• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCAMA AUTRONICA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. ASA AUTOHAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. AUTOFFICINA IN CENTRO VASTO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. CARBONENGINECLEANING

  Ελλάδα

  Καθαρισμός του κινητήρα σας σε 30 λεπτά με την δύναμη του υδρογόνου .Τέλος στην καρβουνίλα στο εσωτερικό του κινητήρα σας . Είμαστε Γενικό Συνεργείο αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη , Λ.Κύπρου 159 . Καθαρίζουμε όλα τα μπέκ βενζίνης ακόμα και υγραερίου. Ογκομέτρηση μπέκ σε πραγματικές συνθήκες ακόμα και σε 350 bar στα τύπου άμεσου ψεκασμού μπέκ .( tsi - tfsi - fsi - Gdi - mpi - lpg ) Η εταιρία ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Ε & Μ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο AUTOCENTER δημιουργήθηκε το 1987 με πολύ μεράκι και αγάπη προς το αυτοκίνητο. Είχε έδρα την Γλυφάδα μέχρι το 2010 , ύστερα μεταφερθήκαμε στις νέες μας εγκαταστάσεις όπου λειτουργούμε μέχρι και σήμερα στην περιοχή της Αργυρούπολης . Ως νόμιμο συνεργείο επισκευής και συστήρησης αυτοκινήτων παρέχουμε με ασφάλεια καθαρισμό κινητήρα από τις επικαθήσεις του άνθρακα. Με γνήσια διαγνωστικά και ειδικά μηχανήματα μπορούμε να παρέχουμε πολλές υπηρεσίες ως προς την διάγνωση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

 5. XL CARWASH PARTS OHG

  Γερμανία

  Ανταλλακτικά και παρελκόμενα εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων και γραμμών πλύσης όλων των κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά. Washtec και Wesumat. Τα προϊόντα μας: βούρτσες πλυντηρίου αυτοκινήτων, βούρτσες για εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων, παρελκόμενα και ανταλλακτικά για εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων, εγκαταστάσεις πλυντηρίου επαγγελματικών οχημάτων, πλυντήρια αυτοκινήτων, συστήματα επεξεργασίας λυμάτων εγκαταστάσεων πλυντηρίων αυτοκινήτων, μεταχειρισμένες εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SASI, II

  Λιθουανία

  Η ŠASI ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1996, όταν ανοίξαμε το πρώτο μας συνεργείο αυτοκινήτου στην Panevezys. Δραστηριοποιούμασταν στον τομέα του αυτοκινήτου εδώ και δύο δεκαετίες όποτε διαθέτουμε εκτενής πείρα σε ότι αφορά τα συνεργεία αυτοκινήτου και την συντήρηση αυτοκινήτου, γεγονός που καθησυχάζει τους νέους και πιστούς μας πελάτες, γνωρίζοντας πως δεν θα εξαφανιστούμε και θα ολοκληρώσουμε την εργασία εμπρόθεσμα και ιδιαίτερα προσεκτικά. Η μακροχρόνια μας πείρα δείχνει πως είμαστε μια αξιόπιστη, σταθερή εταιρεία και έχουμε ήδη εξασφαλίσει την θέση μας στην αγορά. 'Εφόσον ο κόσμος που μας επέλεγε αυξανόταν συνεχώς, η εταιρεία αναπτύχθηκε και το 2005 άνοιξε νέο συνεργείο αυτοκινήτων στην Utena. Η ŠASI πραγματοποιεί διάγνωση πλαισίου και εργασίες επισκευής σε Ι.Χ, SUV και μίνι-πούλμαν. Επισκευάζουμε επίσης φορτηγά και ράβδοι σύνδεσης τρακτέρ που έχουν αφαιρέσει οι πελάτες και επισκευάζουμε επίσης σιαγόνες φρένων.

 2. SKALIDIS SERVICE

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας, "ΑΦΟΙ ΣΚΑΛΙΔΗ ΟΕ" ιδρύθηκε το 2008 και αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς και εξειδικευμένους μηχανικούς στις επισκευές επαγγελματικών οχημάτων.Η τακτική ενημέρωσή μας σε σεμινάρια που παρακολουθούμε για κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί στη αγορά, η τεχνογνωσία μας και τα διαγνωστικά μηχανήματα μας για τα φορτηγά, μας καθιστούν ειδικούς στο χώρο των συνεργείων. Κύρια δραστηριότητα της επιχείρησής μας είναι η συντήρηση και η επισκευή επαγγελματικών οχημάτων καθώς και το εμπόριο καινούργιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικώνΥπηρεσίες που παρέχουμε : * Σέρβις σε φορτηγά* Επισκευές φορτηγών αυτοκινήτων* Διάγνωση βλαβών φορτηγού μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή* Πώληση μεταχειρισμένων και καινούριων ανταλλακτικών* Τεχνική υποστήριξη με κινητό συνεργείοΣτόχος της εταιρίας μας είναι η παροχή αξιόπιστων, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.Ο χώρος μας είναι εξοπλισμένος με τα πιό άρτια, αξιόπιστα και εξελιγμένα μηχανήματα..

 3. RAVAGLIOLI SPA

  Ιταλία

  Από το 1958, η Ravaglioli είναι συνώνυμη με την τεχνογνωσία, την εξέλιξη και την τεχνολογία. Η επιχείρηση προσφέρει στην πελατεία της τεράστια γκάμα ανυψωτήρων, μοχλών για την αλλαγή ελαστικών, ζυγοσταθμίσεις, συστήματα διάγνωσης , πάγκος δοκιμής φρένων και αναρτήσεων. Ηγέτης στον τομέα εδώ και 40 χρόνια σε 110 έτη. Στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύει τον πρώτο παραγωγό σε ανελκυστήρες.

 4. DIRECCIONES ISACAR

  Ισπανία

  Επισκευάζουμε συστήματα αυτού του είδους για εταιρείες με έδρα στην Ευρώπη. Στην Direcciones Isacar, έχουμε αναπτύξει έναν πάγκο δοκιμών για τη δοκιμή ηλεκτρικών συστημάτων διεύθυνσης (EPS - EHPS) τα οποία πωλούμε σε εταιρείες που ενδιαφέρονται για αυτά τα προϊόντα. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες και τεχνική βοήθεια.

 5. FUTUR NÀUTIC SL

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με τις ξυλουργικές εργασίες και την επιπλοποιία ναυτικής χρήσης. Ιδρύθηκε το 1993 με μεγάλη πείρα στον τομέα. Παρέχουμε υπηρεσίες στα εξής αντικείμενα: επισκευές, ξυλουργικές εργασίες, επιπλοποιία, σκάφη αναψυχής. Ναυπηγείο.

 1. ADAM SERVICE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Αθανάσιος & Κυριάκος Αδάμ Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και σας εξυπηρετεί κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη. Η πολυετής πείρα μας και τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματά μας, σας εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας.

 2. RE DAVIDE SAS DI RE PIER GIORGIO & C.

  Ιταλία

  Η Re Davide είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται με μεγάλη τεχνογνωσία εδώ και πολλά έτη στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, παράγοντας και συναρμολογώντας μεταλλικά εξαρτήματα. Με τη θέση σε λειτουργία του συστήματος κοπής με λέιζερ τον Ιανουάριο του 2003 και με την αυτοματοποιημένη μονάδα συγκόλλησης που τέθηκε σε λειτουργία το 2000, η επιχείρηση υλοποιεί εσωτερικά όλες τις διαδικασίες παραγωγής βασικών εξαρτημάτων υπό τον έλεγχο της τεχνολογίας CAD.

 3. OSKIAN CAR SERVICE

  Ελλάδα

  Ηλεκτρικα, ηλεκτρολογειο, συνεργειο, service, xenon, αισθητηρες παρκαρισματος, επισκευη μιζα - δυναμο, ψυγειο αυτοκινητου, διαγνωστικος εγκεφαλος, κινητηρας, αεροσακος, φωτα, ηλεκτρικα παραθυρα, συναγερμοι, κλιματισμος, service a/c,

 4. TUNING

  Ελλάδα

  Η fastertuning.com | chip tuning για πάνω από μια δεκαετία φέρει ως αποκλειστικό αντικείμενο τη βελτίωση υποδύναμης του κινητήρα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μακροζωία του, την ομαλή λειτουργία και την πλήρη αξιοπιστία του. Η πολύχρονη εμπειρία μας στις βελτιώσεις αυτοκινήτων σας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα και οικονομικές τιμές.

 5. GIULIANO INDUSTRIAL S.P.A

  Ιταλία

 6. GIULIANO GROUP S.P.A.

  Ιταλία

 7. HIPER ROAD TALLER MECÁNICO MADRID

  Ισπανία

 8. RAASM S.P.A.

  Ιταλία

 9. AUTOFFICINA CORSICO

  Ιταλία

 10. H&S HÖPPNER

  Γερμανία

 1. ZETAB MACHINERY LTD

  Τουρκία

 2. TALLERBARATO.COM

  Ισπανία

 3. MULTIXAPA

  Ισπανία

 4. KFZ KAROSSERIE AUTO REPARATUR KRAINER

  Αυστρία

 5. EUROPUMP ITALIA SRL

  Ιταλία

 6. REPARATII INJECTOARE BUZAU

  Ρουμανία

 7. AUTOREPARACIONES CITORES S.L.

  Ισπανία

 8. SPINNOY CARROSSSERIE

  Βέλγιο

 9. EUROTECHALLIANCE LLC

  Ουκρανία

 10. TAGLIENTI SRLS

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

17.541 επιχειρήσεις

Kατηγορια