• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συμπιεστές μεμβράνης

Αποτελέσματα για

Συμπιεστές μεμβράνης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MEWASA AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MEWASA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, Φυσούνες μεμβράνης, βραχιονες χειρισμου, συσσωρευτές, διαταξεις χειρισμου, συσσωρευτες, μεταλλικοι συνδεσμοι, βιομηχανικοι συσσωρευτες, και βιομηχανικες συμβουλες. Έχει έδρα σε Wangs, Ελβετία.

 2. MEHRER COMPRESSION GMBH

  Γερμανία

  Mehrer Kompressoren – Ο συνεργάτης σας για τη συμπίεση αερίων και αέρα. Με έτος ίδρυσης το 1889. η Mehrer συγκαταλέγεται μεταξύ των παλαιότερων κατασκευαστών συμπιεστών με μεγάλη παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο και στους κορυφαίους σήμερα κατασκευαστές εμβολοφόρων και διαφραγματικών συμπιεστών χωρίς λάδι για εφαρμογές ανώτερων τεχνικών απαιτήσεων. Ως συνεργάτης της βιομηχανίας μεταποίησης και βιομηχανικών αερίων έχουμε ειδικευτεί στην ασφαλή από αστοχία, οικονομική και χωρίς καθόλου λάδι συμπίεση αερίων, μειγμάτων αερίων και αέρα. Το σύνθημά μας είναι: «Customized Compression». Παράγουμε για λογαριασμό σας μεμονωμένα μηχανήματα και μικρές σειρές και σχεδιάζουμε τους συμπιεστές ειδικά για τις δικές σας απαιτήσεις. Έτσι είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε ότι σάς παρέχουμε το κατάλληλο για την εφαρμογή σας μηχάνημα. Χάρη σε αυτόν τον προσανατολισμό και στα συστήματα διαχείρισης εξυπηρέτησης της εταιρείας μας διασφαλίζουμε ότι τα δικά μας μηχανήματα έχουν τη μέγιστη απόδοση λειτουργίας και εσείς έχετε τη μέγιστη δυνατή Customer Lifetime Value.

 3. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Ελβετία

  Διακεκριμένες επιχειρήσεις χρειάζονται εξαιρετικούς συνεργάτες ανάπτυξης για το σήμερα και για το μέλλον. Με πρωτοπόρο πνεύμα και προσαρμοστικότητα, η NOVA SWISS εργάζεται για την ανάπτυξη μελλοντικών λύσεων για τα προϊόντα σας. Το μέλλον είναι νέο — το μέλλον είναι NOVA. Ακολουθήστε μας στο δρόμο προς το μέλλον. Η NOVA WERKE AG είναι μια ελβετική τεχνολογική επιχείρηση με έδρα το Effretikon και θυγατρικές εταιρείες στη Γαλλία, στη Γερμανία και στο Χονγκ-Κονγκ. Η εταιρεία αναπτύσσει και παράγει τέσσερις γραμμές προϊόντων ή τομείς προϊόντων με το σήμα ποιότητας NOVA SWISS®: συστήματα υψηλής πίεσης, στοιχεία ντίζελ, τεχνολογία επιφανειών και στοιχεία υδρογόνου. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας, τα εξαρτήματα και οι διαδικασίες πρωτοποριακής τεχνολογίας μας προσανατολίζονται σε απαιτητικές εφαρμογές και πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας, αξιοπιστίας, τυποποίησης και ασφάλειας. Επικεντρωνόμαστε στους πελάτες μας και στο συμφέρον τους.

 4. HYCO VAKUUMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Διαθέτουμε εμπειρία 50 ετών στην κατασκευή και στην παραγωγή διαφραγματικών και εμβολοφόρων αντλιών για την εκκένωση και τη μεταφορά αερίων και ατμών για εφαρμογές παγκοσμίως. Κατασκευάζουμε, αναπτύσσουμε και παράγουμε στην κεντρική μας μονάδα νότια του Μονάχου. Παρέχουμε άριστη ποιότητα, καινοτομία και τήρηση των οικολογικών κριτηρίων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει διαφραγματικές και εμβολοφόρες αντλίες γραμμικού μηχανισμού κίνησης και μηχανισμού κίνησης με διωστήρα, αντλίες μέτρησης αερίων, εργαστηριακές αντλίες και εξατομικευμένες ειδικές αντλίες με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Συνολικά διαθέτουμε περισσότερες από 40 σειρές προϊόντων για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Οι αντλίες hyco® πληρούν σε εξαιρετικό βαθμό τις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις για την παραγωγή κενού. Με την εμπειρία και τη συνεχώς αυξανόμενη τεχνογνωσία μας ανταποκρινόμαστε ως παραδοσιακή και καινοτομική επιχείρηση στις επιθυμίες του πελάτη. Η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και εξελιγμένης ροής εργασιών, καθώς και βελτιστοποιημένων και αποδοτικών διαδικασιών εργασίας εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα.

 5. FORTUNE INDUSTRIES

  Ινδία

  Η εταιρεία FORTUNE INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Jamnagar, Ινδία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NOVA WERKE DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NOVA WERKE DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

 2. ERVOR

  Γαλλία

  Η εταιρεία ERVOR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοστρωτήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Φυγοκεντρικοί συμπιεστές, Συμπιεστές μεμβράνης, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Φυγοκεντρικοί συμπιεστές, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Argenteuil, Γαλλία.

 3. SUDAC AIR SERVICE - AGENCE CENTRE - AMILLY

  Γαλλία

  Η εταιρεία SUDAC AIR SERVICE - AGENCE CENTRE - AMILLY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπιεσμενα και υγροποιημενα αερια, συμπιεστες με κοχλια, και συμπιεστες με μεμβρανη. Έχει έδρα σε Amilly, Γαλλία.

 4. MAPRO INTERNATIONAL S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MAPRO INTERNATIONAL S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, φυγοκεντρικοι ανεμιστηρες, και αντλιες κενου. Έχει έδρα σε Nova Milanese, Ιταλία.

 5. MEFE KAUÇUK

  Τουρκία

  Η εταιρεία MEFE KAUÇUK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. F-DGS

  Γαλλία

  Η εταιρεία F-DGS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοί εκκένωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, αεριοσυμπιεστες, Συμπιεστές, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε EVRY CEDEX, Γαλλία.

 2. YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η εταιρεία YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές αέρος - εργαλεία και εξαρτήματα, Αντλίες, Αντλίες δοσομέτρησης, Αντλίες εν κενώ, Συμπιεστές αέρος - εργαλεία και εξαρτήματα, Αντλίες, Αντλίες δοσομέτρησης, και Αντλίες εν κενώ. Έχει έδρα σε New Taiwai City, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 1. BOREL FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία BOREL FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες διαφραγματος, εμβολοφοροι αντλιες, Αντλίες εν κενώ στα μέτρα των πελατών, και συμπιεστες με μεμβρανη. Έχει έδρα σε MONTAUBAN, Γαλλία.

 2. GARDNER DENVER THOMAS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GARDNER DENVER THOMAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές αέρος - εργαλεία και εξαρτήματα, Αντλίες, Αντλίες εν κενώ, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές αέρος - εργαλεία και εξαρτήματα, Αντλίες, και Αντλίες εν κενώ. Έχει έδρα σε Fürstenfeldbruck, Γερμανία.

 3. HOWDEN BC COMPRESSORS

  Γαλλία

  Η εταιρεία HOWDEN BC COMPRESSORS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, και φυγοκεντρικοι συμπιεστες. Έχει έδρα σε Nogent-Sur-Oise Cedex, Γαλλία.

 4. R.E.N.A.T. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία R.E.N.A.T. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Capannori, Ιταλία.

 5. RAMI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία RAMI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Valsamoggia, Ιταλία.

 6. ELETTROTECNICA FALONE

  Ιταλία

  Η εταιρεία ELETTROTECNICA FALONE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Bellante, Ιταλία.

 7. A.G.E.C. IMPIANTI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία A.G.E.C. IMPIANTI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Venegono Inferiore, Ιταλία.

 8. NE - MA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία NE - MA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Santena, Ιταλία.

 1. NEUMAN & ESSER ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία NEUMAN & ESSER ITALIA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 2. AIR MOTOR S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία AIR MOTOR S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Pavia, Ιταλία.

 3. ALFAMAR S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALFAMAR S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Sarzana, Ιταλία.

 4. C.R.C. COMPRESSORI

  Ιταλία

  Η εταιρεία C.R.C. COMPRESSORI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Cesena, Ιταλία.

 5. VEPA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία VEPA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Argelato, Ιταλία.

 6. OIL SERVICE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία OIL SERVICE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Rezzato, Ιταλία.

 7. ERBA SERGIO DI ERBA MARCO

  Ιταλία

  Η εταιρεία ERBA SERGIO DI ERBA MARCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Cantu', Ιταλία.

 8. U.S.A.C. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία U.S.A.C. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Creazzo, Ιταλία.

 9. AIRSERVICE 24

  Ιταλία

  Η εταιρεία AIRSERVICE 24, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Palazzo Pignano, Ιταλία.

 10. RIVAIR S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία RIVAIR S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Canonica D'adda, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συμπιεστές μεμβράνης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

125 Επιχειρήσεις