• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ

Αποτελέσματα για

Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRAND GECTOR OÜ

  Εσθονία

  Παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλής, υποστήριξης και επίβλεψης για ΜΜΕ εταιρείες εξαγωγής και σε αναζήτηση νέων αγορών. Η εταιρεία μας GRAND GECTOR ιδρύθηκε το 2003. Επί πάνω από δεκαπέντε χρόνια η GRAND GECTOR βοηθά επιχειρήσεις ώστε να αναπτυχθούν στις παγκόσμιες αγορές και μέχρι στιγμής έχουμε αποκτήσει μια σημαντική πείρα και ικανότητα και έχουμε εξελιχθεί με πολλές εταιρείες, η οποίες προσέλκυσαν το ενδιαφέρων ξένων πελατών χάρη στην βοήθεια μας. Βοηθάμε επιχειρήσεις να βρουν εταίρους στον τομέα λιανικής και επιχείρησης (B2B και B2C), βοηθάμε επίσης στην δημιουργία επωφελών σχέσεων με επαγγελματικές κοινότητες ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να αποκτήσουν και να αναπτύξουν επαφές εις όφελος της επιχείρησης τους. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρείες που επιθυμούν να ενταχθούν στις Ευρωπαϊκές ή άλλες ξένες αγορές. Η κύρια μας ικανότητα είναι να φροντίσουμε ώστε να αποκτήσει η επιχείρηση σας παγκόσμια εμβέλεια! Η Grand Gector προσφέρει ευέλικτη κοστολόγηση και παραδίδει εξατομικευμένη δέσμευση σε κάθε πελάτη.

 2. ABK AGENCE DIGITALE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ABK AGENCE DIGITALE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαδικτυακο μαρκετινγκ, διαδικτυακη εταιρεια, χαρακτηρισμός ιστοσελίδων, και γραφιστική δημιουργία. Έχει έδρα σε Rennes, Γαλλία.

 3. UPTO1

  Γαλλία

  Η εταιρεία UPTO1, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρκετινγκ online, Έλεγχος παραπομπών (referencing) ιστότοπων, Μέτρηση και ανάλυση κοινού - στόχου στρατηγικών ηλ. μάρκετινγκ, και Επικοινωνία - γραφεία συμβούλων. Έχει έδρα σε Nanterre, Γαλλία.

 4. WINBOUND

  Γαλλία

  Η εταιρεία WINBOUND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρκετινγκ, Μάρκετινγκ, και seo. Έχει έδρα σε Cesson-Sévigné, Γαλλία.

 5. TURKISH MANUFACTURERS UNION

  Τουρκία

  Η εταιρεία TURKISH MANUFACTURERS UNION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές, Μοτοσυκλέτες, Προϊόντα ομορφιάς, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι, Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Συσκευασία, φρεσκα φρουτα, και απορρυπαντικα. Έχει έδρα σε Yalova, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZELDIA

  Γαλλία

  Η εταιρεία ZELDIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, διαδικτυακο μαρκετινγκ, συμβουλοι μαρκετινγκ, Συμβουλές και στρατηγική σε θέματα Μάρκετινγκ / E-μάρκετινγκ, και Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Gisors, Γαλλία.

 2. ARIAH CONCEPT

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARIAH CONCEPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Υπηρεσίες πληροφορικής, Διαχείριση σχέσης πελατών CRM, seo, συντήρηση υποστήριξη υπολογιστών, Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, συμβουλοι και υπηρεσιες αμεσου μαρκετινγκ, Συμβουλές και στρατηγική σε θέματα Μάρκετινγκ / E-μάρκετινγκ, και κεντρο υποστηριξης πελατων. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

 3. ESEO SERVICES LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Στην eseo.gr αναλαμβάνουμε τα Google Ads θέτοντας ως στόχο τις πωλήσεις και το branding awareness. Προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό κόστος. Η δουλειά μας στο Adwords μιλάει με νούμερα πραγματική ανάπτυξης. Τρέχουμε διαφορετικές ενέργειες ώστε να καλύψουμε όλο το εύρος και χρησιμοποιούμε προηγμένες βελτιστοποίησης για της μηχανές αναζήτησης ανάλογα με το γεωγραφικό πεδίο του κοινού-στόχου σας. Η χρησιμότητα των Social Media όσο αφορά το SEO είναι τεράστια. Σήμερα το σημαντικότερο μέσω διάδοσης της πληροφορίας είναι τα Social Media (Facebook, Twitter, Google Business, Youtube κ.α.). Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Σχεδιάζουμε την αύξηση του ποσοστού των επισκεπτών που πείθονται να γίνουν πελάτες. Το ποσοστό αυτό ονομάζεται Conversion Rate και ο τρόπος ονομάζεται Conversion Rate Optimization! Με μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη, θα είστε σε θέση να προσελκύσετε νέους χρήστες που ενδιαφέρονται για τις προσφορές σας. Η δημιουργικότητα είναι το φόρτε ενός growth hacker. Με τη δημιουργία καινοτόμων ιδεών περιεχομένου κρατάμε ευχαριστημένους τους πελάτες σας. Η ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων μας, έχει δημιουργήσει πλήθος αποτελεσματικών υπηρεσιών για να διευκολύνετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων και των eCommerce επικεντρωμένοι στο usability & responsive design.

  Όλα τα προϊόντα για "σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ"

 4. EASTRATEGIES SRL

  Ρουμανία

  Η Eastrategies είναι μια διεθνής συνοδευτική εταιρεία με έδρα στη Ρουμανία. Ειδικευόμαστε στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Σερβία και τη Μολδαβία. Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται οι Bretagne Commerce International, IMF και BNP Paribas Fortis. Μέλος του OSCI. Συνοδεύουμε σχεδόν 55 εταιρείες σε ετήσια βάση σε μεμονωμένες προσαρμοσμένες αποστολές. Υποστήριξη στην εγκατάσταση, την ίδρυση γραφείου, την αναζήτηση υπεργολάβων, την ανάθεση εργασιών σε τρίτους, τις προοπτικές, εμπορική αντιπροσώπευση, την αναζήτηση αντιπροσώπων και διανομέων, πρόσληψη προσωπικού, μισθωτή μεταφορά αποσκευών.

 5. 360-WEBMARKETING.COM

  Τυνησία

  Η 360 Webmarketing είναι ένα υπεράκτιο πρακτορείο διαδικτυακού μάρκετινγκ και παροχής συμβουλών με έδρα στην Τυνησία και ειδικεύεται στις υπεργολαβίες υψηλής ποιότητας για διαδικτυακά πρακτορεία, πρακτορεία διαδικτυακού μάρκετινγκ, καθώς και διαφημιστικά γραφεία της Ευρώπης. Είμαστε σε θέση να παρέμβουμε σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας υλοποίηση εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ: φυσική προβολή, Google AdWords, μάρκετινγκ περιεχομένου, SMO, διαχείριση κοινότητας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, webmastering και σχεδιασμός γραφικών.

 1. PENTAGON STRATEGIC MARKETING

  Ελλάδα

  Στρατηγικό Μάρκετινγκ On-Demand. Μία ευέλικτη λύση για επιχειρήσεις χωρίς εσωτερικό τμήμα μάρκετινγκ. Στην Pentagon αναβαθμίζουμε τις ελληνικές εταιρείες με Μάρκετινγκ και Επικοινωνία διεθνών brands, προσαρμοσμένα στην ελληνική αγορά, με ευέλικτο τρόπο. Στήνουμε τις διαδικασίες των πελατών μας και φροντίζουμε να γίνονται σωστά και οικονομικά. Έχουμε δύο κατηγορίες υπηρεσιών, τα Έργα [projects] και τις Συμβουλευτικές Συνεδρίες [αμοιβή ανά ώρα]: MARKETING PROJECTS OUTSOURCING - Επιχειρηματικό Σχέδιο - Δομημένο Μάρκετινγκ - Μέθοδοι Ανάπτυξης Πωλήσεων - Επικοινωνία & Προωθητικές Ενέργειες - Ανάπτυξη Εταιρικής Φήμης ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ - Λήψη Στρατηγικών Αποφάσεων - Σχεδιασμός γκάμας προϊόντων - Διαχείριση Αποθεμάτων - Εμπορική Πολιτική - Digital Marketing & SEO

 2. PROTYPON

  Ελλάδα

  Σύμβουλοι ποιότητας και ανάπτυξης - Γεωργικοί ΣύμβουλοιΗ PROTYPON παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής, της επεξεργασίας, διάθεσης και προώθησης των αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, της ιχνηλασιμότητας, καθώς και της προστασίας του περιβάλλοντος και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 1. BRAND COACH ILL GRAFF DESIGN

  Κάτω Χώρες

 2. CONNELL MARKETING ASSOCIATES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. AGENTSTVO OPTOVYCH PRODAZH ELENA IVANENKO

  Ουκρανία

 4. WIEMKES WERBEAGENTUR

  Γερμανία

 5. DINA FERREIRA MARKETING PARA PEQUENAS E MÉDIAS EMPRESAS

  Πορτογαλία

 6. BE SOCIAL

  Πορτογαλία

 7. LE MONDE DU SAAS

  Γαλλία

 8. MON COACH MARKETING

  Ισπανία

 1. EVESTICO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. CLARKS DIGITAL - MARKETING & SEO AGENCY

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. PATCH MARKETING

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. EGOVISION GMBH

  Γερμανία

 5. WELCOME MAX

  Γαλλία

 6. BRANDINAL

  Ισπανία

 7. LEBRUN COMMUNICATION

  Βέλγιο

 8. ASPID - AGENCIA DE MARKETING Y COMUNICACIÓN B2B E INDUSTRIAL

  Ισπανία

 9. MARKETINGA

  Γερμανία

 10. VENDE MÁS

  Ισπανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.041 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες