• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Παραγωγή συγκολλητών με υψηλή συχνότητα σωλήνων λεπτού πάχους τοιχώματος από αλουμίνιο, επίπεδων οβάλ σωλήνων, προφίλ από αλουμίνιο για τον κλάδο των αυτοκινήτων. Τα προϊόντα μας: σωλήνες αλουμινίου, συγκολλητοί σωλήνες αλουμινίου, ορειχάλκινοι σωλήνες, ορειχάλκινοι σωλήνες χωρίς ραφές, σωλήνες ψυγείου από αλουμίνιο, συγκολλητοί ορειχάλκινοι σωλήνες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. CYBERSTEEL

  Ρωσία

  Verified by Europages badge
 3. OTRISH GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 4. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Λιθουανία

  Η συμμετοχική εταιρεία «Baltic Tube Service» ιδρύθηκε το 2006 με αντικείμενο την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων σωλήνων, καθώς και δεσμών χαλύβδινων φύλλων. Από τη σύλληψή της, η Baltic Tube Service δραστηριοποιήθηκε σε διάφορα έργα σε ευρωπαϊκές χώρες, εξυπηρετώντας θύρες εξαγωγής, κατασκευές πετρελαιαγωγών και διαδικασίες που διεκπεραιώθηκαν με τη μέθοδο χωρίς τάφρους. Η Baltic Tube Service εγγυάται την ταχεία παράδοση των προϊόντων από την αποθήκη της σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη βέλτιστη λύση για εσάς.

 3. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Η BUHLMANN Rohr-Fittings-Stahlhandel GmbH +Co. KG ιδρύθηκε το 1945 και είναι εδώ και περίπου 70 χρόνια αξιόπιστος συνεργάτης για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με δυνατότητες αποθήκευσης άνω των 55.000 τόνων σε εγκαταστάσεις άνω των 130.000 τ.μ. σε εννέα μονάδες αποθήκευσης, η Buhlmann Gruppe συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων διατήρησης αποθέματος για χαλυβδοσωλήνες χωρίς ραφή και συγκολλητούς χαλυβδοσωλήνες, εξαρτήματα σύνδεσης και παρελκόμενα σωλήνων κατά DIN EN και ASME. Η Buhlmann παρέχει στους πελάτες της λύσεις πλήρους εξυπηρέτησης από τον ίδιο προμηθευτή. Αυτές περιλαμβάνουν επίσης λύσεις διοικητικής μέριμνας, παραγωγής συγκροτημάτων, επεξεργασίας και επίστρωσης υλικού και ελέγχων υλικού κάθε είδους. Κυρίως επιχειρήσεις από τους τομείς της ενέργειας, της πετροχημείας, της χημικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου, καθώς και της ναυπηγικής και της κατασκευής μηχανημάτων εμπιστεύονται την υψηλή ποιότητα την οποία παρέχει η BUHLMANN. Επί του παρόντος, η BUHLMANN GRUPPE απασχολεί σε ολόκληρο τον κόσμο περισσότερους από 700 συνεργάτες σε 17 χώρες.

 4. DYLAN BELGIE

  Βέλγιο

  Με τον ετήσιο κύκλο εργασιών του ομίλου να ανέρχεται σε περισσότερα από 380 εκατομμύρια ευρώ, διατηρούμε ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε σωλήνες, ράβδους, είδη σιδηρουργίας, φλάντζες, βαλβίδες, γωνίες και εξαρτήματα, κάθε μεγέθους και ποιότητας. Διατηρούμε απόθεμα σε ανθρακοχάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, διπλό χάλυβα, υπέρδιπλο χάλυβα, υλικά για σωλήνες από ελαφρώς κεκραμένους χάλυβες. Το μηχανουργείο των εγκαταστάσεών μας, σε άμεση συνάρτηση με την επαγγελματική μας τεχνογνωσία και ευελιξία, επιβεβαιώνει την επιτυχία και τη φήμη μας στην επίλυση προβλημάτων και την ανταπόκριση στις πιο σύντομες προθεσμίες. Το απόθεμά μας σε υλικά σωληνώσεων, εξαρτήματα, φλάντζες και βαλβίδες υπερβαίνει τους 90.000 τόνους και βρίσκεται σε όλη την Ευρώπη για την εξυπηρέτηση βιομηχανιών όπως η πετροχημεία, η παραγωγή ενέργειας και οι υπεράκτιες επιχειρήσεις, καθώς και οι EPC και κατασκευαστές. Το καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο είναι εξοικειωμένο με τα πρότυπα EN και ASME και τα διεθνή πρότυπα, με την υποστήριξη της εξυπηρέτησης μετά την πώληση και ένα εξειδικευμένο τμήμα εξαγωγών, συντονίζει από την αποστολή μεμονωμένων τεμαχίων έως προσαρμοσμένα έργα.

 5. OOO KRANMETIZ

  Ουκρανία

 1. STEEL GATE

  Ρουμανία

 2. NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD

  Κίνα

 3. VAN LEEUWEN GMBH

  Γερμανία

 4. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Ισπανία

 5. MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED

  Ινδία

 6. STEEL GATE

  Ρουμανία

 7. XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD

  Κίνα

 8. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Λευκορωσία

 9. ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD.

  Κίνα

 10. HONE ALL PRECISION LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Αίγυπτος

 2. PETRO-INDUSTRIE SARL

  Αλγερία

 3. ALLGORITHM

  Ρωσία

 4. OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE

  Κίνα

 5. WALCOWNIA RUR SILESIA SA

  Πολωνία

 6. RBR INTERNATIONAL

  Ιταλία

 7. CRON METALS

  Ουκρανία

 8. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Ρουμανία

 9. INTERTRADE SERVICES

  Ρωσία

 10. ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY

  Ηνωμένες Πολιτείες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

76 επιχειρήσεις