• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων

Αποτελέσματα για

Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WIMMER MASCHINENTRANSPORTE GMBH

  Γερμανία

  ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν με το σχεδιασμό της συναρμολόγησης και του έργου καινούργιων ή μεταχειρισμένων μηχανών. Συμπληρωματικά της συναρμολόγησης και της θεμελίωσης αναλαμβάνουμε επίσης τη συσκευασία, την αντιδιαβρωτική συντήρηση και τη φόρτωση εξαρτημάτων εγκαταστάσεων με διεθνείς σιδηροδρομικές, οδικές, αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Η Wimmer διαθέτει πολυάριθμους ειδικούς ελκυστήρες για ημιρυμουλκούμενα με ισχύ έως 800 PS. Για τη μεταφορά διατίθενται κάθε είδους επικαθήμενα οχήματα, ημιρυμουλκούμενα και ρυμουλκούμενα χαμηλής καρότσας, καθώς και 300 „βαριές γραμμές αξόνων“. Σε συνεργασία με τη μητρική μας εταιρεία Felbermayr διαθέτουμε διεθνή εμπειρία δεκαετιών για εξατομικευμένες λύσεις διοικητικής μέριμνας στον τομέα των ειδικών και βαριών μεταφορών. ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΡΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ: Αίθουσα ή υπαίθριος χώρος – με συνολική επιφάνεια αποθήκευσης 15.000 τ.μ. είμαστε ο συνεργάτης σας προ των πυλών του Μονάχου σε ό, τι αφορά στην αποθήκευση βαρέων εμπορευμάτων.

 2. SBM-IRFI S.R.L.

  Ιταλία

  SBM-IRFI υλοποιεί, στην Ιταλία και το εξωτερικό, τον σχεδιασμό, την προμήθεια, τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση εγκαταστάσεων στους ακόλουθους τομείς: σιδηρουργία, πετροχημεία / πετρέλαιο και φυσικό αέριο, επεξεργασία λυμάτων, χημικές εγκαταστάσεις, δεξαμενές καθίζησης, συμπυκνωτές, αναερόβια χωνευτήρια, θερμικοί εναλλάκτες, αεριοφυλάκια, γέφυρες για κύριους κάδους, διαυγαστήρες, εξαεριστήρες, ατέρμονοι κοχλίες, εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ενέργειας, αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί, εγκαταστάσεις απομάκρυνσης αιθάλης και σκόνης, συστήματα μεταφοράς σκόνης με πεπιεσμένο αέρα, εγκαταστάσεις ανακύκλωσης στερεών αστικών αποβλήτων και/ή βιομηχανικών αποβλήτων, κλίβανοι αποτέφρωσης, αγωγοί υπό πίεση. Η SBM-IRFI SPA κατασκευάζει κάθε είδους δοχεία υπό πίεση σύμφωνα με τα πρότυπα ASME VIII τμήμ. I και II, PED και GOST. Επίσης, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες: μηχανική κατεργασία, πιστοποιημένη συγκόλληση κατά το πρότυπο UNI EN ISO 3834-2: 2006, καλανδράρισμα, βαφή, αμμοβολή και όλα τα είδη μεσαίας-βαριάς και ειδικής ξυλουργικής.

 3. IMW - WOLFGANG MÜLLER

  Γερμανία

  Είμαστε η εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της συναρμολόγησης, της αποσυναρμολόγησης και της επανασυναρμολόγησης, συμπεριλαμβανομένης της μετατόπισης/μετακίνησης και της θέσης σε λειτουργία σύνθετων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Οι εταίροι μας αποκομίζουν οφέλη από τη μακρόχρονη διεθνή εμπειρία μας. Στο πλαίσιο αυτό είναι απαραίτητη η ακριβής μηχανική και ηλεκτρική συναρμολόγηση των μηχανημάτων και των εγκαταστάσεων. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας γνωρίζουν το σύνθετο χαρακτήρα και τις διαδικασίες αυτών των μηχανημάτων. Η συνεργατική εργασία σε μια συντονισμένη ομάδα μάς παρέχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε εμπρόθεσμα τις προκλήσεις. Αξιοποιήστε την εξειδίκευσή μας στον τομέα της διεκπεραίωσης έργων. Τα πάντα από την ίδια εταιρεία: ολοκληρωμένη διάθεση με χρονοδιάγραμμα, μεταφορά/κατασκευή, επανένταξη στην παραγωγή. Εγγυημένη αποτελεσματικότητα, ευελιξία και ικανοποίηση. Οι επιθυμίες του πελάτη είναι πάντοτε στο προσκήνιο, είτε πρόκειται για την τροποποίηση με κατασκευή, τον έλεγχο και του προγραμματισμό είτε για την προσωρινή αποθήκευση, τον καθαρισμό, τη συντήρηση ή τη γενική επισκευή μιας εγκατάστασης.

 4. SCHOLPP GMBH

  Γερμανία

 5. UWE WILD ANTRIEBS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FA. HESS GMBH

  Γερμανία

 2. KEMARTEC AG

  Ελβετία

 3. GRAMMLICH INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Γερμανία

 4. GEMAC LAGERTECHNIK + TRENNWAND GMBH

  Γερμανία

 5. OTTO MOROF SPEDITION GMBH

  Γερμανία

 1. OEHMEN MASCHINENMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. VOLLMERT TRANSPORT- UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. KIEFER MONTAGE GMBH

  Γερμανία

 2. BETZ FLOW GMBH

  Γερμανία

 3. LAGER & MONTAGE - TECHNIK PESCHL

  Αυστρία

 4. FEBRAP - ASSEMBLAGE

  Βέλγιο

 5. F. IMPIANTI DEI F.LLI FACCHETTI SNC

  Ιταλία

 6. S.M. TECHNOLOGIC GROUP S.R.L.

  Ιταλία

 7. D.M.F. - DAMIOLI S.R.L.

  Ιταλία

 8. REMP

  Ιταλία

 1. EAB ELEKTRO-ANLAGEN-BAU GMBH

  Γερμανία

 2. SCHÜTZ SPEDITION GMBH

  Γερμανία

 3. STORTI INTERNATIONAL

  Γερμανία

 4. NÜRMONT INSTALLATIONS GMBH & CO KG

  Γερμανία

 5. SIFATEC GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. BAUTECO S.R.L. A SOCIO UNICO

  Ιταλία

 7. JADANECCO

  Κροατία

 8. ZSCHÖRNIG INDUSTRIEMONTAGE & WARTUNGSSERVICE GMBH

  Γερμανία

 9. SCC / INDUSTRIEMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  SCC | INDUSTRIEMONTAGEN GmbH & Co. KG Είμαστε ο συνεργάτης σας για βιομηχανικές συναρμολογήσεις και κατασκευή εγκαταστάσεων. Σάς παρέχουμε υπηρεσίες συναρμολόγησης ανώτατου επιπέδου από την ίδια εταιρεία. Είμαστε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι σε ολόκληρο τον κόσμο! Είμαστε μια στιβαρή επιχείρηση με ευρύ φάσμα υπηρεσιών και έχουμε ειδικευθεί στην κατά το δυνατόν ολοκληρωμένη υποστήριξη βιομηχανικών επιχειρήσεων. Σάς διαθέτουμε εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό για όλους τους τομείς της βιομηχανικής συναρμολόγησης και μπορούμε έτσι να σχεδιάζουμε για λογαριασμό σας λύσεις και να τις υλοποιούμε εγκαίρως. Εκμεταλλευτείτε την ολοκληρωμένη γκάμα των υπηρεσιών μας! Με το ειδικευμένο προσωπικό της SCC | INDUSTRIEMONTAGEN GmbH & Co. KG έχετε κάθε επιχειρηματική ευελιξία που επιθυμείτε όσον αφορά στο προσωπικό. Εσείς καθορίζετε τα απαιτούμενα προσόντα, τη χρονική στιγμή και τον τόπο και εμείς θέτουμε στη διάθεσή σας εκπαιδευμένο, δραστήριο προσωπικό – σε προσωρινή ή μακροπρόθεσμη βάση.

 10. GUTHMANN GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών με έδρα της εταιρείας στο Oschersleben και συνεργαζόμαστε με επιτυχία με τους πελάτες μας με σύμβαση έργου και σύμφωνα με το γερμανικό νόμο μίσθωσης προσωπικού. Η Guthmann GmbH προέκυψε από την ατομική επιχείρηση Lutz Guthmann που δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα των συναρμολογήσεων. Τα πεδία εφαρμογών μας αφορούν κυρίως στη συναρμολόγηση και την κατασκευή σωληνώσεων στον τομέα του ανοξείδωτου χάλυβα της ζυθοποιίας, της βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων, της βιομηχανίας τροφίμων και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Έχουμε μόνιμο προσωπικό με 80 συναρμολογητές, 3 σχεδιαστές CAD και έναν ειδικό μηχανικό συγκολλήσεων, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου απέκτησαν μέσω των διαφορετικών εφαρμογών εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίες ωφελούν τους πελάτες μας με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες. Αντικείμενο της εταιρείας μας αποτελεί η τεχνολογία συγκόλλησης με κίνηση σε τροχιά, η ενδοσκόπηση και η κατασκευαστική παρακολούθηση στον τομέα CAD. Οι συναρμολογητές μας διαθέτουν πιστοποίηση συγκόλλησης σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο και εργάζονται με εργαλεία της εταιρείας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.234 επιχειρήσεις

Kατηγορια