Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συστήματα αυτόματης διακίνησης

Αποτελέσματα για

Συστήματα αυτόματης διακίνησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lödige Industries ιδρύθηκε το 1948 με παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνου, στη Νέα Υόρκη και στη Ντόχα (Κατάρ) που διαθέτουν έκαστο πολυάριθμες θυγατρικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους το ένα τρίτο εργάζονται στη Γερμανία. Η Lödige παρέχει τεχνικές μεταφορικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικεύεται στα σύνθετα συστήματα ροής υλικού για διοικητική μέριμνα. Η επιχείρηση είναι κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των τερματικών σταθμών διαχείρισης φορτίων. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από λύσεις για την χωρίς φραγμούς δόμηση (ανελκυστήρες σκάλας, ανυψωτικές πλατφόρμες), ανελκυστήρες φορτίων και PKEW, ανυψωτικές πλατφόρμες και συσκευές χειρισμού ραφιών έως πλήρως αυτόματα συστήματα στάθμευσης οχημάτων, εγκαταστάσεις αερομεταφερόμενων εμπορευμάτων και λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση αποθηκών. Το σέρβις της Lödige περιλαμβάνει συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επισκευή και ανταλλακτικά για ανελκυστήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και βιομηχανικά συστήματα της Lödige και άλλων κατασκευαστών.

 2. MINITEC GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ακρίβεια και τελειότητα: Αυτό ενσαρκώνει η MiniTec GmbH. Ότι άρχισε το 1986 με μικροσκοπικούς γραμμικούς οδηγούς, εξελίχθηκε σε έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών με περίπου 360 συνεργάτες σε νέες εγκαταστάσεις και περισσότερους από 60 εταίρους και αντιπροσώπους σέρβις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας, συστήματα μεταφοράς υψηλής απόδοσης, όπως π. χ., μεταφορείς, γραμμικοί οδηγοί ακριβείας, συστήματα προφίλ, πυροσβεστικά συστήματα και εργονομικά συστήματα χώρου εργασίας. Στους τομείς της τεχνολογίας αυτοματισμού και της κατασκευής ειδικών μηχανημάτων, η MiniTec διαθέτει πολυάριθμες λύσεις. Από συστήματα ελέγχου στεγανότητας, αποδοτικά συστήματα μεταφοράς, όπως μεταφορείς, κυλινδροταινίες, μεταφορείς τύπου σπιράλ ή οδοντωτού ιμάντα, έως λύσεις τεχνολογίας συναρμολόγησης για One Piece Flow, χειρισμό υλικών και συστήματα Kanban, στην MiniTec θα βρείτε πολυάριθμες δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση και τον αυτοματισμό της δικής σας γραμμής συναρμολόγησης ή υφιστάμενων διαδικασιών παραγωγής.

 3. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων που περιλαμβάνει λύσεις από τον ίδιο προμηθευτή από την ανάπτυξη, την κατασκευή, την παραγωγή, τον αυτοματισμό έως την τελική συναρμολόγηση στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Το σύνθημα της εταιρείας: «αυτό που κανείς δεν τολμά, η Henke το κατασκευάζει! » Ορισμένες από τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία: Κατασκευή, παραγωγή: κυλινδροταινιών, διατάξεων, συστημάτων μεταφοράς, συστημάτων χειρισμού, ανατρεπόμενων συστημάτων, συστημάτων περιστροφής, εγκαταστάσεων μεταφοράς, αλυσομεταφορέων, κυλινδροταινιών (κυλινδρομεταφορέων), κυλινδροταινιών βαρέων φορτίων.

 4. TRAPO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η TRAPO GmbH με έδρα το Gescher-Hochmoor της Βεστφαλίας είναι ο συνεργάτης για το βιομηχανικό αυτοματισμό. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται ο σχεδιασμός και η μηχανολογία, η παραγωγή και η θέση σε λειτουργία, καθώς και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση για μηχανήματα και εγκαταστάσεις στους κλάδους της παραγωγής και της εσωτερικής διοικητικής μέριμνας. Οι λύσεις TRAPO χρησιμοποιούνται διατομεακά για την παραλαβή, τη στοίβαξη, τη (απο-)παλετοποίηση, τη συσκευασία, την αποθήκευση και σε συστήματα διαλογής και διανομής. Ο στόχος: Ανταπόκριση στις παγκοσμίως αυξανόμενες ανάγκες αυτοματισμού όλων των διαδικασιών παραγωγής. Η απαίτηση: Διάθεση λύσεων αυτοματισμού των πολυδιάστατων διαδικασιών παραγωγής προτού προκύψουν οι ανάγκες. Οι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία άνω των 60 ετών. Με υπερσύγχρονη τεχνολογία, η TRAPO GmbH θέτει νέα πρότυπα για την ομαλή μετάβαση στην παραγωγή και στην εσωτερική διοικητική μέριμνα. Η έρευνα και η ανάπτυξη βρίσκονται ανέκαθεν στο επίκεντρο του τεχνικού τμήματος της επιχείρησης. Η TRAPO GmbH αναπτύσσει σε συνεργασία με τους πελάτες της βέλτιστες λύσεις και ελέγχει όλες τις λειτουργίες στο τεχνικό τμήμα TRAPO υπό πραγματικές συνθήκες σε κλίνες δοκιμής.

 5. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η AViTEQ διαθέτει από το 1939 υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις συστημάτων δονούμενων μεταφορέων και βιομηχανικών διαδικασιών για διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και σάς υποστηρίζει πάντοτε με το παγκόσμιο σέρβις της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LEANTECHNIK AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα κιβώτια οδοντωτών ράβδων μας παρέχουν αμέτρητες δυνατότητες εφαρμογών: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε απαιτείται κίνηση υψηλής απόδοσης. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας! Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, η LEANTECHNIK αναπτύσσει στο Oberhausen κιβώτια ανύψωσης υψηλής απόδοσης με οδοντωτές ράβδους για τον τομέα της τεχνολογίας αυτοματισμού. Εκτός από την παραγωγή και την πώληση κιβωτίων ανύψωσης με οδοντωτές ράβδους των σειρών προϊόντων lifgo® και lean SL®, η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει ημιτελή και έτοιμα συστήματα με την ονομασία leantranspo®. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σε οποιονδήποτε τομέα, όπου πρέπει να υπάρξουν λύσεις για ακριβείς και συγχρονισμένες εργασίες τοποθέτησης: Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για την τεχνολογία μεταφοράς, την κατασκευή εγκαταστάσεων και μηχανημάτων ή τη βιομηχανία τροφίμων και χημικών. Με την ποικιλία των δυνατοτήτων συνδυασμού του lifgo® και του lean SL®, μπορούμε να βρούμε μια εξατομικευμένη λύση και για τη δική σας εφαρμογή.

 2. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η DAMBACH Lagersysteme είναι ένας εδραιωμένος προμηθευτής συστημάτων αποθήκης και μεταφοράς. Με άνω των 45 εμπειρία, η DAMBACH διαμορφώνει το μέλλον των αυτοματοποιημένων συστημάτων αποθήκης. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευές χειρισμού ραφιών, συστήματα μετακίνησης παλετών, ηλεκτρική επιδαπέδια τροχιά, συστήματα ανύψωσης φορτίων, συστήματα ελέγχου και λύσεις αυτοματισμού. Η DAMBACH συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας συστήματα μεταφοράς και αποθήκης για φορείς μεγάλων και μικρών φορτίων σε αποδοτικά συστήματα. Γενικές επιχειρήσεις και ολοκληρωτές συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τα δικά μας διαχρονικά συστήματα αποθήκης - MADE IN GERMANY.

 3. MEVATEC S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η MEVA είναι μια Τσέχικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή δοχείων απορριμάτων, εξοπλισμό αποθήκευσης και διακίνησης αστικού εξοπλισμού, μεταξύ άλλων. Ειδικότερα, η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει κάδους απορριμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δεξαμενές όμβριων υδάτων, δοχεία επικίνδυνων απορριμάτων, δοχεία ιατρικών απορριμάτων, ανυψωτικές πλατφόρμες, διαπαλέτες, ξύλινες ή πλαστικές παλέτες καθώς και πάγκους, τραπέζια και βρύσες- συντριβάνια για δημοτικές κοινότητες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1898, και είμαστε περήφανοι για την εκτενής μας ιστορία, γνώση και εμπειρία. Υιοθετούμε μια ατομική προσέγγιση του πελάτη ώστε να εξασφαλίσουμε πως ικανοποιούμε τις ειδικές του ανάγκες και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Επίσης, διαθέτουμε την πλειονότητα των προϊόντων μας σε απόθεμα, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη παράδοση. Από την ίδρυση της, η MEVA παρέμεινε πάντα πιστή στις ίδιες αξίες: εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς. Στόχος μας να αναπτύσσουμε ελκυστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και το σχεδιασμό τους. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση ως την μεταφορά των προϊόντων μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε.

 4. TANALS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η TANALS, ειδικευμένη στον ιμάντα και στη μεταφορική ταινία από το 1936, είναι μια Αλσατική εταιρεία κατασκευής, που συνιστά και αναπτύσσει μια τεχνική λύση πάντα με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης, στηριζόμενη από τους εταίρους της με μεγάλη φήμη GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Επίσης, η Tanals έχει καταθέσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη διαδικασία υλοποίησης μιας αποσυναρμολογούμενης μηχανικής σύνδεσης για τους οδοντωτούς ιμάντες από πολυουρεθάνη και τις μεταφορικές ταινίες, την ERO JOINT®. Η υπηρεσία Έρευνας και Ανάπτυξης που προσφέρουμε διαθέτει όλα τα μέσα υπολογισμού και δοκιμής για να υπολογίσει τη μετάδοσή σας ή για να αναπτύξει προϊόντα κατάλληλα για την εφαρμογή σας. Η δομή μας, τα μέσα μας και η οργάνωσή μας, μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. (Τιμή και προθεσμία μέσω τηλεφώνου). Η ομάδα μας για την εγκατάσταση είναι διαθέσιμη για την τοποθέτηση ιμάντων και ζωνών στο χώρο σας. Υλοποίηση προϊόντων εσωτερικού σύγχρονου σχεδιασμού για ειδικές εφαρμογές.

 5. ERO JOINT .TANALS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Tanals undertaken Alsatian φέρνει την επανάσταση στη διαδικασία υλοποίησης αποσυναρμολογούμενων μηχανικών συνδέσεων για οδοντωτούς ιμάντες από πολυουρεθάνη και μεταφορικές ταινίες. Ο σύνδεσμος ERO Joint® που χρησιμοποιείται στην αποκατάσταση βλάβης ή με βιώσιμο τρόπο, επιτρέπει την ταχύτατη αντικατάσταση του ιμάντα σας. Αυτός ο τρόπος σύνδεσης μπορεί να υλοποιηθεί σε οποιονδήποτε οδοντωτό ιμάντα με βαθμίδα ίση ή μεγαλύτερη των 8 χιλ. Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης που διαθέτουμε έχει όλα τα μέσα υπολογισμού και δοκιμής για να μπορέσει να μετρήσει τη μετάδοση κίνησης ή για να αναπτύξει προϊόντα προσαρμοσμένα για την εφαρμογή σας.

 1. STATEC BINDER GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η STATEC BINDER είναι ένας περιζήτητος εξειδικευμένος συνεργάτης σε ό, τι αφορά ευέλικτες λύσεις συσκευασίας και παλετοποίησης χύδην υλικών. Η εταιρεία με έδρα το Gleisdorf στο Steiermark της Αυστρίας αριθμεί ήδη περισσότερα από 1.200 εγκατεστημένα συστήματα παγκοσμίως. Η STATEC BINDER αναπτύσσει και παράγει όλες τις μηχανές σε δική της εγκατάσταση πιστοποιημένη κατά ISO-9001. Με 40 χρόνια εμπειρία, η STATEC BINDER είναι πρωτοπόρος της τεχνολογίας συσκευασίας ανοικτών σάκων υψηλής απόδοσης και φημίζεται για την αξιοπιστία, την καινοτομία και τα συστήματα ακριβείας της. Πελατοκεντρικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων άριστης ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για πλαστικούς κόκκους, ζωοτροφές, ρύζι, δημητριακά, ζάχαρη ή τεχνητό λίπασμα – η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει πελατοκεντρικές λύσεις άριστης ποιότητας για κάθε βιομηχανικό κλάδο. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι το κλειδί για την επιτυχία. Η τεχνογνωσία της STATEC BINDER μετρά πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της συσκευασίας με περισσότερες από 1.200 εγκατεστημένες μηχανές παγκοσμίως.

 2. RBL - REI

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η RBL-REI είναι ειδικός σε παγκόσμια κλίμακα στον εξοπλισμό διακίνησης για στερεά προϊόντα χύδην. Από την αποθήκευση, έως την φόρτωση / εκφόρτωση, χωρίς να παραλείπεται η δοσομέτρηση, η ζύγιση και η ανάμειξη, η επιχείρηση διαθέτει επίσης ένα τμήμα δραστηριότητας αποκλειστικά για την εκσκαφή σηράγγων. Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τα υπό διακίνηση προϊόντα, υπό την προϋπόθεση ότι είναι σε στερεή και ξηρή μορφή: αδρανή προϊόντα, χαλίκι, λιπάσματα, τσιμέντο, κλίνκερ, άνθρακας, ασβεστόλιθος, δημητριακά, βιομάζα, θείο, ασβέστης, χώμα.

 1. ITISYSTEMS S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Πλήρη συστήματα δοσομέτρησης ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες των διαφόρων τομέων, όπως είναι η ειδικότητα της Itisystem, που για 20 χρόνια εργάζεται για την παροχή εξελιγμένων και λειτουργικών συστημάτων. Προσφέρει στους πελάτες της όλη την τεχνογνωσία, την καινοτομία και τον επαγγελματισμό της να πληρούν τις ακριβείς απαιτήσεις για το χειρισμό, τη ζύγιση, μίξη, δοσολογία για σκόνη, κόκκους και υγρά, και διαχωρισμό μετάλλων. Οι γραμμές δοσολογίας των επιχειρήσεων είναι πλέον γνωστές και χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

 2. WIRE BELT COMPANY OSTERLOH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Wire Belt είναι ο παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής ταινιομεταφορέων ανοικτού πλέγματος και συστημάτων μεταφοράς από ανοξείδωτο χάλυβα.

 3. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες μεταφοράς, Αλυσίδες, μεταφορικές, Αλυσίδες, Αντισταθμιστές, Ταινίες μεταφοράς, Αλυσίδες, μεταφορικές, μεταφορείς με κοχλία, Αλυσίδες, και Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Traiskirchen, Αυστρία.

 4. COLOMBO PIETRO DI ALBERTO COLOMBO & C. SNC

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COLOMBO PIETRO DI ALBERTO COLOMBO & C. SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταπητες για ασανσερ, και ταινιοδρομοι για την μηχανουργια και την βιομηχανια τροφημων. Έχει έδρα σε Oggiono, Ιταλία.

 5. ROSKOPF MASCHINEN- UND METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROSKOPF MASCHINEN- UND METALLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει έδρα σε Aachen, Γερμανία.

 6. SCHEUCH COMPONENTS GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHEUCH COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορείς με κοχλία, και μεταφορείς με κοχλία. Έχει έδρα σε Aurolzmünster, Αυστρία.

 7. NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοφοροι ανυψωτηρες, Μεταφορείς κατακόρυφης διάταξης, και Μεταφορείς, συστήματα μεταφοράς. Έχει έδρα σε Hambühren, Γερμανία.

 8. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, ραουλοδρομοι, μεταφορείς παλετών, Τροχαλίες στήριξης, αρθρωτα τραπεζια ανυψωσης, εναεριες πλατφορμες, και Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Klagenfurt, Αυστρία.

 1. RUEZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUEZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγνητικοι διαχωριστες, και μεταφορικα συστηματα ροκανιδιων. Έχει έδρα σε Bad Schussenried, Γερμανία.

 2. BERGER-KARIN FÖRDERANLAGEN & STAHLBAU BEKA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERGER-KARIN FÖRDERANLAGEN & STAHLBAU BEKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Διάδρομοι κυλιόμενοι, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Διάδρομοι κυλιόμενοι, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Fehrbellin, Γερμανία.

 3. WILTSCHE FÖRDERSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILTSCHE FÖRDERSYSTEME GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει έδρα σε Soest, Γερμανία.

 4. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, εντατηρες φυλλων, αυτόματο μηχάνημα μεμβράνης περιτύλιξης, και φυλλα. Έχει έδρα σε Goldkronach, Γερμανία.

 5. MBM INNOVATIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MBM INNOVATIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες για συσκευασιες. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

 6. SCHRAGE GMBH ANLAGENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHRAGE GMBH ANLAGENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει έδρα σε Sande, Γερμανία.

 7. WIRA ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WIRA ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 8. TECNORULLI S.R.L. CON SOCIO UNICO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECNORULLI S.R.L. CON SOCIO UNICO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, κυλινδροι για μηχανικους μεταφορεις εμπορευματων, ρολα, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, ραουλοδρομοι, κυλινδροι αμορτισερ, ραουλοδρομοι για μηχανικους μεταφορεις εμπορευματων, ελευθεροι κυλινδροι, και Τροχίσκοι συστημάτων μεταφοράς. Έχει έδρα σε San Giovanni Lupatoto, Ιταλία.

 9. USED-INDUSTRY.COM POWERED BY SGR-PRODUCTS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία USED-INDUSTRY.COM POWERED BY SGR-PRODUCTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα συγκροτηματα, υποστεγα, Μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εφαρμογές ρομπότ, συγκολληση με χρηση ρομποτ, εγκαταστασεις συγκολλησης, και εργαλειομηχανες. Έχει έδρα σε Rehweiler, Γερμανία.

 10. TRANSTEC FÖRDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRANSTEC FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει έδρα σε Homburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συστήματα αυτόματης διακίνησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.642 Επιχειρήσεις

Kατηγορια