• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συστήματα μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Συστήματα μεταφοράς - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η AViTEQ διαθέτει από το 1939 υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις συστημάτων δονούμενων μεταφορέων και βιομηχανικών διαδικασιών για διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και σάς υποστηρίζει πάντοτε με το παγκόσμιο σέρβις της.

 2. FORBO SIEGLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πληροφορίες για εμάς - Τα καινοτομικά συστήματα στην παραγωγή, στη ροή υλικού και στη διοικητική μέριμνα αποτελούν σήμερα ουσιαστικούς παράγοντες ανταγωνισμού. Στο πλαίσιο αυτό, οι επίπεδοι ιμάντες υψηλής απόδοσης, καθώς και οι ταινίες μεταφοράς και επεξεργασίας διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο. Για το λόγο αυτό, κορυφαίες βιομηχανικές επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο θεωρούνται για τους ειδικούς τεχνικούς της Forbo Movement Systems ως εξειδικευμένοι συνεργάτες κατά την ανάπτυξη καινοτομικών λύσεων για τη μετάδοση κίνησης, τη μεταφορά και την παραγωγή. Το αποτέλεσμα: Ολοκληρωμένα, εξειδικευμένα για τον εκάστοτε κλάδο προγράμματα προϊόντων για τους πελάτες μας. Οι αξίες μας - Ως παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά επιχείρηση για συστήματα κίνησης παρέχουμε στους πελάτες μας πρώτης τάξεως λύσεις για τη διατήρηση της επιχειρηματικής τους επιτυχίας. Η αφοσίωση και η εξειδικευμένες γνώσεις μας παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πολλά υποσχόμενες προοπτικές. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία μας με 300 μονάδες σέρβις θέλουμε να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε τη θέση μας ως παγκόσμιος παράγοντας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα και η διαρκής βελτίωσή της είναι κεντρικής σημασίας για το σκοπό αυτό. Αυτή διαφαίνεται τόσο στα υψηλής ποιότητας και οικονομικά προϊόντα μας όσο και στην εξειδικευμένη και προσανατολισμένη στον πελάτη παροχή συμβουλών. Συμπεριφερόμαστε με συνέπεια όπως θέλουμε να μας συμπεριφέρεται το περιβάλλον μας: ως αξιόπιστος συνεργάτης.

 3. TEELMANN HANDELS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο εξειδικευμένος κατασκευαστής για συγκολλητές κατασκευές και επεξεργασία μετάλλων. Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται και υποστηρίζονται από εμάς. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τυχόν αναγκαίους εκτελωνισμούς. Είμαστε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη εμπορική επιχείρηση με επιχειρήσεις παραγωγής στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Τσεχία, στην Τουρκία και στην Ολλανδία. Χάρη στους διάφορους ειδικούς τομείς των επιχειρήσεων παραγωγής μας είμαστε σε θέση να διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Αλλά και για ιδιαίτερες επιθυμίες είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης σας.

 4. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η DAMBACH Lagersysteme είναι ένας εδραιωμένος προμηθευτής συστημάτων αποθήκης και μεταφοράς. Με άνω των 45 εμπειρία, η DAMBACH διαμορφώνει το μέλλον των αυτοματοποιημένων συστημάτων αποθήκης. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευές χειρισμού ραφιών, συστήματα μετακίνησης παλετών, ηλεκτρική επιδαπέδια τροχιά, συστήματα ανύψωσης φορτίων, συστήματα ελέγχου και λύσεις αυτοματισμού. Η DAMBACH συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας συστήματα μεταφοράς και αποθήκης για φορείς μεγάλων και μικρών φορτίων σε αποδοτικά συστήματα. Γενικές επιχειρήσεις και ολοκληρωτές συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τα δικά μας διαχρονικά συστήματα αποθήκης - MADE IN GERMANY.

 5. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων που περιλαμβάνει λύσεις από τον ίδιο προμηθευτή από την ανάπτυξη, την κατασκευή, την παραγωγή, τον αυτοματισμό έως την τελική συναρμολόγηση στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Το σύνθημα της εταιρείας: «αυτό που κανείς δεν τολμά, η Henke το κατασκευάζει! » Ορισμένες από τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία: Κατασκευή, παραγωγή: κυλινδροταινιών, διατάξεων, συστημάτων μεταφοράς, συστημάτων χειρισμού, ανατρεπόμενων συστημάτων, συστημάτων περιστροφής, εγκαταστάσεων μεταφοράς, αλυσομεταφορέων, κυλινδροταινιών (κυλινδρομεταφορέων), κυλινδροταινιών βαρέων φορτίων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

 2. TRAPO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η TRAPO GmbH με έδρα το Gescher-Hochmoor της Βεστφαλίας είναι ο συνεργάτης για το βιομηχανικό αυτοματισμό. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται ο σχεδιασμός και η μηχανολογία, η παραγωγή και η θέση σε λειτουργία, καθώς και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση για μηχανήματα και εγκαταστάσεις στους κλάδους της παραγωγής και της εσωτερικής διοικητικής μέριμνας. Οι λύσεις TRAPO χρησιμοποιούνται διατομεακά για την παραλαβή, τη στοίβαξη, τη (απο-)παλετοποίηση, τη συσκευασία, την αποθήκευση και σε συστήματα διαλογής και διανομής. Ο στόχος: Ανταπόκριση στις παγκοσμίως αυξανόμενες ανάγκες αυτοματισμού όλων των διαδικασιών παραγωγής. Η απαίτηση: Διάθεση λύσεων αυτοματισμού των πολυδιάστατων διαδικασιών παραγωγής προτού προκύψουν οι ανάγκες. Οι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία άνω των 60 ετών. Με υπερσύγχρονη τεχνολογία, η TRAPO GmbH θέτει νέα πρότυπα για την ομαλή μετάβαση στην παραγωγή και στην εσωτερική διοικητική μέριμνα. Η έρευνα και η ανάπτυξη βρίσκονται ανέκαθεν στο επίκεντρο του τεχνικού τμήματος της επιχείρησης. Η TRAPO GmbH αναπτύσσει σε συνεργασία με τους πελάτες της βέλτιστες λύσεις και ελέγχει όλες τις λειτουργίες στο τεχνικό τμήμα TRAPO υπό πραγματικές συνθήκες σε κλίνες δοκιμής.

 3. THOMSON MACHINERY BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

 4. ERO JOINT .TANALS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. LESSINE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Lessine Tailored Bulk Technology είναι δραστήρια στη βιομηχανία χύδην και τα προϊόντα σκόνης για 125 χρόνια, η Lessine είναι προμηθευτής και μια τεχνική επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη, κατασκευή και εγκατάσταση μηχανημάτων και βιομηχανικών λύσεων. Η Lessine έχει εμπειρία σε πέντε βασικές τεχνολογίες. θραύση, μίξη, ξήρανση, διαχωρισμός και χειρισμός. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλών τομέων δραστηριότητας.

 1. WIRE BELT COMPANY OSTERLOH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Wire Belt είναι ο παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής ταινιομεταφορέων ανοικτού πλέγματος και συστημάτων μεταφοράς από ανοξείδωτο χάλυβα.

 2. NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοφοροι ανυψωτηρες, Μεταφορείς κατακόρυφης διάταξης, και Μεταφορείς, συστήματα μεταφοράς. Έχει έδρα σε Hambühren, Γερμανία.

 1. VENNENS E.M.I

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VENNENS E.M.I, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ρομποτική, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, μηχανικες κατασκευες, μεταφορεις, μεταφορικα συστηματα με ιμαντα, αυτοματισμος ρομποτικη, μεταφορείς με αλυσίδα, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sint-Niklaas, Βέλγιο.

 2. SME SONDERMASCHINENBAU ENGELSDORF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SME SONDERMASCHINENBAU ENGELSDORF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλετάρισμα - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ταινίες μεταφοράς, θαλαμοι με ρομποτ, Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ταινίες μεταφοράς, ρομποτ παλετοποιησης, και περιστροφικά τραπέζια. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

 3. FMU FÖRDERANLAGEN MASCHINENBAU UMWELTTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η Förderanlagen Maschinenbau Umwelttechnik GmbH ιδρύθηκε το 1998 από πεπειραμένους τεχνικούς. Στόχος είναι η σχεδίαση και η υλοποίηση προσαρμοσμένων λύσεων προβλημάτων στους τομείς των συστημάτων μεταφοράς, της κατασκευής μηχανημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Από την παροχή συμβουλών έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε στη διάθεσή μας ένα άκρως εξειδικευμένο δίκτυο προμηθευτών ως εταίρους. Με τους συνεργάτες μας δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο. Υπηρεσίες: εργασίες σχεδιασμού, Engineering, ανάπτυξη, παραγωγή, συναρμολόγηση, θέση σε λειτουργία, εξυπηρέτηση μετά την πώληση

 4. JONGE POERINK CONVEYORS

  Κάτω Χώρες

  Μεταφορείς Jonge Poerink: κάνει την επιχείρησή σας να δουλέψει Η Jonge Poerink Μεταφορείς είναι παγκόσμια αναγνωρισμένος ειδικός σε αξόπιστα συστήματα εσωτερικών μεταφορών. Η αγορά μας αντιλαμβάνεται ως έναν ισχυρό εταίρο ο οποίος θα κάνει ευχαρίστως κάτι παραπάνω. Η δύναμή μας είναι στην ανάπτυξη και κατασκευή υψηλής ποιότητας σπιράλ και καμπύλες μεταφορείς. Παρέχουμε καινοτόμες λύσεις μεταφοράς σε διάφορες βιομηχανίες, όπως η επεξεργασία τροφίμων, συσκευασία, τα ποτά και τα βαρέα. Τα συστήματά μας έχουν σπονδυλωτή εγκατάσταση. Με άλλα λόγια, είναι τυποποιημένα όταν μπορούν να είναι και εξατομικευμένα όταν χρειάζεται να είναι. Με την προσθήκη της άφθονης γνώσης και της εμπειρίας που μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν την ιδανική ρύθμιση για κάθε περίσταση. Εκτός από ξεχωριστούς μεταφορείς μπορούμε επίσης να παρέχουμε πλήρεις σειρές παραγωγής με διάφορους μεταφορείς στη σειρά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Μεταφορείς Jonge Poerink στην ιστοσελίδα μας.

 5. PAKMA, UAB

  Λιθουανία

  Η JSC PAKMA σχεδιάζει, κατασκευάζει, δοκιμάζει, συναρμολογεί, εκσυγχρονίζει και συντηρεί εξοπλισμός δοσομέτρησης, συσκευασίας, ψύξης, εφυαλώματος για την βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή: γραμμή παραγωγής τυριών με τηγμένο γάλα GSL, διανομέας νωπού άπαχου τυριού, (Cottage cheese), σήραγγα ψύξης, ελικοειδής ψύκτης, μηχάνημα επικάλυψης, σύστημα μεταφοράς, δοχείο ανάμιξης, ανυψωτήρας, διαλογέας μανιταριω΄ν, θραύστης, γραμμή επικάλυψης πίτσας, πρέσα τυριών, εξοπλισμός παραγωγής τυριού, μίκτης, δοσομετρητής για φαρμακευτικά προϊόντα, αντλίες, μη τυποποιημένα είδη.

 6. ZS-HANDLING TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Η ZS-Handling GmbH είναι μια αυτόνομη επιχείρηση που αναπτύσσει συστήματα και εγκαταστάσεις για βιομηχανικά συστήματα χειρισμού με βάση την τεχνολογία εδράνων αέρα με υπερήχους. Διαθέτουμε προϊόντα για τη σύλληψη, τη μεταφορά, τη φόρτωση και την εκφόρτωση, την επιθεώρηση, τη διαλογή και το διαχωρισμό κατεργαζόμενων τεμαχίων. Στα πεδία εφαρμογής μας περιλαμβάνονται στοιχεία μπαταριών/κυψελών καύσης, μεμβράνες, γυαλί, φακοί, ιατρική τεχνολογία, συσκευασία και δισκία ημιαγωγού&μικροπλακέτες. Δραστηριοποιούμαστε διεθνώς και διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ανάπτυξη και η παραγωγή της γκάμας των προϊόντων μας πραγματοποιούνται στο Regensburg της Βαυαρίας. 2006 Ίδρυση της ZS-Handling GmbH στο Regensburg από τον Δρ. μηχαν. Michael Schilp και τον Δρ. μηχαν. Josef Zimmermann με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία του εδράνου υπερήχων. 2008 Πιστοποίηση ISO 9001: 2008. 2011 Είσοδος στην αγορά της Κίνας και της Ταϊβάν. 2013 Είσοδος στην αγορά της Κορέας. 2014 Παραγωγή των πρώτων συστημάτων μαζικής παραγωγής. 2019 Είσοδος στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας, ιδίως με αρπάγες υπερήχων για ενδοφθάλμιους φακούς.

 7. SECMA-CABON

  Γαλλία

  Η SECMA CABON είναι μια εγχώρια επιχείρηση 3ης γενιάς που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εγκατάσταση γραμμών καθώς και στον σχεδιασμό καινούριων μηχανημάτων για βιομηχανικές γραμμές παραγωγής. Η δραστηριότητα αυτή επέτρεψε στην εταιρεία να επέμβει στην μηχανοποίηση και τη βελτίωση των αλυσίδων παραγωγής καθώς και, εδώ και 30 χρόνια, στην εμπειρογνωμοσύνη στους τομείς του κενού και της πίεσης. Θέτουμε στη διάθεση των βιομηχανιών της περιοχής και όλης της Γαλλίας τις ικανότητές μας στον τομέα της μηχανικής. Από το 1945 αναζητούμε και αναπτύσσουμε τυποποιημένες και εξατομικευμένες λύσεις για τη μηχανική γραμμών στην υπηρεσία των βιομηχανιών: Αγροδιατροφικός τομέας, φαρμάκων ή διαχείρισης διακίνησης. Στην εποχή όπου εξελίσσονται τα πρότυπα ασφαλείας, η εξοικονόμηση ενέργειας και η προγραμματισμένη βιομηχανική απαρχαίωση, οι βιομήχανοι οφείλουν να κατασκευάζουν καλύτερα, να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των χειριστών μειώνοντας ταυτόχρονα τα παραγωγικά κόστη και συνοδεύοντας σας στα βιομηχανικά σας σχέδια.

 8. FERAG AG

  Ελβετία

  Η Ferag AG με έδρα το Hinwil/Ελβετία αναπτύσσει μοναδικά και έξυπνα συστήματα μεταφοράς, διαλογής και ενδιάμεσης αποθήκευσης για την εσωτερική διοικητική μέριμνα και είναι κορυφαία στην αγορά των συστημάτων μετεπεξρεργασίας της γραφιστικής βιομηχανίας. Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια, πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο εμπιστεύονται την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία της ελβετικής οικογενειακής επιχείρησης. Οι λύσεις μεταφοράς και διαλογής για την εσωτερική διοικητική μέριμνα αποτελούν μετεξέλιξη των σχεδιασμένων για την παραγωγής εκτυπωτικών μέσων συστημάτων επεξεργασίας Ferag και ενδείκνυνται απόλυτα για τη διοικητική μέριμνα διανομής εκτός της γραφιστικής βιομηχανίας. Οι δυνατότητες εφαρμογής είναι πολυδιάστατες. Τα συστήματα ροής υλικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στη μεταποιητική βιομηχανία όσο και στους κλάδους της μόδας, των αυτοκινήτων, της διοικητικής μέριμνας τροφίμων και για εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσω του παγκόσμιου οργανισμού διάθεσής της, η επιχείρηση εκπροσωπείται σε περισσότερες από 18 χώρες με τις δικές της εταιρείες πωλήσεων και σέρβις.

 1. IHF FÖRDERTECHNIK

  Αυστρία

  Η εταιρεία IHF Fördertechnik υπάρχει εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια! Έχουμε εξειδικευθεί στην κατασκευή συστημάτων τεχνολογίας κατακόρυφης και συνεχούς μεταφοράς για χύμα και συσκευασμένα εμπορεύματα και παράγουμε εγκαταστάσεις με αλυσίδα λαστιχένιων μπλοκ του εργοστασίου μας με εφελκυόμενη ίνα Kefla. Διαθέτουμε επίσης ανταλλακτικά εξαρτήματα για όλες τις τρέχουσες εγκαταστάσεις με αλυσίδες λαστιχένιων μπλοκ. Ο βασικός μας στόχος είναι η καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις ανεξάρτητες ανάγκες του πελάτη και η εξεύρεση 100% ολοκληρωμένων λύσεων.

 2. FHF ANLAGENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Τα συστήματα μεταφοράς και ανακύκλωσης της FHF (πρώην HORSTMANN) θέτουν πρότυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τεχνολογική εμπειρία άνω των 50 ετών μιλά από μόνη της. Τα προϊόντα μας: χαλύβδινες κατασκευές, συστήματα διάθεσης απορριμμάτων, συστήματα ανακύκλωσης, συστήματα μεταφοράς, ταινιομεταφορείς, συστήματα μεταφοράς παλετών, συστήματα μεταφοράς για τη βιομηχανία ξυλείας, συστήματα μεταφοράς χύδην υλικών

 3. METAKOMISEIS APOSTOLIDIS

  Ελλάδα

  Μετακομίσεις και Μεταφορές από την Μεταφορική Αποστολίδης. διαθέτουμε όλα τα μέσα για να σας εξασφαλίσουμε μια άνετη και ασφαλή μετακόμιση χωρίς να αναλάβετε το παρά μικρό. αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σπιτιών καθώς και επαγγελματικών χώρων

 4. SMI HANDLING SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η SMI είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για ανυψωτήρες κενού, συσκευές χειρισμού, συστήματα γερανών με προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε επιχειρηματικό τομέα.

 5. CLICKNMOVE

  Ελλάδα

  Δεχθείτε εντελώς δωρεάν προσφορές για οποιεσδήποτε μεταφορές ή μετακομίσεις σας, απο δεκάδες μεταφορικές και εξοικονομήστε έως και 40%

 6. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά σιλό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα αέρος, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μεταφορείς, συστήματα μεταφοράς, συντήρηση τυριών, Φίλτρα αέρος, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. Q-TRANSPORTMATERIEL A/S . Q-SYSTEM

  Δανία

  Η εταιρεία Q-TRANSPORTMATERIEL A/S . Q-SYSTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερική μεταφορά - συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορείς, συστήματα μεταφοράς, και μηχανικοι ταινιοδρομοι για διακινηση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Galten, Δανία.

 8. TIANHE CONVEYING MACHINE CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία TIANHE CONVEYING MACHINE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα μεταφοράς. Έχει έδρα σε Wuxi, Κίνα.

 9. RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα μεταφοράς, Οχήματα διακίνησης, βιομηχανικοι τροχοι, Συστήματα μεταφοράς, και Οχήματα διακίνησης. Έχει έδρα σε Coruche, Πορτογαλία.

 10. OMNITRACK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία OMNITRACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα μεταφοράς, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, Συστήματα μεταφοράς, Σφαιρίδια έδρασης, Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών, και τροχοι και καρουλια. Έχει έδρα σε Stroud, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συστήματα μεταφοράς - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

776 Επιχειρήσεις