• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης

Αποτελέσματα για

Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALARMES PROTECTION SYSTÈMES

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. ANDREAS NEUHOLD NACHRICHTENELEKTRONISCHE ANLAGEN

  Αυστρία

  Verified by europages badge
 3. EVOCOUNT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. NEUKERT & MAURER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. DATA COMPONENTS K+S GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LESGO SECURITY SOLUTIONS UG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. TEC ELECTRONICS, LLC

  Ρωσία

  Η TEC electronics έχει αναπτύξει και υλοποιήσει λύσεις για ηλεκτρονικά αυτοκινήτου μετά την πώληση. Υλοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, εκ των οποίων οι τεχνικές μας λύσεις που διαθέτουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η TEC electronics ιδρύθηκε το 2005. Από τότε, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 500 000 πελάτες. Είμασταν οι πρώτοι στην Ρωσία που εφευρέσαμε και κατασκευάσαμε την ενότητα CAN. Οι μηχανικοί και προγραμματιστές μας προσάρμοσαν τον πιλότο-CAN για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μια τοπική επανάσταση στον τομέα των ηλεκτρονικών αυτοκινήτου μετά την πώληση. Έως σήμερα, τα προϊόντα έχουν κατακλύσει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς των ηλεκτρονικών συστημάτων αυτοκινήτου μετά την πώληση, με το πιο φημισμένο προϊόν να είναι το αντικλεπτικό σύστημα Prizrak. Οι μηχανικοί μας έχουν αποφοιτήσει από τα καλύτερα τεχνικά πανεπιστήμια. Θέτουμε πρότυπα στον τομέα των ηλεκτρονικών αυτοκινήτου που βοηθούν στην παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας και πιο εύκολης χρήσης των οχημάτων. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει ιδιαίτερη φήμη στην Ρωσία, στις χώρες ΚΑΚ και στην ΕΕ.

 3. FORTEZA

  Ρωσία

  Η Forteza είναι εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής συστημάτων συναγερμού ασφαλείας για την περιμετρική προστασία διαφόρων αντικειμένων. Η λίστα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει αισθητήρες μικροκυμάτων, διπλής τεχνολογίας, ενσύρματη- κυμάτων και δονήσεων καθώς και ασύρματα συστήματα συναγερμού για την ανίχνευση παραβιάσεων. Τα συστήματα ασφαλείας της Forteza παρέχουν προστασία περιμέτρων ανιχνεύοντας τις κινήσεις ενός ανθρώπου που προσπαθεί να παραβιάσει και να εισχωρήσει στην περιοχή ανίχνευσης. Τα συστήματα ανίχνευσης παραβιάσεων της Forteza μπορούν να ενταχθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας και να αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου σύστημα ασφαλείας του αντικειμένου. Τα συστήματα της Forteza χρησιμοποιούνται ως αντικλεπτικά συστήματα για επιχειρήσεις, κρίσιμες υποδομές και στην βιομηχανία πετρελαίου και αερίου καθώς και στις σωφρονιστικές δομές. Σήμερα ο εξοπλισμός μας ανήκει σε συσκευές ασφαλείας που χρησιμοποιούνται στις χώρες των εταίρων μας: Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Λιθουανία, Σλοβακία, Γαλλία, Τσεχία, Ινδία, Νότια Αφρική και άλλες χώρες.

 4. DETEK AG

  Γερμανία

  DETEK AG - Οικονομικές έρευνες - Ιδιωτικές έρευνες. Χρειάζεστε αποδείξεις; ΟΙ συνεργάτες σας εκμεταλλεύονται την τεχνογνωσία της επιχείρησής σας για να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική εταιρεία; Ένας ανταγωνιστής απομιμείται το προϊόν σας; Οφειλέτες εξαφανίζονται ξαφνικά; Θέλετε να ξέρετε πόσο ασφαλής είναι η επιχείρησή σας; Υποψιάζεστε ότι το κλεμμένο αυτοκίνητό σας βρίσκεται στο εξωτερικό; Φοβάστε ψευδείς καταθέσεις σε μια δίκη; Έχει εξαφανιστεί ένα μέλος της οικογένειάς σας; Μπορούμε να σάς βοηθήσουμε! Τόσο για οικονομικές έρευνες όσο και για προσωπικά ζητήματα ή για ζητήματα ασφαλείας είναι στη διάθεσή σας η DETEK – διακριτικά, στοχευμένα, με σοβαρότητα. Από το άνω των 100 ετών ιστορικό της επιχείρησης δεν έχουμε μάθει απλώς κάθε τρικ, αλλά κατορθώσαμε να εδραιωθούμε σε πολλούς τομείς. Με παραρτήματα σε εννέα πόλεις της Γερμανίας και τρία υποκαταστήματα στο Λονδίνο, στη Marbella και στη Ζυρίχη εγγυόμαστε μικρές αποστάσεις και σύντομη επικοινωνία. Σε καθημερινή βάση ασχολούνται – υποστηριζόμενοι με υπερσύγχρονη τεχνολογία – 44 συνεργάτες με τις υποθέσεις που αναλαμβάνει η DETEK.

 5. RANC DEVELOPPEMENT

  Γαλλία

  εδώ και 25 χρόνια, ειδικευόμαστε στα συστήματα ασφαλείας (διάρρηξη, βίντεο, έλεγχος πρόσβασης, αυτοματισμός, πυρκαϊά, GTC) για επιχειρήσεις, διοικήσεις και ιδιώτες, Ranc Développement με τριπλή Πιστοποίηση APSAD, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής και υλοποιούμε σύνθετα συστήματα. Οι μηχανικοί μας ελέγχουν πλήρως τις τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας, ανάλυσης κινδύνων, από την μελέτη εκ των προτέρων και της έκφρασης προβλέψεων συνδυάζοντας τεχνικές και τεχνολογίες ασφαλείας. Το γραφείο μας μελέτης τους συνοδεύει ώστε να συντάξουν, να υπολογίσουν και να σχεδιάσουν τα έργα. Μηχανική ασφαλείας. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Κέντρο τηλεπίβλεψης.

 1. LB SECURITY

  Ελλάδα

  Η LB Security αποτελεί μια καινοτόμα εταιρεία με συνεχή παρουσία στον χώρο της τεχνολογίας απ το 1994. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στις διευθύνσεις Ανωγείων 77 στο Ηράκλειο και Κοραή 22 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. Ωστόσο, οι υπηρεσίες που προσφέρει εκτείνονται σε ολόκληρη την Κρήτη. Έχει στην κατοχή της την απαραίτητη άδεια λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) με αριθμό πρωτοκόλλου 3015/39/60/1909-ιβ΄του Ν. 2518/97. Στόχος μας είναι η παροχή αξιόπιστων ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες μας, καθώς επίσης και η άμεση 24ωρη υποστήριξή τους. Η πολυετής πείρα μας και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την άψογη ποιότητα των υλικών και τον διαρκή τεχνικό έλεγχο εξασφαλίζουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, όπως η Tecnoalarm, Paradox και Dahua. Επισκεφτείτε μας στο www.lbsecurity.gr , ώστε να δείτε κριτικές πελατών μας, να μάθετε περισσότερα για εμάς, ή να ζητήσετε δωρεάν μελέτη.

 2. GRUPO CONTROL

  Ισπανία

  Η Grupo Control είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας για την ψυχική σας ηρεμία. Μας εμπιστεύεστε τα στρατηγικά σημεία της επιχείρησης σας : υποδομές, εξοπλισμοί, πληροφορίες και την ομάδα σας εργασίας. Επειδή οι πιο προηγμένες τεχνολογίες δεν αρκούν από μόνες τους, αναλύουμε και τελειοποιούμε εκ των προτέρων έναν ορθολογικό πρότυπο ασφαλείας, που υλοποιείται από μια ομάδα ειδικών που έχουν έναν και μοναδικό στόχο : την ψυχική σας ηρεμία.

 3. CREATIVE SPECIFIC SOFTWARE

  Γαλλία

  Η Creative Specific Software έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο σύστημα για την ανίχνευση πτώσης μέσα από ένα πρότυπο οπτικό αισθητήρα και την οικογένειά που ειδοποιεί ένα εξειδικευμένο κέντρο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

 4. CORAK

  Γαλλία

 5. DAIR MARKET

  Γαλλία

 6. HOME TECH CONCEPT

  Βέλγιο

 7. INTERNATIONAL SECURITY GMBH

  Γερμανία

 8. ADM 21

  Γαλλία

 9. WWW.MARCHANDISE-PRO.COM

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. PROTECTURA GMBH

  Γερμανία

 1. GLADIO S.R.L.

  Ιταλία

 2. INNO RÉSEAUX

  Γαλλία

 3. RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. ESSE EFFE SISTEMI

  Ιταλία

 5. SECURITAS DIRECT

  Γαλλία

 6. MAVILI ELEKTRONIK TICARET VE SANAYII A S

  Τουρκία

 7. S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL

  Ρουμανία

 8. INTERGARDE

  Κάτω Χώρες

 9. ENVISEC

  Γαλλία

 10. SECURE FRANCE DISTRIBUTION

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.575 επιχειρήσεις