Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά

Αποτελέσματα για

Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KÖSTER & CO. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Köster είναι κατασκευαστής συστημάτων συγκόλλησης μπουλονιών και στερέωσης με δική της παραγωγή συσκευών και εξοπλισμού συγκόλλησης μπουλονιών, συγκολλητών μπουλονιών, κεφαλοφόρων μπουλονιών και εξαρτημάτων ψυχρής πλαστικής παραμόρφωσης. Η KÖCO διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για κάθε είδους εφαρμογή σε διάφορους κλάδους: κατασκευή πολυώροφων οικοδομών/χαλύβδινες κατασκευές/κατασκευή γεφυρών, μονάδες παραγωγής ενέργειας/κατασκευές παραγωγής ενέργειας, κατασκευή οχημάτων/σιδηροδρομικών οχημάτων, κατασκευή εγκαταστάσεων/μηχανημάτων, ναυπηγική, πυράντοχες κατασκευές. Χάρη στα στιβαρά θεμέλιά μας της τεχνογνωσίας και το θάρρος για καινοτομίες δημιουργούμε ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις. Τα μπουλόνια και τα συστήματα συγκόλλησης μπουλονιών της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, επειδή είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα της τεχνολογίας συγκόλλησης μπουλονιών και διασφαλίζουμε την απαιτούμενη ασφάλεια χάρη στην εκτενή τεχνογνωσία υλικού, προϊόντος επεξεργασίας. Προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιούνται τα σωστά προϊόντα KÖC για την εκάστοτε εφαρμογή παρέχουμε ευχαρίστως τεχνική υποστήριξη εφαρμογών επιτόπου.

 2. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σύρματα συγκόλλησης λέιζερ, ράβδοι και πηνία 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Ειδικά υλικά υψηλού βαθμού κραματοποίησης. Για την κατασκευή εργαλείων, μηχανημάτων και συσκευών για την ιατρική τεχνολογία/τη φαρμακευτική βιομηχανία/τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων/την αεροναυτική και τη διαστημική/για κυψέλες καυσίμου

 3. PEMAT S.C.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Από το 2017, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί ως αξιόπιστο κέντρο για συγκολλητές και μεταλλουργούς. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που διαθέτουμε ένα διαφοροποιημένο φάσμα εξοπλισμού και παρελκομένων συγκόλλησης για την κάλυψη όλων των αναγκών σας. Η αφοσίωσή μας στην αριστεία είναι σταθερή, όπως φαίνεται στα κορυφαία προϊόντα που διαθέτουμε από κορυφαίους στον κλάδο κατασκευαστές. Η αναζήτηση στον κόσμο του εξοπλισμού συγκόλλησης μπορεί να είναι περίπλοκη και για το λόγο αυτό σάς παρέχουμε την τεχνογνωσία μας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας παρέχει προσαρμοσμένες συμβουλές προκειμένου να σάς βοηθήσει να επιλέξετε τον εξοπλισμό που εξυπηρετεί απόλυτα τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Είτε είστε ένας πεπειραμένος επαγγελματίας είτε αρχάριος, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι οι επιλογές σας είναι σωστές. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει διάφορα συστήματα συγκόλλησης, ηλεκτρόδια συγκόλλησης, κοπτικά εργαλεία και διάφορα άλλα απαραίτητα είδη για το δικό σας μεταλλουργικό ταξίδι. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, αυτά τιμολογούνται επίσης σε προσιτές τιμές και κατασκευάζονται ώστε να είναι ανθεκτικά. Πιστεύουμε στην απόλυτη ισορροπία μεταξύ τιμής και απόδοσης. Με το εθνικό πεδίο εφαρμογής του έργου μας έχουμε τελειοποιήσει την τέχνη της γρήγορης και ασφαλούς παράδοσης σε ολόκληρη τη χώρα. Η αφοσίωσή μας δεν τελειώνει με την πώληση. Η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξή μας αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στην επιτυχία σας. Ενισχυμένη με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και ένα πραγματικό πάθος για τη συγκόλληση και τη μεταλλουργία, η ομάδα μας ανταποκρίνεται πάντοτε στα αιτήματα των πλέον απαιτητικών πελατών.

 4. AURALL SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρησή μας παράγει ειδικά ξύλα και προϊόντα για συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Ιδρύθηκε το 1974 και αναπτύσσεται συνεχώς. Είμαστε παρόντες στην ιταλική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα μας έχουν τεχνική ποιότητα και δίνουν εξαιρετικές παροχές. Η τεράστια γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: κράματα ασημιού (πλέγματα επικαλυμμένα ή μη, ταινίες, δακτύλιοι, σκόνες), κράματα χωρίς κάδμιο, κράματα χαλκού-φωσφόρου με ασήμι ή χωρίς, κράματα κασσιτέρου, αντιοξειδωτικά όλων των τύπων, ηλεκτρόδια.

 5. ORBITEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Orbitec ιδρύθηκε το 1984. Ο επιχειρηματικός τομέας της επιχείρησης είναι η ανάπτυξη, παραγωγή, ενοικίαση και παγκόσμια διάθεση συσκευών για τη δορυφορική συγκόλληση. Στόνος της Orbitec είναι να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και απλού χειρισμού σε προσιτές τιμές. Τα κύρια πεδία εφαρμογής των συσκευών Orbitec είναι, μ.ά, οι τομείς της φαρμακευτικής βιομηχανίας, της βιοτεχνολογίας, των ημιαγωγών, των τροφίμων και ποτών, καθώς και της αεροπορίας και της διαστημικής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία, Συρματόσχοινα, εναεριος εξοπλισμος, εξαρτήματα συναρμολόγησης, συσκευες ισορροπησης, υγιεινη και ασφαλεια στο χωρο εργασιας, διαρρυθμιση καταστηματων επιπλων, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία, και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Gottenheim, Γερμανία.

 2. BERKENHOFF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERKENHOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Heuchelheim, Γερμανία.

 3. SER ELEKTRONIK & SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SER ELEKTRONIK & SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Seevetal-Ramelsloh, Γερμανία.

 4. MIG-O-MAT MIKROFÜGETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MIG-O-MAT MIKROFÜGETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Burbach, Γερμανία.

 5. UNITECHNOLOGIES SA - MTA®

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UNITECHNOLOGIES SA - MTA®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ρομπότ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, συστηματα δοσομετρησης, αντλιες δοσομετρησης, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και χαλκοσυγκολληση. Έχει έδρα σε Gals, Ελβετία.

 1. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χαλκός και κράματα χαλκού, προμηθειες για συγκολληση, ηλεκτροδια, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, μασκες συγκολλησης, Χαλκός και κράματα χαλκού, προμηθειες για εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με φλογα, και μπρουτζινα ελασματα απο χαλκο και ορειχαλκο. Έχει έδρα σε Volvera, Ιταλία.

 2. CAPILLA®SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAPILLA®SCHWEISSMATERIALIEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Leopoldshöhe, Γερμανία.

 1. HOLCH SCHWEISSBRENNER GMBH

  Γερμανία

  Από τη δεκαετία του 1970, η εταιρεία Holch ασχολείται με την παραγωγή καυστήρων συγκόλλησης με προστατευτικό αέριο και ανταλλακτικών. Με το προσανατολισμένο στο μέλλον έργο και τη συνεχή στοχευμένη μετεξέλιξη των καυστήρων συγκόλλησης MIG-MAG και WIG της εταιρείας μας είμαστε ένας αποδοτικός συνεργάτης για εξειδικευμένα καταστήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι πελάτες μας είναι κατασκευαστές μηχανημάτων και εξειδικευμένοι έμποροι ειδών συγκόλλησης σε ολόκληρο τον κόσμο. Η άριστη ποιότητα των καυστήρων μας σε συνδυασμό με την καινοτομική σχεδίαση εγγυώνται τη μέγιστη διάρκεια ζωής και την απρόσκοπτη εργασία ακόμη και σε ακραία καταπόνηση. Κατά παραγγελία παράγουμε διάφορα συστήματα ψύξης, ειδικές εκδόσεις εξειδικευμένων συστημάτων εύκαμπτων σωλήνων, σώματα καυστήρα ειδικού μήκους, εκτυπωμένα με το λογότυπο κελύφη λαβής. Ανεξάρτητα από το αν σάς ικανοποιούν οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης, η χωρίς προβλήματα παραγγελία, η καλή υποστήριξη, τα νέα προϊόντα, όπως, π.χ., οι πιο ελαφρείς και εύχρηστοι καυστήρες αναρρόφησης ΚΑΠΝΟΥ ή απλώς το ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας, εμείς είμαστε στη διαθέσή σας

 2. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

 3. SAXONIA TECHNICAL MATERIALS GMBH

  Γερμανία

  Ο συνεργάτης σας στην τεχνολογία συγκόλλησης, η Umicore´s Business Line BrazeTec, που προέκυψε από την εταιρεία Degussa Löttechnik, είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής υψηλής ποιότητας υλικών συγκόλλησης, παστών συγκόλλησης και συλλιπασμάτων. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους, όπως, π.χ., στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε συστήματα κίνησης, στην κατασκευή εγκαταστάσεων, σε συστήματα ψύξης και κλιματισμού ή στη βιομηχανία εργαλείων. Με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη, στη Νότια και στη Βόρεια Αμερική, καθώς και με ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και διοικητικής μέριμνας, είμαστε στη διάθεσή σας για τη σταθερή και τεχνικά αξιόπιστη συνένωση μετάλλων. Με μακρόχρονη εμπειρία και ολοκληρωμένη γνώση των διαδικασιών συγκόλλησης των επιμέρους κλάδων και εφαρμογών αναπτύσσουμε στο δικό μας Brazing Center κατάλληλες λύσεις για τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών όσον αφορά στη συνένωση μεταλλικών υλικών, σκληρών μετάλλων και κεραμικών υλικών

 4. ELEFTHIKO

  Ελλάδα

  Elefthiko company is engaged in manufacturing and selling machines and consumables in welding field. Company's target is the right service in order to cover all your needs in this area. In Elefthiko we can and we have the "knowhow" to customize our products upon your requirements. We provide you fast and responsible service because we have a big variety of consumable materials in our facility. Also in our showroom you can find all the types of machines (MIG-TIG-WIG ect.) Elefthiko's success is owned to staff which has the experience and the knowledge to advice you on the best choice that responds better to your needs. More detailed: http: //elefthiko.all.biz/en/info-about

 5. HANGZHOU RIYANG PLASTIC PIPE WELDING MACHINERY CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία HANGZHOU RIYANG PLASTIC PIPE WELDING MACHINERY CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Hangzhou, Κίνα.

 6. UNITED EAST PROJECTS

  Κατάρ

  Η εταιρεία UNITED EAST PROJECTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολληση αλουμινιου, λειαντικα για μεταλλα, και συσκευες συγκολλησης σιδηροτροχιων. Έχει έδρα σε Doha, Κατάρ.

 7. PASTORIZA SOLDADURA

  Ισπανία

  Η εταιρεία PASTORIZA SOLDADURA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οξυγονοκοπή - μηχανήματα, και Οξυγονοκοπή - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Vigo-Pontevedra, Ισπανία.

 8. P+P PRAGMA-TEC SÀRL

  Ελβετία

  Η εταιρεία P+P PRAGMA-TEC SÀRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Yverdon-Les-Bains, Ελβετία.

 1. PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Μηχανική επεξεργασία μεταλλικών επιφανειών - μηχανήματα, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Μηχανική επεξεργασία μεταλλικών επιφανειών - μηχανήματα, εγκαταστασεις και μηχανηματα καθαρισμου μεταλλων, και Μηχανήματα καθαρισμού εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Scandicci, Ιταλία.

 2. PROTEC TRADING GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία PROTEC TRADING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, και Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Salzburg, Αυστρία.

 3. SAFE TRADING BLACHOWSKI SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία SAFE TRADING BLACHOWSKI SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταχυσυνδεσμοι, ανεπιστροφες βαλβιδες, και πεπιεσμενος αερας. Έχει έδρα σε Świętochłowice, Πολωνία.

 4. METALLURICAL LTD

  Σλοβακία

  Η εταιρεία METALLURICAL LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, εξαρτηματα συγκολλησης, ανακυκλωση συσσωματωματων απο πλαστικο, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Bratislava, Σλοβακία.

 5. SAMEC

  Ιταλία

  Η εταιρεία SAMEC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, ρουλεμαν με σφαιριδια, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, αυτοματα μηχανηματα συγκολλησης, και συσκευες συγκολλησης λεϊζερ. Έχει έδρα σε Fonte Alto-Fonte, Ιταλία.

 6. GOVONI GIORNO E C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GOVONI GIORNO E C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοπής, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, εξοπλισμος προστασιας, προμηθειες για ηλεκτρονικες εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Argelato, Ιταλία.

 7. SOUDAGE INNOVATION C 2 G

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOUDAGE INNOVATION C 2 G, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, βραχιονας συγκολλησης, συγκολληση με συρμα, και συγκολληση. Έχει έδρα σε Montbrison, Γαλλία.

 8. DROUGUET SOUDAGE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DROUGUET SOUDAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, μηχανες συγκολλησησ-σφυρηλατησης, λυχνίες συγκόλλησης, συσκευες συγκολλησης για την ηλεκτρονικη, και Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Theux, Βέλγιο.

 9. GEBRAUCHTE SCHWEISSGERÄTE BY WILHELM MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEBRAUCHTE SCHWEISSGERÄTE BY WILHELM MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 10. SEVERSON D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία SEVERSON D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολληση με αντισταση, συγκολληση σημειου, προμηθειες για εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης σημειου και με αντισταση για μεταλλα, και εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης σημειου και με αντισταση. Έχει έδρα σε Šempeter v Sav. Dol., Σλοβενία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.201 Επιχειρήσεις

Kατηγορια