• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συμπλέκτες

Αποτελέσματα για

Συμπλέκτες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RIEGLER & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η RIEGLER & Co. KG είναι για πάνω από 80 χρόνια, καινοτόμος εταίρος στην τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και τις πνευματικές συσκευές, και πλέον ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στη Γερμανία. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Συσκευές συντήρησης, ενσωματωμένους ρυθμιστές πίεσης και φίλτρα, γράσο για πνευματικά, μετρητές πίεσης και θερμοκρασίας, βαλβίδες, βάνες ασφαλείας, κυλίνδρους, προστατευτικά σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές κενού, ταχυσυνδέσμους και συζεύκτες ασφαλείας, σιγαστήρες, βιδωτούς συνδέσμους και συνδετήρες, συσπειρωτήρες σωλήνων, ιμάντες σωλήνων, σωλήνες, πιστόλια ψεκασμού, ακροσωλήνια ασφαλείας και εξαρτήματα. Πάνω από 35.000 προϊόντα, από το Α ως το Ω. Στο πλαίσιο της καινοτομίας, εφαρμόζεται το πρόγραμμα RIEGLER SAFETY με εξαρτήματα ασφάλειας και την ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η RIEGLER προσφέρει έτοιμες λύσεις για συστήματα και μεμονωμένες κατασκευές και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για σύνθετες απαιτήσεις. Απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα με εγγυημένη πληροφόρηση, ιδέες, μηχανική και δειγματοληψία.

 2. DB AUTOMOBILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως μία από τις λίγες εταιρείες συντήρησης μηχανισμών μετάδοσης στην Ευρώπη έχουμε αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη επιχείρηση για όλους τους τύπους μηχανισμών μετάδοσης και για την επίλυση προβλημάτων για άκρως εξειδικευμένους μηχανισμούς. Από τις αρχές του 2004 είμαστε σε θέση ως το πρώτο ανεξάρτητο από κατασκευαστές συνεργείο στη Γερμανία να επισκευάζουμε/συντηρούμε το δικό σας μετατροπέα ροπής σε βραχυπρόθεσμη βάση στις εγκαταστάσεις μας. Σάς παρέχουμε τους δικούς μας μηχανισμούς μετάδοσης κατά παραγγελία σε ενισχυμένη έκδοση και εξυπακούεται ότι αυτοί αναβαθμίζονται από εμάς στην πλέον επίκαιρη έκδοση. Εισάγουμε ανταλλακτικά για όλους τους τύπους μηχανισμών μετάδοσης απευθείας από τον κατασκευαστή και μπορούμε να παρέχουμε τους εξαιρετικούς όρους συναλλαγών μας στους πελάτες μας. Παρέχουμε εγγύησης 12 μηνών για ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

 3. LENZE VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Διαστασιολόγηση του βέλτιστου μηχανικού συστήματος μετάδοσης κίνησης για μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Επιλογή και παράδοση των στοιχείων κίνησης (ιμάντες, δίσκοι, συμπλέκτες, στοιχεία σύσφιξης, φρένα, γραμμική κίνηση..) Σάς υποστηρίζουμε κατά τη διαστασιολόγηση και την επιλογή των βέλτιστων προϊόντων για το δικό σας μηχανικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Μηχανισμοί ιμαντοκίνησης, συμπλέκτες αξόνων, ηλεκτρομαγνητικοί συμπλέκτες & φρένα, στοιχεία σύσφιξης (σύνδεση άξονα-πλήμνης), γραμμική κίνηση, στοιχεία υπερφόρτωσης (περιοριστές ροπής), αρθρωτοί άξονες ή υδραυλικά στοιχεία. Από κοινού με εσάς αναπτύσσουμε και παραδίδουμε λύσεις για το σύστημα μετάδοσης κίνησης του δικού σας μηχανήματος/συστήματος.

 4. REICH-KUPPLUNGEN ; DIPL.-ING. HERWARTH REICH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τεχνογνωσία στην τεχνολογία μετάδοσης κίνησης από το 1946. Ήδη εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η REICH-KUPPLUNGEN παράγει στο Μπόχουμ μια μεγάλη σειρά από ελαστικές συζεύξεις ανθεκτικές στη στρέψη. Σημαντικό σημείο και ουσιαστικός παράγοντας της ποιότητας είναι σε αυτήν την περίπτωση η ανάπτυξη και η παραγωγή ελαστομερών. Όλα τα εξαρτήματα των στοιχείων μετάδοσης κίνησης παράγονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής. Οι δοκιμές και οι εγκαταστάσεις μας βασίζονται στα υψηλότερα τεχνικά πρότυπα και αποτελούν εγγύηση για τα υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής προϊόντα της μάρκας REICH-KUPPLUNGEN. Η οικογενειακή μας επιχείρηση συνεχίζει να αναπτύσσεται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς – από τον κατασκευαστή ανταλλακτικών στην εξορυκτική βιομηχανία μέχρι τον διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικό στην τεχνολογία μετάδοσης κίνησης. Με την επωνυμία REICH-KUPPLUNGEN αναπτύσσουμε και παράγουμε σήμερα ελαστικούς συνδέσμους ανθεκτικούς στη στρέψη με υψηλή καθετοποίηση.

 5. MAYR, CHR.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η mayr® Antriebstechnik είναι μία από τις πιο παραδοσιακές και συγχρόνως πιο καινοτόμες γερμανικές εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας μετάδοσης κίνησης. Ξεκινώντας ως μια μικρή εταιρεία στις αρχές του 1897 μέχρι να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στους συμπλέκτες ασφαλείας και τα φρένα ασφαλείας με βελτιστοποιημένη εφαρμογή, η εταιρεία μετρά περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας. Με την απαίτηση να αναπτύξει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, καθώς και με πολυετή εμπειρία και ικανότητες, η Mayr® θέτει τα σημερινά πρότυπα στην τεχνολογία μετάδοσης κίνησης. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της breitemayr® με πολυάριθμα βελτιστοποιημένα σχέδια σύμφωνα με την αγορά και τον κλάδο, περιλαμβάνει συζεύκτες αξόνων χωρίς τζόγο, συζεύξεις ασφαλείας, ηλεκτρομαγνητικούς συμπλέκτες και φρένα καθώς και υψηλής ποιότητας μονάδες συνεχούς ρεύματος. Χρησιμοποιούνται σε ευρύ φάσμα κλάδων και αποδεικνύουν την αξία τους καθημερινά σε όλους τους μηχανολογικούς τομείς. Πιστοποίηση: DIN EN ISOI 9001: 2000 (ποιότητα) και DIN EN ISO 14001 (περιβάλλον), OHSAS 18001/OHRIS (ασφάλεια εργαζομένων)

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στα 80 χρόνια της λειτουργίας της, η Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG έχει αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη τεχνική εμπορική επιχείρηση για συστήματα κίνησης και βιομηχανικά συστήματα με εξειδίκευση προϊόντων και χωρίς συμβιβασμούς προσανατολισμό στον πελάτη. Σήμερα, η Schübel αντιπροσωπεύει τη λύση όλων των προβλημάτων βιομηχανικής τεχνολογίας, με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι φημισμένοι πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του δημόσιου τομέα όσον αφορά ζητήματα οικονομίας υλικών. Η Schübel ειδικεύεται σε βιομηχανικές τεχνικές λύσεις με ιδιαίτερη εστίαση σε τεχνικά ζητήματα κίνησης και μεταφοράς, όπου η Schübel διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ και πέραν του μέσου όρου φάσμα απόθεμα αποθήκης. Η Schübel παρέχει υπηρεσίες προεργασίας και επεξεργασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη (π.χ.: μηχανική επεξεργασία, κοπή σε συγκεκριμένες διαστάσεις). Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης.

 2. WALTHER-PRÄZISION

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η WALTHER-PRÄZISION, Carl Kurt Walther GmbH & Co. KG. (έτος ίδρυσης: 1931), σχεδιάζει και κατασκευάζει από το 1951 μονοσυζεύκτες, πολυσυνδέσμους και σταθμούς σύνδεσης που μπορούν να εγκατασταθούν οπουδήποτε, όπου υγρά, ατμοί, αέρια, οπτικά και ηλεκτρικά σήματα καθώς και ηλεκτρικό ρεύμα μεταδίδονται και πρέπει να διαχωριστούν. Ταχυσύνδεσμοι σε ονομαστικά μεγέθη από DN 2 έως DN 100, με πιέσεις λειτουργίας που φτάνουν έως τα 2.000 bar, καθώς και με τεχνολογίες clean-break, full-flow ή breakaway.

 3. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κάθε επιτυχία ξεκινάει με μια ιδέα. Για το λόγο αυτό, η norelem σας υποστηρίζει με μια μοναδική γκάμα τυποποιημένων εξαρτημάτων και συστατικών για να επιτύχετε τους στόχους σας στη μηχανολογία και στη μηχανική των εγκαταστάσεων. Το THE BIG GREEN BOOK προσφέρει στους σχεδιαστές και τους τεχνικούς ένα ολοκληρωμένο και σαφές πλήρες φάσμα ποιοτικών εξαρτημάτων. Συνοδεύουμε το έργο σας από την αρχή - με την κατάλληλη συμβουλευτική, πλήρη βάση δεδομένων CAD και γρήγορη παράδοση.

 4. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως κατασκευαστής λύσεων η Kendrion αναπτύσσει, κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά καινοτομικά και ανώτερης ποιότητας ηλεκτρομαγνητικά και μηχατρονικά συστήματα και εξαρτήματα για πελάτες ανά την υφήλιο.

 5. MÄDLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÄDLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπλέκτες, Βέργες με σπείρωμα, Γρανάζια οδοντωτού ιμάντα, οδοντωτες ραβδοι, δακτυλιοι, κωνικα γραναζια, Συμπλέκτες, οδοντωτοι ιμαντες, και κεφαλες με αρθρωσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 1. HA-CO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HA-CO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπλέκτες. Έχει έδρα σε Kleinwallstadt, Γερμανία.

 2. MECARM SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MECARM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπλέκτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρένα οχημάτων, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, φρενα, FCA, συμπλεκτες χονδρικης, Φρένα οχημάτων, AUDI, και συμπλεκτες και εξαρτηματα τους για αυτοκινουμενα οχηματα. Έχει έδρα σε Caserta, Ιταλία.

 1. WALTER STAUFFENBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Οι επιχειρήσεις του ομίλου STAUFF αναπτύσσουν, παράγουν και διαθέτουν στοιχείων σωλήνων και υδραυλικά παρελκόμενα για την κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων και για τη βιομηχανική συντήρηση. Στα χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής περιλαμβάνονται εκτός από τα κινητά και τα σταθερά υδραυλικά συστήματα και η κατασκευή οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και ειδικών οχημάτων, καθώς και οι τομείς των συστημάτων οδικής κυκλοφορίας και ενέργειας. Και στη βιομηχανία της ναυσιπλοΐας, στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και στη μεταποιητική βιομηχανία, στη βιομηχανία τροφίμων και στη χημική τεχνολογία χρησιμοποιούνται προϊόντα και λύσεις STAUFF. Το πρόγραμμα προϊόντων της STAUFF περιλαμβάνει σήμερα περίπου 40000 τυποποιημένα είδη σε δέκα ομάδες προϊόντων, καθώς και πολυάριθμες ειδικές λύσεις και λύσεις συστήματος που υλοποιούνται με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή τη δική ανάπτυξη. Τα δικά μας παραρτήματα σε επί του παρόντος 18 χώρες και ένα δίκτυο αντιπροσώπων παγκόσμιας κάλυψης διασφαλίζουν τη σημαντική παρουσία, καθώς και τη μέγιστη διαθεσιμότητα και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση επιτόπου.

 2. RINGFEDER POWER TRANSMISSION GMBH

  Γερμανία

  Η RINGFEDER POWER TRANSMISSION GMBH συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους κατασκευαστές στοιχείων υψηλής ποιότητας στον τομέα των συστημάτων κίνησης και απόσβεσης. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας διαρθρώνεται σε τρεις τομείς προϊόντων. Με την επωνυμία GERWAH κατασκευάζουμε συμπλέκτες υψηλής ακρίβειας για χρήση σε συστήματα κίνησης και μεταφοράς. Ο τομέας προϊόντων RINGFEDER περιλαμβάνει καινοτομικούς συνδέσμους σύσφιξης και στοιχεία απόσβεσης. Για εξειδικευμένες εφαρμογές υλοποιούμε προσαρμοσμένες λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 3. ZIMM MASCHINENELEMENTE GMBH + CO KG

  Αυστρία

  Συστήματα κίνησης από το Vorarlberg...ischt all dra! Σε μετάφραση: τα βρίσκουμε συχνά! Ακόμη και όταν δεν αναγράφεται η επωνυμία ZIMM, συχνά περιλαμβάνεται ένα προϊόν ZIMM! Ο τελικός καταναλωτής χρησιμοποιεί καθημερινά είδη και υλικά, τα οποία παράγονται με τη βοήθεια συστημάτων ανύψωσης ατράκτου ZIMM, αλλά το χαρακτηριστικό σήμα «ZIMM» δεν φαίνεται πουθενά. Τα ανυψωτικά συστήματα χρησιμοποιούνται σε αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής και συναρμολόγησης. Ένας ανυψωτικός μηχανισμός μετάδοσης είναι ένας ηλεκτρομηχανικός μηχανισμός κίνησης και χρησιμοποιείται όπου τα βάρη πρέπει να ελέγχονται και να τοποθετούνται ελεγχόμενα με εξαιρετική ακρίβεια. Ορισμένα πεδία εφαρμογής: εγκαταστάσεις συναρμολόγησης όλων σχεδόν των γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών, ανυψωτικές πλατφόρμες και συναρμολόγηση για την κατασκευή και τη συντήρηση αεροσκαφών, εγκαταστάσεις παραγωγής (για την παραγωγή επίπεδων οθονών, για την παραγωγή πλαστικών προφίλ για τη βιομηχανία κουφωμάτων, για την παραγωγή χαλυβδόφυλλων και χαλύβδινων προφίλ, μονωτικού γυαλιού, ξύλινων πλακών, για υλικά Fleece, είδη υγιεινής ή μονωτικά υλικά), μηχανήματα συσκευασίας τροφίμων

 4. TAS SCHÄFER GMBH

  Γερμανία

  Η TAS Schäfer GmbH αναπτύσσει καινοτόμα νέα προϊόντα για συστήματα μετάδοσης κίνησης και συστήματα απόσβεσης (ελατήρια τριβής και βιομηχανικούς αποσβεστήρες). Η εξαιρετικά σύγχρονη παραγωγή με σύγχρονες τεχνικές ψηφιακού ελέγχου αποτελεί εγγύηση για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία και εγγυόμαστε την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ποιότητα «Made in Germany». Η προσανατολισμένη στον πελάτη, ευέλικτη και αποδοτική ομάδα μας υλοποιεί τις επιθυμίες των πελατών με γρήγορο και επαγγελματικό τρόπο. Η επιχείρησή μας είναι εξαιρετικά ευέλικτη και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των υδραυλικών δακτυλίων σύσφιξης. Η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται σταθερά επάνω σε καινοτομίες που επιφέρουν βελτιώσεις στα προϊόντα μας όσον αφορά στις πρακτικές ανάγκες των πελατών μας.

 5. OMS-ANTRIEBSTECHNIK E.K.

  Γερμανία

  Η OMS Antriebstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των διεθνώς κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής συστημάτων κίνησης για κυλιόμενες σκάλες και εγκαταστάσεις ανελκυστήρων. Βάση της επιτυχίας μας είναι η εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της κυλιόμενης σκάλας και η χρήση και η μετεξέλιξη υποειδών συστημάτων κίνησης υψηλής απόδοσης από τη αυτοκινητοβιομηχανία. Στην τεχνολογία υποειδών συστημάτων κωνικών τροχών βασίζονται όλα τα συστήματα κίνησης OMSHypodrive που διακρίνονται για την εντυπωσιακή ευελιξία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά απόδοσής τους. Έτσι θέτουμε νέα πρότυπα στον τομέα των συστημάτων κίνησης και των κυλιόμενων σκαλών και με τα συστήματα κίνησης OMS εκπροσωπούμαστε σήμερα σε όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μεταφοράς προσωπικού. Με υπερσύγχρονες τεχνικές παραγωγής και εξαιρετική διαχείριση ποιότητας υλοποιούνται οι σχεδιασμένες από το δικό μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης καινοτομίες και προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές του πελάτη συστήματα κίνησης για ειδικές εφαρμογές με απόλυτα ακριβή και γρήγορο τρόπο.

 6. OFF-HIGHWAY POWERTRAIN SERVICES GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος Walterscheid Powertrain είναι παγκόσμιος προμηθευτής λύσεων κίνησης και διαθέτει ασύγκριτη ποικιλία αρθρωτών αξόνων κάθε είδους, σε συνδυασμό μας ολοκληρωμένη υποστήριξης πλήρους εξυπηρέτησης για τους πελάτες μας. Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη - για μεγαλύτερη απόδοση και ισχύ στους τομείς της γεωργικής τεχνολογίας, της εξόρυξης ή της βιομηχανίας. Με παγκόσμια παρουσία με 9 μονάδες παραγωγής και 20 κέντρα σέρβις, ο όμιλος Walterscheid Powertrain είναι η παγκοσμίως κορυφαία καινοτομική επιχείρηση και ο συνεργάτης τεχνολογίας των παγκοσμίως κορυφαίων ΚΑΕ. Σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη προσφορά δευτερογενούς αγοράς και σέρβις με τις εταιρείες του Off-Highway Powertrain Services Germany GmbH και Walterscheid GmbH, ο όμιλος Walterscheid Powertrain είναι ο προτιμώμενος συνεργάτης σε ό, τι αφορά στα συστήματα μετάδοσης κίνησης.

 7. ENEMAC GMBH

  Γερμανία

  Η ENEMAC δραστηριοποιείται από το 1981 στον τομέα της ασφάλειας μηχανημάτων και λειτουργίας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής ανοξείδωτων συνδέσμων ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα, η ENEMAC παρέχει ιδίως λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων, της ιατρική και της φαρμακευτική βιομηχανία που πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις υγιεινής και παραγωγής. Εκτός αυτού, η γκάμα των προϊόντων μας διευρύνθηκε με την προσθήκη μηχανικών και υδρομηχανικών μέσων σύσφιξης. Το σύστημα σύσφιξης ENEMAC έχει πολλαπλές εφαρμογές. Για τη σύσφιξη εργαλείων ή κατεργαζόμενων τεμαχίων, στον τομέα των συστημάτων μεταφοράς και ανακύκλωσης, στον τομέα της κατασκευής καμπτικών και συγκολλητικών μηχανημάτων ή στον τομέα κατασκευής πρεσών. Τα παξιμάδια σύσφιξης, οι βίδες σύσφιξης και οι ελατηριωτοί κύλινδροι σύσφιξης της ENEMAC μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως αρχικός εξοπλισμός όσο και ως στοιχεία μεταγενέστερης εγκατάστασης.

 8. SGF (SÜDDEUTSCHE GELENKSCHEIBENFABRIK GMBH & CO. KG)

  Γερμανία

  Η SGF με έδρα το Waldkraiburg της Άνω Βαυαρίας είναι αναγνωρισμένος συνεργάτης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των βιομηχανικών εφαρμογών ανεξαρτήτως κλάδου. Η γκάμα των προϊόντων της SGF περιλαμβάνει ελαστικά, ανθεκτικά στη θερμότητα εξαρτήματα για τη μετάδοση ροπής και την απόσβεση ταλαντώσεων. Τα πεδία εφαρμογής εντοπίζονται κυρίως στην αυτοκινητοβιομηχανία και στα γενικά συστήματα μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει αρθρωτούς δίσκους σε καρδανικούς άξονες και κολόνες τιμονιού, αποσβεστήρες ταλαντώσεων σε συστήματα κίνησης, αναρτήσεις και αποσβεστήρες εξάτμισης, καθώς και διάφορα ελαστικά-μεταλλικά εξαρτήματα για την έδραση διαφόρων συγκροτημάτων. Η SGF έχει εξελιχθεί σε κορυφαία επιχείρηση στην αγορά της μετάδοσης ροπής και διαθέτει εμπειρία 60 ετών στην τεχνολογία ινών και συνδετικών μέσων. Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην επεξεργασία καουτσούκ και σιλικόνης σε συνδυασμό με τους άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής αποτελούν τη βάση για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων μας.

 1. EK - INDUSTRY TRADE

  Γερμανία

  Από το 2011 δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία ως προμηθευτής της βιομηχανίας κυρίως χαλυβουργείων, ορυχείων και επιχειρήσεων παραγωγής ενέργειας. Ωστόσο, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται επίσης και στους κλάδους του αυτοματισμού, των τροφίμων & των ποτών, της χημείας & του εργαστηρίου. Επικεντρωνόμαστε πάντοτε στη βελτιστοποίηση των λύσεων προμήθειας. Έτσι σάς παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από τη σχεδιασμένη από εμάς μονάδα αντλίας έως προϊόντα γνωστών κατασκευαστών κινητήρων, όπως της εταιρείας Seipee S.p.A.. Σε συνεργασία με τους εταίρους μας σάς παρέχουμε ευχαρίστως βοήθεια για την παροχή εξατομικευμένων και ενεργειακά αποδοτικών λύσεων. Επίσης έχουμε ειδικευτεί στις συχνά δύσκολες αναζητήσεις ανταλλακτικών των πελατών μας παρέχοντάς σας υποστήριξη με εναλλακτικές λύσεις και τη δική μας παραγωγή (CE).

 2. GUNTHER SRL

  Ιταλία

  Η Gunther srl είναι συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας. Χάρη στα περισσότερα από 40 έτη δραστηριότητάς της, η επιχείρηση αυτή κατέκτησε ηγετική θέση στον τομέα στην Ιταλία και διεθνώς, με τις εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν το 40% του κύκλου εργασιών της. Η επιχείρηση ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και το εμπόριο φρένων και συμπλεκτών για τρακτέρ, υλικών ολίσθησης, ρουλεμάν, δίσκων φρένων και μικροεξαρτημάτων για όλα τα γεωργικά μηχανήματα, καθώς και για τους τομείς της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.

 3. ATELIERS NEICHEL S.A.

  Γαλλία

  Το συνεργείο NEICHEL - NEICHEL AUTOMOTIVE είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στην Αλσατία που ιδρύθηκε το 1979 και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα γερμανικά σύνορα, σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό γεωγραφικό σταυροδρόμι. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση της κατασκευής και την εμπορία τμημάτων κινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων και γεφυρών για βιομηχανικά οχήματα, φορτηγά και πούλμαν/λεωφορεία, σε όλη την παγκόσμια αγορά.

 4. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η Amsbeck Maschinentechnik GmbH έχει εξελιχθεί από την ίδρυσή της το 1982 σε κορυφαίο κατασκευαστή φυγοκεντρικών συμπλεκτών, φυγοκεντρικών φρένων, αφαιρούμενων και φλαντζωτών μηχανισμών μετάδοσης, καθώς και υδραυλικά ενεργοποιούμενων συμπλεκτών. Πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο εκτιμούν την απόλυτη αξιοπιστία μας, την επιδίωξη τεχνικών καινοτομιών και τη σταθερή βελτίωση των διαδικασιών από την πρώτη επικοινωνία έως την υποστήριξη των πελατών.

 5. JAKOB ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές μηχανικών συγκροτημάτων για την κατασκευή μηχανημάτων. Η JAKOB αναπτύσσει σερβοσυμπλέκτες και συμπλέκτες ασφαλείας, συστήματα σύσφιξης, συνδέσμους ραγών προφίλ, δυναμομετρικά συστήματα και MS³.

 6. HYTORC TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HYTORC TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές βαλβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπλέκτες, χειροκινητες πλαστικες βαλβιδες, Δικλείδες συγκράτησης, θερμοστατικά κλαπέτα διόγκωσης, και Συμπλέκτες. Έχει έδρα σε Sprockhövel, Γερμανία.

 7. ZF INDUSTRIEANTRIEBE WITTEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZF INDUSTRIEANTRIEBE WITTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπλέκτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικυκλοειδεις μειωτηρες, και βιομηχανικοι μειωτηρες. Έχει έδρα σε Witten, Γερμανία.

 8. ZERO-MAX

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZERO-MAX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπλέκτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξελασμενοι συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Großostheim, Γερμανία.

 9. AUXILIAR MANUFACTURAS TECNICAS SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία AUXILIAR MANUFACTURAS TECNICAS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπλέκτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα φρενα. Έχει έδρα σε Montcada I Reixac, Ισπανία.

 10. LIEDTKE ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία LIEDTKE ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπλέκτες. Έχει έδρα σε Hameln, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συμπλέκτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.841 Επιχειρήσεις