• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σταφύλια

Αποτελέσματα για

Σταφύλια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FRUIT EXIM LLC

  Ουζμπεκιστάν

  Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

 2. VARVARESOS FRESHNES

  Ελλάδα

  Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 3. THADER CIEZA

  Ισπανία

 4. ENZO BELLUARDO

  Ιταλία

  Η επιχείρηση εκτείνεται σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής μεταξύ Mazzarrone, Valle dell’Acate και Chiaramonte, οι οποίες καθορίζονται ανάλογα με την ποιότητα του σταφυλιού. Διαθέτουμε πρώιμο σταφύλι και όψιμο σταφύλι και η παραγωγή μας εκτείνεται από τον Μάιο ως τον Δεκέμβρη. Μπορούμε να εξάγουμε σε όλη την Ευρώπη και ακόμα πιο μακριά, με διάφορες συσκευασίες που κυμαίνονται από την κούτα 30x50 ως το ξύλινο καφάσι 30x40, 30x50, κ.λπ. Για την επιχείρησή μας, το αμπέλι είναι η ζωή.

 5. PAPADOPOULOS APOSTOLOS

  Ελλάδα

  Αγρότης-Αμπελουργός-Βιοκαλλιεργητής. Ενταγμενος στο προγραμμα νεων αγροτων ετους 2009. Ενταγμενος στο προγραμμα εκσυγχρονισμου γεωργικων εκμεταλλευσεων έτους 2011. Ενταγμένος στο πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργειας έτους 2012-2016 και 2017-εώς σήμερα. Οικογενειακή επιχείρηση ιδιόκτητων στρεμμάτων. Καλλιεργεια-παραγωγη και εμπορία αγροτικων προιοντων. Παραγωγή και εμπορία επιτραπέζιων ποικιλιών σταφυλιών όπως Βικτώρια-Ιτάλια Παραγωγή και εμπορία επιτραπέζιας ελιάς χαλκιδικής. Παραγωγή και εμπορία ελαιολάδου απο ντόπιες ποικιλίες ελιάς. Παραγωγή και εμπορία οινοποιήσιμης ποικιλίας Sauvignion Blanc βιολογικής καλλιέργειας, ενταγμένης σε κρατικό πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργιας και πιστοποιημένης απο την εταιρεία "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ". Παραγωγή παραδοσιακού τσίπουρου απο οινοποιήσιμη ποικιλία sauvignion blanc με παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SAT FLORFRUITS Nº 272 C.V.

  Ισπανία

  Παραγωγή και εμπόριο κηπευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε διάφορες ποικιλίες κολοκυθών, σταφυλιών και κρεμμυδιών. Σπεσιαλιτέ μας: η κολοκύθα για το Halloween. Οι κολοκύθες μας διανέμονται σε όλη την Ευρώπη. Τα εξαιρετικά πρώιμα κρεμμύδια μας τύπου Figueres πωλούνται στην Καταλονία και τα σταφύλια μας διατίθενται στις αγορές όλης της Ευρώπης. Skype: info.florfruits

 2. AGROFORNITURE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία Agroforniture Srl των αδελφών Picarella ιδρύθηκε το 2008 και παράγει και εμπορεύεται επιτραπέζιο σταφύλι και σταφύλι IGP. Η επιχείρηση τηρεί τα πρότυπα ιχνηλάτισης των προϊόντων καθώς και τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος και εκείνες που αφορούν την τακτική χρήση αγροτικών ψεκασμών με σεβασμό στις μέγιστες επιτρεπόμενες αξίες υπολειμμάτων και εφαρμόζοντας αυστηρά το πρότυπο HACCP προς αποφυγή οποιουδήποτε κινδύνου μόλυνσης του προϊόντος.

 3. SOLODKI GRONA

  Ουκρανία

 4. F.B. SRL

  Ιταλία

 5. SUM FRESH GIDA

  Τουρκία

 1. UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L.

  Ισπανία

 2. TC FRUITS

  Ισπανία

 1. BIVAS PRIM SRL

  Μολδαβία

 2. FALCÓ FRUITS, S.L.

  Ισπανία

 3. LA CAVE LAVALLOISE

  Γαλλία

 4. DEALMIR

  Αίγυπτος

 5. ALSOFRESH

  Τουρκία

 6. RO.GR.AN SR

  Ιταλία

 7. MAISON AMOROSO

  Βέλγιο

 8. GB FARMS

  Αίγυπτος

 1. CILIBIJA - 97

  Βόρεια Μακεδονία

 2. ARYIL FRESH

  Τουρκία

 3. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Γαλλία

 4. TERRE DEL MONGIBELLO

  Ιταλία

 5. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

  Ιταλία

 6. CANTATORE FRUIT COMPANY SRL

  Ιταλία

 7. FAZENDA HOLY LAND

  Βραζιλία

 8. AL HEBA AGRICULTURAL INVESTMENT

  Αίγυπτος

 9. JOSE ILLAN

  Γαλλία

 10. HHY GROUP

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σταφύλια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

241 επιχειρήσεις