• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές

Αποτελέσματα για

Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η Keymac ιδρύθηκε το 2005 και απέκτησε φήμη ως κατασκευαστής μηχανημάτων συσκευασίας. Η συνεχής ανάπτυξη της γκάμας μας μας δίνει την δυνατότητα να εφοδιάσουμε τους πελάτες μας με μηχανήματα συσκευασίας και να παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τα εξής μηχανήματα: Μηχανήματα για την συσκευασία φρέσκων προϊόντων σε συσκευασίες ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ. Συναρμολογητές: Μηχανήματα συσκευασίας για την δημιουργία χαρτοκιβωτίων από επίπεδα τεμάχια με την χρήση κόλλας ή διάταξη με πτερύγια κουμπώματος. Ταχύτητα έως 60 κύκλους το λεπτό ανά κεφαλή μορφοποίησης.Μηχανήματα κλεισίματος: Μηχάνημα συσκευασίας για το αυτόματο κλείσιμο γεμάτων χαρτοκιβωτίων. Τρία πάνελ ή μονό πάνελ. Ταχύτητα έως 200 χαρτοκιβώτια το λεπτό. Μηχανές συσκευασίας σε χαρτοκιβώτια. Οριζόντια μηχανήματα χαρτοκιβωτίων πλήρως και ημί-αυτόματα: Ταχύτητα έως 120 χαρτοκιβώτια το λεπτό. Μηχανήματα τοποθέτησης σε χιτώνιο Μηχανήματα για την εισαγωγή ενός δίσκου ή δοχείου σε προ-κολλημένο χιτώνιο. Διαθέσιμο με ταχύτητα έως 80 συσκευασίες το λεπτό. Χειρισμός προϊόντος: Συστήματα τροφοδότησης, μεταφορείς και περιστροφικές τράπεζες. Είμαστε στην διάθεση σας για να μελετήσουμε τα έργα σας σε ότι αφορά την συσκευασία.

 2. WHITE STEEL GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων και γραμμών παραγωγής. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ. Εκτός αυτού, η White Steel GmbH είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τεχνολογίας για τη φαρμακευτική και τη χημική βιομηχανία, καθώς και για τη βιομηχανία τροφίμων και πολλούς άλλους κλάδους. Η εταιρεία White Steel GmbH διαθέτει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Αξιοποιήστε την τεράστια εμπειρία μας για τη σχεδίαση των δικών σας διαδικασιών παραγωγής. Δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο από τις μονάδες μας στην Τουρκία και στη Γερμανία. Τα μηχανήματά μας παράγουν σημαντικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιούνται άμεσα από τους τελικούς καταναλωτές της περιοχής. (Τρόφιμα, ιατρικά προϊόντα κλπ.) Στο πλαίσιο των μεγάλων έργων μας φροντίζουμε να αξιοποιούμε και να ενισχύουμε τις τοπικές υποδομές. Έτσι προάγουμε κατά την ανάθεση των παραγγελιών την τοπική κοινωνία συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφορία ελαχιστοποιώντας, π.χ., τις μεταφορές.

 3. BASIS, LLC

  Ουκρανία

  Η BASIS είναι κατασκευαστής απλού και αξιόπιστου εξοπλισμού συσκευασίας για διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και μη τροφίμων. Οι γραμμές βασίζονται σε συσκευαστικές μηχανές σε χαρτοκιβώτια, κάθετες μηχανές συσκευασίας και βοηθητικό εξοπλισμό. Η Basis LLC δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά της συσκευασίας και του συσκευαστικού εξοπλισμού από το 1996. 24 χρόνια ανάπτυξης και υλοποίησης εξοπλισμού συσκευασίας και διαχείρισης διακίνησης μας έδωσαν την δυνατότητα συσσώρευσης μιας τεράστιας εμπειρίας όσον αφορά τις κατασκευαστικές λύσεις για διάφορες βιομηχανίες, που ξεκινούν από προϊόντα όπως σνακς, τρόφιμα και ζαχαρωτά και τελειώνουν με κατεψυγμένα και μη εδώδιμα προϊόντα. Η εταιρεία κατέχει πάνω από χίλια έργα, που εκτελέστηκαν είτε με τυποποιημένο είτε με εξατομικευμένο τρόπο. Μια προσωπική προσέγγιση του πελάτη και σύγχρονες τεχνολογίες για την δημιουργία έργων εξασφαλίζουν τις λύσεις για την επίτευξη των ειδικών στόχων του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Οι ειδικοί μας παρέχουν πλήρης υποστήριξη έργου, ξεκινώντας με την εκπόνηση τεχνικής εργασίας και ολοκληρώνοντας με την παράδοση, την εγκατάσταση και την θέση σε λειτουργία.

 4. TECMA PACK

  Γαλλία

  TECMA PACK, σχεδιασμός και κατασκευή μηχανημάτων και γραμμών συσκευασίας, τοποθέτηση σε όγκο με συγκόλληση κυματοειδούς χαρτονιού και αυτόματη φόρτωση. Η πολυλειτουργική TECMA PACK ειδικεύεται στον αγροδιατροφικό τομέα και στη γαλακτοβιομηχανία, στη Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό. Η TECMA PACK είναι σε θέση να προμηθεύσει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις στην έξοδο των μηχανημάτων πλήρωσης για θερμοδιαμορφωμένα και προδιαμορφωμένα δοχεία ή μπουκάλια, έως και εγκαταστάσεις παλετοποίησης.

 5. TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετάρισμα - μηχανές, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, τυλικτικες για χαρτοκιβωτια, αυτόματο μηχάνημα μεμβράνης περιτύλιξης, Παλετάρισμα - μηχανές, και Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VERPAMA AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία VERPAMA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα διαμόρφωσης χαρτοκιβωτίων, χαρτοδεσια, Συσκευασίες και κούτες από χαρτόνι, και Μηχανές για την κατασκευή χαρτονιού. Έχει έδρα σε Freienbach, Ελβετία.

 2. SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματα μηχανηματα συσκευασιας, μηχανηματα συσκευασιας για βιομηχανια τροφιμων, και γραμμή συσκευασίας. Έχει έδρα σε Amerang, Γερμανία.

 3. 3S PACTEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία 3S PACTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει έδρα σε Dietmannsried, Γερμανία.

 4. ROBOT MULTIPROJECT SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ROBOT MULTIPROJECT SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει έδρα σε Besnate, Ιταλία.

 5. BAMATEC GMBH SÖMMERDA

  Γερμανία

  Η εταιρεία BAMATEC GMBH SÖMMERDA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσερκομηχανές, Τσερκομηχανές, μηχανες αποτυπωσης, και φυλλα. Έχει έδρα σε Sömmerda, Γερμανία.

 1. ITAL PAL S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITAL PAL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, αποπαλετοποιητες, και μηχανες καλουπωματος για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Alessandria, Ιταλία.

 2. TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα πληρωσης για τον τομεα της συσκευασιας, Ελάσματα από πλαστικό, Μηχανήματα συσκευασίας, και κολλητικες ταινιες. Έχει έδρα σε Solms, Γερμανία.

 1. PENTA SERVIS

  Τσεχία

  Η εταιρεία PENTA SERVIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πακετάρισμα και φόρτωση - μηχανές και εξοπλισμός, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πακετάρισμα και φόρτωση - μηχανές και εξοπλισμός, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Holice, Τσεχία.

 2. BOXON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BOXON GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και μηχανηματα τοποθετησης ετικετων και σημανσης των συσκευασιων και των συσκευασμενων προϊοντων. Έχει έδρα σε Willich, Γερμανία.

 3. TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wiesmoor, Γερμανία.

 4. AVERCON

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AVERCON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει έδρα σε Eeklo, Βέλγιο.

 5. BAC À BEC CARTON

  Ισπανία

  Η εταιρεία BAC À BEC CARTON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δεξαμενές αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χάρτινες κούτες, Διαχείριση αποθηκών, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χάρτινες κούτες, και Διαχείριση αποθηκών. Έχει έδρα σε Castellvell del Camp, Ισπανία.

 6. BOIX EUROPE BV

  Γερμανία

  Η εταιρεία BOIX EUROPE BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Waging Am See, Γερμανία.

 7. BOBST MEX SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία BOBST MEX SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει έδρα σε Lausanne, Ελβετία.

 8. IST.BOX

  Τουρκία

  Η εταιρεία IST.BOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. G TECNICA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία G TECNICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Arcore, Ιταλία.

 2. TECHNIPES S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TECHNIPES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Santarcangelo Di Romagna, Ιταλία.

 3. ROMACO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ROMACO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Pianoro, Ιταλία.

 4. STUDIOPACK S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία STUDIOPACK S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

 5. MEYPACK VERPACKUNGSSYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MEYPACK VERPACKUNGSSYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει έδρα σε Nottuln-Appelhülsen, Γερμανία.

 6. PFM S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PFM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Torrebelvicino, Ιταλία.

 7. SOCO SYSTEM A/S

  Δανία

  Η εταιρεία SOCO SYSTEM A/S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα συγκόλλησης συσκευασιών, Μηχανές φακελοποίησης ή υπερφακελοποίησης, Μηχανήματα συγκόλλησης συσκευασιών, και Μηχανές φακελοποίησης ή υπερφακελοποίησης. Έχει έδρα σε Taastrup, Δανία.

 8. TEAMAC S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TEAMAC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Budrio, Ιταλία.

 9. ETIPACK S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ETIPACK S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Cinisello Balsamo, Ιταλία.

 10. SC AMC LIGHT PACK SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SC AMC LIGHT PACK SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, τοποθετηση σε θηκες, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Bragadiru, Ρουμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

158 Επιχειρήσεις