• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σφαιρίδια ακριβείας

Αποτελέσματα για

Σφαιρίδια ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Marteau & Lemarié, ειδικοί στα σφαιρίδια από το 1922, εμπορεύεται κάθε είδους βιομηχανικά σφαιρίδια της αγοράς. Φημιζόμενη για την ποιότητα των σφαιριδίων ακριβείας της, η εταιρεία μας προμηθεύει επίσης με σφαιρίδια στίλβωσης ή σφαιρίδια θραύσης. Οι διάφοροι τύποι σφαιριδίων ακριβείας που διαθέτουμε: σφαιρίδια ακριβείας από χάλυβα και ανοξείδωτο ή πλαστικό, καθώς και άλλα σφαιρίδια ακριβείας (σφαιρίδια από καρβίδιο του βολφραμίου, κεραμικά σφαιρίδια, γυάλινα σφαιρίδια, σφαιρίδια από μπρούντζο και ορείχαλκο). Τα σφαιρίδια από χάλυβα και τα ανοξείδωτα σφαιρίδια καθορίζονται από την ονομαστική τους διάμετρο, την πρώτη ύλη από την οποία κατασκευάζονται, καθώς και από τον βαθμό ακριβείας τους. Σφαιρίδια θραύσης και σφαιρίδια στίλβωσης: διατηρούμε απόθεμα κυρίως από τα χαλύβδινα σφαιρίδια, τα ανοξείδωτα σφαιρίδια και τα γυάλινα σφαιρίδια. Για επιπλέον πληροφορίες ή για αιτήσεις για προσφορά, η τεχνική ομάδα πωλήσεών μας βρίσκεται στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η B&G κατασκευάζει σφαιρίδια για βιομηχανικές βάνες εγκατεστημένες σε εξοπλισμούς νερού, αέρα και αερίου και αδαμαντοποιημένα και χρωμιωμένα σφαιρίδια με πάχος υψηλής ακρίβειας. Η παραγωγή προέρχεται με διάφορους τρόπους, από σειρές ράβδων από ορείχαλκο ή συμπαγείς ή κενά σφαιρίδια από ορείχαλκο μορφοποιημένα ή ακόμα από την χύτευση σφαιριδίων σε καλούπι. Στη συνέχεια, τα προϊόντα υποβάλλονται σε φρεζάρισμα, διάτρηση ή αδαμαντοποίηση. Τέλος τα σφαιρίδια επεξεργάζονται επιφανειακά με επιχρωμίωση, επινικέλωση, εναπόθεση τεφλόν και επένδυση T.E.A. ®.

 3. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 4. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RIKU MASCHINENTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφαιρίδια ακριβείας, Χαλύβδινες σφαίρες με θετικές ανοχές, Χαλύβδινες σφαίρες με αρνητικές ανοχές, Κεραμικές σφαίρες με θετικές ανοχές, Κεραμικές σφαίρες με αρνητικές ανοχές, Σφαίρες σε όλες τις συνήθεις εμπορικές διαστάσεις, Ειδικές σφαίρες από εντελώς διαφορετικά υλικά κατασκευής, Σφαίρες στίλβωσης από εντελώς διαφορετικά υλικά κατασκευής, και μεταλλικά σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Monheim Am Rhein, Γερμανία.

 5. SPHEROTECH GMBH

  Γερμανία

  Εξατομικευμένες λύσεις για μέγιστες απαιτήσεις. Η Spherotech ασχολείται με σφαιρίδια ακριβείας που ανταποκρίνονται στις μέγιστες απαιτήσεις και σε προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση από το A ως το Ω. Η ομάδα μας της Fulda από 16 πεπειραμένους, ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες δημιουργεί εξατομικευμένες λύσεις, διεκπεραιώνει τις δικές σας ατομικές και ομαδικές παραγγελίες, την προμήθεια μέσω πλατφόρμας ή την ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων EDI. Οι αξιόπιστες προθεσμίες παράδοσης με επακριβώς προγραμματισμένο απόθεμα αποθήκης και συμφωνημένα αποθέματα ασφαλείας αποτελούν απαράβατο όρο για την Spherotech. Η επιχείρηση προμηθεύει περίπου 3, 0 δισεκατομμύρια σφαιριδίων ανά έτος σε επώνυμους Ευρωπαίους πελάτες, οι οποίοι εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας από την Fulda. Εκτός από σφαιρίδια από εντελώς διαφορετικά υλικά, η γκάμα των προϊόντων της Spherotech περιλαμβάνει κυλίνδρους και τορναριστά εξαρτήματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PRECIBALL SA

  Βέλγιο

  Η διεύθυνση Preciball της Saluc κατασκευάζει και διανέμει σφαιρίδια ακριβείας βιομηχανικής χρήσης, προσαρμοσμένα για κάθε τομέα εφαρμογής. Με ειδίκευση στην προσαρμογή εξατομικευμένων σχεδίων, προμηθεύουμε εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο με σφαιρίδια βιομηχανικής χρήσης. Η ποιότητα των σφαιριδίων βιομηχανικής χρήσης είναι εγγυημένη χάρη στην πιστοποίηση ISO που διαθέτουμε. Σας προμηθεύουμε με τυποποιημένα προϊόντα στον τομέα της δραστηριότητάς σας, καθώς και με λύσεις κατά παραγγελία σε όλα τα υλικά, όλα τα μεγέθη και κάθε ανθεκτικότητας.

 2. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ACCURIDE INTERNATIONAL LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραμμικοι οδηγοι. Έχει έδρα σε Northampton, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. CIMAP

  Γαλλία

  Η εταιρεία CIMAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφαιρίδια ακριβείας, σφαιρίδια χάλυβα, Σφαιρίδια ακριβείας, ανοξείδωτα σφαιρίδια, και πλαστικά σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 4. UWE BEARING

  Κίνα

  Η εταιρεία UWE BEARING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει έδρα σε Wafangdian, Κίνα.

 5. GO FULL THROTTLE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GO FULL THROTTLE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λάδια συνθετικής λίπανσης, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Kilmarnock, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, και Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Neusäß, Γερμανία.

 2. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιριδια για τον τομεα της αυτοκινησης απο ανοξειδωτο χαλυβα, Σφαιρίδια, βελόνες, κύλινδροι, και γυαλινα σφαιριδια. Έχει έδρα σε La Talaudière, Γαλλία.

 1. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Γαλλία

  Η εταιρεία METALBALL - BILLES DE PRECISION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρίδια χάλυβα, σφαιρίδια ρουλεμάν, ανοξείδωτα σφαιρίδια, και σφαιρίδιο από πλαστικό. Έχει έδρα σε Grisolles, Γαλλία.

 2. NEW BALLS SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία NEW BALLS SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιριδια εδρασης, και σφαιριδια ακριβειας. Έχει έδρα σε Cormano, Ιταλία.

 3. WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE

  Γερμανία

  Η εταιρεία WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 4. FRÄSTECHNIK KRIEGER

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRÄSTECHNIK KRIEGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφαιρίδια ακριβείας, και Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει έδρα σε Pettendorf, Γερμανία.

 5. GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Bannewitz, Γερμανία.

 6. WICHMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WICHMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές βαλβίδες, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Υδραυλικές βαλβίδες, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Oyten, Γερμανία.

 7. ATMAANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ATMAANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, και Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Schwarzenbach a.d.Saale, Γερμανία.

 8. EPRO ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EPRO ELEKTRONIK GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, Σφαιρίδια ακριβείας, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, και Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει έδρα σε Kahl am Main, Γερμανία.

 1. GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικές βαλβίδες, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικές βαλβίδες, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Halle, Γερμανία.

 2. NETTER GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία NETTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφαιρίδια ακριβείας, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Δονητές βιομηχανικής χρήσης - εγκαταστάσεις, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Σφαιρίδια ακριβείας, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Δονητές βιομηχανικής χρήσης - εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Ελβετία.

 3. NOMA-GETRIEBE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NOMA-GETRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Σφαιρίδια ακριβείας, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οδοντωτοί τροχοί, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Σφαιρίδια ακριβείας, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Οδοντωτοί τροχοί. Έχει έδρα σε Windhagen, Γερμανία.

 4. KACHELMANN GETRIEBE VERTRIEBS UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KACHELMANN GETRIEBE VERTRIEBS UND KONSTRUKTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, Σφαιρίδια ακριβείας, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, και Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει έδρα σε Strullendorf, Γερμανία.

 5. SPICER GELENKWELLENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SPICER GELENKWELLENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ανυψωτικά οχημάτων για συνεργεία, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ανυψωτικά οχημάτων για συνεργεία, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 6. WICHMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WICHMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές βαλβίδες, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Υδραυλικές βαλβίδες, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Hohenkammer, Γερμανία.

 7. CONCAR INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CONCAR INDUSTRIETECHNIK GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Σφαιρίδια ακριβείας, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει έδρα σε Hohenkammer, Γερμανία.

 8. GAMBINI DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GAMBINI DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Σφαιρίδια ακριβείας, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, και Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 9. JOSEF HOHN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JOSEF HOHN GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί μειωτήρες, Σφαιρίδια ακριβείας, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Υδραυλικοί μειωτήρες, Σφαιρίδια ακριβείας, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gersthofen, Γερμανία.

 10. BLITZ GELENKWELLEN DIENST GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BLITZ GELENKWELLEN DIENST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφαιρίδια ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικές βαλβίδες, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικές βαλβίδες, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Frechen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σφαιρίδια ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

117 Επιχειρήσεις