• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συντηρητικά τροφίμων

Αποτελέσματα για

Συντηρητικά τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Neupert Ingredients ξεχωρίζει παγκοσμίως στο εμπόριο φυτικών πρώτων υλών, πρόσθετων και ειδικών μειγμάτων. Για πολλά χρόνια προμηθεύουμε τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών, φαρμάκων και ζωοτροφών με πρώτες ύλες που υποβάλλονται σε επεξεργασία για την παραγωγή μίας μεγάλης ποικιλίας γνωστών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρινόμαστε απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και σχέσης τιμής-απόδοσης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πυκνωτικά, συνδετικά μέσα και πηκτωματοποιητές, αντιοξειδωτικά, λειτουργικές πρωτεΐνες, Superfoods, προϊόντα γάλακτος σε σκόνη, αμινοξέα, ψυλλόχορτο, ρυθμιστές οξέων, λεκιθίνες, γλυκαντικές ουσίες και παράγωγα αμύλου, μικροφύκη, εκχυλίσματα και διάφορα εξειδικευμένα προϊόντα. Η εμπειρία μας πολλών δεκαετιών στην εμπορία πρώτων υλών μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναλύουμε συνεχώς την παγκόσμια αγορά και να παρέχουμε στους πελάτες συμβουλές για την εξέλιξη των τιμών και για αποφάσεις αγοράς διακρίνοντας τις τάσεις της αγοράς.

 2. ALPHANOSOS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Alphanosos χρησιμοποιεί δικούς της αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για να ανακαλύπτει, αναπτύσσει και εμπορεύεται δραστικές ουσίες και προϊόντα βασισμένα σε μείγματα εκχυλισμάτων από μη φαρμακευτικά συστατικά, και συγκεκριμένα φυτικά. Αυτά τα δραστικά μείγματα, ορισμένα εκ των οποίων είναι ήδη καταχωρισμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε 15 χώρες για τις αντιμικροβιακες ιδιότητές τους, προορίζονται για τους τομείς της υγιεινής των ζώων, της περιποίηση του δέρματος, της συντήρησης των τροφίμων και των καλλυντικών, και, πιο μακροπρόθεσμα, για τρόφιμα που λειτουργούν για την αντιμετώπιση ασθενειών. Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξής της το 2015, και σήμερα είναι μια εμπορική εταιρεία που λειτουργεί κυρίως μέσω διανομέων για τη διάθεση των προϊόντων της και μέσω βιομηχανικών και εμπορικών ομίλων για την εξασφάλιση μέσω συμβάσεων αδειών και νέων έργων έρευνας και ανάπτυξης. Η Alphanosos χρησιμοποιεί επί του παρόντος τις πατενταρισμένες δραστικές ουσίες της σε προϊόντα που προορίζονται για τη φροντίδα τόσο των ζώων όσο και των ανθρώπων, τα οποία αποσκοπούν να καλύψουν ειδικές ανάγκες, όπως το έκζεμα και η πυοδερματίτιδα. Η παλτφόρμα τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιείται σε συνεργασία με εταίρους για την ανακάλυψη νέων δραστικών ουσιών και για τη βελτιστοποίηση των σκευασμάτων, με σκοπό τη δημιουργία πνευματικών δικαιωμάτων για ισχυρές βιολογικές ιδιότητες, συγκεκριμένα αντιβακτηριακές και αντιμυκητιασικές, αλλά και αντιιικές, καθώς και διάφορες άλλες κυτταρικές ιδιότητες για καλλυντική και ιατρική χρήση, ή ακόμα και για βιομηχανική χρήση, όπως η βελτιστοποίηση της βιοπαραγωγής.

 3. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ουσίες τροφίμων, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Συντηρητικά τροφίμων, φυσικα αρωματα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, αρωματα για την βιομηχανια ζαχαροπλαστικης, ουσίες τροφίμων, φυσικες αρωματικες ουσιες, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Nocera Inferiore, Ιταλία.

 4. PURIF'AIR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PURIF'AIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντηρητικά τροφίμων, συσκευες καθαρισμου αερα, Μόλυνση - υπηρεσίες για το περιβάλλον, Προϊόν επεξεργασίας οσμών, επεξεργασία αερολυμάτων, επεξεργασία και εξουδετέρωση οσμών, επεξεργασία αέρος, αντιμουχλικες λυσεις, και Υλικά απορρόφησης πετρελαίου. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Ισπανία

  Ολοκληρωμένες συνθέσεις και αρωματικές ουσίες για τη χημική βιομηχανία. Μπαχαρικά και καρυκεύματα CEYLAMIX.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FODEY ENTERPRISES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FODEY ENTERPRISES LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αραβικο κομμι. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Rattenkirchen, Γερμανία.

 3. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσθετικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Συντηρητικά τροφίμων, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Συντηρητικά τροφίμων, αμυλα για τροφιμα, και Χημικές πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Picassent, Ισπανία.

 4. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VITALUNDFITMIT100 GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Jüchen, Γερμανία.

 5. GALACTIC

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GALACTIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλακτικο οξυ, και αμυλα για τροφιμα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 1. STIERNON

  Βέλγιο

  Η εταιρεία STIERNON, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντηρητικά τροφίμων, παραφαρμακευτικα, ερευνα και αναπτυξη, Συντηρητικά τροφίμων, και συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Ghislenghien, Βέλγιο.

 2. GLASS STUDIO

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία GLASS STUDIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπουφε, βραδυνο στον μπουφε, και μπουφεδες για ξενοδοχεια, εστιατορια και δημοσια κτιρια. Έχει έδρα σε Pernik, Βουλγαρία.

 1. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, ενζυμα, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Seneffe, Βέλγιο.

 2. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Ιταλία

  Η εταιρεία CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κονσερβες τροφιμων, γλυκα του κουταλιου, Καρυκεύματα, και σαλτσες. Έχει έδρα σε Polistena, Ιταλία.

 3. O SOLE E NAPULE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία O SOLE E NAPULE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κονσερβες λαχανικων, ξυδι, και συσκευασμενα μπροκολα. Έχει έδρα σε Marigliano, Ιταλία.

 4. INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Συντηρητικά τροφίμων, προσθετα, Μπαχαρικά, και Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Vilassar De Dalt, Ισπανία.

 5. HANDARY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HANDARY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσθετικά τροφίμων, και Προσθετικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 6. WOODCHEM

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία WOODCHEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντηρητικά τροφίμων, Ξύλο - προϊόντα προστασίας, Μυκητοκτόνα και βακτηριοκτόνα, και Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

 7. SPD PIR

  Ουκρανία

  Η εταιρεία SPD PIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα συντηρητικα για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 8. PMP DISTRIBUCIONES

  Ισπανία

  Η εταιρεία PMP DISTRIBUCIONES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Las Palmas De Gran Canaria, Ισπανία.

 1. YURT KONSERVE

  Τουρκία

  Η εταιρεία YURT KONSERVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. GEBRÜDER LEIMER KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEBRÜDER LEIMER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντηρητικά τροφίμων, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Συντηρητικά τροφίμων, και Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Traunstein, Γερμανία.

 3. LANUCO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LANUCO GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιταμίνες και προβιταμίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, Συντηρητικά τροφίμων, Αρώματα τροφίμων, Μελισσοκέρι, Συμπληρώματα διατροφής, Συντηρητικά τροφίμων, Αρώματα τροφίμων, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 4. BROES CHEMICALS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BROES CHEMICALS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντηρητικά τροφίμων, συμπληρωματα διατροφης, συστατικά διατροφής, αμυλα για τροφιμα, και Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Antwerp, Βέλγιο.

 5. THE PROTEIN COMPANY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία THE PROTEIN COMPANY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, ερευνα και αναπτυξη, πρωτεϊνες, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Bastogne, Βέλγιο.

 6. ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Changsha, Κίνα.

 7. CROP IBERICA SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία CROP IBERICA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Μαγιά και διατροφικά ένζυμα, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και Μαγιά και διατροφικά ένζυμα. Έχει έδρα σε Arganda, Ισπανία.

 8. ENERGY366 PTY LTD

  Νότια Αφρική

  Η εταιρεία ENERGY366 PTY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Johannesburg, Νότια Αφρική.

 9. SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Shantou, Κίνα.

 10. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντηρητικά τροφίμων, και Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Neu-Ulm, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συντηρητικά τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

103 Επιχειρήσεις