• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BEROTEK GMBH

  Γερμανία

  Η BeRoTek GmbH ιδρύθηκε το 1995 από το διευθύνοντα σύμβουλο Roland Krenn στο Ingoldstadt. Η BeRoTek (BestückRoboterTechnologieKrenn) προμηθεύει τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με μηχανήματα και ανταλλακτικά, καθώς και ειδικές κατασκευές που αναπτύσσει η ίδια στον τομέα των ρομπότ τροφοδοσίας. Ο ίδιος ο κύριος Krenn δραστηριοποιείται από το 1988 στην τεχνολογία SMD στο συγκεκριμένο τομέα. Η πολυετής εξειδίκευση και η νοοτροπία εξυπηρέτησης τόσο από το διευθύνοντα σύμβουλο όσο και από ους συνεργάτες του είναι σαφώς διακριτές: η BeRoTek αναπτύσσεται σταθερά και προμηθεύει πλέον χώρες σε όλες τις ηπείρους.

 2. ASA AUTOHAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASA AUTOHAUS GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Halle, Γερμανία.

 3. MENIA CADORE ODORICO

  Ιταλία

  Η εταιρεία MENIA CADORE ODORICO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαρρυθμισεις εργαστηριων, αξεσουαρ αυτοκινητων, ηλεκτρονικα ανταλλακτικα για αυτοκινουμενα οχηματα, και αντικατασταση ελαστικων. Έχει έδρα σε Pieve Di Cadore, Ιταλία.

 4. SILVA FIRMINO S.N.C. DI DONATELLA SILVA E DANIELA SILVA

  Ιταλία

  Η εταιρεία SILVA FIRMINO S.N.C. DI DONATELLA SILVA E DANIELA SILVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνικός έλεγχος οχημάτων, εγκαταστασεις και εξοπλισμοι για τις βοηθητικες υπηρεσιες για μεσα μεταφορας, συνεργεια για αυτοκινουμενα οχηματα, Τεχνικός έλεγχος οχημάτων, και συνεργεια ηλεκτρολογου αυτοκινητων. Έχει έδρα σε Rivarolo Canavese, Ιταλία.

 5. XL CARWASH PARTS OHG

  Γερμανία

  Ανταλλακτικά και παρελκόμενα εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων και γραμμών πλύσης όλων των κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά. Washtec και Wesumat. Τα προϊόντα μας: βούρτσες πλυντηρίου αυτοκινήτων, βούρτσες για εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων, παρελκόμενα και ανταλλακτικά για εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων, εγκαταστάσεις πλυντηρίου επαγγελματικών οχημάτων, πλυντήρια αυτοκινήτων, συστήματα επεξεργασίας λυμάτων εγκαταστάσεων πλυντηρίων αυτοκινήτων, μεταχειρισμένες εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CARBONENGINECLEANING

  Ελλάδα

  Καθαρισμός του κινητήρα σας σε 30 λεπτά με την δύναμη του υδρογόνου .Τέλος στην καρβουνίλα στο εσωτερικό του κινητήρα σας . Είμαστε Γενικό Συνεργείο αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη , Λ.Κύπρου 159 . Καθαρίζουμε όλα τα μπέκ βενζίνης ακόμα και υγραερίου. Ογκομέτρηση μπέκ σε πραγματικές συνθήκες ακόμα και σε 350 bar στα τύπου άμεσου ψεκασμού μπέκ .( tsi - tfsi - fsi - Gdi - mpi - lpg ) Η εταιρία ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Ε & Μ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο AUTOCENTER δημιουργήθηκε το 1987 με πολύ μεράκι και αγάπη προς το αυτοκίνητο. Είχε έδρα την Γλυφάδα μέχρι το 2010 , ύστερα μεταφερθήκαμε στις νέες μας εγκαταστάσεις όπου λειτουργούμε μέχρι και σήμερα στην περιοχή της Αργυρούπολης . Ως νόμιμο συνεργείο επισκευής και συστήρησης αυτοκινήτων παρέχουμε με ασφάλεια καθαρισμό κινητήρα από τις επικαθήσεις του άνθρακα. Με γνήσια διαγνωστικά και ειδικά μηχανήματα μπορούμε να παρέχουμε πολλές υπηρεσίες ως προς την διάγνωση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

 2. SASI, II

  Λιθουανία

  Η ŠASI ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1996, όταν ανοίξαμε το πρώτο μας συνεργείο αυτοκινήτου στην Panevezys. Δραστηριοποιούμασταν στον τομέα του αυτοκινήτου εδώ και δύο δεκαετίες όποτε διαθέτουμε εκτενής πείρα σε ότι αφορά τα συνεργεία αυτοκινήτου και την συντήρηση αυτοκινήτου, γεγονός που καθησυχάζει τους νέους και πιστούς μας πελάτες, γνωρίζοντας πως δεν θα εξαφανιστούμε και θα ολοκληρώσουμε την εργασία εμπρόθεσμα και ιδιαίτερα προσεκτικά. Η μακροχρόνια μας πείρα δείχνει πως είμαστε μια αξιόπιστη, σταθερή εταιρεία και έχουμε ήδη εξασφαλίσει την θέση μας στην αγορά. 'Εφόσον ο κόσμος που μας επέλεγε αυξανόταν συνεχώς, η εταιρεία αναπτύχθηκε και το 2005 άνοιξε νέο συνεργείο αυτοκινήτων στην Utena. Η ŠASI πραγματοποιεί διάγνωση πλαισίου και εργασίες επισκευής σε Ι.Χ, SUV και μίνι-πούλμαν. Επισκευάζουμε επίσης φορτηγά και ράβδοι σύνδεσης τρακτέρ που έχουν αφαιρέσει οι πελάτες και επισκευάζουμε επίσης σιαγόνες φρένων.

 3. RAVAGLIOLI SPA

  Ιταλία

  Από το 1958, η Ravaglioli είναι συνώνυμη με την τεχνογνωσία, την εξέλιξη και την τεχνολογία. Η επιχείρηση προσφέρει στην πελατεία της τεράστια γκάμα ανυψωτήρων, μοχλών για την αλλαγή ελαστικών, ζυγοσταθμίσεις, συστήματα διάγνωσης , πάγκος δοκιμής φρένων και αναρτήσεων. Ηγέτης στον τομέα εδώ και 40 χρόνια σε 110 έτη. Στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύει τον πρώτο παραγωγό σε ανελκυστήρες.

 4. FUTUR NÀUTIC SL

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με τις ξυλουργικές εργασίες και την επιπλοποιία ναυτικής χρήσης. Ιδρύθηκε το 1993 με μεγάλη πείρα στον τομέα. Παρέχουμε υπηρεσίες στα εξής αντικείμενα: επισκευές, ξυλουργικές εργασίες, επιπλοποιία, σκάφη αναψυχής. Ναυπηγείο.

 5. ADAM SERVICE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Αθανάσιος & Κυριάκος Αδάμ Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και σας εξυπηρετεί κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη. Η πολυετής πείρα μας και τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματά μας, σας εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας.

 1. RE DAVIDE SAS DI RE PIER GIORGIO & C.

  Ιταλία

  Η Re Davide είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται με μεγάλη τεχνογνωσία εδώ και πολλά έτη στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, παράγοντας και συναρμολογώντας μεταλλικά εξαρτήματα. Με τη θέση σε λειτουργία του συστήματος κοπής με λέιζερ τον Ιανουάριο του 2003 και με την αυτοματοποιημένη μονάδα συγκόλλησης που τέθηκε σε λειτουργία το 2000, η επιχείρηση υλοποιεί εσωτερικά όλες τις διαδικασίες παραγωγής βασικών εξαρτημάτων υπό τον έλεγχο της τεχνολογίας CAD.

 2. OSKIAN CAR SERVICE

  Ελλάδα

  Ηλεκτρικα, ηλεκτρολογειο, συνεργειο, service, xenon, αισθητηρες παρκαρισματος, επισκευη μιζα - δυναμο, ψυγειο αυτοκινητου, διαγνωστικος εγκεφαλος, κινητηρας, αεροσακος, φωτα, ηλεκτρικα παραθυρα, συναγερμοι, κλιματισμος, service a/c,

 1. TUNING

  Ελλάδα

  Η fastertuning.com | chip tuning για πάνω από μια δεκαετία φέρει ως αποκλειστικό αντικείμενο τη βελτίωση υποδύναμης του κινητήρα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μακροζωία του, την ομαλή λειτουργία και την πλήρη αξιοπιστία του. Η πολύχρονη εμπειρία μας στις βελτιώσεις αυτοκινήτων σας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα και οικονομικές τιμές.

 2. GIULIANO INDUSTRIAL S.P.A

  Ιταλία

 3. GIULIANO GROUP S.P.A.

  Ιταλία

 4. SCAMA AUTRONICA S.R.L.

  Ιταλία

 5. HIPER ROAD TALLER MECÁNICO MADRID

  Ισπανία

 6. RAASM S.P.A.

  Ιταλία

 7. TALLERBARATO.COM

  Ισπανία

 8. ZETAB MACHINERY LTD

  Τουρκία

 1. H&S HÖPPNER

  Γερμανία

 2. AUTOFFICINA CORSICO

  Ιταλία

 3. MULTIXAPA

  Ισπανία

 4. KFZ KAROSSERIE AUTO REPARATUR KRAINER

  Αυστρία

 5. MULLENS DIEST

  Βέλγιο

 6. ELECTRÓNICA DEL AUTOMÓVIL S.COOP.AND

  Ισπανία

 7. KALEEP

  Γερμανία

 8. BONTE ATELIERS

  Βέλγιο

 9. PAUL SZCZESNY GMBH

  Γερμανία

 10. BEUKERS TRUCK RICHTTECHNIEK

  Βέλγιο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.983 Επιχειρήσεις

Kατηγορια