• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συσκευασίες μεταλλικές

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες μεταλλικές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PADBERG + PALATEC LOGISTIC GMBH

  Γερμανία

  Η γκάμα προϊόντων της Padberg + Palatec Logistic GmbH απευθύνεται με πλαίσια αποθήκευσης και μεταφοράς κάθε είδους από χάλυβα, ξύλο ή σε συνδυασμό σε πελάτες από όλους τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Η εξατομικευμένη κατασκευή, ανάπτυξη και παραγωγή ειδικών φορέων φορτίων για ιδιαίτερες απαιτήσεις στον τομέα των συστημάτων αποθήκευσης, καθώς και για μεγάλα έργα περιλαμβάνονται στον τομέα δραστηριότητάς μας. Ανάλογα με τον κλάδο αναπτύσσονται και παράγονται, π.χ., διαρκώς φορείς φορτίων για την αυτοκινητοβιομηχανία. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης εκτός από ανάλογους των αναγκών φορείς φορτίων, μ.ά., παλέτες σε στύλους, κλωβούς για παλέτες, στοιβαζόμενα πλαίσια, πλαίσια τοποθέτησης, τροχήλατες παλέτες με μπράτσα και τροχήλατα δοχεία. Πολλά από τα βασικά μας μοντέλα σχεδιάζονται σε συνήθεις διαστάσεις, όπως η παλέτα Euro 800x1200. Επιπλέον, σε εμάς θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για τον εξοπλισμό της επιχείρησης και της αποθήκης σας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει από κάδους απορριμμάτων, ανυψωτικά οχήματα και ερμάρια έως εργαλειοφορείς. Οι δραστήριοι και εκπαιδευμένοι συνεργάτες, η χρήση σύγχρονων, υψηλής απόδοσης μηχανών και ρομπότ, καθώς και η μακρόχρονη εμπειρία της δικής ομάδας συμβούλων εγγυώνται την αξιόπιστη επίλυση από εμάς των προβλημάτων και την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Από κοινού βρίσκουμε τη βέλτιστη λύση αποθήκευσης και μεταφοράς για την επιχείρησή σας!

 2. PRESSTECK S.P.A.

  Γερμανία

  Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

 3. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Γαλλία

  Με πάνω από 12 χρόνια πείρας, συνοδεύουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων προσφέροντας μεταλλικές συσκευασίες ποιότητας. Η έδρα μας βρίσκεται κοντά την Λυών στην Γαλλία. Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην συσκευασία εξατομικευμένων διακοσμητικών συσκευασιών από λευκοσίδηρο. Αναπτύσσουμε νέα έργα συσκευασίας για Γάλλους παρασκευαστές μπισκότων, σοκολάτας, καφέ και είδη δώρου.Η εμπειρογνωμοσύνη μας μας επιτρέπει να σας συνοδεύσουμε σε όλα τα έργα σας, από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

 4. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

 5. WATERLOT PARIS - CREATION PARFUM EN MARQUE BLANCHE

  Γαλλία

  Ανακαλύψτε την δημιουργία των αρωμάτων με λευκή ετικέτα- Γαλλική παραγωγή- Μια μοναδική ευκαιρία για την επιχείρηση σας ! Η υπηρεσία μας σχεδιασμού αρωμάτων με λευκή ετικέτα προσφέρει μια εξατομικευμένη λύση σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την δική τους γραμμή αρωμάτων. Είτε είστε επιχείρηση καλλυντικών, έμπορος λιανική ή επιχειρηματίας με πάθος για την βιομηχανία των καλλυντικών ομορφιάς, είμαστε στην διάθεση σας για να σας συνοδέψουμε στο έργο σας.Γαλλική παραγωγή ανώτατης ποιότητας: Η αρωματοποιία μας βρίσκεται στην Γαλλία, φημίζεται σε όλο τον κόσμο χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη της στον τομέα των αρωμάτων.Λευκή ετικέτα για μια πλήρης εξατομίκευση: Σας δίνουμε την δυνατότητα να εμπορεύεστε την ιδιόκτητη σας γκάμα αρωμάτων, με την βοήθεια της τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης μας. Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων. Ο κατάλογος μας προσφέρει μια μεγάλη επιλογή αρωμάτων, από άρωμα άνθεων μέχρι αρώματα με μια λεπτή οσμή φρούτων ή δάσους, ακόμα και μπαχαρικών. Εξατομικευμένη υποστήριξη : Η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων σε θέματα αρωμάτων είναι στην διάθεση σας ώστε να σας υποστηρίξει καθ όλη την διάρκεια του σχεδιασμού. Παρασκευή σε μικρές και μεγάλες ποσότητες : Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση ή μια επώνυμη φίρμα, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.Μετατρέψτε το εμπορικό σας σήμα σε σύμβολο κομψότητας και ποιότητας χάρη στην δημιουργία μας αρωμάτων με λευκή ετικέτα- Γαλλική παρασκευή!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BOON-WEETS

  Βέλγιο

  Η Boon-Weets είναι περήφανη για την πείρα που κατέχει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια στην παραγωγή δοχείων από αλουμίνιο για κεριά θέρμανσης πιάτων ανώτερης ποιότητας σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Για να ολοκληρωθεί η γκάμα αυτή, ξεκινήσαμε να παράγουμε σε συνδυασμό μικρές ατσάλινες πλάκες. Η γκάμα μας περιέχει επίσης άλλα είδη συσκευασίας από αλουμίνιο και πλαστικό για βιομηχανικά αρτοποιεία και τον τομέα των φρούτων. Μια ομάδα που αποτελείται από 30 περίπου συνεργάτες αναλαμβάνει σήμερα μια αποτελεσματική παραγωγική διαδικασία, από το Α ως το Ω.

 2. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Γαλλία

  Η εταιρεία HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, Συσκευασίες μεταλλικές, Συσκευασίες για τρόφιμα, Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, Συσκευασίες μεταλλικές, Συσκευασίες για τρόφιμα, και Συσκευασίες Μεταλλικές. Έχει έδρα σε Dombasle Sur Meurthe, Γαλλία.

 3. BIHLMAIER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BIHLMAIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

 4. MAIER VERPACKUNGEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MAIER VERPACKUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 5. MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Seevetal, Γερμανία.

 1. NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 2. ECKMÜLLER KG

  Αυστρία

  Η εταιρεία ECKMÜLLER KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Sollenau, Αυστρία.

 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Γαλλία

  Η εταιρεία VIOLLET INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ντεπόζιτα, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Εμπορευματοκιβώτια, Μεταλλικά ντεπόζιτα, Φανοποιία, Λεβητοποιΐα, μεταλλική κλειθροποιία, μηχανοκίνητη συγκόλληση, και Μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Alby-Sur-Cheran, Γαλλία.

 2. NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Lüneburg, Γερμανία.

 3. MIDA PACK UG (HB)

  Γερμανία

  Η Mida Packaging Product Co. Ltd ιδρύθηκε από τον Jack Chen από το Γιουλίν της Κίνας, και τον Michael Binder από το Μόναχο της Γερμανίας, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της συσκευασίας. Η Mida παράγει συσκευασίες OEM / ODM για τελικούς καταναλωτές από λαμαρίνα, PVC, PET και πλαστικοποιημένο χαρτόνι. Κύριο στόχο αποτελεί για εμάς να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασυναγώνιστες υπηρεσίες και δραστηριοποίηση, υψηλή ποιότητα, γρήγορη κινητοποίηση και έγκαιρη παράδοση. Διαθέτουμε τις περισσότερες πιστοποιήσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για τις συσκευασίες τροφίμων σε κάθε χώρα. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή: - Ελασμάτινων προϊόντων συσκευασίας και ειδικών ελασμάτινων προϊόντων, τα οποία διατίθενται όλα σε ποιότητα τροφίμων, με πάνω από 600 σχέδια και μεγέθη στο απόθεμά μας. - Διάφανων δοχείων PET για χρήση τροφίμων, με αφαιρούμενο / βιδωτό / αυτοκόλλητο σφράγισμα και καπάκι κλεισίματος. - Χειροποίητης πλαστικοποιημένης χάρτινης συσκευασίας.

 4. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Eurotec Spannringe GmbH ιδρύθηκε στις 02.09.1997. Με 48 συνεργάτες παράγονται σε περίπου 5000 τ.μ. στεγασμένων εγκαταστάσεων παραγωγής παρελκόμενα για συσκευασίες. Η κύρια δραστηριότητα είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή δακτυλίων σύσφιξης. Τα προϊόντα μας: • Λαβές • Σφιγκτήρες για σωλήνες • Ελατηριωτά βύσματα • Δακτύλιοι σύσφιξης και ασφάλειες δακτυλίων σύσφιξης • Ασφάλειες • Φύλλα στεγανοποίησης EPDM • Μεταλλικές λαβές • Διάτρητα εξαρτήματα • Κοιλασμένα εξαρτήματα • Παρελκόμενα για βαρέλια

 5. MASCHINENBAU SCHOLZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Maschinenbau Scholz GmbH & Co. KG! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Προϊόντα: ταχυσύνδεσμοι, αυτόκαυστα θερμού αέρα για τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, αυτόκαυστα θερμού αέρα για τη βιομηχανία πολυστρωματικού γυαλιού, εγκαταστάσεις παραγωγής για τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες συγχρονισμού, εγκαταστάσεις CV για τη συνεχή παραγωγή καλωδίων, αυτόκαυστα για τη βιομηχανία καουτσούκ και πλαστικών, συστήματα εμποτισμού ξυλείας, αυτόκαυστα για την αναγόμωση ελαστικών οχημάτων, θυροφράκτες απόξεσης για τη βιομηχανία αγωγών, αυτόκαυστα αποστείρωσης για τη βιομηχανία τροφίμων, αυτόκαυστα απεντόμωσης

 6. DOSENSPEZIALIST GMBH - TIN BOXES FROM GEMANY

  Γερμανία

  Αποστολή δειγμάτων, επιβελτίωση κάθε κουτιού λαμαρίνας από 100 τεμάχια. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αποθήκης κουτιών λαμαρίνας. Αποστολή σε ολόκληρη την Ευρώπη, χαμηλές τιμές και γρήγορη παράδοση. Ασημί κουτιά λαμαρίνας άμεσα διαθέσιμα από την αποθήκη. Ένθετα και αφρώδες υλικό.

 7. LLC "RIN LTD"

  Ουκρανία

 8. KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH

  Γερμανία

 1. WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K

  Γερμανία

 2. A. WITT & CO GMBH

  Γερμανία

 3. METAL-PRINT LTD

  Ουκρανία

 4. NELPA DEMIR TICARET VE SANAYI LIMITED ŞIRKETI

  Τουρκία

 5. WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 6. HERMANN WINKEL VERPACKUNGEN GMBH

  Γερμανία

 7. HAISHUN EUROPE GMBH

  Γερμανία

 8. SAFET-EMBAMET

  Γαλλία

 9. DOMIBERIA S.L.U.

  Ισπανία

 10. CELPLAST

  Βέλγιο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες μεταλλικές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.488 Επιχειρήσεις