• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Λιθουανία

  Η συμμετοχική εταιρεία «Baltic Tube Service» ιδρύθηκε το 2006 με αντικείμενο την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων σωλήνων, καθώς και δεσμών χαλύβδινων φύλλων. Από τη σύλληψή της, η Baltic Tube Service δραστηριοποιήθηκε σε διάφορα έργα σε ευρωπαϊκές χώρες, εξυπηρετώντας θύρες εξαγωγής, κατασκευές πετρελαιαγωγών και διαδικασίες που διεκπεραιώθηκαν με τη μέθοδο χωρίς τάφρους. Η Baltic Tube Service εγγυάται την ταχεία παράδοση των προϊόντων από την αποθήκη της σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη βέλτιστη λύση για εσάς.

 2. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Η BUHLMANN Rohr-Fittings-Stahlhandel GmbH +Co. KG ιδρύθηκε το 1945 και είναι εδώ και περίπου 70 χρόνια αξιόπιστος συνεργάτης για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με δυνατότητες αποθήκευσης άνω των 55.000 τόνων σε εγκαταστάσεις άνω των 130.000 τ.μ. σε εννέα μονάδες αποθήκευσης, η Buhlmann Gruppe συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων διατήρησης αποθέματος για χαλυβδοσωλήνες χωρίς ραφή και συγκολλητούς χαλυβδοσωλήνες, εξαρτήματα σύνδεσης και παρελκόμενα σωλήνων κατά DIN EN και ASME. Η Buhlmann παρέχει στους πελάτες της λύσεις πλήρους εξυπηρέτησης από τον ίδιο προμηθευτή. Αυτές περιλαμβάνουν επίσης λύσεις διοικητικής μέριμνας, παραγωγής συγκροτημάτων, επεξεργασίας και επίστρωσης υλικού και ελέγχων υλικού κάθε είδους. Κυρίως επιχειρήσεις από τους τομείς της ενέργειας, της πετροχημείας, της χημικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου, καθώς και της ναυπηγικής και της κατασκευής μηχανημάτων εμπιστεύονται την υψηλή ποιότητα την οποία παρέχει η BUHLMANN. Επί του παρόντος, η BUHLMANN GRUPPE απασχολεί σε ολόκληρο τον κόσμο περισσότερους από 700 συνεργάτες σε 17 χώρες.

 3. DYLAN BELGIE

  Βέλγιο

  Με τον ετήσιο κύκλο εργασιών του ομίλου να ανέρχεται σε περισσότερα από 380 εκατομμύρια ευρώ, διατηρούμε ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε σωλήνες, ράβδους, είδη σιδηρουργίας, φλάντζες, βαλβίδες, γωνίες και εξαρτήματα, κάθε μεγέθους και ποιότητας. Διατηρούμε απόθεμα σε ανθρακοχάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, διπλό χάλυβα, υπέρδιπλο χάλυβα, υλικά για σωλήνες από ελαφρώς κεκραμένους χάλυβες. Το μηχανουργείο των εγκαταστάσεών μας, σε άμεση συνάρτηση με την επαγγελματική μας τεχνογνωσία και ευελιξία, επιβεβαιώνει την επιτυχία και τη φήμη μας στην επίλυση προβλημάτων και την ανταπόκριση στις πιο σύντομες προθεσμίες. Το απόθεμά μας σε υλικά σωληνώσεων, εξαρτήματα, φλάντζες και βαλβίδες υπερβαίνει τους 90.000 τόνους και βρίσκεται σε όλη την Ευρώπη για την εξυπηρέτηση βιομηχανιών όπως η πετροχημεία, η παραγωγή ενέργειας και οι υπεράκτιες επιχειρήσεις, καθώς και οι EPC και κατασκευαστές. Το καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο είναι εξοικειωμένο με τα πρότυπα EN και ASME και τα διεθνή πρότυπα, με την υποστήριξη της εξυπηρέτησης μετά την πώληση και ένα εξειδικευμένο τμήμα εξαγωγών, συντονίζει από την αποστολή μεμονωμένων τεμαχίων έως προσαρμοσμένα έργα.

 4. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή συγκολλητών με υψηλή συχνότητα σωλήνων λεπτού πάχους τοιχώματος από αλουμίνιο, επίπεδων οβάλ σωλήνων, προφίλ από αλουμίνιο για τον κλάδο των αυτοκινήτων. Τα προϊόντα μας: σωλήνες αλουμινίου, συγκολλητοί σωλήνες αλουμινίου, ορειχάλκινοι σωλήνες, ορειχάλκινοι σωλήνες χωρίς ραφές, σωλήνες ψυγείου από αλουμίνιο, συγκολλητοί ορειχάλκινοι σωλήνες.

 5. CYBERSTEEL

  Ρωσία

  Η εταιρεία CYBERSTEEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, ανοξείδωτο, και Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Pervouralsk, Ρωσία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. STEEL GATE

  Ρουμανία

  Η εταιρεία STEEL GATE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 2. OOO KRANMETIZ

  Ουκρανία

  Η εταιρεία OOO KRANMETIZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευάζονται χαλύβδινοι σωλήνες κατά παραγγελία, χαλυβδινοι σωληνες καθοδου ομβριων υδατων για οικοδομες, χαλυβδοσωληνες ψυχρης διελασης, και χαλυβδοσωληνες ακριβειας. Έχει έδρα σε Nikopol, Ουκρανία.

 3. OTRISH GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία OTRISH GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

 4. VAN LEEUWEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VAN LEEUWEN GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Moers, Γερμανία.

 5. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Ισπανία

  Η εταιρεία TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, χαλυβδινοι σωληνες χωρις συγκολλησεις, χαλυβδοσωληνες ακριβειας, και Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Arenys De Mar, Barcelona, Ισπανία.

 1. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Γερμανία

  Η εταιρεία DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Λαμαρίνες και σωλήνες, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Grevenbroich, Γερμανία.

 2. UGTRANSSTROYKOMPLEKT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία UGTRANSSTROYKOMPLEKT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, χαλυβδινοι σωληνες χωρις συγκολλησεις, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, αγωγοι απο χαλυβα, και σωληνες απο μεταλλο χωρις συγκολληση. Έχει έδρα σε Dnipropetrovsk, Ουκρανία.

 1. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπη ξυλειας, Μεταλλουργία και σιδηρουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες. Έχει έδρα σε St. Georgen Im Attergau, Αυστρία.

 2. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία ODO BELAUTOZAPCHAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες ανευ ραφης, και χαλυβδοσωληνες ψυχρης διελασης. Έχει έδρα σε Zhodino, Λευκορωσία.

 3. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δακτυλιοι, σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, χαλυβδοσωληνες ακριβειας, και Επεξεργασία σωλήνων. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 4. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, ανοξείδωτο σύρμα, χαλυβδοσωληνες ακριβειας, αγωγοι απο χαλυβα, και Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Emmingen-Liptingen, Γερμανία.

 5. HONE ALL PRECISION LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HONE ALL PRECISION LTD., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργασίες γεώτρησης, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, Εργασίες γεώτρησης, συγκεκριμενες κατεργασιες βασει σχεδιου, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Leighton Buzzard, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, και Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 7. CRON METALS

  Ουκρανία

  Η εταιρεία CRON METALS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράβδοι - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, και Σφυρηλατημένος ραβδοχάλυβας. Έχει έδρα σε Dnipropetrovsk, Ουκρανία.

 8. STEEL GATE

  Ρουμανία

  Η εταιρεία STEEL GATE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bucharest, Ρουμανία.

 1. RBR INTERNATIONAL

  Ιταλία

  Η εταιρεία RBR INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, φλαντζες, Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, και βανες. Έχει έδρα σε Arese, Ιταλία.

 2. MEEVER & MEEVER

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία MEEVER & MEEVER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες ανευ ραφης, ακροφυσια, και μεταλλικοί αγωγοί. Έχει έδρα σε Meerkerk, Κάτω Χώρες.

 3. SUMINISTROS PEÑARANDA S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία SUMINISTROS PEÑARANDA S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Vitoria, Ισπανία.

 4. INTERPIPE

  Ουκρανία

  Η εταιρεία INTERPIPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες ανευ ραφης, και συγκολλημενοι σωληνες. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

 5. SC SENAL-COM SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SC SENAL-COM SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωλήνες για μηχανικές εφαρμογές, και σωλήνες συρματοποιημένοι εν ψυχρώ. Έχει έδρα σε Bacau, Ρουμανία.

 6. WALCOWNIA RUR SILESIA SA

  Πολωνία

  Η εταιρεία WALCOWNIA RUR SILESIA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες ανευ ραφης, Αγωγοί και σωλήνες ακριβείας- σιδηρούχα μέταλλα, σωληνες για υδραυλικους εξοπλισμους, και σωλήνες συρματοποιημένοι εν ψυχρώ. Έχει έδρα σε Siemianowice Slaskie, Πολωνία.

 7. NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER AB

  Σουηδία

  Η εταιρεία NORDISKA SKORSTENSPRODUKTER AB, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε VARGON, Σουηδία.

 8. INTERPIPE EUROPE SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία INTERPIPE EUROPE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολλημενοι σωληνες, και σωληνες ανευ ραφης. Έχει έδρα σε Paradiso, Ελβετία.

 9. EFFE GROUP S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία EFFE GROUP S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Castelnuovo Del Garda, Ιταλία.

 10. SUPERFLEX EUROPE B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία SUPERFLEX EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

42 Επιχειρήσεις