• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες

Αποτελέσματα για

Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Verified by Europages badge

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001.Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. HEGGLI & GUBLER AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge

  Η μακρόχρονη εμπειρία και η υποδομή μας μάς καθιστούν εξειδικευμένο συνεργάτη για συμπίεση μετάλλων και βαθιά έλαση. Σάς παρέχουμε επαγγελματικές συμβουλές και σάς υποστηρίζουμε ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού. Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε και την κατασκευή. Χάρη στη δική μας παραγωγή εργαλείων και την μεγάλη αποθήκη ελασμάτων είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε και βραχυπρόθεσμες παραγγελίες με πλήρη ικανοποίησή σας. Η αξιοπιστία, οι δεσμευτικές προθεσμίες και η άριστη ποιότητα είναι αυτονόητες για εμάς. Θα χαρούμε για την παραγγελία σας. Τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματά μας είναι: - εμπειρία 70 ετών στη συμπίεση μετάλλων - οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά - ευέλικτη μικρομεσαία επιχείρηση με 25 συνεργάτες - μεγάλη συλλογή μηχανημάτων για πρωτότυπα, μικρές σειρές έως τη μαζική παραγωγή

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AS SCHWEISSTECHNIK GMBH ARNHOLD

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία AS-Schweißtechnik GmbH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με 15 εργαζόμενους. Σε έναν χώρο 900 τ.μ. κατασκευάζουμε από το 1980 συσκευές συγκόλλησης μπουλονιών, αξεσουάρ, αυτόματα συστήματα συγκόλλησης μπουλονιών και μπουλόνια συγκόλλησης. 1980 Ίδρυση από τον κύριο Hans-Joachim Arnhold 1980-1990 Ανάπτυξη νέας τεχνολογίας συσκευών και επέκταση των επιχειρηματικών τομέων 1990 Κατασκευή του σημερινού κεντρικού κτιρίου ως έδρα, παραγωγή συσκευών και εδράνων με μπουλόνια 1998 Επέκταση με τη νέα κατασκευή αποθήκης και εγκαταστάσεων παραγωγής για ειδικά συστήματα 2000 Είσοδος της 2ης. γενιάς του κυρίου Martin Arnhold στην επιχείρηση 2008 Εισαγωγή του προτύπου ποιότητας ISO 9001 2013 Δεκέμβριος: Ο ιδρυτής της επιχείρησης Hans-Joachim Arnhold παραδίδει την επιχείρηση στο γιο του Martin και μεταβαίνει στην επάξια συνταξιοδότηση. Δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως σε πάνω από 50 χώρες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. COMPANY TOR

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία "TOR" ιδρύθηκε το 1992. Από την αρχή, η διοίκηση της εταιρείας είχε θέσει ως στόχο να παράγει συσκευές όχι μόνο ίσες αλλά ανώτερες ποιοτικά από τις παγκόσμιες εξελίξεις. Η διάταξη συγκόλλησης torus-200 αποτέλεσε έναν από τους πρώτους κλυδωνιστές ρωσικής προέλευσης. Οι τεχνικοί του παράμετροι δεν ήταν κατώτεροι των αντίστοιχων ξένων ευρωπαϊκής παραγωγής και η τιμή του ήταν σαφώς χαμηλότερη. 'Έχουμε αυξήσει πλέον την παραγωγική μας δυνατότητα, που μας επιτρέπει να αυξήσουμε τον όγκο παραγωγής και να διευρύνουμε την γραμμή των συσκευών που προσφέρουμε από οικιακές σε βιομηχανικές. Τα μεγάλα κυβερνητικά έργα απαιτούν έναν ισχυρό εξοπλισμό συγκόλλησης. 'Έχουμε αποκτήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ξεκινήσαμε την μαζική παραγωγή μιας άλλης γραμμής εξοπλισμού συγκόλλησης υπό το σήμα "Viking". Το σύνολο της παραγωγής και συναρμολόγησης των κλυδωνιστών συγκόλλησης των TORUS και VIKING εκτελείται στην Ρωσία από εξαιρετικά καταρτισμένο και αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό. Διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της κατασκευαστικής διαδικασίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. SC PROFINOX SRL

  Ρουμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία μας, υπό την ονομασία Profinox, ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να γίνει κύριος προμηθευτής σύνθετων προϊόντων και υπηρεσιών επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα για τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων στην Ρουμανία. Σύμφωνα με το όραμα της Profinox, η βιομηχανία επεξεργασίας του ανοξείδωτου χάλυβα στην Ρουμανία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί ώστε να εξασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Χάρη σε μια αφιερωμένη ομάδα μηχανικών και ειδικών στον τομέα, στην χρήση εξοπλισμού και τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζουμε ώστε όλα τα έργα των εταίρων μας και πελατών μας εκτελούνται με μέγιστη αποτελεσματικότητα. H Profinox διεξάγει με επιτυχία μια μεγάλη γκάμα σύνθετων υπηρεσιών: συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή λέιζερ, κύρτωση CNC, κυλινδρισμός, κοπή λαμαρίνας και προφίλ, αμμοβολή σε ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανική κατεργασία σε ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμός CAD, επικάλυψη με σκόνη, κ.λπ. Παρέχουμε επίσης επαγγελματικές παραγωγικές υπηρεσίες ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικά προϊόντα (δοχεία, δεξαμενές, περιβλήματα μηχανημάτων, μεταφορείς, μεταλλικές δομές ή προϊόντα για τον τομέα HoReCa). Η Profinox είναι ο αξιόπιστος σας εταίρος- ανεξάρτητα από την βιομηχανία ή τομέας σας απασχόλησης. Επειδή ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό που ξέρουμε και ΞΕΡΟΥΜΕ τι κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες της Profinox στις βιομηχανίες των τροφίμων και των φαρμάκων προϊόντα ανώτατης ποιότητας και σύνθετες υπηρεσίες επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα που ικανοποιούν τα πρότυπα που επιβάλλει το όνομα της εταιρείας μας, Profinox. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. MAURI ALDA E FIGLI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας A.Mauri συμπεριλαμβάνει ειδικά προφίλ, υλοποιημένα με την διαδικασία μορφοποίησης εν ψυχρώ λαμαρινών με καθαρισμό επιφάνειας, εξέλασης εν ψυχρώ της λαμαρίνας, επιψευδαργυρωμένες λαμαρίνες με ηλεκτρόλυση σύμφωνα με την διαδικασία Sendzimir, λαμαρίνες από ανοξείδωτο χάλυβα και λαμαρίνες από ορείχαλκο και αλουμίνιο. Τα προϊόντα υλοποιούνται βάσει σχεδίου του πελάτη, αναπτύσσονται σε συνεργασία με το τεχνικό μας γραφείο, ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους εξής τομείς: αυτοκινητοβιομηχανία, δόμηση, ναυπηγία, ηλεκτροτεχνική, θέρμανση και επίπλωση. Οι παραγωγικές μας γραμμές αναλαμβάνουν λαμαρίνες με μεγ. πλάτος 800 χιλ. με πάχος από 0, 3 χιλ. έως 4 χιλ και μεγ. μήκος 12.500 χιλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά μας επιτρέπουν να καλύψουμε εύκολα τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Τα προφίλ παράγονται σε μορφή εμπορικής ράβδου ή κόβονται στα μέτρα του πελάτη. Η δομή της παραγωγής μας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσουμε κυρτά προφίλ ακριβείας. Τέλος, διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού και της υλοποίησης ειδικών εγκαταστάσεων μορφοποίησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EWM AG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Η EWM AG αναπτύσσει τεχνολογία συγκόλλησης πρώτης τάξεως και είναι διεθνώς μια από τις κορυφαίες στον τομέα της τεχνολογίας επιχειρήσεις και προμηθευτής συστημάτων συγκόλλησης ηλεκτρικού τόξου.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by Europages badge

  Η Ningbo Tower Machinery Co., Ltd είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εγκαταστάσεων 13 ετών τουλάχιστον που προσφέρει λύση σε ένα σημείο για ποιοτικά μηχανικά προϊόντα με χαμηλό κόστος στην Κίνα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταλλικά ανταλλακτικά κάθε είδους, όπως κατασκευή λαμαρινών, στοιχεία μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων, στοιχεία συγκόλλησης, ειδικά ανταλλακτικά συναρμολόγησης. Η γκάμα των προϊόντων της αγοράς καλύπτει την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική, τα γεωργικά μηχανήματα, τον αθλητισμό κ.ο.κ.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. WELDING CONSULTING

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Είμαστε μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και συμβούλευσης σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των συγκολλημένων δομών στην Πολωνία και την Ευρωπαϊκή 'Ένωση. Εκτελούμε ελέγχους συγκόλλησης στην Πολωνία σε κάθε παραγωγικό στάδιο μιας δομής συγκόλλησης. Ελέγχουμε τα εργαστήρια. Ως μέρος της συμβούλευσης σε θέματα συγκόλλησης, βοηθάμε στην ανάπτυξη και υλοποίηση καταρτισμένων τεχνολογιών συγκόλλησης σύμφωνα με διάφορα πρότυπα όπως ISO 15614-1, EN 13345, EN 1090, NORSOK M-101, NORSOK M-601, ASME IX, AWS D1.1, ISO 17760.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  Ινδία

  Verified by Europages badge

  Η Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. είναι η μεγαλύτερη ινδική εταιρεία κατασκευής συρμάτων MIG υπό το σήμα SANWALKA. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO-9001: 2015, πιστοποιήσεις από την Lloyd’s Register London, Πιστοποίηση CE , ABS, IRS, και RDSO & BHEL. Παρέχουμε ευέλικτες λύσεις με ιδιωτικά εμπορικά σήματα και σήματα ΚΑΚ.Σύρμα με τυποποιημένη διάμετρος 0, 60 χιλ., 0, 80 χιλ., 1 χιλ., 1, 20 χιλ., 1, 60 χιλ, 2 χιλ. και 2, 40 χιλ. Τυποποιημένη συσκευασία: 1 κιλό, 5 κιλά, 12, 5 κιλά και 15 κιλά σε πηνία και βαρέλια Marathon σε συσκευασίες 100 κιλών και 250 κιλών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ALSEN SERVICES LDA.

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  Η Alsen Services Ltd. ιδρύθηκε το 2020 και είναι μια διεθνής εταιρεία υπεργολαβίας από την Πορτογαλία.Παρέχουμε υπηρεσίες υπεργολαβίας σε διάφορους τομείς όπως παραγωγή μετάλλου, εργασίες συγκόλλησης και μεταλλική συναρμολόγηση. 'Ότι παράγουμε βρίσκεται σε μεταλλικές δομές όπως λέβητες, ναυπηγικές κατασκευές, δεξαμενές αποθήκευσης και εργασίες συγκόλλησης για MIG-MAG 135-136, TIG 141, και MMAW 111. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. DEFFOR

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 4. H. GEWING GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. HEIDHOFF GMBH INDUSTRIETECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. FALL-TEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. E. REIM GMBH SCHWEISSTECHNISCHER SERVICE

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. RINCO ULTRASONICS AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 9. SOUDERWELD GMBH & CO.KG SCHWEISSTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 10. FRONIUS SCHWEIZ AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 1. JOSCH STRAHLSCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. BIEBER INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. VARIAMP SCHWEISSTECHNIK WESSELMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. MB SCHWEISSTECHNISCHER FACHHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. ELMA-TECH GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. METALGROUP

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 7. K&H MEDIZINTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. B.U.G. BOHR- UND GESTEINSWERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. FRANCKE-ART

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 10. KK-INDUSTRIES GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.424 επιχειρήσεις