• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συρματοπλέγματα

Αποτελέσματα για

Συρματοπλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA είναι μια εταιρεία επεξεργασίας του μετάλλου. Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA ιδρύθηκε το 1997 στην πόλη της Αγκουέδα. Κατασκευάζουμε μεταλλικές δομές, μεταλλικές κατασκευές, σιδηρόδρομοι, πόρτες και πύλες. Υλοποιούμε βιομηχανικά κιόσκια. Έχουμε επίσης την δυνατότητα υλοποίησης έργων κλειθροποιίας όπως μικρές και μεγάλες πύλες, σιδηρόδρομοι και μικρές στέγες. H εταιρεία κατέχει εμπειρία τόσο στις εγχώριες όσο και στις ξένες αγορές εδώ και πολλά χρόνια: Ισπανία, Γαλλία, Ανγκολα, Μοζαμβίκη, μεταξύ άλλων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εργασία από σίδηρο, συγκολλημένο αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουμε έναν τεχνικό τμήμα με σχεδιαστές και μηχανικούς και αναλαμβάνουμε τρισδιάστατη σχεδίαση. Στοχεύουμε στην αριστεία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, εξοπλισμό, μέθοδοι και διαδικασίες και απασχολούμε μια ικανή και πρόθυμη ομάδα για την εκτέλεση των έργων σας. Διαθέτουμε μηχάνημα κύρτωσης, κοπής με λέιζερ, κοπής και διάτρησης, συγκόλλησης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά EN1090 και ISO9001.

 2. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων παραγωγής τεχνικών πλεγμάτων για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, όπως, π. χ., στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην αεροπορική και διαστημική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, στην ηλεκτροτεχνία, στη χημική βιομηχανία, στη φαρμακευτική και ιατρικής τεχνολογία και σε άλλους τομείς της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας. Με περισσότερα από 6.000 πλέγματα στην αποθήκη με διάφορες διαστάσεις οπής, διαστάσεις και υλικά κατασκευής παρέχουμε στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο πολύ μικρές προθεσμίες παράδοσης και ταυτόχρονα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Οι δικές μας μονάδες παραγωγής διαθέτουν όλες πιστοποίηση DIN ISO EN ISO 14001 και DIN EN ISO 9001: 2015. Από κοινού με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις για ειδικές εφαρμογές έως και έτοιμα προς χρήση συναρμολογημένα προϊόντα. Σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια σχετική αναλυτική προσφορά.

 3. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή τεχνικών συγκροτημάτων από μέταλλο, ιδίως από σύρμα και λαμαρίνα. Επεξεργασία σύρματος Ø 0, 5 έως 14 mm και για μικρές σειρές από χάλυβα, χάλυβα ελατηρίων και ανοξείδωτο χάλυβα. Ήδη από το 1830 παράγονται συρμάτινα προϊόντα στην περιοχή Vulkaneifel. Στο πλαίσιο αυτής της παράδοσης σχεδόν 200 ετών, οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας παράγουν από το 1997 με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων στη μονάδα Hillesheim κλωβούς και πλέγματα από σύρμα και λαμαρίνα. Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συρμάτινων και μεταλλικών προϊόντων για βιομηχανικά είδη, είδη επαγγελματικών κουζινών και εργαστηρίων, καθώς και για την ιατρική τεχνολογία και τη φαρμακευτική βιομηχανία, ιδίως συρμάτινοι κλωβοί, σχάρες και πλαίσια.

 4. DRAHT-BINDER OHG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η για περισσότερα από 60 χρόνια εντατική μετεξέλιξη του βασικού τομέα της επιχειρηματικής δραστηριότητάς μας μάς καθιστούν σήμερα στον εξειδικευμένο κατασκευαστή για εσάς. παράγουμε πλέγματα και υφάσματα κάθε είδους, τόσο για το εμπόριο, όσο και για τον τελικό πελάτη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1945 ως σιδηρουργείο με τμήματα κατασκευής περιφράξεων και πυλών. Ήδη κατά τα πρώτα χρόνια δημιουργήθηκε ένα μικρό τμήμα κατασκευής μηχανημάτων, το οποίο κατασκεύαζε μηχανήματα επεξεργασίας σύρματος για ίδια χρήση. Κατά τη δεκαετία του 1970, το συρματοποιείο αναπτύχθηκε σε ισάξιο τμήμα. Το 1978 κατασκευάστηκαν οι πρώτες πλήρως αυτόματες εγκαταστάσεις παραγωγής για κυματοειδή και διάτρητα πλέγματα, η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε στο Erkrath και χάρη στην επικέντρωση της επιχείρησης στην παραγωγή συρμάτινων υφασμάτων η επιχείρηση εισήλθε σε νέες αγορές. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε το 1995 με πλέγματα με συγκόλληση κατά σημεία και προφίλ πλαισίων. Σήμερα, η παραγωγή γίνεται σε 4 πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγής.

 5. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Αλβανία

  Verified by europages badge

  Η SELMANI sh.p.k. είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1994. Δραστηριοποιείται στην βιομηχανία αστικής κατασκευής προσφέροντας την υπηρεσία επιψευδαργύρωσης με εμβάπτιση εν θερμώ και εξατομικευμένες ατσάλινες κατασκευές καθώς και τυποποιημένες δεξαμενές καυσίμου και νερού από χάλυβα και HDG. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή λεβήτων HVAC, θερμικές δεξαμενές, δεξαμενές νερού υγειονομικής χρήσης και πλαίσια δεξαμενών καυσίμων, πλέγματα, δάπεδα, πλεκτοί πύργοι για μεταβίβαση ηλεκτρικού ρεύματος και ασύρματες εγκαταστάσεις, επιψευδαργυρωμένα θερμοκήπια με εμβάπτιση εν θερμώ κ.λπ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WDM DEUTENBERG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η WDM Wolfshagener Draht- & Metallverarbeitung είναι κατασκευαστής συρμάτινων πλεγμάτων σημειακής συγκόλλησης βάσει εξατομικευμένων προδιαγραφών σε μεγέθη από 300x250 mm έως 8.000x2.400 mm ανάλογα με τις διαστάσεις των οπών και τη διάμετρο. Στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιούνται άβαφο, επιψευδαργυρωμένο σύρμα, επιψευδαργυρωμένο σύρμα αλουμινίου, καθώς και σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα διαμέτρων από 2, 0 έως 18, 0 mm. Πεδία χρήσης είναι π. χ. οι τομείς διαμόρφωσης τοπίου, γεωργίας, κατασκευής μηχανημάτων & καταστημάτων, μεταλλουργίας, βιομηχανίας τροφίμων, ηλεκτρικής βιομηχανίας & κατασκευών.

 2. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Σιδηροτεχνία, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Σκάλες και κιγκλιδώματα, μεταλλικες φερουσες κατασκευες για τον τομεα των κατασκευων, Συρματοπλέγματα, βιομηχανικοι σκελετοι, Σιδηροτεχνία, και ανοξειδωτος χαλυβας. Έχει έδρα σε Gavião-V.n. De Famalicão, Πορτογαλία.

 3. COMFER SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COMFER SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροκράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, σιδηρος, Λαμαρίνες, Συρματοπλέγματα, και γαλβανισμενες λαμαρινες. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 4. KAUFMANN & LINDGENS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAUFMANN & LINDGENS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Wegberg, Γερμανία.

 5. AXELENT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AXELENT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Stuttgart-Degerloch, Γερμανία.

 1. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Αγωγός καλωδίων, συγκολληση σημειου, Συρματοπλέγματα, μεταλλικά κιγκλιδώματα, σχαρες απο ανοξειδωτο χαλυβα, επενδύσεις, προστατευτικα κιγκλιδωματα, και δοχεια σε μορφη πλεγματος. Έχει έδρα σε Dülmen, Γερμανία.

 2. AKS ASTRID K. SCHULZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AKS ASTRID K. SCHULZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

 1. ROTHFUSS BEST GABION GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROTHFUSS BEST GABION GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρματοκιβωτια, και προβλεψεις ακουστικης επιδρασης. Έχει έδρα σε Wittlich, Γερμανία.

 2. DEUTENBERG DRAHTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η Deutenberg Drahttechnik GmbH ανήκει στον όμιλο Deutenberg και είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Είμαστε περήφανοι για τη μακρόχρονη εμπειρία και παράδοση στην τεχνολογία και στην επεξεργασία σύρματος. Με τη δική μας ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών παράγουμε εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια συρμάτινα προϊόντα κάθε είδους. Οι πελάτες μας προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως της βιομηχανίας, της αρχιτεκτονικής, καθώς και του εμπορίου και της κατασκευής καταστημάτων. Παράγουμε βιομηχανικά και συγκολλητά πλέγματα, πλέγματα ανοξείδωτου χάλυβα, συρμάτινους κλωβούς και ολοκληρωμένα συρταρωτά συστήματα, εξατομικευμένα συρμάτινα προϊόντα και προϊόντα κυρτωμένου σύρματος. Ανάλογα με το σκοπό και το πεδίο εφαρμογής χρησιμοποιούμε διάφορα υλικά και πάχος υλικών για την παραγωγή των συρμάτινων προϊόντων μας. Παράγουμε συρμάτινα εξαρτήματα από ακατέργαστο ή άβαφο σύρμα, καθώς και από γαλβανιζέ σύρμα ή γαλβανιζέ σύρμα αλουμινίου. Η Deutenberg επεξεργάζεται επίσης σύρματα ανοξείδωτου χάλυβα. Η διάμετρος των επεξεργαζόμενων συρμάτων κυμαίνεται μεταξύ 1, 6 και 10 χιλιοστών

 3. NORMA A.E.

  Ελλάδα

  Η ΝΟΡΜΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής συρματοπλεγμάτων από το 1976 Το 1994 η εταιρία μετατρέπεται σε ανώνυμη με τίτλο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΪΛΟΥΔΗΣ ΑΒΕΕ – ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΕΒΡΟΥ ΝΟΡΜΑ Α.Ε. και πραγματοποιώντας μια σειρά επενδύσεων έχει κατορθώσει να βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση στον κλάδο της συρματουργίας στην Ελλάδα .Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 6.000 τ.μ. και διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα νέας τεχνολογίας με σκοπό την παραγωγή αρίστης ποιότητας προϊόντα.Τα προϊόντα της εταιρίας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα. Την τελευταία διετία έχει προχωρήσει σε συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και εξαγωγές .Σκοπός της εταιρίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της με προϊόντα αρίστης ποιότητας .

 4. NERI MAKINA MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία NERI MAKINA MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάσεις μεταφοράς, Τρέιλερ βιομηχανικής χρήσης, και καλαθια. Έχει έδρα σε Nilüfer, Τουρκία.

 5. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελασματοποιημένο μέταλλο - λαμαρίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, ανοξειδωτος χαλυβας, ειδικοι και απλοι χαλυβες, Συρματοπλέγματα, Διάτρητες λαμαρίνες από τεταμένο μέταλλο, και μεταλλικό διακοσμητικό χρώμα. Έχει έδρα σε Ostrava, Τσεχία.

 6. TROAX

  Γαλλία

  Η εταιρεία TROAX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Ρομποτική, Συρματοπλέγματα, και Ρομποτική. Έχει έδρα σε Viviers Du Lac, Γαλλία.

 7. SEEGARDEL PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SEEGARDEL PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προστατευτικα ηχοπροστασιας. Έχει έδρα σε Lobbach, Γερμανία.

 8. BAGSIK SP. Z O. O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία BAGSIK SP. Z O. O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Gliwice, Πολωνία.

 1. PRODUTIVA - FÁBRICA DE REDES, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PRODUTIVA - FÁBRICA DE REDES, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλέγματα, και Κόσκινα και διαχωριστές απορριμάτων. Έχει έδρα σε Avintes-Vila Nova De Gaia, Πορτογαλία.

 2. SITKA ZAHID LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία SITKA ZAHID LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, πασσαλοφρακτες, Περιφράξεις με δικτυωτό σύρμα, Συρματοπλέγματα, και περιφράξεις από σίδηρο. Έχει έδρα σε Luzhany, Ουκρανία.

 3. LIPPI LA CLOTURE

  Γαλλία

  Η εταιρεία LIPPI LA CLOTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Συρματοπλέγματα, Διαρρύθμιση εξωτερικών χώρων, περιφραξεις, και πυλες. Έχει έδρα σε Mouthiers-Sur-Boeme, Γαλλία.

 4. SAPRKLE CONCRETE SCREWS COMPANY

  Κίνα

  Η εταιρεία SAPRKLE CONCRETE SCREWS COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Hengshui, Κίνα.

 5. FRUNZE PLANT PJSC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία FRUNZE PLANT PJSC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις, Συρματοπλέγματα, περιφράξεις από σίδηρο, Περιφράξεις, φράγματα, και Συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

 6. FAPROL - FÁBRICA DE PRODUTOS DE LOGÍSTICA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία FAPROL - FÁBRICA DE PRODUTOS DE LOGÍSTICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα καλαθια. Έχει έδρα σε Santo Estêvão Das Galés, Πορτογαλία.

 7. ETABLISSEMENTS BUIG ET VAURY

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETABLISSEMENTS BUIG ET VAURY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Συρματοπλέγματα, περιφραξεις, πυλες, και ελεγχος προσβασης. Έχει έδρα σε Clermont-Ferrand, Γαλλία.

 8. GRILLAGES WUNSCHEL

  Γαλλία

  Η εταιρεία GRILLAGES WUNSCHEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Γκαραζόπορτες, Συρματοπλέγματα, περιφραξεις, πυλες, και Γκαραζόπορτες. Έχει έδρα σε Chatenois, Γαλλία.

 9. DAHMEN-TEDRA TECHNISCHE DRAHTGEWEBE + INDUSTRIESIEBE

  Γερμανία

  Η εταιρεία DAHMEN-TEDRA TECHNISCHE DRAHTGEWEBE + INDUSTRIESIEBE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Wassenberg, Γερμανία.

 10. CAVATORTA FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CAVATORTA FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Συρματόπλεγμα αγκαθωτό - σιδηρούχα μέταλλα, Συρματοπλέγματα, μεταλλικα κιγκλιδωματα για περιφραξεις, ειδη για μαστορεματα, και Συρματόπλεγμα αγκαθωτό - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Villeneuve-Saint-Germain, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συρματοπλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.533 Επιχειρήσεις