• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συσκευασίες μεταλλικές

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες μεταλλικές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. BOX BV

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Geckopac / The Box διαθέτει κουτιά συσκευασίας ως υλικό προώθησης. Τα κουτιά από λαμαρίνα δεν είναι απλώς λειτουργικά, αλλά ενδείκνυνται ιδίως και για την προώθηση του εμπορικού σας σήματος. Με ένα κουτί συσκευασίας μπορείτε να διαφημίσετε την εμπορική ή εταιρική σας επωνυμία με πρωτότυπο τρόπο. Μια προστιθέμενη αξία για κάθε προϊόν. Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιήστε: Έχουμε κατασκευάσει, π.χ., προσαρμοσμένα κουτιά από λαμαρίνα για την προώθηση σετ καθαρισμού υποδημάτων, μπύρας, κονιάκ και αθλητικών ειδών. Από το 1998 διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα τυποποιημένων κουτιών στις χώρες Μπενελούξ. Μπορούμε να ταξινομήσουμε τα προϊόντα μας σε τρεις κατηγορίες: προσαρμοσμένα κουτιά από λαμαρίνα και κουτιά από λαμαρίνα με και χωρίς εκτύπωση. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα πάντα με τη μία: από καφέ, τάσι, γλυκίσματα και μπισκότα, έως διαφημιστικά δώρα, καλλυντικά είδη ή το περίφημο αυγό Fabergé. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να παράγουμε κουτιά συσκευασίας που παρουσιάζουν με ιδιαίτερο τρόπο τα προϊόντα σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Με πάνω από 12 χρόνια πείρας, συνοδεύουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων προσφέροντας μεταλλικές συσκευασίες ποιότητας. Η έδρα μας βρίσκεται κοντά την Λυών στην Γαλλία. Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην συσκευασία εξατομικευμένων διακοσμητικών συσκευασιών από λευκοσίδηρο. Αναπτύσσουμε νέα έργα συσκευασίας για Γάλλους παρασκευαστές μπισκότων, σοκολάτας, καφέ και είδη δώρου.Η εμπειρογνωμοσύνη μας μας επιτρέπει να σας συνοδεύσουμε σε όλα τα έργα σας, από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. STUDIOPACK

  Ουκρανία

  Verified by Europages badge

  Ο όμιλος εταιρειών StudioPack είναι μια Ουκρανική εταιρεία κατασκευής οικολογικών ειδών ψησίματος και συσκευασιών με φύλλο αλουμινίου. Ο όμιλος εταιρειών StudioPack ιδρύθηκε το 2006, διαθέτει ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ικανοποιεί παραγωγικά πρότυπα όσον αφορά τα είδη μαγειρικής και συσκευασίας που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα. 'Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα ικανοποιούν διεθνή ποιοτικά πρότυπα και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα Ουκρανικά και Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά (ISO). Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή συσκευασιών αλουμινίου για προϊόντα διατροφής. Πέρα από τις φόρμες αλουμινίου μιας χρήσης, η γκάμα προϊόντων του κατασκευαστή συμπεριλαμβάνει συσκευασία από αλουμίνιο, μεμβράνη και χαρτόνι. Η StudioPack εξάγει την παραγωγή της στις περισσότερες χώρες της ΕΕ, διαθέτουμε εταίρους στην Αυστρία, στο Βέλγιο και στην Πολωνία. Σήμερα, τα δοχεία αλουμινίου για τα τρόφιμα είναι η πιο δημοφιλής και κατάλληλη συσκευασία στην Ευρώπη. Η παραγωγή της στην Ουκρανία είναι αποδοτική χάρη στο χαμηλό κόστος των τελικών προϊόντων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. BOON-WEETS

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Η Boon-Weets είναι περήφανη για την πείρα που κατέχει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια στην παραγωγή δοχείων από αλουμίνιο για κεριά θέρμανσης πιάτων ανώτερης ποιότητας σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Για να ολοκληρωθεί η γκάμα αυτή, ξεκινήσαμε να παράγουμε σε συνδυασμό μικρές ατσάλινες πλάκες. Η γκάμα μας περιέχει επίσης άλλα είδη συσκευασίας από αλουμίνιο και πλαστικό για βιομηχανικά αρτοποιεία και τον τομέα των φρούτων. Μια ομάδα που αποτελείται από 30 περίπου συνεργάτες αναλαμβάνει σήμερα μια αποτελεσματική παραγωγική διαδικασία, από το Α ως το Ω.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. BIHLMAIER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. MAIER VERPACKUNGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. VIOLLET INDUSTRIES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. MIDA PACK UG (HB)

  Γερμανία

  Η Mida Packaging Product Co. Ltd ιδρύθηκε από τον Jack Chen από το Γιουλίν της Κίνας, και τον Michael Binder από το Μόναχο της Γερμανίας, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της συσκευασίας. Η Mida παράγει συσκευασίες OEM / ODM για τελικούς καταναλωτές από λαμαρίνα, PVC, PET και πλαστικοποιημένο χαρτόνι. Κύριο στόχο αποτελεί για εμάς να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασυναγώνιστες υπηρεσίες και δραστηριοποίηση, υψηλή ποιότητα, γρήγορη κινητοποίηση και έγκαιρη παράδοση. Διαθέτουμε τις περισσότερες πιστοποιήσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για τις συσκευασίες τροφίμων σε κάθε χώρα. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή: - Ελασμάτινων προϊόντων συσκευασίας και ειδικών ελασμάτινων προϊόντων, τα οποία διατίθενται όλα σε ποιότητα τροφίμων, με πάνω από 600 σχέδια και μεγέθη στο απόθεμά μας. - Διάφανων δοχείων PET για χρήση τροφίμων, με αφαιρούμενο / βιδωτό / αυτοκόλλητο σφράγισμα και καπάκι κλεισίματος. - Χειροποίητης πλαστικοποιημένης χάρτινης συσκευασίας.

 5. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Eurotec Spannringe GmbH ιδρύθηκε στις 02.09.1997. Με 48 συνεργάτες παράγονται σε περίπου 5000 τ.μ. στεγασμένων εγκαταστάσεων παραγωγής παρελκόμενα για συσκευασίες. Η κύρια δραστηριότητα είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή δακτυλίων σύσφιξης. Τα προϊόντα μας: • Λαβές • Σφιγκτήρες για σωλήνες • Ελατηριωτά βύσματα • Δακτύλιοι σύσφιξης και ασφάλειες δακτυλίων σύσφιξης • Ασφάλειες • Φύλλα στεγανοποίησης EPDM • Μεταλλικές λαβές • Διάτρητα εξαρτήματα • Κοιλασμένα εξαρτήματα • Παρελκόμενα για βαρέλια

 6. MASCHINENBAU SCHOLZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Maschinenbau Scholz GmbH & Co. KG! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Προϊόντα: ταχυσύνδεσμοι, αυτόκαυστα θερμού αέρα για τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, αυτόκαυστα θερμού αέρα για τη βιομηχανία πολυστρωματικού γυαλιού, εγκαταστάσεις παραγωγής για τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες συγχρονισμού, εγκαταστάσεις CV για τη συνεχή παραγωγή καλωδίων, αυτόκαυστα για τη βιομηχανία καουτσούκ και πλαστικών, συστήματα εμποτισμού ξυλείας, αυτόκαυστα για την αναγόμωση ελαστικών οχημάτων, θυροφράκτες απόξεσης για τη βιομηχανία αγωγών, αυτόκαυστα αποστείρωσης για τη βιομηχανία τροφίμων, αυτόκαυστα απεντόμωσης

 7. HESONWERK GMBH PRETZSCH TRANSPORT- UND LAGERTECHNIK

  Γερμανία

  Η παραδοσιακή επιχείρηση HESON αποτελεί για περισσότερα από 120 χρόνια αξιόπιστο συνεργάτη για την επίλυση των προβλημάτων σας στον τομέα της τεχνολογίας μεταφοράς, αποθήκευσης και περιβάλλοντος, χυτηρίων και μηχανικής επεξεργασίας. Τα προϊόντα HESON χρησιμοποιούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας: αυτοκινητοβιομηχανία, προμηθευτές αυτοκινητοβιομηχανίας (χυτήρια, σφυρηλατήρια, μηχανικές κατασκευές, βιομηχανία βιδών), τεχνολογίας ραφοπάταρων και αυτοματισμών, βιομηχανία διάθεσης αποβλήτων έως τη βιομηχανία τροφίμων.

 8. DOSENSPEZIALIST GMBH - TIN BOXES FROM GEMANY

  Γερμανία

  Αποστολή δειγμάτων, επιβελτίωση κάθε κουτιού λαμαρίνας από 100 τεμάχια. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αποθήκης κουτιών λαμαρίνας. Αποστολή σε ολόκληρη την Ευρώπη, χαμηλές τιμές και γρήγορη παράδοση. Ασημί κουτιά λαμαρίνας άμεσα διαθέσιμα από την αποθήκη. Ένθετα και αφρώδες υλικό.

 9. INDUSTRIAS PEÑALVER SL

  Ισπανία

  Η Peñalver © είναι μια επιχείρηση του τομέα των μηχανημάτων για μεταλλικές συσκευασίες. Αξιοποιώντας μια στερεή εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων εκτύπωσης σε μέταλλα, οι εξοπλισμοί μας διαθέτουν ένα επαναστατικό σύστημα που βασίζεται σε ένα απλό, οικονομικό και αποτελεσματικό σχήμα σχεδιασμού. Στα προϊόντα μας συγκαταλέγονται τα εξής: μηχανήματα επαναβαφής, κολλαρίστρες, κινητοί κεντροφορείς, κλίβανοι υψηλής τάσης.

 10. CAN-PACK S.A.

  Πολωνία

  Η CAN-PACK S.A. κατασκευάζει συσκευασίες και είδη κλεισίματος για τις βιομηχανίες ποτών, τροφίμων, χημικών προϊόντων και καλλυντικών.

 1. LLC "RIN LTD"

  Ουκρανία

 2. CHINA HUATAO PLASTIC PACKING CO., LTD

  Κίνα

 3. A. WITT & CO GMBH

  Γερμανία

 4. KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH

  Γερμανία

 5. WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K

  Γερμανία

 6. WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 7. METAL-PRINT LTD

  Ουκρανία

 8. HERMANN WINKEL VERPACKUNGEN GMBH

  Γερμανία

 9. HAISHUN EUROPE GMBH

  Γερμανία

 10. TREXIM

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες μεταλλικές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.677 επιχειρήσεις