• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σταφύλια

Αποτελέσματα για

Σταφύλια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. VARVARESOS FRESHNES

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 2. THADER CIEZA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THADER CIEZA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Βερίκοκο, ροδακινα, Φρούτα, Αχλάδι, δαμασκηνα, κλημεντίνη, και σταφύλια. Έχει έδρα σε Cieza-Murcia, Ισπανία.

 3. ENZO BELLUARDO

  Ιταλία

  Η επιχείρηση εκτείνεται σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής μεταξύ Mazzarrone, Valle dell’Acate και Chiaramonte, οι οποίες καθορίζονται ανάλογα με την ποιότητα του σταφυλιού. Διαθέτουμε πρώιμο σταφύλι και όψιμο σταφύλι και η παραγωγή μας εκτείνεται από τον Μάιο ως τον Δεκέμβρη. Μπορούμε να εξάγουμε σε όλη την Ευρώπη και ακόμα πιο μακριά, με διάφορες συσκευασίες που κυμαίνονται από την κούτα 30x50 ως το ξύλινο καφάσι 30x40, 30x50, κ.λπ. Για την επιχείρησή μας, το αμπέλι είναι η ζωή.

 4. PAPADOPOULOS APOSTOLOS

  Ελλάδα

  Αγρότης-Αμπελουργός-Βιοκαλλιεργητής. Ενταγμενος στο προγραμμα νεων αγροτων ετους 2009. Ενταγμενος στο προγραμμα εκσυγχρονισμου γεωργικων εκμεταλλευσεων έτους 2011. Ενταγμένος στο πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργειας έτους 2012-2016 και 2017-εώς σήμερα. Οικογενειακή επιχείρηση ιδιόκτητων στρεμμάτων. Καλλιεργεια-παραγωγη και εμπορία αγροτικων προιοντων. Παραγωγή και εμπορία επιτραπέζιων ποικιλιών σταφυλιών όπως Βικτώρια-Ιτάλια Παραγωγή και εμπορία επιτραπέζιας ελιάς χαλκιδικής. Παραγωγή και εμπορία ελαιολάδου απο ντόπιες ποικιλίες ελιάς. Παραγωγή και εμπορία οινοποιήσιμης ποικιλίας Sauvignion Blanc βιολογικής καλλιέργειας, ενταγμένης σε κρατικό πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργιας και πιστοποιημένης απο την εταιρεία "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ". Παραγωγή παραδοσιακού τσίπουρου απο οινοποιήσιμη ποικιλία sauvignion blanc με παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης.

 5. SAT FLORFRUITS Nº 272 C.V.

  Ισπανία

  Παραγωγή και εμπόριο κηπευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε διάφορες ποικιλίες κολοκυθών, σταφυλιών και κρεμμυδιών. Σπεσιαλιτέ μας: η κολοκύθα για το Halloween. Οι κολοκύθες μας διανέμονται σε όλη την Ευρώπη. Τα εξαιρετικά πρώιμα κρεμμύδια μας τύπου Figueres πωλούνται στην Καταλονία και τα σταφύλια μας διατίθενται στις αγορές όλης της Ευρώπης. Skype: info.florfruits

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGROFORNITURE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία Agroforniture Srl των αδελφών Picarella ιδρύθηκε το 2008 και παράγει και εμπορεύεται επιτραπέζιο σταφύλι και σταφύλι IGP. Η επιχείρηση τηρεί τα πρότυπα ιχνηλάτισης των προϊόντων καθώς και τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος και εκείνες που αφορούν την τακτική χρήση αγροτικών ψεκασμών με σεβασμό στις μέγιστες επιτρεπόμενες αξίες υπολειμμάτων και εφαρμόζοντας αυστηρά το πρότυπο HACCP προς αποφυγή οποιουδήποτε κινδύνου μόλυνσης του προϊόντος.

 2. GEANA A.G.E. LTD

  Κύπρος

  Η εταιρία μας εδραιώνεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, έχει να κάνει καθαρά με την παραγωγή επιτραπέζιων ποικιλιών σταφυλιού όπου καλλιεργούνται με καινούργιες εφευρετικές τεχνικές σε διαφορες περιοχές του νησιού και με καλύψει σχεδόν όλων των κλιματικών και εδαφικών περιοχών, όπου με αυτό έχουμε σαν αποτέλεσμα την παραγωγή "πρώιμων" και "υψιμων" σταφυλιών που μπορεί να εξυπηρέτηση τις ανάγκες του καταναλωτή.

 3. F.B. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία F.B. SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταφύλια, κρεμμυδια, αγκιναρες, Σταφύλια, και Σάλτσα ντομάτας. Έχει έδρα σε Vimodrone, Ιταλία.

 4. SOLODKI GRONA

  Ουκρανία

  Η εταιρεία SOLODKI GRONA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλήματα (ρίζες κλημάτων). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα αμπελου, μοσχευματα, και σταφυλι. Έχει έδρα σε Poltava, Ουκρανία.

 5. UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σταφυλι, επιτραπεζιο σταφυλι, συσκευασμενα αυγα, και Εισαγωγές - εξαγωγές σταφυλιών. Έχει έδρα σε La Romana, Ισπανία.

 1. TC FRUITS

  Ισπανία

  Η εταιρεία TC FRUITS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Barro-Pontevedra, Ισπανία.

 2. FALCÓ FRUITS, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία FALCÓ FRUITS, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει έδρα σε La Romana, Ισπανία.

 1. BIVAS PRIM SRL

  Μολδαβία

  Η εταιρεία BIVAS PRIM SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, επιτραπεζιο σταφυλι, μηλα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και συσκευασμενα μηλα. Έχει έδρα σε Chisinau, Μολδαβία.

 2. RO.GR.AN SR

  Ιταλία

  Η εταιρεία RO.GR.AN SR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταφύλια, Γεώμηλα (πατάτες), επιτραπεζιο σταφυλι, εξαγωγη φρουτων, Σταφύλια, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε Parabita, Ιταλία.

 3. MAISON AMOROSO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MAISON AMOROSO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, λαχανικα χονδρικης, Λαχανικά φρέσκα, και σταφυλι. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 4. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία PRIONIDIS GOLDEN FRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταφύλια, Τροπικά φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, επιτραπεζιο σταφυλι, Σταφύλια, Τροπικά φρούτα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kavala, Ελλάδα.

 5. ALSOFRESH

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALSOFRESH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλιτεχνικη χαρτοποιια, φρεσκα φρουτα, και σταφυλι. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

 6. TERRE DEL MONGIBELLO

  Ιταλία

  Η εταιρεία TERRE DEL MONGIBELLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοκκινα κρασια. Έχει έδρα σε Belpasso, Ιταλία.

 7. CILIBIJA - 97

  Βόρεια Μακεδονία

  Η εταιρεία CILIBIJA - 97, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σταφυλι, συσκευασμενα καρπουζια, κρεμμυδια, και λαχανο. Έχει έδρα σε Gevgelija, Βόρεια Μακεδονία.

 8. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνια, Σαμπάνια, τρυγος, συμπιεση, και σταφυλι. Έχει έδρα σε Celles Sur Ource, Γαλλία.

 1. ARYIL FRESH

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARYIL FRESH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταφύλια, Σταφύλια, ροδακινα, και ντοματες. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 2. HHY GROUP

  Τουρκία

  Η εταιρεία HHY GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, καρυδια, αμυγδαλα, Φρούτα αποξηραμένα, και Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 3. SERHANBEY

  Τουρκία

  Η εταιρεία SERHANBEY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταφύλια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, δαμασκηνα, Σταφύλια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και navel. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

 4. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

  Ιταλία

  Η εταιρεία INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε San Ferdinando Di Puglia, Ιταλία.

 5. FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY

  Τουρκία

  Η εταιρεία FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντομάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταφύλια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, μηλα, Σταφύλια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και navel. Έχει έδρα σε Kepez, Τουρκία.

 6. JOSE ILLAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία JOSE ILLAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερυκοκα, σαλατες, κερασια, και σπαραγγια. Έχει έδρα σε Oraison, Γαλλία.

 7. CANTATORE FRUIT COMPANY SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CANTATORE FRUIT COMPANY SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταφύλια, Σταφύλια, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Ruvo Di Puglia, Ιταλία.

 8. TERA-PRODUKT

  Βόρεια Μακεδονία

  Η εταιρεία TERA-PRODUKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταφύλια, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ροδακινα, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, και Σταφύλια. Έχει έδρα σε Negotino, Βόρεια Μακεδονία.

 9. KAV-KOMERC

  Βόρεια Μακεδονία

  Η εταιρεία KAV-KOMERC, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Kavadarci, Βόρεια Μακεδονία.

 10. VLADALINA SRL

  Μολδαβία

  Η εταιρεία VLADALINA SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, και δαμασκηνα. Έχει έδρα σε Chisinau, Μολδαβία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σταφύλια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

229 Επιχειρήσεις