα βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία και στη συνεχή μετεξέλιξη. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας στεγανοποιήσεις πόρτας με επικέντρωση στην αποδοτικότητα, στη μακρά διάρκεια ζωής και στην πρώτης τάξεως ποιότητα. Με μια πολυδιάστατη ομάδα ανάπτυξης προϊόντων διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τεχνολογίες, λειτουργικότητα και αποδοτικές ως προς το κόστος προσαρμογές. Η δραστήρια ομάδα μας υλοποιεί τα οράματά σας σε ρεαλιστικά προϊόντα. Χάρη στις επαφές μας στην Κίνα βελτιστοποιούμε τις συνθήκες παραγωγής, επιτηρούμε τη διαδικασία και διασφαλίζουμε ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η ικανοποίηση του πελάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν αξιόπιστο συνεργάτη που κυκλοφορεί στην αγορά προϊόντα και εκτιμά τη μακροπρόθεσμη συνεργασία. Moonwards GmbH: Η επιλογή σας για καινοτομικές ιδέες και την αμοιβαία επιτυχία.

 6. SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SPM - SOCIÉTÉ PYRÉNÉENNE DE MÉTALLURGIE, ξεκινώντας από την κατασκευή δομών εκμετάλλευσης σημαντικών γαλλικών κοιτασμάτων, αξιοποίησε την πείρα της στους τομείς της πετρελαιοβιομηχανίας και της πυρηνικής ενέργειας. Πετρελαϊκός εξοπλισμός API7, API6A, API5CT, δακτύλιοι στεγανοποίησης, δακτυλιοειδείς σύνδεσμοι, σύνδεσμοι RTJ, σύνδεσμοι μετάλλου / μετάλλου, σύνδεσμοι υψηλής θερμοκρασίας, σύνδεσμοι υψηλής πίεσης, σωλήνες Venturi.

 7. KELVION HOLDING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Kelvion – Η εξειδικευμένη επιχείρηση στην ανταλλαγή θερμότητας από το 1920 - Συμπαγείς εναλλάκτες θερμότητας πτερυγιοφόρων αυλών, εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες, εναλλάκτες θερμότητας μεμονωμένου σωλήνα, εναλλάκτες θερμότητας με δέσμη αυλών, συστήματα ψύξης μετασχηματιστών και ψυκτικοί πύργοι

 8. BORFLEX SERVICES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BORFLEX SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, χύτευση εξαρτημάτων από σύνθετα υλικά κατά παραγγελία, δακτυλιοι κυκλικης διατομης, επίπεδοι σύνδεσμοι, συνδεσμοι βιομηχανικης χρησης, Σύνδεσμοι από ελαστομερή, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, και ελαστομερη. Έχει έδρα σε St-Étienne-Rouvray, Γαλλία.

 1. PREDEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PREDEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε MAULEVRIER ST GERTRUDE, Γαλλία.

 2. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμούχες, σύνδεσμος στεγανοποίησης, συσκευασία, Αντισταθμιστές, σφραγίδες, υφάσματα αντισταθμιστών, και εργαλεία ψηφιακού ελέγχου. Έχει έδρα σε Lubawka, Πολωνία.

 3. CORNILLE SA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CORNILLE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από ελαστομερή, συνδεσμοι απο ptfe, συνδεσμοι βιομηχανικης χρησης, και Κοπή φασόν. Έχει έδρα σε Tourcoing, Γαλλία.

 4. C. OTTO GEHRCKENS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία C. OTTO GEHRCKENS GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Pinneberg, Γερμανία.

 5. LARKIS SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LARKIS SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, συνδεσμοι, προφιλ, Σύνδεσμοι και δακτύλιοι στεγανοποίησης, χύτευση με έγχυση, Καουτσούκ - προϊόντα, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Dobczyce, Πολωνία.

 6. DEME

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικού και καουτσούκ, σύνδεσμοι για αέριο, Σύνδεσμοι υγειονομικού ρακόρ, Κοπή πλαστικού και καουτσούκ, συνδεσμοι για βανες αεριου, Σύνδεσμοι ρακόρ αερίου, συνδεσμοι για βανες νερου, κοπη για συνδεσμους, και συνδεσμοι για ειδη κρουνοποιιας. Έχει έδρα σε Beauchamps, Γαλλία.

 7. KALICOM SARL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KALICOM SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες εμπορικης αντιπροσωπευσης, συνδεσμοι, πολυτετραφθοροαιθυλενιο (ptfe), και κομμενοι συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Burgnac, Γαλλία.

 8. MICHAEL HENKES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MICHAEL HENKES GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Namborn, Γερμανία.

 9. GUMMITECHNIK MANFRED SCHMIDT GTS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GUMMITECHNIK MANFRED SCHMIDT GTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

 10. CINCHSEAL EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CINCHSEAL EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, συνδεσμοι σιλικονης, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, συνδεσμοι απο πλαστικο, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, και σπειροειδεις μεταλλικοι συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Bad Oeynhausen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι στεγανοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

447 Επιχειρήσεις