• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σταθεροποιητές τροφίμων

Αποτελέσματα για

Σταθεροποιητές τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NOREVO GMBH

  Γερμανία

  Η Norevo GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός παραγωγός και προμηθευτής πρώτων υλών και ειδικών συστατικών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, τη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών και για τεχνικές εφαρμογές. Από τις φυσικές πρώτες ύλες – αραβικό κόμμι, άγαρ, μέλι, συμπυκνωμένος χυμός αγαύης, εκχύλισμα γλυκόριζας και κεριά – έως τις ειδικά προσαρμοσμένες ποιότητες και τη σειρά προϊόντων Confectionery Performers, η Norevo διαθέτει φυσικά προϊόντα και λειτουργικά συστατικά με τεχνογνωσία και υποστήριξη ανάπτυξης. Η Norevo είναι μια ανεξάρτητη, διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας. Μια μεγάλη μονάδα παραγωγής της Norevo με ιδιόκτητο εργαστήριο και κεντρική αποθήκη όλων των πρώτων υλών βρίσκεται επίσης στη Βόρεια Γερμανία. Οι θυγατρικές μας εταιρείες και περαιτέρω μονάδες παραγωγής βρίσκονται στην Ουγγαρία, στο Μεξικό, στην Αργεντινή, στην Κίνα και στο Χονγκ Κονγκ.

 2. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Γερμανία

  Ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στη βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία A. Schmidt & Co. GmbH αναπτύσσει εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια ειδικά συστήματα σταθεροποίησης για τη βιομηχανία τροφίμων και ντελικατέσεν. Προσαρμοζόμαστε στις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας και αναπτύσσουμε για λογαριασμό σας άκρως λειτουργικά συστήματα σταθεροποίησης. Η ευέλικτη παραγωγή μας εγγυάται τη σταθερή και υψηλή ποιότητα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: μέσα επεξεργασίας ψαριών (με ή χωρίς βότανα και μπαχαρικά), π.χ. για ρέγγα και σολομό, εγχύσεις ψαριών, αλεσμένα ψάρια, ψαροκεφτέδες, αλλαντικά από ψάρι, πατέ, σουρίμι, επεξεργασία αυγών ψαριών και γαρίδων, μαγιονέζες, αλοιφές, ντρέσινγκ, σάλτσες θερμής και ψυχρής παραγωγής (με ή χωρίς προσθήκη αυγού/πρωτεϊνών γάλακτος), σάλτσες και κρέμες για κονσέρβες, δεμένες σούπες, κέτσαπ, μαρινάδες, πρόσθετα παναρίσματος, γλυκίσματα, πρόσθετα τροφίμων, ανάμειξη κατά παραγγελία ως παροχή υπηρεσίας

 3. C&P GROUP GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία C&P GROUP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθεροποιητές τροφίμων. Έχει έδρα σε Rosshaupten, Γερμανία.

 4. DVA HEALTH & NUTRITION GMBH

  Γερμανία

 5. "ISTELA ROSA"

  Λευκορωσία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BEREKET LOKMA

  Τουρκία

 2. BERNELLO INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

 3. VISCOLLOIDS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. HERBSTREITH & FOX VERMÖGENSVERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 5. IZMIR PILAVCI

  Τουρκία

 1. HOSTAL AIDA Y MIGUEL

  Κούβα

 2. HYDROSOL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. PALSGAARD VERKAUFSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Γερμανία

 2. CAMAD GROUP S. R. L.

  Ρουμανία

 3. SPS-SOCIEDADE PORTUGUESA DE GESTAO FORMATOS NEGOCIOS E SERVIÇOS,S.A.

  Πορτογαλία

 4. HOLDING WEISHARDT

  Γαλλία

 5. X GAZ

  Εσθονία

 6. EWALD GELATINE GMBH

  Γερμανία

 7. INCOM AS

  Τουρκία

 8. DANISCO ZAANDAM B.V.

  Κάτω Χώρες

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. WILLY BENECKE GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Willy Benecke. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1954 από τον Willy Benecke. Εμπορεύεται και παράγει φυσικό κόμμι και ρητίνες για τη βιομηχανία τροφίμων, καθώς και για διάφορους άλλους τομείς. Σε κεντρική θέση στη Χανσεατική πόλη του Αμβούργου, η επιχείρηση διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο εφοδιασμού και περισσότερες από 20 αντιπροσωπείες στο εξωτερικό. Ο αποθηκευτικός χώρος 7.000 m2, το ιδιόκτητο εργαστήριο, καθώς και η παραγωγή και η επιβελτίωση εγγυώνται τη σταθερά άριστη ποιότητα. Το 1982 ανέλαβε την επιχείρηση ο Dietmar Hauser, ενώ σήμερα βρίσκεται στην τρίτη γενιά υπό τη διεύθυνση των Thorsten και Soeren Hauser. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών εγγυάται την ποιότητα, τη συνέχεια και την αξιοπιστία. Το γεγονός αυτό υπογραμμίζεται με την ανεξάρτητη πιστοποίηση με βάση τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα IFS και FSSC 22000.

 3. ANVISA ANTONIO VILLORIA SA

  Ισπανία

  Η ANVISA παράγει όλα τα είδη συνθέσεων για την επεξεργασία προϊόντων τροφίμων και ειδικότερα παρασκευάσματα για κρεοπωλεία.

 4. HTS ENOLOGIA

  Ιταλία

 5. HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Τουρκία

 6. CRC BIOTEK S.R.L.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σταθεροποιητές τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις