• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σταθεροποιημένα φυτά

Αποτελέσματα για

Σταθεροποιημένα φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Γερμανία

  Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συστημάτων πρασίνου Hydro Profi Line® για αειφόρο, λειτουργική κάλυψη πρασίνου σε όλες τις στεγανοποιημένες επιφάνειες, επιφάνειες χωρίς χώμα και κτίρια. Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων φυτών Hydro Profi Line®: • Περιορισμός της κατανάλωσης νερού για αειφόρο κάλυψη πρασίνου έως 80%.• Μοναδικός χώρος ανάπτυξης ριζών με αέρα και νερό για τον τέλειο αερισμό των ριζών.• Χωρίς συμπίεση και σήψη των ριζών στην περιοχή του εδάφους χάρη στην απουσία πληρωτικού υλικού γύρω από τη γλάστρα καλλιέργειας.• Μεγάλος ταμιευτήρας νερού καθώς εκπίπτει η εκτόπιση από φυτικά υποστρώματα.• Μοναδικό σύστημα Quick Change για τη γρήγορη και χωρίς προβλήματα αντικατάσταση φυτών• Κατάλληλο για όλα τα φυτά σε χώμα και υδροκαλλιέργεια• Κατάλληλο για κάθε θέση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους• Πάντοτε σωστό και ανά πάσα στιγμή πότισμα, αποκλείεται σχεδόν το υπερβολικό πότισμα

 2. LE MUR VERT

  Γαλλία

 3. SAS ELEMENT VEGETAL

  Γαλλία

 4. CARL STAHL ARC GMBH

  Γερμανία

 5. DECO-NATURE

  Γαλλία

  Η DECO-NATURE ειδικεύεται στην πώληση επιπλέοντων ξύλψν και στην εμπορία φυσικών στοιχείων όπως λιάνες, κλαδιά σημύδας, κορμοί από πτεριδόφυτα, φλοιοί δέντρου και φλοιοί φοινίκων κλπ. και πρώτος προμηθευτής επιπλέοντος ξύλου στη Γαλλία και κορμών από σημύδα. Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες, διακοσμητές, αρχιτέκτονες τοπίου, σχεδιαστές φωτισμού αναζητώντας διακοσμητικά αντικείμενα. Με παρουσία Présent στο σαλόνι αντικειμένων στο Παρίσι.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CARL STAHL ARC GMBH

  Αυστρία

 2. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Ιταλία

 3. SEILEREI WÜSTNER GMBH

  Αυστρία

 4. LIBRA 7

  Ουκρανία

 5. AGROUNIDOS DE COSTA RICA

  Κόστα Ρίκα

 1. BELCAT BT

  Ουγγαρία

 2. VEGETAL INDOOR

  Γαλλία

 1. C-VEGETAL

  Γαλλία

 2. PIZZICATO DI AUGELLO VINCENZO-VERMONT ITALIA

  Ιταλία

 3. NOBLE BLOSSOM

  Κροατία

 4. Ceilica Innovacion S.L

  Ισπανία

 5. BSF BRAZIL SELECT FRUITS

  Βραζιλία

 6. CLAUDIA CASANOVA MELLERIO -CASAMELL

  Ισπανία

 7. BERKEM

  Γαλλία

 8. SATURN-2

  Λευκορωσία

 1. OXOCOM S.L.

  Ισπανία

 2. BASHO

  Ισπανία

 3. JNGBIO

  Ισπανία

 4. FOSHAN GUANGMING COMPANY

  Κίνα

 5. TALIFLOR C.B.

  Ισπανία

 6. FRANCE FLEURS

  Γαλλία

  Η FRANCE FLEURS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1993 στην πόλη Μπορντώ. Γάλλος χονδρέμπορος σε φρέσκα, αποξηραμένα και σταθεροποιημένα άνθη, απευθυνόμαστε πρώτα από όλα στους επαγγελματίες, και αυτό εδώ και 3 γενιές. Επιλέγουμε τα πιο όμορφα προϊόντα και προσφέρουμε τα φυτά μας χονδρικής σε χαμηλές τιμές. Εδώ και πολλά χρόνια, δημιουργήσαμε ισχυρούς δεσμούς με τους παραγωγούς και προμηθευτές μας ώστε να απαιτούμε τα καλύτερα τους προϊόντα. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα αναφορών για τους επαγγελματίες: - γαλλικά άνθη, φρέσκα κομμένα άνθη σε δέσμες, - διάφορα φυλλώματα, - αποξηραμένα άνθη, - σταθεροποιημένα άνθη. Είτε σε δέσμες, χύμα ή διαμορφωμένα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τα προϊόντα μας προσαρμόζονται πάντα στις απαιτήσεις σας. - Χρειάζεστε 10 000 κλαδιά από βαμβάκι; - Θέλετε να διακοσμήσετε τις βιτρίνες σας με εκατοντάδες ανθοδέσμες από αποξηραμένα άνθη στα μέτρα σας; - Θέλετε να προσφέρετε 50 000 τριαντάφυλλα σε ατομική συσκευασία για την γιορτή της μητέρας; Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες : Ζητήστε μας μια προσφοράΗ πρώτη μας προτεραιότητα είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε την προτεραιότητα στα γαλλικά προϊόντα και να προστατεύσουμε την φυτοκομίας μας για να αξιολογήσουμε το έργο των παραγωγών μας. Σας προσφέρουμε τιμές χονδρικής χωρίς μεσολαβητές. Η FRANCE FLEURS είναι ο φυτικός χονδρέμπορος για επαγγελματίες στην Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη.