• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συσκευασίες μεταλλικές

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες μεταλλικές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

 2. PADBERG + PALATEC LOGISTIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η γκάμα προϊόντων της Padberg + Palatec Logistic GmbH απευθύνεται με πλαίσια αποθήκευσης και μεταφοράς κάθε είδους από χάλυβα, ξύλο ή σε συνδυασμό σε πελάτες από όλους τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Η εξατομικευμένη κατασκευή, ανάπτυξη και παραγωγή ειδικών φορέων φορτίων για ιδιαίτερες απαιτήσεις στον τομέα των συστημάτων αποθήκευσης, καθώς και για μεγάλα έργα περιλαμβάνονται στον τομέα δραστηριότητάς μας. Ανάλογα με τον κλάδο αναπτύσσονται και παράγονται, π.χ., διαρκώς φορείς φορτίων για την αυτοκινητοβιομηχανία. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης εκτός από ανάλογους των αναγκών φορείς φορτίων, μ.ά., παλέτες σε στύλους, κλωβούς για παλέτες, στοιβαζόμενα πλαίσια, πλαίσια τοποθέτησης, τροχήλατες παλέτες με μπράτσα και τροχήλατα δοχεία. Πολλά από τα βασικά μας μοντέλα σχεδιάζονται σε συνήθεις διαστάσεις, όπως η παλέτα Euro 800x1200. Επιπλέον, σε εμάς θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για τον εξοπλισμό της επιχείρησης και της αποθήκης σας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει από κάδους απορριμμάτων, ανυψωτικά οχήματα και ερμάρια έως εργαλειοφορείς. Οι δραστήριοι και εκπαιδευμένοι συνεργάτες, η χρήση σύγχρονων, υψηλής απόδοσης μηχανών και ρομπότ, καθώς και η μακρόχρονη εμπειρία της δικής ομάδας συμβούλων εγγυώνται την αξιόπιστη επίλυση από εμάς των προβλημάτων και την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Από κοινού βρίσκουμε τη βέλτιστη λύση αποθήκευσης και μεταφοράς για την επιχείρησή σας!

 3. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

 4. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με πάνω από 12 χρόνια πείρας, συνοδεύουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων προσφέροντας μεταλλικές συσκευασίες ποιότητας. Η έδρα μας βρίσκεται κοντά την Λυών στην Γαλλία. Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην συσκευασία εξατομικευμένων διακοσμητικών συσκευασιών από λευκοσίδηρο. Αναπτύσσουμε νέα έργα συσκευασίας για Γάλλους παρασκευαστές μπισκότων, σοκολάτας, καφέ και είδη δώρου.Η εμπειρογνωμοσύνη μας μας επιτρέπει να σας συνοδεύσουμε σε όλα τα έργα σας, από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

 5. METALPACK®

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Καλωσορήσατε στην METALPACK®! Ως πρώτος ειδικός σε μεταλλικές συσκευασίες, φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες διαφόρων βιομηχανιών χάρη στις εξατομικεύσιμες μας λύσεις. Είτε χρειάζεται να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα είτε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένη συσκευασία στα μέτρα σας, δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε της ελκυστικότητα των προϊόντων σας και να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας. Στην METALPACK®, η περιβαλλοντολογική προστασία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Η δέσμευση μας απέναντι στην οικολογική προστασία αντικατοπτρίζεται στην 100% ανακυκλώσιμη μας συσκευασία, εξασφαλίζοντας τόσο την ποιότητα όσο και την συνείδηση μας. Πολλαπλής χρήσης και προσαρμόσιμη, η μεταλλική μας συσκευασία προσφέρεται σε διάφορα σχήματα και με πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης ώστε να είναι ιδανική για πολλές βιομηχανίες. Από μικρά αντικείμενα μέχρι μαγειρικές νοστιμιές όπως μπαχαρικά, μπισκότα, ζυμαρικά και πολλά άλλα, οι συλλογές μας καλύπτουν διάφορες καταναλωτικές ανάγκες. Πέρα από την συσκευασία, εξειδικευόμαστε επίσης στην δημιουργία εξαρτημάτων για τον τομέα του Horeca, εκ των οποίων δίσκοι για μπαρ, βάσεις χαρτοπετσετών και άλλα.Με την METALPACK®, η καινοτομία δεν γνωρίζει όρια.Είτε υπάρχει είτε όχι, εμείς θα την δημιουργήσουμε.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PARFUMS COLLECTION PRIVÉE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ανακαλύψτε την δημιουργία των αρωμάτων με λευκή ετικέτα- Γαλλική παραγωγή- Μια μοναδική ευκαιρία για την επιχείρηση σας ! Η υπηρεσία μας σχεδιασμού αρωμάτων με λευκή ετικέτα προσφέρει μια εξατομικευμένη λύση σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την δική τους γραμμή αρωμάτων. Είτε είστε επιχείρηση καλλυντικών, έμπορος λιανική ή επιχειρηματίας με πάθος για την βιομηχανία των καλλυντικών ομορφιάς, είμαστε στην διάθεση σας για να σας συνοδέψουμε στο έργο σας.Γαλλική παραγωγή ανώτατης ποιότητας: Η αρωματοποιία μας βρίσκεται στην Γαλλία, φημίζεται σε όλο τον κόσμο χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη της στον τομέα των αρωμάτων.Λευκή ετικέτα για μια πλήρης εξατομίκευση: Σας δίνουμε την δυνατότητα να εμπορεύεστε την ιδιόκτητη σας γκάμα αρωμάτων, με την βοήθεια της τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης μας. Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων. Ο κατάλογος μας προσφέρει μια μεγάλη επιλογή αρωμάτων, από άρωμα άνθεων μέχρι αρώματα με μια λεπτή οσμή φρούτων ή δάσους, ακόμα και μπαχαρικών. Εξατομικευμένη υποστήριξη : Η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων σε θέματα αρωμάτων είναι στην διάθεση σας ώστε να σας υποστηρίξει καθ όλη την διάρκεια του σχεδιασμού. Παρασκευή σε μικρές και μεγάλες ποσότητες : Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση ή μια επώνυμη φίρμα, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.Μετατρέψτε το εμπορικό σας σήμα σε σύμβολο κομψότητας και ποιότητας χάρη στην δημιουργία μας αρωμάτων με λευκή ετικέτα- Γαλλική παρασκευή!

 2. BOON-WEETS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Boon-Weets είναι περήφανη για την πείρα που κατέχει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια στην παραγωγή δοχείων από αλουμίνιο για κεριά θέρμανσης πιάτων ανώτερης ποιότητας σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Για να ολοκληρωθεί η γκάμα αυτή, ξεκινήσαμε να παράγουμε σε συνδυασμό μικρές ατσάλινες πλάκες. Η γκάμα μας περιέχει επίσης άλλα είδη συσκευασίας από αλουμίνιο και πλαστικό για βιομηχανικά αρτοποιεία και τον τομέα των φρούτων. Μια ομάδα που αποτελείται από 30 περίπου συνεργάτες αναλαμβάνει σήμερα μια αποτελεσματική παραγωγική διαδικασία, από το Α ως το Ω.

 3. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, Συσκευασίες μεταλλικές, Συσκευασίες για τρόφιμα, Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, Συσκευασίες μεταλλικές, Συσκευασίες για τρόφιμα, και Συσκευασίες Μεταλλικές. Έχει έδρα σε Dombasle Sur Meurthe, Γαλλία.

 4. NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 5. MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Seevetal, Γερμανία.

 1. MAIER VERPACKUNGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAIER VERPACKUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 2. ECKMÜLLER KG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ECKMÜLLER KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Sollenau, Αυστρία.

 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIOLLET INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ντεπόζιτα, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Εμπορευματοκιβώτια, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Φανοποιία, Λεβητοποιΐα, μεταλλική κλειθροποιία, μηχανοκίνητη συγκόλληση, και Μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Alby-Sur-Cheran, Γαλλία.

 2. NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Lüneburg, Γερμανία.

 3. MIDA PACK UG (HB)

  Γερμανία

  Η Mida Packaging Product Co. Ltd ιδρύθηκε από τον Jack Chen από το Γιουλίν της Κίνας, και τον Michael Binder από το Μόναχο της Γερμανίας, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της συσκευασίας. Η Mida παράγει συσκευασίες OEM / ODM για τελικούς καταναλωτές από λαμαρίνα, PVC, PET και πλαστικοποιημένο χαρτόνι. Κύριο στόχο αποτελεί για εμάς να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασυναγώνιστες υπηρεσίες και δραστηριοποίηση, υψηλή ποιότητα, γρήγορη κινητοποίηση και έγκαιρη παράδοση. Διαθέτουμε τις περισσότερες πιστοποιήσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για τις συσκευασίες τροφίμων σε κάθε χώρα. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή: - Ελασμάτινων προϊόντων συσκευασίας και ειδικών ελασμάτινων προϊόντων, τα οποία διατίθενται όλα σε ποιότητα τροφίμων, με πάνω από 600 σχέδια και μεγέθη στο απόθεμά μας. - Διάφανων δοχείων PET για χρήση τροφίμων, με αφαιρούμενο / βιδωτό / αυτοκόλλητο σφράγισμα και καπάκι κλεισίματος. - Χειροποίητης πλαστικοποιημένης χάρτινης συσκευασίας.

 4. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Eurotec Spannringe GmbH ιδρύθηκε στις 02.09.1997. Με 48 συνεργάτες παράγονται σε περίπου 5000 τ.μ. στεγασμένων εγκαταστάσεων παραγωγής παρελκόμενα για συσκευασίες. Η κύρια δραστηριότητα είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή δακτυλίων σύσφιξης. Τα προϊόντα μας: • Λαβές • Σφιγκτήρες για σωλήνες • Ελατηριωτά βύσματα • Δακτύλιοι σύσφιξης και ασφάλειες δακτυλίων σύσφιξης • Ασφάλειες • Φύλλα στεγανοποίησης EPDM • Μεταλλικές λαβές • Διάτρητα εξαρτήματα • Κοιλασμένα εξαρτήματα • Παρελκόμενα για βαρέλια

 5. MASCHINENBAU SCHOLZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Maschinenbau Scholz GmbH & Co. KG! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Προϊόντα: ταχυσύνδεσμοι, αυτόκαυστα θερμού αέρα για τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, αυτόκαυστα θερμού αέρα για τη βιομηχανία πολυστρωματικού γυαλιού, εγκαταστάσεις παραγωγής για τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες συγχρονισμού, εγκαταστάσεις CV για τη συνεχή παραγωγή καλωδίων, αυτόκαυστα για τη βιομηχανία καουτσούκ και πλαστικών, συστήματα εμποτισμού ξυλείας, αυτόκαυστα για την αναγόμωση ελαστικών οχημάτων, θυροφράκτες απόξεσης για τη βιομηχανία αγωγών, αυτόκαυστα αποστείρωσης για τη βιομηχανία τροφίμων, αυτόκαυστα απεντόμωσης

 6. HESONWERK GMBH PRETZSCH TRANSPORT- UND LAGERTECHNIK

  Γερμανία

  Η παραδοσιακή επιχείρηση HESON αποτελεί για περισσότερα από 120 χρόνια αξιόπιστο συνεργάτη για την επίλυση των προβλημάτων σας στον τομέα της τεχνολογίας μεταφοράς, αποθήκευσης και περιβάλλοντος, χυτηρίων και μηχανικής επεξεργασίας. Τα προϊόντα HESON χρησιμοποιούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας: αυτοκινητοβιομηχανία, προμηθευτές αυτοκινητοβιομηχανίας (χυτήρια, σφυρηλατήρια, μηχανικές κατασκευές, βιομηχανία βιδών), τεχνολογίας ραφοπάταρων και αυτοματισμών, βιομηχανία διάθεσης αποβλήτων έως τη βιομηχανία τροφίμων.

 7. DOSENSPEZIALIST GMBH - TIN BOXES FROM GEMANY

  Γερμανία

  Αποστολή δειγμάτων, επιβελτίωση κάθε κουτιού λαμαρίνας από 100 τεμάχια. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αποθήκης κουτιών λαμαρίνας. Αποστολή σε ολόκληρη την Ευρώπη, χαμηλές τιμές και γρήγορη παράδοση. Ασημί κουτιά λαμαρίνας άμεσα διαθέσιμα από την αποθήκη. Ένθετα και αφρώδες υλικό.

 8. INDUSTRIAS PEÑALVER SL

  Ισπανία

  Η Peñalver © είναι μια επιχείρηση του τομέα των μηχανημάτων για μεταλλικές συσκευασίες. Αξιοποιώντας μια στερεή εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων εκτύπωσης σε μέταλλα, οι εξοπλισμοί μας διαθέτουν ένα επαναστατικό σύστημα που βασίζεται σε ένα απλό, οικονομικό και αποτελεσματικό σχήμα σχεδιασμού. Στα προϊόντα μας συγκαταλέγονται τα εξής: μηχανήματα επαναβαφής, κολλαρίστρες, κινητοί κεντροφορείς, κλίβανοι υψηλής τάσης.

 1. CAN-PACK S.A.

  Πολωνία

  Η CAN-PACK S.A. κατασκευάζει συσκευασίες και είδη κλεισίματος για τις βιομηχανίες ποτών, τροφίμων, χημικών προϊόντων και καλλυντικών.

 2. LLC "RIN LTD"

  Ουκρανία

  Η εταιρεία LLC "RIN LTD", είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά τελικά προϊόντα, μεταλλικές εργασίες παντός τύπου, κατασκευή σκαλωσιών, Μεταλλικές συσκευασίες, και Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Zaporozhye, Ουκρανία.

 3. BIHLMAIER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BIHLMAIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

 4. CHINA HUATAO PLASTIC PACKING CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία CHINA HUATAO PLASTIC PACKING CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φλοκωτα υφασματα. Έχει έδρα σε Shijiazhuang, Κίνα.

 5. TINWARE DIRECT DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία TINWARE DIRECT DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γλαύκωμα. Έχει έδρα σε Dusseldorf, Γερμανία.

 6. A. WITT & CO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία A. WITT & CO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 7. KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα επεξεργασιας και επιφανειακου φινιρισματος μεταλλων, και συγκολληση λεϊζερ. Έχει έδρα σε Heinsberg, Γερμανία.

 8. WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K

  Γερμανία

  Η εταιρεία WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 9. WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η εταιρεία WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Xizhi Dist, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 10. NELPA DEMIR TICARET VE SANAYI LIMITED ŞIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία NELPA DEMIR TICARET VE SANAYI LIMITED ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιακος συλλεκτης, φερουσες μεταλλικες κατασκευες, Ανταλλακτικά για φορτηγά, και πατάρια. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες μεταλλικές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.486 Επιχειρήσεις