• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σφαιρίδια ακριβείας

Αποτελέσματα για

Σφαιρίδια ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Γαλλία

  Η Marteau & Lemarié, ειδικοί στα σφαιρίδια από το 1922, εμπορεύεται κάθε είδους βιομηχανικά σφαιρίδια της αγοράς. Φημιζόμενη για την ποιότητα των σφαιριδίων ακριβείας της, η εταιρεία μας προμηθεύει επίσης με σφαιρίδια στίλβωσης ή σφαιρίδια θραύσης. Οι διάφοροι τύποι σφαιριδίων ακριβείας που διαθέτουμε: σφαιρίδια ακριβείας από χάλυβα και ανοξείδωτο ή πλαστικό, καθώς και άλλα σφαιρίδια ακριβείας (σφαιρίδια από καρβίδιο του βολφραμίου, κεραμικά σφαιρίδια, γυάλινα σφαιρίδια, σφαιρίδια από μπρούντζο και ορείχαλκο). Τα σφαιρίδια από χάλυβα και τα ανοξείδωτα σφαιρίδια καθορίζονται από την ονομαστική τους διάμετρο, την πρώτη ύλη από την οποία κατασκευάζονται, καθώς και από τον βαθμό ακριβείας τους. Σφαιρίδια θραύσης και σφαιρίδια στίλβωσης: διατηρούμε απόθεμα κυρίως από τα χαλύβδινα σφαιρίδια, τα ανοξείδωτα σφαιρίδια και τα γυάλινα σφαιρίδια. Για επιπλέον πληροφορίες ή για αιτήσεις για προσφορά, η τεχνική ομάδα πωλήσεών μας βρίσκεται στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Ιταλία

  Η B&G κατασκευάζει σφαιρίδια για βιομηχανικές βάνες εγκατεστημένες σε εξοπλισμούς νερού, αέρα και αερίου και αδαμαντοποιημένα και χρωμιωμένα σφαιρίδια με πάχος υψηλής ακρίβειας. Η παραγωγή προέρχεται με διάφορους τρόπους, από σειρές ράβδων από ορείχαλκο ή συμπαγείς ή κενά σφαιρίδια από ορείχαλκο μορφοποιημένα ή ακόμα από την χύτευση σφαιριδίων σε καλούπι. Στη συνέχεια, τα προϊόντα υποβάλλονται σε φρεζάρισμα, διάτρηση ή αδαμαντοποίηση. Τέλος τα σφαιρίδια επεξεργάζονται επιφανειακά με επιχρωμίωση, επινικέλωση, εναπόθεση τεφλόν και επένδυση T.E.A. ®.

 3. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Αυστρία

 4. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Γερμανία

 5. SPHEROTECH GMBH

  Γερμανία

  Εξατομικευμένες λύσεις για μέγιστες απαιτήσεις. Η Spherotech ασχολείται με σφαιρίδια ακριβείας που ανταποκρίνονται στις μέγιστες απαιτήσεις και σε προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση από το A ως το Ω. Η ομάδα μας της Fulda από 16 πεπειραμένους, ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες δημιουργεί εξατομικευμένες λύσεις, διεκπεραιώνει τις δικές σας ατομικές και ομαδικές παραγγελίες, την προμήθεια μέσω πλατφόρμας ή την ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων EDI. Οι αξιόπιστες προθεσμίες παράδοσης με επακριβώς προγραμματισμένο απόθεμα αποθήκης και συμφωνημένα αποθέματα ασφαλείας αποτελούν απαράβατο όρο για την Spherotech. Η επιχείρηση προμηθεύει περίπου 3, 0 δισεκατομμύρια σφαιριδίων ανά έτος σε επώνυμους Ευρωπαίους πελάτες, οι οποίοι εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας από την Fulda. Εκτός από σφαιρίδια από εντελώς διαφορετικά υλικά, η γκάμα των προϊόντων της Spherotech περιλαμβάνει κυλίνδρους και τορναριστά εξαρτήματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PRECIBALL SA

  Βέλγιο

  Η διεύθυνση Preciball της Saluc κατασκευάζει και διανέμει σφαιρίδια ακριβείας βιομηχανικής χρήσης, προσαρμοσμένα για κάθε τομέα εφαρμογής. Με ειδίκευση στην προσαρμογή εξατομικευμένων σχεδίων, προμηθεύουμε εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο με σφαιρίδια βιομηχανικής χρήσης. Η ποιότητα των σφαιριδίων βιομηχανικής χρήσης είναι εγγυημένη χάρη στην πιστοποίηση ISO που διαθέτουμε. Σας προμηθεύουμε με τυποποιημένα προϊόντα στον τομέα της δραστηριότητάς σας, καθώς και με λύσεις κατά παραγγελία σε όλα τα υλικά, όλα τα μεγέθη και κάθε ανθεκτικότητας.

 2. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. UWE BEARING

  Κίνα

 4. CIMAP

  Γαλλία

 5. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Γαλλία

 1. NEW BALLS SRL

  Ιταλία

 2. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Γαλλία

 1. GO FULL THROTTLE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. NEUNKIRCHENER ACHSENFABRIK AG

  Γερμανία

 3. NEW BALL S.A.S. DI MORGANTE A.& C.

  Ιταλία

 4. KACHELMANN GETRIEBE VERTRIEBS UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Γερμανία

 5. ATMAANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. ERWIN NEUMANN GMBH

  Γερμανία

 7. ELSO ELBE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 8. ANKER GETRIEBE GMBH

  Γερμανία

 1. WÜRGES VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. SHANDONG BEST-ORIENTATION BEARING CO.,LTD

  Κίνα

 3. JINAN TIANYUAN BEARING CO.,LTD

  Κίνα

 4. NINGBO BORINE MACHINERY CO.,LTD.

  Κίνα

 5. LYZY

  Κίνα

 6. SINO PRECISION BEARING

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 7. RULTEK BEARING

  Τουρκία

 8. SHANGHAI NBAY MECHANICAL EQUIPMENT CO., LTD

  Κίνα

 9. CHENG HONG YIAU BEARING ENTERPRISE CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 10. TIANJIN THAT BEARING COMPANY LIMITED

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σφαιρίδια ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

113 επιχειρήσεις