• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά

Αποτελέσματα για

Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Γερμανία

  Σύρματα συγκόλλησης λέιζερ, ράβδοι και πηνία 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Ειδικά υλικά υψηλού βαθμού κραματοποίησης. Για την κατασκευή εργαλείων, μηχανημάτων και συσκευών για την ιατρική τεχνολογία/τη φαρμακευτική βιομηχανία/τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων/την αεροναυτική και τη διαστημική/για κυψέλες καυσίμου

 2. STELLA S.R.L.

  Ιταλία

  Η STELLA srl είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην προμήθεια κραμάτων και αντιοξειδωτικών για σκληρή συγκόλληση, μαλακή συγκόλληση και συγκόλληση. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία μορφών, τυπικών ή προσαρμοσμένων για συγκεκριμένες ανάγκες: γυμνές ράβδους, επικαλυμμένες και ράβδους με πυρήνα, συμπαγή σύρματα και σύρματα με πυρήνα, πλήρεις και τριμεταλλικές ταινίες, δαχτυλίδια, πλάκες, δίσκοι, ροδέλες, τεμάχια, τόξα και γενικότερα προμορφοποιημένα προϊόντα. Κράματα ασημιού και χαλκού-φωσφόρου, ορείχαλκος και κράματα χαλκού, αλουμινίου και ψευδάργυρου-αλουμινίου, μαλακά κράματα, κράματα νικελίου, σκόνες και πολτοί, αντιοξειδωτικά για συγκόλληση με φλόγα, επαγωγή, στον φούρνο. Κράματα αλουμινίου, αλουμινίου-μαγνησίου και χαλκού, κεκραμένοι χάλυβες και ανοξείδωτοι χάλυβες για συγκόλληση με αέριο και για συγκόλληση TIG και MIG αλουμινίου, χαλκού, ανθρακούχου χάλυβα και ανοξείδωτου χάλυβα. Προσφέρουμε προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία, διασφαλίζοντας πάντα την ποιότητα και τη συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς, τα τεχνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.

 3. KÖSTER & CO. GMBH

  Γερμανία

  Η Köster είναι κατασκευαστής συστημάτων συγκόλλησης μπουλονιών και στερέωσης με δική της παραγωγή συσκευών και εξοπλισμού συγκόλλησης μπουλονιών, συγκολλητών μπουλονιών, κεφαλοφόρων μπουλονιών και εξαρτημάτων ψυχρής πλαστικής παραμόρφωσης. Η KÖCO διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για κάθε είδους εφαρμογή σε διάφορους κλάδους: κατασκευή πολυώροφων οικοδομών/χαλύβδινες κατασκευές/κατασκευή γεφυρών, μονάδες παραγωγής ενέργειας/κατασκευές παραγωγής ενέργειας, κατασκευή οχημάτων/σιδηροδρομικών οχημάτων, κατασκευή εγκαταστάσεων/μηχανημάτων, ναυπηγική, πυράντοχες κατασκευές. Χάρη στα στιβαρά θεμέλιά μας της τεχνογνωσίας και το θάρρος για καινοτομίες δημιουργούμε ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις. Τα μπουλόνια και τα συστήματα συγκόλλησης μπουλονιών της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, επειδή είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα της τεχνολογίας συγκόλλησης μπουλονιών και διασφαλίζουμε την απαιτούμενη ασφάλεια χάρη στην εκτενή τεχνογνωσία υλικού, προϊόντος επεξεργασίας. Προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιούνται τα σωστά προϊόντα KÖC για την εκάστοτε εφαρμογή παρέχουμε ευχαρίστως τεχνική υποστήριξη εφαρμογών επιτόπου.

 4. AURALL SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας παράγει ειδικά ξύλα και προϊόντα για συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Ιδρύθηκε το 1974 και αναπτύσσεται συνεχώς. Είμαστε παρόντες στην ιταλική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα μας έχουν τεχνική ποιότητα και δίνουν εξαιρετικές παροχές. Η τεράστια γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: κράματα ασημιού (πλέγματα επικαλυμμένα ή μη, ταινίες, δακτύλιοι, σκόνες), κράματα χωρίς κάδμιο, κράματα χαλκού-φωσφόρου με ασήμι ή χωρίς, κράματα κασσιτέρου, αντιοξειδωτικά όλων των τύπων, ηλεκτρόδια.

 5. ORBITEC GMBH

  Γερμανία

  Η Orbitec ιδρύθηκε το 1984. Ο επιχειρηματικός τομέας της επιχείρησης είναι η ανάπτυξη, παραγωγή, ενοικίαση και παγκόσμια διάθεση συσκευών για τη δορυφορική συγκόλληση. Στόνος της Orbitec είναι να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και απλού χειρισμού σε προσιτές τιμές. Τα κύρια πεδία εφαρμογής των συσκευών Orbitec είναι, μ.ά, οι τομείς της φαρμακευτικής βιομηχανίας, της βιοτεχνολογίας, των ημιαγωγών, των τροφίμων και ποτών, καθώς και της αεροπορίας και της διαστημικής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS

  Γερμανία

 2. BERKENHOFF GMBH

  Γερμανία

 3. PASTORIZA SOLDADURA

  Ισπανία

 4. SER ELEKTRONIK & SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. MIG-O-MAT MIKROFÜGETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. UNITECHNOLOGIES SA - MTA®

  Ελβετία

 2. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Ιταλία

 1. CAPILLA®SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Γερμανία

 2. HOLCH SCHWEISSBRENNER GMBH

  Γερμανία

  Από τη δεκαετία του 1970, η εταιρεία Holch ασχολείται με την παραγωγή καυστήρων συγκόλλησης με προστατευτικό αέριο και ανταλλακτικών. Με το προσανατολισμένο στο μέλλον έργο και τη συνεχή στοχευμένη μετεξέλιξη των καυστήρων συγκόλλησης MIG-MAG και WIG της εταιρείας μας είμαστε ένας αποδοτικός συνεργάτης για εξειδικευμένα καταστήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι πελάτες μας είναι κατασκευαστές μηχανημάτων και εξειδικευμένοι έμποροι ειδών συγκόλλησης σε ολόκληρο τον κόσμο. Η άριστη ποιότητα των καυστήρων μας σε συνδυασμό με την καινοτομική σχεδίαση εγγυώνται τη μέγιστη διάρκεια ζωής και την απρόσκοπτη εργασία ακόμη και σε ακραία καταπόνηση. Κατά παραγγελία παράγουμε διάφορα συστήματα ψύξης, ειδικές εκδόσεις εξειδικευμένων συστημάτων εύκαμπτων σωλήνων, σώματα καυστήρα ειδικού μήκους, εκτυπωμένα με το λογότυπο κελύφη λαβής. Ανεξάρτητα από το αν σάς ικανοποιούν οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης, η χωρίς προβλήματα παραγγελία, η καλή υποστήριξη, τα νέα προϊόντα, όπως, π.χ., οι πιο ελαφρείς και εύχρηστοι καυστήρες αναρρόφησης ΚΑΠΝΟΥ ή απλώς το ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας, εμείς είμαστε στη διαθέσή σας

 3. PENZA ELECTRODES, LLC

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο “Penzenskie Elektrody” είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτροδίων συγκόλλησης στην Ρωσία και στις χώρες ΚΑΚ. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις δόμησης, τις βιομηχανίες επισκευής και μηχανικής. Τα Ηλεκτρόδια χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση δομών με διάφορα επίπεδα πολυπλοκότητας- από πόρτες και πύλες μέχρι αθλητικές εγκαταστάσεις, εμπορικά κέντρα και εγκαταστάσεις με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Το τμήμα επεξεργασίας αναζητά συνεχώς νέα υλικά για να βελτιώσει τις τεχνολογικές ιδιότητες και τις ιδιότητες συγκόλλησης των ηλεκτροδίων. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από μεγάλες εταιρείες όπως οι SURGUTNEFTEGAS PJSC, το εργοστάσιο KRASNOE SORMOVO PJSC, TRANSNEFT PJSC, METALLOINVEST MC LLC, η εταιρεία εξόρυξης χρυσού POLUS και άλλες. Οι ειδικοί μας κατέχουν πολυετή πείρα, που μας επιτρέπει να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση των πελατών μας. Διαθέτουμε εκτεταμένη πείρα στην διοργάνωση της επιμελητείας μεταφορών. Η "Penzenskie Elektrody" LLC διαφέρει από άλλους κατασκευαστές χάρη στην ικανότητα της επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος και στην τεχνική της υποστήριξη 24ώρο/ 7 ημέρες την εβδομάδα.

 4. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

 5. SAXONIA TECHNICAL MATERIALS GMBH

  Γερμανία

  Ο συνεργάτης σας στην τεχνολογία συγκόλλησης, η Umicore´s Business Line BrazeTec, που προέκυψε από την εταιρεία Degussa Löttechnik, είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής υψηλής ποιότητας υλικών συγκόλλησης, παστών συγκόλλησης και συλλιπασμάτων. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους, όπως, π.χ., στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε συστήματα κίνησης, στην κατασκευή εγκαταστάσεων, σε συστήματα ψύξης και κλιματισμού ή στη βιομηχανία εργαλείων. Με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη, στη Νότια και στη Βόρεια Αμερική, καθώς και με ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και διοικητικής μέριμνας, είμαστε στη διάθεσή σας για τη σταθερή και τεχνικά αξιόπιστη συνένωση μετάλλων. Με μακρόχρονη εμπειρία και ολοκληρωμένη γνώση των διαδικασιών συγκόλλησης των επιμέρους κλάδων και εφαρμογών αναπτύσσουμε στο δικό μας Brazing Center κατάλληλες λύσεις για τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών όσον αφορά στη συνένωση μεταλλικών υλικών, σκληρών μετάλλων και κεραμικών υλικών

 6. ELEFTHIKO

  Ελλάδα

  Elefthiko company is engaged in manufacturing and selling machines and consumables in welding field. Company's target is the right service in order to cover all your needs in this area. In Elefthiko we can and we have the "knowhow" to customize our products upon your requirements. We provide you fast and responsible service because we have a big variety of consumable materials in our facility. Also in our showroom you can find all the types of machines (MIG-TIG-WIG ect.) Elefthiko's success is owned to staff which has the experience and the knowledge to advice you on the best choice that responds better to your needs. More detailed: http: //elefthiko.all.biz/en/info-about

 7. UNITED EAST PROJECTS

  Κατάρ

 8. HANGZHOU RIYANG PLASTIC PIPE WELDING MACHINERY CO.,LTD.

  Κίνα

 1. PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L.

  Ιταλία

 2. PROTEC TRADING GMBH

  Αυστρία

 3. SAFE TRADING BLACHOWSKI SP. Z O.O.

  Πολωνία

 4. GOVONI GIORNO E C.

  Ιταλία

 5. SAMEC

  Ιταλία

 6. FIAS STORE SRL

  Ιταλία

 7. OERLIKON SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. I.D.E. LASAPPARATEN SERVICE

  Βέλγιο

 9. SCHNEL LTD STI

  Τουρκία

 10. MAHE GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.264 επιχειρήσεις

Kατηγορια