• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συρμάτινα ελατήρια

Αποτελέσματα για

Συρμάτινα ελατήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MONNINGER FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

 2. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Γερμανία

  Είμαστε ένας μικρομεσαίος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων από το Schwabach κοντά στη Νυρεμβέργη και σήμερα παρουσιαζόμαστε με περίπου 50 συνεργάτες ως παραδοσιακός και εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων και κυρτωμένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα για ειδικές λύσεις προβλημάτων έως την παραγωγή μεγάλων σειρών. Η καινοτομία στην Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG διασφαλίζεται με την τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία είναι να ανατρέχει κανείς στην εμπειρία και να προσβλέπει στις πλέον σύγχρονες εξελίξεις. Οι καινοτομικές λύσεις χρειάζονται και τα δύο. Αξιοποιήστε λοιπόν την εμπειρία, τη γνώση, την ποιότητα και την ασφάλεια παράδοσης της εταιρείας μας.

 3. DIETZ GMBH

  Γερμανία

  Η παραγωγή ελατηρίων απαιτεί μέγιστη ακρίβεια ώστε να πληρούνται όλες οι απαιτήσεις για τις σύνθετες δομές και τη λειτουργικότητά τους. Λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων ποιότητας μετεξελίσσουμε διαρκώς τα υλικά κατασκευής και τα προϊόντα. Η λειτουργικότητά τους διασφαλίζεται με διαρκείς ελέγχους ποιότητας. Είναι αυτονόητο ότι θέτουμε στη διάθεσή σας τα αποτελέσματα των ελέγχων. Κατά την παραγωγή ελατηρίων και εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος σάς εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα μας τηρούν αυτό που υπόσχονται. Στόχος μας είναι η μέγιστη ασφάλεια εφοδιασμού και η κατά το δυνατόν όχι χρονοβόρα διαδικασία διεκπεραίωσης για τους πελάτες μας. Αυτό διασφαλίζεται με το δικό μας υποστηριζόμενο με βάση δεδομένων σύστημα τήρησης αποθέματος – στην αποθήκη πρώτων υλών και στην αποθήκη έτοιμων εξαρτημάτων. Χάρη στις συμπαγείς δομές και διαδικασίες μας είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε εξαιρετικά ευέλικτα στις δικές απαιτήσεις διοικητικής μέριμνας.

 4. KESSEN RESSORTS

  Βέλγιο

  Τα ελατήρια Kessen προκύπτουν από την επιχείριση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή βιομηχανικών ελατηρίων, στη συναρμολόγηση εξαρτημάτων και συναρμολογημένα σύρματα. Ελατήρια συμπίεσης, ελατήρια με ελάσματα, ελατήρια έλξης, ελατήρια στρέψης, τεμάχια κάθε είδους εκτός από σύρματα. Κατασκευάζονται εν ψυχρώ αλλά και εν θερμώ για διαμέτρους που κυμαίνονται από 0, 1 χιλ. ως 60 χιλ. Οι κύριοι τομείς δραστηριοτήτων μας είναι η σιδηρουργία, η ηλεκτρονική, η αεροπορία, η βιομηχανία τροφίμων κ.λπ.

 5. DÖPKE METALLWAREN UND LADENBEDARF GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BIEGEFORM SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

 2. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Γερμανία

 3. PEHA-METALL GMBH

  Γερμανία

 4. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Ιταλία

 5. LK MECHANIK GMBH

  Γερμανία

 1. DRAHTBIEGETECHNIK LUEGER GMBH

  Αυστρία

 2. MOLLIFICIO SO.MI

  Ιταλία

 1. CALIFIL

  Γαλλία

  Ο Όμιλος Califil ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ειδών από ανοξείδωτο μεταλλικό νήμα. Οι επεξεργασίες επιφανειών είναι πλήρως ολοκληρωμένες: επιχρωμίωση, επιψευδαργύρωση, ηλεκτροστίλβωση και βαφή εποξυ. Οι δύο θυγατρικές της εταιρείες Caliste Marquis και Aplifil δραστηριοποιούνται εμπλέκονται σε βασικούς τομείς της οικονομίας: βιομηχανία γεωργικών ειδών διατροφής (αποθήκευση / ψυχρή αποθήκευση, εγκατάσταση/ συντήρησης σφαγείων, κρέμασμα κρέατος και βιομηχανία τροφίμων), οικιακές συσκευές, φαρμακευτική βιομηχανία (ράφια σχεδιασμένα για την αποθήκευση / αποθήκευση σε αποστειρωμένη αίθουσα) αυτοκίνητα (εξοπλισμός) και η ευρύτερη βιομηχανία. Με εμπειρία στον κλάδο, ο όμιλος Califil έχει αναπτύξει τη δραστηριότητά του διατηρώντας τις αξίες του: αυστηρότητα, πρότυπα ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον, την επιμονή και την περιέργεια. Διαθέτει σημαντικό στόλο μηχανημάτων, ο όμιλος Califil κατασκευάζει τα είδη του που υπάρχουν στον κατάλογο ή προσαρμοσμένα σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες σειρές.

 2. PRESSIRESSORT

  Γαλλία

  Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και εμπορία ελατηρίων κάθε είδους για τη βιομηχανία, την αεροναυπηγική, την πυρηνική, τη μηχανική και τις μεταφορές, ελατήρια για ναυπηγικές εργασίες επισκευής, για την πετροχημεία, τον αγροδιατροφικό τομέα και την ιατρική. Η PRESSIRESSORT δραστηριοποιείται επίσης τον τομέα των υδροηλεκτρικών φραγμάτων. Παρέχουμε παραγωγή ελατηρίων κατά παραγγελία και σχεδιασμό με υποβοήθηση υπολογιστή. Βαθμονόμηση ελατηρίων. Κατασκευάζονται άγκιστρα, περόνες βήτα, ράβδοι, σπειροειδή ελατήρια, μεταλλικά ελατήρια, ελατήρια από σύρμα ή διαμορφωμένα ελάσματα. Υλικό: χάλυβας, ανοξείδωτο, Inconel, φωσφορούχος μπρούντζος, χαλκός, βηρύλλιο και άλλα. Δημιουργία ελατηρίων υψηλής τεχνολογικής κατηγορίας με υπολογισμό από πρότυπα ή τεμαχίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Οι αγοραστές, οι τεχνικοί και οι μηχανικοί των γραφείων μελετών αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό του προϊόντος και την εύρεση νέων λύσεων. : Από ενιαία τεμάχια έως μεγάλες ποσότητες από σύρμα 0, 2 έως 50 mm.

 3. OY LESJÖFORS AB

  Φινλανδία

  Η LESJÖFORS έχει μακρά εμπειρία στην κατασκευή ελατηρίων και δίνει συνεχώς προτεραιότητα στις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα. Τα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας είναι το ευρύ φάσμα προϊόντων, η υψηλή ποιότητα και οι υπηρεσίες μας. Η γκάμα ελατηρίων μας έχει ένα μοναδικό εύρος και είναι γνωστή για την αντοχή, την προσαρμοστικότητα και την ικανότητα διαφοροποίησής του. Οι πηγές μας χρησιμοποιούνται σε σχεδόν όλους τους τομείς της βιομηχανίας, η οποία θα μπορούσε να είναι η παραγωγή ενέργειας, βιομηχανία χαρτιού και χαρτοπολτού, αλλά και οι υπεράκτιες ζώνες, η αυτοματοποίηση και η υποδομή. Οι λειτουργίες ελατηρίων μας επικεντρώνονται στην παραγωγή, αποθήκευση και διανομή. Αποθηκεύουμε και διανέμουμε όλων των ειδών τα ελατήρια και συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Η Lesjöfors διαθέτει πάνω από 10.000 τυποποιημένα είδη για άμεση παράδοση.

 4. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Αυστρία

  Η Hutter & Schrantz Stahlfedern αναπτύσσει και παράγει ποιοτικά ελατήρια, καθώς και εξαρτήματα κεκαμμένου σύρματος για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση. Κορυφαίες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων εμπιστεύονται την κορυφαία στην αγορά επιχείρηση εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία. Τα προϊόντα μας: ελατήρια αυτοκινήτων, ελατήρια κάμψης, φυλλοειδή, επίπεδα και διαμορφωμένα ελατήρια, συρμάτινα εξαρτήματα και ελατήρια για τεχνική χρήση, ελατήρια πίεσης, κωνικά, σπειροειδή, ελικοειδή, ειδικά ελατήρια, ελατήρια στρέψης, ελατήρια έλξης, ελατήρια σπιράλ, πρεσαριστά κεκαμμένα εξαρτήματα κλπ.

 5. RPK SDAD COOP

  Ισπανία

  Ο όμιλος RPK έχει τη δυνατότητα παραγωγής λύσεων για διάφορους τομείς, όπως οι τομείς του αυτοκινήτου, του ηλεκτρισμού, της ιατρικής και της βιομηχανίας γενικώς. Ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των πελατών του, ο όμιλος RPK αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα.

 6. HANS SCHLENK TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG E.K.

  Γερμανία

 7. SAM HWA STEEL S.A.

  Λουξεμβούργο

 8. SEEMANN GESTELLBAU GMBH

  Γερμανία

 1. SPRING GROUP S.R.L.

  Ιταλία

 2. MÖSSLER DRAHT GMBH

  Αυστρία

 3. SOARES & SIMÕES, LDA

  Πορτογαλία

 4. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Τουρκία

 5. FIORINA FRATELLI SRL

  Ιταλία

 6. MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA

  Ιταλία

 7. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. JACQUEMET

  Γαλλία

 9. FWG-IHW TECHN. FEDERN GMBH

  Γερμανία

 10. PLATZMANN FEDERN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συρμάτινα ελατήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

303 επιχειρήσεις