• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ

Αποτελέσματα για

Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRAND GECTOR OÜ

  Εσθονία

  Verified by europages badge

  Παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλής, υποστήριξης και επίβλεψης για ΜΜΕ εταιρείες εξαγωγής και σε αναζήτηση νέων αγορών. Η εταιρεία μας GRAND GECTOR ιδρύθηκε το 2003. Επί πάνω από δεκαπέντε χρόνια η GRAND GECTOR βοηθά επιχειρήσεις ώστε να αναπτυχθούν στις παγκόσμιες αγορές και μέχρι στιγμής έχουμε αποκτήσει μια σημαντική πείρα και ικανότητα και έχουμε εξελιχθεί με πολλές εταιρείες, η οποίες προσέλκυσαν το ενδιαφέρων ξένων πελατών χάρη στην βοήθεια μας. Βοηθάμε επιχειρήσεις να βρουν εταίρους στον τομέα λιανικής και επιχείρησης (B2B και B2C), βοηθάμε επίσης στην δημιουργία επωφελών σχέσεων με επαγγελματικές κοινότητες ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να αποκτήσουν και να αναπτύξουν επαφές εις όφελος της επιχείρησης τους. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρείες που επιθυμούν να ενταχθούν στις Ευρωπαϊκές ή άλλες ξένες αγορές. Η κύρια μας ικανότητα είναι να φροντίσουμε ώστε να αποκτήσει η επιχείρηση σας παγκόσμια εμβέλεια! Η Grand Gector προσφέρει ευέλικτη κοστολόγηση και παραδίδει εξατομικευμένη δέσμευση σε κάθε πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. BYYD

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η BYYD είναι μια τεχνολογική εταιρεία με έδρα στην Ρωσία που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο εμπόριο και στην διαφήμιση σε κινητές συσκευές. Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη για κάθε διαφημιστική εκστρατεία σε όλα τα στάδια: ενημέρωση, παραγωγή, καθώς και σχεδιασμός διαφήμισης, σχεδιασμός και παραγωγή διαφημιστικής εκστρατείας σε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, αναφορά στην εμπορική εκστρατεία. Μεγέθη διαφημιστικών πλαισίων: πλαίσιο πλήρους οθόνης, γνήσιο μορφότυπο, πλαίσια πολλαπλών μέσων, βίντεο. Οι εταίροι μας αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο και ανεξάρτητες διαφημιστικές εταιρείες. Τα εργαλεία μας συμπεριλαμβάνουν όλα τα SSP κλειδιά που μας προσφέρει έναν χαρτοφύλακα με πάνω από 100 000 κινητές εφαρμογές με τα εργαλεία διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο που εγγυούνται μια πρωτοφανής ακτίνα δράσης. Προσφέρουμε στους πελάτες μας το Brand Lift service – μια έρευνα που βοηθά στην αξιολόγηση της οργανικής ευαισθητοποίησης ενός σήματος στο κοινό κινητών εφαρμογών λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ποσοστό χρηστών που χρησιμοποιεί αποκλειστικά κινητές εφαρμογές, αλλά και για την συλλογή δεδομένων για την αύξηση της ευαισθητοποίησης απέναντι στο εμπορικό σήμα μετά την διαφημιστική ενέργεια.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ABK AGENCE DIGITALE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. WINBOUND

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. UPTO1

  Γαλλία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LE MONDE DU SAAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. RAAB WERBEAGENTUR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. ARIAH CONCEPT

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. 360-WEBMARKETING.COM

  Τυνησία

  Η 360 Webmarketing είναι ένα υπεράκτιο πρακτορείο διαδικτυακού μάρκετινγκ και παροχής συμβουλών με έδρα στην Τυνησία και ειδικεύεται στις υπεργολαβίες υψηλής ποιότητας για διαδικτυακά πρακτορεία, πρακτορεία διαδικτυακού μάρκετινγκ, καθώς και διαφημιστικά γραφεία της Ευρώπης. Είμαστε σε θέση να παρέμβουμε σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας υλοποίηση εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ: φυσική προβολή, Google AdWords, μάρκετινγκ περιεχομένου, SMO, διαχείριση κοινότητας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, webmastering και σχεδιασμός γραφικών.

 5. EASTRATEGIES SRL

  Ρουμανία

  Η Eastrategies είναι μια διεθνής συνοδευτική εταιρεία με έδρα στη Ρουμανία. Ειδικευόμαστε στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Σερβία και τη Μολδαβία. Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται οι Bretagne Commerce International, IMF και BNP Paribas Fortis. Μέλος του OSCI. Συνοδεύουμε σχεδόν 55 εταιρείες σε ετήσια βάση σε μεμονωμένες προσαρμοσμένες αποστολές. Υποστήριξη στην εγκατάσταση, την ίδρυση γραφείου, την αναζήτηση υπεργολάβων, την ανάθεση εργασιών σε τρίτους, τις προοπτικές, εμπορική αντιπροσώπευση, την αναζήτηση αντιπροσώπων και διανομέων, πρόσληψη προσωπικού, μισθωτή μεταφορά αποσκευών.

 1. AMVCB

  Βέλγιο

  Σύλλογος των καλύτερων Πωλητών, Εταιρειών και Εμπόρων στο Βέλγιο. Η ένωση έχει ως στόχο να ενισχύσει την επιχειρηματική της πώλησης και να βοηθήσει να αναβιώσουν οι ανεξάρτητες, ΜΜΕ, SOHO και ακόμα και μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη. Οι προκλήσεις μας: Η αποτίμηση της επιχείρησης πωλήσεων μέσω της ανάπτυξης "ενός χάρτη του καλού πωλήτη και εμπόρου" πρέπει να ακολουθείται από τα μέλη μας. Οργάνωση μεταφοράς ενός βραβείου του καλύτερου πωλητή, του καλύτερου καταστήματος και του καλύτερου εμπόρου στο Βέλγιο. Παρέχουν ευκαιρίες για άτομα που αναζητούν εργασία να εκπαιδευτούν στο επάγγελμα. Και επιτρέπουν ανεξάρτητες εταιρείες να σχηματίσουν ή να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους με χαμηλότερο κόστος. Για να βρείτε μεταξύ των βάσεων δεδομένων, άνθρωποι με στόχους. Παροχή κατάρτισης που θα παρασχεθεί από τους καλύτερους προπονητές. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες

 2. PENTAGON STRATEGIC MARKETING

  Ελλάδα

  Στρατηγικό Μάρκετινγκ On-Demand. Μία ευέλικτη λύση για επιχειρήσεις χωρίς εσωτερικό τμήμα μάρκετινγκ. Στην Pentagon αναβαθμίζουμε τις ελληνικές εταιρείες με Μάρκετινγκ και Επικοινωνία διεθνών brands, προσαρμοσμένα στην ελληνική αγορά, με ευέλικτο τρόπο. Στήνουμε τις διαδικασίες των πελατών μας και φροντίζουμε να γίνονται σωστά και οικονομικά. Έχουμε δύο κατηγορίες υπηρεσιών, τα Έργα [projects] και τις Συμβουλευτικές Συνεδρίες [αμοιβή ανά ώρα]: MARKETING PROJECTS OUTSOURCING - Επιχειρηματικό Σχέδιο - Δομημένο Μάρκετινγκ - Μέθοδοι Ανάπτυξης Πωλήσεων - Επικοινωνία & Προωθητικές Ενέργειες - Ανάπτυξη Εταιρικής Φήμης ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ - Λήψη Στρατηγικών Αποφάσεων - Σχεδιασμός γκάμας προϊόντων - Διαχείριση Αποθεμάτων - Εμπορική Πολιτική - Digital Marketing & SEO

 3. PROTYPON

  Ελλάδα

  Σύμβουλοι ποιότητας και ανάπτυξης - Γεωργικοί ΣύμβουλοιΗ PROTYPON παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής, της επεξεργασίας, διάθεσης και προώθησης των αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, της ιχνηλασιμότητας, καθώς και της προστασίας του περιβάλλοντος και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 4. DINA FERREIRA MARKETING PARA PEQUENAS E MÉDIAS EMPRESAS

  Πορτογαλία

 5. WIEMKES WERBEAGENTUR

  Γερμανία

 6. AGENTSTVO OPTOVYCH PRODAZH ELENA IVANENKO

  Ουκρανία

 7. CONNELL MARKETING ASSOCIATES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. BRAND COACH ILL GRAFF DESIGN

  Κάτω Χώρες

 9. BE SOCIAL

  Πορτογαλία

 10. PATCH MARKETING

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. MON COACH MARKETING

  Ισπανία

 2. CLARKS DIGITAL - MARKETING & SEO AGENCY

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. ROSEXPORT

  Ρωσία

 4. LEBRUN COMMUNICATION

  Βέλγιο

 5. EGOVISION GMBH

  Γερμανία

 6. ASPID - AGENCIA DE MARKETING Y COMUNICACIÓN B2B E INDUSTRIAL

  Ισπανία

 7. SCHULMEISTER PODOLOGIE

  Γερμανία

 8. MARKETINGA

  Γερμανία

 9. VENDE MÁS

  Ισπανία

 10. BREEZE DEVELOPMENT - WEBSITE DESIGN & DEVELOPMENT

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.476 επιχειρήσεις

Χ'ωρες